- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166125 üzenetére
Persze hogy fehér, erre való a FLAG_Secure.. Én is földi halandó vagyok.. de root nélkül biztos nincs rá már mód, régi Androidon volt olyan hogy a Google Assistant tudta azt is "olvasni" és így az tudott valahogy róla screenshot-ot csinálni de szerintem az így megszűnt, nem tudok róla hogy lenne más.
-
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166117 üzenetére
Piszkálatlan rendszeren sehogyan ha így írta meg a csudálatos fejlesztőgárda és nem hagyott a menüben kikapcsoló gombot hogy védje
magáttéged."Piszkált" rendszeren meg most a naaaaagy fejlesztgetések miatt nem egyszerű elindítani.. viszont ezt pl. pont ki lehet kapcsolni ha van nyitott bootloader, Magisk, LSPosed és a Disable FLAG_SECURE modul kell hozzá. Meg minden más ami ahhoz kell hogy a Magisk-t és a nyitott bootloader-t ne ismerje fel
Ha érdekel [link]
Ha mindenképp screenshot kéne akkor esetleg ADB és scrcpy / guiscrcpy egy PC-ről de egy OTP screenshot miatt lehet picit overkill.
-
törölt tag
Még nem próbáltam root nélkül, szándékosan működésképtelenné tenni egy alkalmazást, de ha a teló ad lehetőséget root nélkül a felhasználói alkalmazások jogosultságkezelésére (több típusban láttam ilyet), akkor talán megoldható. Elveszel tőle egy fontos jogosultságot és akkor FC -vel elszáll. Egy másik lehetőség, hogy készítesz egy alkalmazást, elnevezed Viber -nek (ha lehet), társítod a logót, törlöd a telóról a Viber -t és ezt telepíted helyette. App Inventor -ral nem nagy kunszt összehozni egy ilyen egyszerűbb Android alkalmazást. Az más kérdés, hogy "kicsit" erősnek tartanám, ha vki "viccből", kompletten törölne a telómról egy alkalmazást. Pedig nálunk, a társaságban nem épp szokványos tréfák is előfordulnak.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest