- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
vizslakutya #38465 üzenetére
Nem tudja a funkciót,köszi.
-
kezman
őstag
válasz
vizslakutya #37157 üzenetére
Megpróbálom, kösz, pedig a belső tárhelyen van, itt se jó
-
dlaj
őstag
válasz
vizslakutya #36486 üzenetére
igen, pont úgy halkul el egy pillanatra mintha hívnának......
írnom kéne poweréknek, hogy böffencsenek rá valamit -
atosan
veterán
válasz
vizslakutya #36227 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
vizslakutya #34731 üzenetére
Samsungnál a home gombot hiába nyomkodod.
-
Semm1
tag
válasz
vizslakutya #34315 üzenetére
Kösz ! Ezt én is megtaláltam, de a nagyobb akciókra vagyok kíváncsi mikor rengeteg app olcsóbb. Azért felrakom, és közbe ránézek ha valami érdekel.
-
róland
veterán
válasz
vizslakutya #13013 üzenetére
Vibedren, csak Viber használóval tudsz beszélni.
Egyébként sima telefonhívásként megy. (De androidon nincs bedrótozva a telefonkönyvbe, az alkalmazás meg beállítható úgy, hogy csak a Viber partnereket jelezze.)
-
dodopek
addikt
válasz
vizslakutya #13013 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #12217 üzenetére
Minden androidos telón be lehet állítani egyedi csengőhangot. Belépsz a névjegybe, és ott lehet beállítani, vagy a Kedvencek között. Ha így nem, akkor Rings extended program kell neked.
-
xSide
őstag
válasz
vizslakutya #12210 üzenetére
Ugye azt eddig nem tudtad, hogy a tárcsázó/névjegy programok a gyári tárcsázót használják?
Értsd, látod mondjuk exdialer esetében a tárcsázót, használni is tudod, de ez átadja a hívást a teló gyári tárcsázójának... Külön ikonként elérheted app drawer-ben TÁRCSÁZÓ és NÉVJEGY elnevezéssel, amit kirakhatsz a launcher bármely részére és azt használod alapból.
A névjegyek megtekintésénél lesz lehetőséget megadni az alapértelmezést melyik kezelje pl. kép hozzáadásnál.
Vannak amik 'látszólag' nem a gyárit használják pl. Full ID Caller meg hasonszőrüek, melynek egyéb funkciója is van és teljesen más kezelhetőséget enged meg.
Az exdialer-t személy szerint azért használom, mert megszoktam a megjelenítését kontaktok esetében és hozzászoktam a kezelhetőségéhez. -
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #12193 üzenetére
Töröld el az exDialert, majd tedd fel újra. Utána ha újra megkérdezi a rendszer, hogy mi legyen alapértelmezett progi, válaszd azt. (Az alapértelmezéseket most nem tudom, merre vannak a rendszerben, sorry)
-
air
nagyúr
válasz
vizslakutya #11611 üzenetére
Nem.
(#11616) bkercso
Menj a lap legaljára, és válaszd a Teljes verziót!
-
air
nagyúr
válasz
vizslakutya #11588 üzenetére
Én Maildroid-ot használok. Szerintem ez a legjobb.
-
club1
veterán
válasz
vizslakutya #11594 üzenetére
Nem mindenhonnan lehet elérni a mail.vnet.hu-t smtp-n. Rakj fel a telefonra egy telnet programot, és telnetelj rá a mail.vnet.hu 25 -re. Ha válaszol, akkor - bejelentkezéssel - a k9 alól is működni fog. Ha nem válaszol, akkor az adott isp akinek a netjét épp használja a telefonod, tiltja a 25-ös portot.
-
handrash
őstag
válasz
Ahogy előttem írták ez nem K9 probléma. Ha csak 3G-n akarod használni akkor a mobil szolgáltató SMTP szerverét kell használni.Ha Wi-Fi-n is akarod használni vegyesen akkor egy alternatív SMTP szervert kell beállítani. Én a gmail fiókomhoz tartozót használom.
-
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #11592 üzenetére
Ez ok, de ha abban vannak az üzenetek, még nem kerülnek be a Viberbe. (az egy biztonsági mentés gyakorlatilag). Ilyen mappám nekem is van, meg volt is. Az ottani üzeneteket kellene beolvastatnom újra.
-
club1
veterán
válasz
Ez általában nem email kliens probléma. Egy csomó isp blokkolja a 25-ös portot (kivéve a saját smtp kiszolgálót), van, ahol nincs is saját smtp kiszolgáló, ilyen helyeken bejelentkezéssel kell elküldeni egy idegen smtp kiszolgálón. Ezeket mind támogatja a k9.
-
bubi92
őstag
válasz
félrement
-
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #10541 üzenetére
Más ilyen program nincs fenn, csak a gyári. Ezzel a beállítással tényleg egész emberi a dolog. Még tesztelem, aztán meglátom, mi lesz vele. Köszönöm a segítségedet!
-
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #10538 üzenetére
Ok, így már megy. Azt nem lehet beállítani, hogy ne 2-3 másodperc után jelenjen meg az új felület, hanem egyből az legyen?
-
Melack
veterán
válasz
vizslakutya #10525 üzenetére
A képek nem izgatnak, csak az, hogy ne az a lenti két használhatatlan ikon legyen a hívás fogadására/elutasítására
De én nem találok ilyen opciót benne - vagy az csak a full verzióban van?
-
spiritex
veterán
válasz
vizslakutya #10492 üzenetére
A limit nem csak pénzösszegre vonatkozhat, hanem alkalom vagyis darabszámra is!
-
Deck
titán
válasz
vizslakutya #10486 üzenetére
1percen belül volt a 3 összesen gyorsan csináltam valóban. Szerinted holnap jó lesz? Vagy menjek be a bankba?
-
mouzrr
őstag
válasz
vizslakutya #8238 üzenetére
Nekem ez nem annyira jött be.. szóval még mindig keresek, valaki??
"Valami jó app ami méri melyik alkalmazás mennyi netet eszik? mobilnet/wifi lehetőleg különválasztva, vagy csak mobilnetmérő.. Lehetőleg jelenjen meg az értesítési sávban vagy legyen valami értelmes widget"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged