Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nekem most frissült a 22.0.16-21 verzióra a Google Play, ezzel nálam most jó!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz dilajoska1 #147728 üzenetére
Igazad van, nálam is eszi rendesen a Akkut/Mem-et/CPU-t! Na, ezért merültem le olyan gyorsan akkor. Le is töröltem a frissítését. Köszi!
(#147734) dilajoska1: Ez igaz, de nálam alapból ki van kapcsolva a WiFi, szóval magától nem fog frissülni. Ha meg frissíti magát, akkor látni fogom, és törlöm megint. Remélem lesz hamar javítás, mert ez így nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nálam is sötét lett a Google Play Store végre! 16.9.10-all [0] [PR] 272056531 verzió és Android 9 + MIUI10 alap sötét téma.
(#139258) atike: Sajnos semmi kapcsoló nincs a beállításokban, automatikus egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz tonyrulez #129621 üzenetére
Köszi a választ! Igen, valóban ott át lehet vinni (Egy kicsit már máshogy van, így!), de ez csak a google kétlépcsős azonosítást viszi át a másik telefonra. Az összes többi lementettet kézzel kell ismét felvinni. Megcsináltam, mert kb 7 vagy 8 ilyen van, de na. Elég hülye megoldás. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Aktívan használom a Google Hitelesítő alkalmazást, a kétlépcsős azonosításhoz (pl. Google, Reddit, stb.). Most készülök venni egy másik telefont, és szeretném itt is használni. A benne lévő elmentett "alkalmazásokat" át lehet vinni valahogy? Vagy esetleg a felhőben tárolja ezeket a helyeket? Mert net nem szükséges hozzá, amikor használom. Nem szeretném elveszteni ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Olyan képnézegető alkalmazást keresnék, mint a videóknál az mx player. Azaz mappákat mutat, és ha belépek, akkor a képeket felsorolás szerűen írja a filenév szerint, mellette kis képen a tartalma. Ilyet nem igen találok, minden alkalmazás galéria szerűen mutatja. Tud ilyenről valaki?
-
Sonja
nagyúr
Van olyan filekezelő, ami támogat NFS megosztást? Total Commander-ben nem találtam, csak sambát.
-
Sonja
nagyúr
Pont ezt akartam írni, de találtam egy ilyet! Talán működik.
-
Sonja
nagyúr
Mintha valaki mostanában keresett volna ilyen alkalmazást.
"This application will allow to use your device as a remote mouse and keyboard for your PC/PS3."
Root kell hozzá!
-
Sonja
nagyúr
Kijött ingyenesen a Quickoffice! Ennek hatására 15GB lett a Google Drive.
-
Sonja
nagyúr
válasz gti16v #33680 üzenetére
Időjárásra: Eye In Sky Weather
-
Sonja
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #33651 üzenetére
Innen leszedheted a 2.27-es verziót, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Pénteken elvileg megjelenik a BlackBerry Messenger Android-ra, de 3 hónapig Samsung exklúzív lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest