- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
petipetya #33798 üzenetére
Mi tortenik 2 ev mulva egyebkent, ez hogy szokott mukodni? Tehat ha az ember belakja a tarhelyet, akkor 2 ev mulva torlodik 10 GB-nyi file azok kozul amiket feltoltottem? Vagy elotte jon egy figyelmeztetes? Lehet, hogy hulye kerdes, de biztosan nem fogok emlekezni ra 2 ev mulva, hogy le fog jarni a tarhely (hacsak most be nem allitok egy figyelmeztetest).
-
air
nagyúr
válasz
petipetya #32642 üzenetére
Én ugyan nem vitatkozom senkivel. Sőt, inkább úgy látom te és darvinya állítotok ellenkező dolgokat.
Szerinte csak a 2012-es Sonyknál - ami egyébként neked is van - jön elő a home hosszú nyomására a recent apps.
Szerinted pedig a Google Now jön elő. Akkor ki vitatkozik kivel?(#32641) darvinya
Kollégám Samsungján, gyári ICS-vel szintén a recent apps jön elő a fizikai home gomb hosszú nyomására. -
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #32469 üzenetére
Esetleg keresel egy helyet, ahol van WiFi és nézed a MindigTV alkalmazásával.
(#32491) asdasdasd: És minek, ha az M1 élőben adja, az meg van a MindigTV-n.
(#32545) pepe091: Inkább a Home gombra nyomjon, majd húzza felfelé az ujját a kijelzőn. De csak jön vele elő a Google Now, ha nincs kikapcsolva. Nálam ki van.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
petipetya #32469 üzenetére
Én ezt használom és magyar nyelvű Live Score
-
goom
senior tag
válasz
petipetya #32196 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, petipetya és LonGleY!
Kipróbáltam, de bevallom, a megosztás még nem megy. Ha készítek egy teszt-jegyzetet, és a megosztásra nyomok, megkérdezi, hogy melyik alkalmazással szeretném ezt. Melyikkel szeressem?Ha magát a Keep-et választom, nem történik semmi...
Vagy ne a saját mail-címemmel hozzam létre a fiókot, hanem egy újjal - amivel mindketten belogolunk saját telefonjainkon? Vagy hogyan értettétek azt, hogy "hozzá lehet rendelni"? -
harry3
őstag
válasz
petipetya #31921 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Nem voltam benne biztos, így gondoltam jobb előtte megkérdezni, mint akkor szembesülni vele.
Másik kérdés: ha az alkalmazáskezelőben leállítok egy alkalmazást, akkor az addig nem indul el, amíg meg nem nyitom? Pl. a WhatsApp esetében nem fog magától elindulni egy idő után?
-
chab7
addikt
válasz
petipetya #31306 üzenetére
Én is meglepődve olvasom (ráadásul én már 4 évvel öregebb is vagyok nálad), de most meg is nézem, mert anno nagyon jó kis program volt. Akkor még win98-on, ma meg már wint sem használok, de az icq lehet hogy most is jó. Kap egy esélyt.
(#31318) quailstorm: Telenor nem is tud lassítani. (Vagy már tud
)
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #30740 üzenetére
Én a gesztusok miatt vettem meg, plusz az alkalmazásokat is külön csoportokra osztottam, ott most alkalmazások, widgetek,fotó és akció mappák vannak, jobban áttekinthető, mert pl. a fotók készítéséhez, szerkesztéséhez van 11 app, az akciós mappában meg a három olyan app, amelyek napi akciókról adnak jelzést.
-
xSide
őstag
válasz
petipetya #30468 üzenetére
Menü, saját alkalmazások, összes, mail cím...
Azt vettem észre, hogy amelyik acount-al lett letöltve egy app akkor csak arra átlépve jön elő a frissitendők listájában.
Az egyiken a fizetős appjaim vannak.
A greenfy esetén pl csak most mutatta a 11-ei frissítést, hogy átváltottam, miközben tegnap is frissítésen esett át több alkalmazás. -
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #30177 üzenetére
Persze, végülis az Androidra is vannak ún. képszerkesztők. Aztán, ha a minimálisnál kicsit bonyolultabb dolgot oldanál meg, vagy egy kicsit igényesebben tennéd, megborul a nyúl és a puska elmélete. Ahol a mobilitás a lényeg, egyetértek a mobilapplikációk használtával. Viszont, ha adott egy probléma, amire kézenfekvő az asztali gépet használni, akkor miért ne ajánlanám azt? Elvégre az egyszerűség nyer, nem? Valósznűleg az ember sem vág minden nap szét egy zeneszámot, hogy ezért külön program kelljen a telefonra. Az asztalin pedig nem számít, hogy a két portable ott fekszik-e, amikkel egy mozdulat a kívánt művelet.
(#30179) tomy86: Nálam ez rendben van, nem tűnik fel, de elhiszem. Ugyanilyen gépem van, csak 3-as végű droid verzióval. Az, hogy különszedték az értesítés dolgot pluginként, nem jelent gyakorlatilag semmit. Attól még ugyanaz a funkció.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #29566 üzenetére
Megnéztem egy másik telefonnal a gyalut, amit előzetesen beregisztráltam a szolgaltatásba.
Kikapcsoltam rajta a netet, nyomtam egy gyári adatok visszaállítását a webes felületen, majd újra bekapcsoltam a netet azon a telefonon. Kérdés nélkül restartolt és már le is volt formatálva. Persze a külső sd tartalma megmarad.
-
freemanone
addikt
válasz
petipetya #29574 üzenetére
nem azért, de az előbb írtad ezt: "a helyzetmeghatározás eddig is folyamatosan be volt kapcsolva a telefonomon."
Ez pedig azt jelenti, hogy a GPS bekapcsolható app kérésre. Máskülönben nem találja meg a telefont. De elég ha megnézed, hogy a telefon elkezd GPS jelet keresni, amikor kérsz egy firss helyzetmeghatározást a webes szolgáltatással.
Illetve még az lehettséges, hogy wifi-re vagy csatlakozva, mert úgy is működik a dolog. -
freemanone
addikt
válasz
petipetya #29570 üzenetére
jaja, csak akkor megy jól, ha a gps-t kapcsolgathatja a telefon kénye kedvére. Magyarul mindig "be van kapcsolva", de ugye csak akkor használja ha valamilyen appnak szüksége van rá. Ha ki van kapcsolva akkor nem találja meg a telót sajna... pedig ez a szolgáltatás igazán kaphatna jogot arra, hogy akkor is bekapcsolja ha tiltva van, ha mást nem opcionálisan...
-
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #28899 üzenetére
Köszi, feltettem a Keep-et de nem találok kategóriákat. Nem lehet külön kategóriákba rendezni pl. recepteket, számlákat, hasznos linkeket, stb.? Illetve nagyon szerettem, hogy ilyen tereket (Space) meg lehetett osztani másokkal, így pl. közösen bővítettünk egy teret több helyről. A Keep túl egyszerűnek tűnik így elsőre...
Úgy látom nagyon fog hiányozni a Catch, nap mint nap használtam, jól nézett ki és kiválóan működött.. Hát ez van, nincs mit tenni.
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #28899 üzenetére
"nem bloatware!"
Az Evernote kiesett. Ha weben is elérhető jegyzetetelő kell, nem is olyan sokat találni... +1 a Keep-nek!
Még a
Trello lehet érdekes (nagy kedvencem). Összetett feladatok megszervezéséhez vagy személyes jegyzetelésre is kiváló. Kisebb és közepes cégek is használják, olyan szinten menedzselhető a dolog.
(#28902) spiritex: A Keep nem tud kategóriákat. Neked a Trello kell akkor, ha közös space-eket (a Trello-nál: "boards") akarsz kezelni. Ráadásul nincs limitálva semmi, teljesen ingyenes a cucc. Megszűnni sem fog a közeljövőben, főleg a céges hátterek miatt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #27337 üzenetére
Nekem is nagy segítség, mondhatni totál átalakuláson ment át telefon, főképernyők számát csökkentettem, nem tolakodik ezer widget úgy a pofámba, hogy a háttér szinte megszűnik látszani
Most a drawer a végtelen görgetéssel(nova)+ez letisztultabbá tette a főképernyőt, ezekről a helyekről mindent elérek egy pillanat alatt.
Egyébként én kizárólag a kedvenceket használom, az összes alkalmazás funkció már lassított, szinte olyan mint ha az alkalmazásokba léptem volna.Így viszont beállítottam a kedvencek számát 4-re, majd 8-ra, most már 10, a gyakran használt appokat így azonnal elérem, de lehet, hogy még növelni fogom ezek számát.
Egyébként a telómban alapból van ilyen funkció, viszont nem alkalmas az összes alkalmazás megjelenítésére, ez vmi programozási defekt lehet, az alkalmazások készítőinek kell ezt megírnia, de sajnos csak kevesen teszik,viszont hála istennek ennél az alkalmazásánál nincs ilyet feltétel, minden mehet, öröm ha az ember még talál manapság ilyen újítónak ható programot, amit ennyire ki is tud használni. -
BullZeye
veterán
válasz
petipetya #26067 üzenetére
Olyan mint a torrent fájl, csak torrent fájl nélkül. túlképp egy link ami beszippantja az adatot és berakja utorrentbe, de nincs torrent fájl, így "lenyomozhatatlan". Egyik legjobb dolog Piratebayen, mert most már az eddig illegálisnak titulált torrent fájlok sincsenek a szervereiken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest