- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
A Smart Keyboardban van ilyen lehetőség.
-
tonyqa23
senior tag
Megvettem, kipróbálom előbb app lock nélkül is,h nem merül-e tényleg annyira vagy mégis én szurtam el valamit. De nem vágom ezt az ébresztgetős témát, itt sokan panaszkodnak,h mennyiszer ébreszti a telefont egynémelyik app. Ezt hogy lehet megnézni? Mert nekem egyszer nem villant fel a képernyő vagy ilyesmi. Futó alkalmazás is kevés van...ram fogyasztás jó... nem vágom.
-
tonyqa23
senior tag
Ja, hogy fizessek elő a telefonos OTPDirekt szolgáltatásra. Na, annyira nem fontos,h ezért előfizessek, ha netán bemegyek, majd felíratom. Egyelőre nem tartok nagyon attól,h a google wallet vagy a paypal verne át, inkább a többihez kellene.
Keresnék Apex launchert használót...
Hogy tudom 3D-ben mozgatni a kezdőképernyőt?
Lehet theme csere nélkül megváltoztatni az ikonokat vagy cserélni?
Köszi! -
twine
veterán
-
ra^ven
senior tag
Apex valóban ilyen igazad van.
De Holo működik 2.3.6-on, és gondolom nem a moddolt rom miatt, mert igazából egy kiherélt stockrom-ról van szó, valamint play szerint is kompatibilis."Not like Apex Launcher or Nova Launcher, Holo Launcher can run on Froyo, Gingerbread, ICS and Jelly Bean."
-
club1
veterán
Azért kiváncsi lennék melyik része nem így van... (Már nem egy levelezőrendszert állíottam üzembe (igaz, az utolsót bő fél éve), ezért kiváncsi vagyok mi a problémád a felvetésemmel.)
Max. azt tudom elképzelni, hogy az Invitel csak meghatározott alhálóktól (mondjuk csak a saját ip tartományokból) vesz át levelet továbbításra. De manapság az isp-k a bejelentkezett felhasználókra nem szokták ezt a korlátozást fenntartani. Az előbb rájuk telneteltem (idegen hálózatból), és auth-ot kért, tehát feltételezem, hogy azzal tudok rajtuk keresztül levelet küldeni. -
LonGleY
veterán
Köszönöm! Sajnos igazi túrázónak én nem minősülök, és tekerni is városban szoktam általában, bár azt évi 6-8 ezer km-t. A célhardver kellemes látvány lenne a kormányon, de igazából ritkában van rá szükség, maradok így hát a telefonnál.
Az első megfejtés a Navitel Navigator-t jelenti Openmaps térképpel? A térképet az appon belül ajánlja majd fel más alternatívák mellett, vagy miért emelted ezt így ki?
A második világosnak tűnik, Locus Map | Pro natúr, saját térképpel.
mondomén: Itt jó az Apex frissítés után is. Bár mintha megnyekkenne néha, bár lehet mert a napokban millió programot futtattam, teszteltem. A glow effekttel viszont nincs baj.
-
sonar
addikt
Csak céges BB-re adnak certificatet, a zte blade meg nem corporate, hogy trendin fejezzem ki magam.
Még ha jóban is lennék a local IT-val se mennék semmire mert az egészet indiából managelik és mivel az a teló nincs bent a nyilvántartásban ezért bukta.Egyébként meg majdnem 3 liter benzin - én így számolnám
#10126 a sértegetős részt kihagyhatod.
És attól, hogy még hülyeségnek és lehetetlennek tartod lehet és van is benne ráció. Az, hogy meg miért kell az ne legyen a te problémád. Ha nem tudsz segíteni akkor nem kell fölöslegesen offolni és véleményt nyilvánítani, arra ott az off zone. -
xSide
őstag
Persze, azt sem tudja mi az
Egyszerűbb irjon neki mailt amiben leírja kivánságát, aminek kötelezően teljesülnie kell szerinte alapon, ehhez úgyis ért, mert a napi hírek helyett mindennap ezeken lovagol.
Kicsit el vannak tévedve egyesek, de hangsúlyozom EZ A VALÓSÁG!!
Megvenni minek? Dolgozzon más helyette... -
DS39
nagyúr
-
Ghostface
senior tag
AZ MPE-t ismerem, fent is van azzal is próbáltam. Lementettem az összes számot de itt is szinkronizáció van, aminél attól félek hogy ugyanaz fog történni, azaz telefonról újra betölt majd a MPE-be a dolgokat megint. Olyat pedig nem találtam hogy az MPE kitörli a telefonról a névjegyeket.
-
Ghostface
senior tag
Egy "ezer" éves Samsung Galaxy Spica (i5700), és sajnos sehol nem találom benne ezt a funkciót hogy az összes névjegy törlése. Ezzel akartam kezdeni én is... Találtam olyat hogy csak azokat a névjegyeket jelenítse meg amik a google accountban a my contacts fül alatt van, de miután ezt bejelöltem és szinkronizáltam újra átmásolt mindent a gmailre is. Amúgy köszi hogy segíteni próbálsz.
-
lean
aktív tag
Superuser van felrakva, emellett Total Commander, + MI File Explorer, közben a fórumjában találtam egy egyszerűbb leírást, de ott is van egy bökkenő:
Felmásoltam a zipet a SD kártyára, de nem tudom hol található az "install zip from sdcard menüpont" ???
Recovery módban indítottam újra a tel: power + hangerő le , ott kellene boot menünek előjönnie? csak újraindult de menü nem jelent meg...?
-
App Protector 1.6, a teljes védelem Androidra - Magyarul próbáltad már? Itt a beállítások menüpontot is le lehet zárni, magyar nyelvű, és egyszerű a beállítás.
3.2-tőn működik-e azt nem tudom, próbáld meg!
De van itt frissebb alkalmazás is a Google Playen: APP Lock -
sch_a
addikt
Igen ez volt, akkor lehet tényleg ez a megoldás, ebben az esetben viszont nem szóltam semmit.
Mondjuk nem jelezte sehol, hogy levonná ellenőrzés céljából.
(#7909) vgyuri
Lehet ám nekem sem HK-t, hanem HKD-t írt ki, annyira nem is figyeltem.Na mindegy, végül is ha jól emlékszem amúgy is kb. duplája szokott lenni az ára, most valami akció lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Eladó egy XMG P406 laptop
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest