- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyapi95
csendes tag
Android alapértelmezett zenelejátszójában létrehozott playlist-eket lehet valahogy menteni?Vagy esetleg egy app ami képes erre?Nagy szükségem volna rá.
-
Gyapi95
csendes tag
Ki hasznalja androidon a normal bogeszovel az fb-t?Kinek vaktozott meg?Nekem eddig olyan volt mint az app de csak kinezetre nem volt feltelepitve.Most meg olyan mint az operas face amit ki nem allhatok.
-
Gyapi95
csendes tag
Hali tudtok olyan appott androidram amivel tudom iranyitani a wint es egy masik androidot wifin keresztul?Tehat bill+tapipad meg meg jol jonne ha tudnam mikikent es hangszorokent hasznalni a telomat ha csatlakoztatva van.
-
Gyapi95
csendes tag
És olyan bill van-e amit androiddal tudok használni? Ja Vagy inkább teljes kliens vagy mi amivel az android mini pct tudom használni úgy hohy nálam a telefon az a bill a tapipad fülhallgató avagy hangszóró mikrofonnal
együtt.
Ja amügy a ttorrent nálam felkúszik 1mb/s-ra.De ezt blapkmarketről szedtem le mint sok mástA holo launcher plus is onnan van viszont nem működik.Nem adja a plus dolgokat, de a playben azt írja hogy telepitve.
-
Gyapi95
csendes tag
B.U.É.K.!!!!
Van-e olyan progi amely automatikusan bekapcsolja a repülő modot ha a képernyo nincs használva mondjuk 3 órán keresztül, de úgy hogy beállitom hogy este tiztől reggel 5ig. -
Gyapi95
csendes tag
Amúgy valaki itt használ Go weather-t?Nekem arégebbi verzió van meg, mindig ajánlja a frissitést az értesitő sávban, leszedtem azt is, de nekem nem jött be, nem tetszik, a régi jobb.És még arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehet ezt kilőni?Az inditásnál is be adja hogy töltsem le de nem fogom.
-
Gyapi95
csendes tag
válasz
raziel01 #8651 üzenetére
Próbáltam a sleep as android-ot, hát mit is mondjak.Értelmetlen.Be tudsz állitani ilyen intelligens ébresztést regelre, és estére, mikorkell aludni menni.Reggel pedig a normál ébresztő előtt elkezd csirimpolni annyi idővel amennyivel te beállitottad.Kipróbáltam azt is, hogy felveszem az esti hangokat amiket én kiadok, de nem vesz fel csak egy kb negyed órát és kb annyi.Szerintem értelmetlen.Ja és még annyit hogy be tudsz állitani ilyen ébredés "figyelő" opciót ami abból áll, hogy ha jól emlékszem meg kell rázni a telefont elég aktivan kb fél percig, matek feladatot kell megoldani meg még valami volt, de arra már nem emlékszem.
-
Gyapi95
csendes tag
Hali!Tudtok valami olyan appot amivel meg tudom osztani az SD-m tartalmát úgy mind a windows-on, hogy meghajtó megosztása és kész?Meg még hogy ezt úgy megcsinálni, hogy a windows is lássa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest