- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Létezik megoldás arra, hogy a régebbi telefonokon a háttértárból hozzá adjunk a rendszer memóriához.
Az en telóm csak 2gb rammal fut.
Redmi 7a, android 10 -
astrojoe12
tag
válasz
svgyula #168420 üzenetére
Sajnos akkor is lecsatlakozik a hangszóró, ha minden más eszköz ki van kapcsolva. 5-10-15 percenként szokott lecsatlakozni teljesen véletlenszerűen. Egyből utána vissza is csatlakozik, csak megszakd a zene 5 másodpercre és hangosan kimondja hogy az eszköz lecsatlakozik meg vissza. Nagyon zavaró. Nem lehet esetleg, hogy a telefonban van valami hiba? Beállítás vagy hardware hiba?
-
astrojoe12
tag
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A telefonom állandóan ledobja a JBL és Xiaomi bluetooth hangszórókat. Lecsatlakozik és utána újra csatlakozik, nagyon zavaró zene hallgatás közben. Azt hittem a JBL hangszóróval van a gond és vettem egy Xiaomi-t, de azzal is ugyanezt csinálja. Youtube zenéket hallgatok és sok mp3 van a telómon. A lejátszó programtól úgy látszik nem függ a dolog. A rendszer és az összes alkalmazás frissítve van. Gyári visszaállítás is volt.Már tanácstalan vagyok!Mi lehet a baj és hogy lehetne megoldani?
Redmi 9C NFC telefon.
Köszönöm a segítséget!
-
astrojoe12
tag
Ez a parancs lefut a speed profillal:
cmd package compile --compile-layouts -a -f
for i in $(pm list packages | cut -d":" -f2); do cmd package compile -m speed-profile --secondary-dex -f $i ; doneDe külön a speed profil betöltés ezt írja
cmd package compile -m speed-profile -a -f -
astrojoe12
tag
A feleségemnek újabb telója van, 2020-as redmi 9, 3gb ram van benne és az is be van lassulva, az elején pedig villám gyors volt. Nem töltünk le hülyeségeket és van szabad tárhely bőven. Gyári visszaállítás után gyors, frissitések letöltése után lassul be érezhetően, pedig 3 gb ram van benne.
Szerintem más dolog is áll a háttérben, nem csak a hardverigény. Egyre jobban gyanítom, hogy szándékosan nem optimalizálják vagy szándékosan lassítják az appok frissítéseit a google-nél.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Elegem lett a lassuló telómból, Xiaomi redmi 7A.
Amikor megjelent, nagyon gyors volt, azóta raktam bele új kamerát, aksit és képernyőt is. A porrá változott hűtőpasztát is kicseréltem benne és hidegebb lett és gyorsabb is.A google alkalmazások frissitése után azonban totál belassul az egész. Az írják a frissitések, hogy "kijavítottunk néhány ismet hibát". Szerintem viszont csak direkt lassítják a telókat, max a reklámok blokkolása miatt javítanak rajta, hogy ne tudjuk blokkolni egy ideig.
Azt szeretném megtudni, hogy mostanában honnan és milyen alkalmazásokat szoktak használni a google telefon lassító hülyeségei helyett? (A topik ajánlót elolvastam)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest