-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm az infokat.
Keytool-t linux-on használtam már Apache Tomcat rsa kulcs készítéshez. Meg is próbálom majd vele a saját kulcs készítést.
AppManager-t feltettem, de kicsit elakadtam a használatával, hogy hol tudok kulcsot csinálni vele és aláírást változtatni. Az aktuális kulcsot mutatja, de egyelőre ennyit láttam belőle.
Majd megpróbálom behatóbban kiismerni. Gondolom ez a része megy root- nélkül is. -
törölt tag
-
BalanceR
addikt
Ipari adatgyűjtő kézi eszközökről van szó(Honeywell / Zebra /Motorola...) ezekben van beépített Vonalkód olvasó, BT,Wifi,Nfc, Ant+, Gps... Lényegében Android 10-13 alapú eszközök. Van rajtuk fizikai PTT gomb, de sajnos Speciális licence kell a gyári WlakieTalkie apphoz, és nem is local hálón mennek ...
A házon belül a hálózat megoldott, egy rakat AP-val, mesh rendszerben.
Találtam már pár appot. De sajnos mindegyiknek van valami hiányossága. Eddig a legjobb a Slide2talk, de ez sajnos pont a PTT gombot nem támogatja, legalábbis a szóban forgó eszköz nincs a támogatott eszközök között. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Köszi!
Jó lett volna ez a NAS-ra való rögzítés is mert van nasom,van ugyan kültéri rendszerem is de bentre nem akartam kamerát feltenni,bőven elég lett volna a mobilom kamerája.De ha nem rögzítem a felvételeket csak néha"nézem" és nem akarom visszanézni,akkor is a "fél világ" látja a kamerám képét?(nem fontos a rögzítés...)
-
Most jutottam oda, hogy lefuttassam amit írtál. A
adb shell cmd package bg-dexopt-job
lefutott 10 perc alatt. Aadb shell cmd package compile -m speed -f -a
hibát dob:user@gép:~$ adb shell cmd package compile -m speed -f -a
Error: Failed to cpmpile !
Realme GT Master Edition
Tudsz segíteni mi baja van? Nincs root. -
Cs1csó
titán
Semmi, anno TV-vel kezdtem majd dobálni kezdte az "üzleti használatot érzékeltünk"dumát (kettő nyamvadt gépen használtam) ekkor váltottam AD-re majd az folyamatosan crash-elt egy régi notin (nem is a program maga hanem talán a vga driver miatt az egész asztal) ekkor váltottam vissza TV-re és azóta nincs gond. ez két legnépszerűbb plug and play program.
-
Nekem meg jött a drive-ról egy (két..) figyelmeztetés, hogy kártékony fájlt osztottam meg...
Még régi portolt CWM-ekről, meg kernelcserés exe-k-ről jött...
Persze kértem felülvizsgálatot, hogy ezek nem kártékonyak, de azóta kussolnak.(jó, részint igazuk is lehet, mert azért sok közöttük az olyan, ami /megboldogult/ insecure kernelt tartalmaz)
-
zsoltip
őstag
Nem trollkodom. De köszi a bátorítást.
Kérdezek, mert szeretem érteni amit használok.
Csomó ismerős használ iOS-t, akik miatt azért nem váltanék arra, mert ajánlják... Ezért alternatívát keresek, hogy gördülékenyebb legyen a megosztás egymás készülékei közt.
Ugyanakkor egy X/Y appot nem akarok úgy használni, hogy legalább a lényegét nem értem meg.Ennyi.
-
zsoltip
őstag
Köszönöm!
Tehát Snapdrop (PairDrop), LocalSend, Sharik, Photon.
Ha jól értem, mindegyik kell WiFi hálóra csatlakozzon? És egyúttal megfuttatja adott küdendő állományt a saját szerverén, majd forwardolja a fogadó készülékre?1.) Mi van ha nem használnék WiFi hálót?
2.) Van-e olyan lehetőség, hogy készülék a készülékre küldje, külső szerver nélkül?Igen, továbbra is az AirDrop-pal való Android lehetőséget keresem, hogy az iOS készülékekkel ne essünk folyton problémába, hanem felmutatva nekik, ugyanúgy tudjanak küldeni/fogadni nekem/tőlem, hogy ne kelljen átvennem a készüléküket, és kisegíteni őket, alternatív, egyébként a készülékükön lévő app használatával...
-
joelke HU
őstag
Ebbe a verzióba tette bele annó cuynu a bufferelést megoldó kapcsolót, akkor még jó volt, de mától már nem. Vanced managerrel meg az a gondom, hogy az eszköz nem rootolt így nem telepíti a patchelt APK-t. Az oldaladon van link cuynu oldalához de ott nem láttam frissebb non-root APK-t.
-
astrojoe12
tag
Ez a parancs lefut a speed profillal:
cmd package compile --compile-layouts -a -f
for i in $(pm list packages | cut -d":" -f2); do cmd package compile -m speed-profile --secondary-dex -f $i ; doneDe külön a speed profil betöltés ezt írja
cmd package compile -m speed-profile -a -f -
-
zoltanz
nagyúr
"a Device info HW 1000x tobbet is elmond, ezt az info-t a SoC ful alatt megtalalod a Vulcan etc infokkal egyetemben"
egy Redmi S2 nél szeretném megnézni az audio Dac típusát. Köszi!
-
user26
senior tag
Igen, Xiaomi, sima "Google Fotók", MI Cloud -t semilyen formába nincsen.
Google Fotókat használok, ide töltődnek fel a képeim, és ennek szűnik meg az albumarchívuma, és elég sok képem van fent, és szokásomhoz hívem túl gondolom, hogy akkor most törlődnek a képeim vagy sem, ingyenes tárhely.
Igen, gyári EEA rom, nincs hókuszpókusz e modellen. -
Fall-N
veterán
A legújabb 3.6.8-cal lehet a gond, mert sehogy sem sikerült megoldani. Töröltem a Google társított alkalmazások közül, úgy is "Authentication failed" toast üzenetet dobott. SD Maid SE-vel takarítottam a fölösleges vackokat. Letöröltem, felraktam a 3.6.6-ot, ezzel belépett, majd ráfrissítettem a Play-jel. Most már jó. Köszönöm, úgy látszik a legújabb verzióval lehet valami.
Igazság szerint az előző telefonon sem működött, majd amikor váltottam a Motorolára, a szűz rendszeren sem lépett be.
Android 13 volt a Pocon, a g32-n meg Android 12 van. Pedig valamelyik régi verzióval léptem még tavaly be az X3 Prón, semmi baja nem volt még akkor.
-
Probert75
addikt
-
crok
Topikgazda
Na, szép.. megint keménykedik a Youtube
Elindulhatott valami náluk mert ilyen üzenetek mentek ki egyes felhasználóknak mint [ez] hogy ejnyebejnye lesz a reklámot blokkolóknak, AndroidAuthority-n is megjelent.. persze shady az egész, mert az pl. nem derült ki hogy ez most böngésző vagy Vanced vagy ReVanced vagy honnan van ez az üzenet. Mindenesetre lehet "félni"
-
vacs
veterán
És az Adguard reklám blokkolós vpn app-ot szabad használni?
Sok sok sok évvel ezelőtt vettem örök élet licencet vicces összegért!
Vagy inkább ezt se és pl csak az Adguard DNS-t? -
F1r3b1rd
tag
-
dethroner
veterán
Köszönöm a tippet
Ha (elvileg) jól csináltam, és nézem a jel erejét, akkor csak a dBm legyen minél kisebb, vagy a többi érték (ASU, RXLEV) is nézni kell? Mondjuk azt se tudom mik ezek, de látom hogy változnak. Meg még egy nem jelentéktelen kérdés. Ha kiválasztom a tiltott szolgáltatót, akkor ez az alkalmazásban hol jelenik meg, miből tudom ténylegesen beazonosítani, hogy annak az értékeit látom?
-
Narxis
nagyúr
Szerintem megszüntették a kulccsal való aktiválást mert csupa egyesből álló kulcsra is ugyanazt az üzenetet dobja az applikációban. Azért jó, hogy szóltak, így kell egy funkciót kivezetni.
Kösz, hogy szóltál, ment is a könyvjelzők közé.
Amúgy rég próbáltam de ez a revanced patcher gondolom a play-ből letöltött youtube-al nem működik? Régen nekem errort dobott rá. -
user26
senior tag
Köszi szépen mint mindig, már előre féltem megint roszkor rossz helyen vagyok... :/
1. Model topikban, felesleges úgy érzem kérdezni, ilyent, hasonlót semmi rosszat nem akarok evvel kijelenteni!
2. MIUI rendszer van az tény, de mivel az adott app nem "mui feuture", így gondoltam, gondolom, nem MIUI témnakörben kell utánajárni.
3. Maradt az android és a Magisk, utóbbitól tartottam, mert úgy gondoltam nem egyből evvel kell jönni...
4. Kizárásos alapon az "Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik" -felé fordultam, habár gondolkodtam az "Android szakmai topic" -n :/
-
-
-
crok
Topikgazda
Havalakitérdekel:
A Simple Mobile Tools fizetős alkalmazásai most újra ingyenesen beszerezhetőek Play-ből is (kiv. persze a támogatás app) mivel most van a hetedik születésnapja az alkalmazások első kiadásának (@Telegram):
Simple Gallery Pro - Photo Manager & Editor
Simple Calendar Pro - Events & Reminders
Simple Notes Pro
Simple Contacts Pro
Simple File Manager Pro
Simple Draw Pro(F-Droid-ról persze ugyanúgy beszerezhetőek ingyen is, mint eddig).
-
-
-
bringasisti
őstag
Most lehet kicsit túl lihegem a dolgot, de ha én egy áruházban fizetek akkor ott kicsi a valószínűség hogy mókolt az eszközük. Itt egy kereskedelmi forgalomban kapható telefonra van az app telepítve. Ha lett volna pénzem akkor kifizettem volna, mert ez kétesélyes szerintem.
-
Somatom
veterán
Ezt nem értem. Mit/kit kéne szeretnem?
Szted nem normál felhasználási mód, hogy vki böngészés közben lát egy YT linket és szeretné a reklámmentes YT kliensben megnézni? Sztem tök alap.
Azt sem tartom valószínűnek, hogy a fejlesztők ne tudnák, hogy webes felületen kb. 50 féle nyelv választható. Amikor először kérdeztem, akkor biztos voltam abban, hogy vmi beállítás, vagy user error miatt nem jelenik meg a magyar nyelv. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest