- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. apu telefonján a névjegyzék alkalmazásban a tudakozó, segélyhívás, pontos idő...t így megsokszorosította. Azt írja a névjegy létre hozója skype. Ez valami bug lehet?
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Remélem jó topic. A Google rutinoknál be lehet valahogy állítani hogy este kapcsolja ki a Bluetoothot, reggelre meg vissza. ?
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. google fotókban elkezdtem szinkronizálni a képeimet, és 1 valahol be akadt azt írja hogy felkészülés a biztonsági mentésre 1 elem van hátra. a telefon forró, és merül is. és nem tudom hogy mit nem tud szinkronizálni, tudok ezzel valamit kezdeni?
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. használja itt valaki a google térképet offline? offline módban miért nem beszél?
-
nincsnév007
addikt
Emailben kapok olyat a bookingtol hogy your verification link. Ez mit jelent? Valaki megpróbál belépni a fiókomba?
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Chromeban hova tűnt az adatforgalom csökkentő mód ?
-
nincsnév007
addikt
Google family linkhez egy eszközhöz csak egy email címet lehet társítani?
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Router beállítás nélkül van valami megoldás arra hogy a Bluetooth ne zavarja a wifit? Mert a Bt hangszóróra rá kapcsolódok az wifin képtelenség ytrol zenét hallgatni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610 #163248 üzenetére
holnap megpróbálom. köszi
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok! Van egy okos lámpám amit a google segéddel szoktam ki/be kapcsolgatni. Egy, két hete elment az internet, és amikor ki/be kapcsolom a lámpát ezt mondja a segéd: Sorry, it looks like those lights haven't set up yet. You can do thath in Assistant settings. Ezt elmondja és utána ki írja hogy Done. lámpát meg szépen működteti. Ezzel lehet valamit csinálni? mert már mindent próbáltam kikapcsolni, bekapcsolni már a google home alkalmazással is próbáltam de akkor is ezt írja ki. Hogy tudom ezt eltüntetni hogy ezt ne írja ki, van valakinek valami ötlete?
-
-
nincsnév007
addikt
válasz
viewdetails #145679 üzenetére
lehet, magyart még töri, de legalább magyarul kérdezi meg hogy miben segíthetek
-
nincsnév007
addikt
Van valamilyen alkalmazás ami automatikusan eltunteti alul a navigációs gombokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged