-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
svgyula #166361 üzenetére
Végülis már 6 éve használom, sokminden történhetett ...
De úgy néz ki sikerült megkerülni a problémát, áttettem egy másik telóba és ott simán ki lehetett kapcsolni. Érdekes hogy visszatéve ebbe az a menüpont ugyanúgy inaktív mint ahogy fentebb mutattam, csak a csúszka mostmár KI állásban van. Köszi az ötleteket !
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Viktor0610 #166356 üzenetére
Régi ACR alkalmazás ami rögzítette a hívásokat. Van helyette másik de ezt még nem távolítottam el csak letiltottam, azt jelzi az ikon. Elvileg nincs a SIM -hez köze.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Ismét lenne egy kérdésem. Samsung S7 -es telefonomon a SIM kártya PIN kérését szeretném kikapcsolni de inaktív az erre szolgáló rész:
Van erre valami megoldás ? Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
AtHoS #166221 üzenetére
És ha nem normál az eset ? Eltávolítani nem tudom mert nem találom a tableten az alkalmazások között, újratelepíteni sem, mert a Play Áruházban nem ajánlja fel csak a más eszközökre való telepítést
Ui.: Most jött egy olyan kiírás a Play -en hogy "Ez a táblagép nem kompatibilis ezzel az alkalmazással". Akkor valószínűleg emiatt akadhatott el. De azt nem írja konkrétan milyen okból és esetleg mit tehetnék hogy mégis lehessen telepíteni
-
JozsBiker
aktív tag
-
JozsBiker
aktív tag
Csak a Play Áruház képernyőjét tudnám fényképezni, de azt el tudom mondani: a "Telepítés" gomb helyett az van, hogy "Telepítés másik eszközre". Tehát úgy veszi hogy ezen az eszközön már fent van.
Az mit jelent hogy telefonról/tabletről kellett telepítened ? Letöltöd az apk -t és úgy teszed fel ? -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Letöltöttem (volna) tabletre a Play Áruházból egy alkalmazást ( Vendégem Szállás ) és miután a telepítésre klikkeltem azt írta hogy nemsokára az eszközömön lesz az alkalmazás. Node mikor ? Hol láthatom hogy folyamatban van, vagy ilyesmi ? Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
bigrock #144912 üzenetére
Köszi hogy megnézted, ezt a módszert én is kipróbáltam, csak annyi a hátránya, hogy a mikrofonnal veszi, tehát benne van minden környezeti zaj. ( Azt nem írtam, hogy az ismerősömnek 1 óra hosszúságban kellene (chi futáshoz) ). Viszont találtam egy más megoldást: metronomer. Köszi mégegyszer!
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Egy alkalmazás ( metronóm ) hangját szeretném rögzíteni, azaz hogy amit az eszköz hangszóróján hallok, az file -ba is mentődjön. Lehetőleg mp3 -ba. Gondolom valami külön alkalmazás kellene hozzá, tudnátok segíteni mivel próbálkozzak ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest