- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Jegyzetelő progival kapcsolatban kérdeznék. Eddig a SamsungNotes appot használtam, de most azt hittem, hogy elveszett a telefonom, és megijedtem, hogy a jegyzeteim is elvesztek. A telefonom meglett, de az ijedtség hatására kerestem olyan progit, ami felhőbe is ment automatikusan, így semmi sem veszhet el. Adja magát a Google Keep, amit már PC-n régóta használok. Viszont van egy gondom vele. Túl kicsik számomra a betűk, nehezen tudom olvasni. Utólagos formázásra van lehetőség, tehát tudom növelni a kijelölt részt a szövegben (H1, H2), de ha új sort kezdek, az megint apró betűs lesz. Én vagyok béna, vagy ez ilyen? Létezik az, hogy 2024-ben úgy van megcsinálva egy jegyzetelő alkalmazás, hogy az alapértelmezett betűnagyságot nem lehet állítani? -
nagyúr
válasz -Maci- #169590 üzenetére
Ja, látom, samsung accountot kell csinálni hozzá, és gondolom ott jelennek meg a jegyzetek. Van valami más előnye is a samsung accountnak?
A kérdésem ettől függetlenül is él a Google Keep-el kapcsolatban, mert továbbra sem értem: Lehetséges, hogy 2024-ben úgy van megcsinálva egy jegyzetelő alkalmazás, hogy az alapértelmezett betűnagyságot nem lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi. Vicces. Mintha egy "hifitornyon" nem lehetne hangerőt állítani. Végül is szól rajta a zene így is, a felhasználó baja, ha nem hallja. Mint a Google Keep, amin nem lehet szövegnagyságot állítani. Végül is lehet benne szöveget írni így is, a felhasználó baja, ha nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #64638144 #169594 üzenetére
"A Samsung notes is ment felhőbe."
Igen, köszi, most már tudom. Persze elég korlátos, mert nem lehet látni, esetleg szerkeszteni a jegyzeteket a samsung accountban. Csak a tény látható, hogy szinkronizálva lett. [kép]
"Igen, van más előnye is a Samsung fióknak."
Nevezetesen?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz #64638144 #169604 üzenetére
"miért kellene szerkeszteni a Samsung accountban?"
Nem feltétlen a samsung accountban kell szerkeszteni, hanem bármiben, ami elérhető PC-n is.
"Notes alkalmazásban, amit ráadásul Windowsra is le tudsz tölteni"
Ezt nem tudtam, ez fontos infó, köszönöm!A hszed második részére:
Te: "Igen, van más előnye is a Samsung fióknak." Erre megkérdeztem, hogy mire gondolsz. Ennyi. Ha nem akarsz, nem válaszolsz a kérdésre, de talán nem kellene lecseszni egy hosszú és felesleges kioktató hisztivel. Köszi! -
nagyúr
Köszönöm szépen! Nem volt ilyen jellegű kérdésem, hogy melyik appok tudnak betűnagyságot állítani, mert tudom, hogy sok tud, sőt, lehet, hogy a Keep kivételével mindegyik. Mivel szerintem ez annyira alap. A kérdésem arra vonatkozott, hogy én vagyok-e béna, vagy tényleg nem lehet a Keep-ben betűnagyságot állítani. És kiderült, tényleg nem lehet. De -Maci- és PaksiPeter jelezte, hogy az általam eddig használt SamsungNotes is tud szinkronizálni, sőt, PC-re is telepíthető változata is van, amellett, hogy természetesen a betűnagyság is állítható. Így akkor vagy maradok annál, vagy a Keep-hez veszek egy erősebb szemüveget.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #64638144 #169635 üzenetére
"eszembe nem jutna jegyzeteket kezelni egy idegen gépen"
De honnan veszed, hogy idegen gépről van szó? Saját gépről van szó, otthoni PC-ről. Nyilván vacs is arról beszélt.
"Én tényt közöltem."
Öööö... Eleve úgy kezdődik, hogy "Nekem úgy tűnik...." És utána sincs egy betű sem a szóban forgó bekezdésben, ami kimeríti a tény fogalmát. A többivel semmi baj nincs, az azokban lévő segítséget pedig köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs