- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
Köszi, hogy próbálsz segíteni. Konkretizálom: külön élek a gyerekem anyjától, de kb. fele-fele arányban van velünk. Az iskolában, meg amugy is, túl sok az információ, esemény, elintéznivaló, amiről hol egyikünk szerez tudomást, hol másikunk. Ezért keresek egy appot, amibe beírhatjuk egymásnak a teendőket, tudunk egymásnak "feladatot" adni, stb. Egy naptár is kellene, hogy előre tudjuk írni, kinek milyen teendője van, mikor melyikünknél van épp a gyerek, de ezt úgy látom, hogy meg tudjuk oldani majd egy külön google naptárral.
-
zhorvath
aktív tag
-
darvinya
titán
Budapesti Menetrend címmel is navigál, és tud offline-on is.
-
Bozek
nagyúr
Talán állítsd át a Control Method-ot Idő-re. Jelenleg NFC vagy alkalmazás kezeli, ezért nem tudod átállítani.
(#82651) Somatom: Én a Vocre Translate-et próbáltam, nem tűnt rossznak. Bár ez is online, de nagy adatforgalmat nem generált.
(#82780) Somatom: Ez még mindig alpha, csak már a 73-as verziónál tartanak.
Én még a 66-ost használom, de amint lesz időm újrarakni a szoftvert, felmegy ez.
(#82875) Somatom: Amerre a madár se jár.
Amúgy meg a Telekomnak hála 2 napig nem volt NET-em (mondjuk a vezetékes telefonszámokat is összecserélgették a faluban). Mobilról nem szeretem az oldalt nézni, a PC-n nincs WiFi, a laptopot nem volt kedvem elővenni, a cégnél meg időm nincs.
-
törölt tag
Alkalmazással nem fogod tudni a menübe belevarázsolni, legfeljebb emelkedő csengőhangot tudsz velük összehozni. A módszer az, hogy készenléti állapotban, az alkalmazás egy beállított, alsó limitre állítja a csengőhang audiósáv hangerejét, majd, bejövő híváskor, időszakonként léptet rajta. Mivel én automatizálót használok, biztos nem telepítenék erre külön alkalmazást. De, kerestem Neked egyet.
Phone Ring Control (nem teszteltem).
De, szívem szerint én egyáltalán nem pazarolnék erre erőforrást. Hangszerkesztővel elkészíteném az emelkedő csengőhangot, a telóban pedig csak kiválasztanám, hogy azt használja.
-
-
Jumbozorz
senior tag
-
Aldi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest