- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
crok
Topikgazda
-
AtHoS
nagyúr
válasz
JozsBiker #166229 üzenetére
Amit #166230-ben DrKapocs linkelt az sokmindent tud menteni, de én jobban szeretek svájcibicska alkalmazásokat használni (3 funkcióhoz ne kelljen 4 alkalmazást telepíteni, főleg, ha adott dologhoz évente csak egyszer van rá esetleg szükség), így az Androidos eszközök és PC/Laptop közötti vezeték nélküli adatmozgatáshoz is használt és a topikban+összefoglalóban is ajánlott File Manager Plus APP-al azt megnyitva - hihetetlennek tűnik, de valóban - az Apps ikont megérintve, majd kikeresve a kérdéses APPot, azt hosszan érintve megjelenő "akció sávban" pl. a Backup vagy a Share funkciót választva.
A Backup az eszközön a bakups/apps mappába rakja az apk-t, innen pl. a FileManagerPlus szerver funkciójával is átrakható másik eszközre (FM+ -ban szerver elindít a forrás eszközön, cél eszközön FM+ -ban a szerver menüben jobb felül telefon ikonka megérint majd kiválasztani a forrás eszközt és a jelszót beírni, utána tallózható a forrás eszköz tárhelye)
A Share-el közvetlenül átrakható másik eszközre, igaz ilyenkor base.apk névek fogja küldeni
-
-
JozsBiker
aktív tag
-
vacs
veterán
válasz
JozsBiker #166199 üzenetére
Lehet nem egyről beszélünk, tehát:
Win pcről böngészőből is lehet appot telepíteni telefonra a "Telepítés másik eszközre" opcióval.
Erre írtam, hogy nekem van hogy pár perc alatt települ is, de volt hogy egyáltalán nem és ilyenkor a telefonon beléptem a play áruházba és itt rányomtam a telepítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tenisz topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged