-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saua
tag
Ezt a Smart TV Távírányitó + DLNA appot már próbáltam, de rettenetesen rosszul reagálnak a gombok, az egérkurzort a jobbra-balra nyilakkal lehetne vezérelni de nemnagyon működik. Távirányítónak eddig a [SamyGo Remote v1.3.3] vált be a legjobban, de az egérkurzort ez sem mozgatja.
-
Kobe
veterán
Hat igen, ilyesmi alkamazasra gondolok, vmi vpn esre pl. Tudom hogy van ilyen hydemyass.com meg stb oldal,csak nem vagyok biztos benne hogy ha pl en a hdemyass.com on keresztul fellepek eg oldalra akkorbbol a hotel es mws user mit lat, tuti nem latja a vegso oldalt annak cookiejait ? Jelszavakat stb
Freemanone: vmennyit, nem tul sokat tekintve h csak par hetre kell aldoznek ra, de nem hizem h plben nincs vlmi kiforrot progrm erre, mint pl a phonelocator pro
-
atillaahun
veterán
Miért gondolod?
Szerintem egyértelmű, hogy nem az ébresztések számától függ a fogyasztás, hanem az idejétől-hosszától. Nem hülye az a program, hogy a Watchdog-ot hozta a lista elejére. Hiába generál a Chrome 400 ébresztést, ha azok darabonként csak ~30 milisecesek - azt meg se érezni. Ugyanakkor a Watchdog csak negyed annyiszor ébreszt, viszont kb. ezerszer annyi időre.(#29902) freemanone
Igen, közben én is megtaláltam köszi. Viszont akkor valószínűleg az ES Explorer is elég lesz, csak PC-n kell valami más programot kutassak hozzá. -
goom
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
air: hát ez elég kellemetlen, ha így van.
A másik programnál (Full Screen Caller ID) ezt nem kellett manuálisan - automatikusan azt a képet/logót dobta, ami szerepelt az illetőnél. Ráadásul módosítani is lehetett bármelyiket, ha szerettem volna eltérni attól.
darvinya: ha jól értem, te egy-egy új névjegy létrehozásáról beszélsz, ugye? Én viszont a már meglévő (több száz) névjegyemről.
-
kovisoft
őstag
Akkor viszont én is a Gravity Screen - On / Off progit javaslom. Ez tud közelségérzékelővel ill. mozgásérzékelővel is ébreszteni. Nekem meg ez nem ment, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy nálad meg ez fog menni.
-
kovisoft
őstag
Én a Proximity Tool Extension progit használom. Nagyon keveset fogyaszt, azért szeretem.
Nekem sajnos valamiért nem működik rendesen a Gravity Screen, pedig amúgy az is szimpatikus lenne. -
-
tomy86
addikt
Ezen a nyomorult Playen (böngészőben) lehet valahogy időrendbe rendezni a véleményeket, ahogy a "csodálatos" átalakítás előtt? Vagy a Play progiban, meg lehet nézni valahogy az angol nyelvű hozzászólásokat (mert ott meg lehet időrendbe tenni)? Egy konkrét programnál csekkolnám időnként az új hozzászólásokat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Tényleg. Olyan rég használtam a TB-t utoljára, hogy meg is feledkeztem erről. Így viszont elég törölni Play-ben a Hangouts-ot, visszaáll a GTalks és azt el kell vágni a Play-től és többé nem kap frissítést.
Bár biztonsági szempontból nem tudom mennyire érdemes hosszútávon egy nem támogatott appal kommunikálni. Ilyenkor még mindig jobb egy alternatívára átállni, szerintem.
-
raziel01
veterán
-
-
S e t h
nagyúr
- feketelistás szavak- ha vmit felveszel oda, akkor az nem jelenik meg később
- hosszú nyomásra kerüljön fel egy szó a feketelistára
- elforgatott állapotban választható képernyő módok
- számsor
- nyilak
- a beépített témákon felül választható témák
- billentyűzet hátterének megválasztása pl. a galériából egy képpel
- billentyűzet eltolható jobbra vagy balra, attól függően ,hogy vki egy kézzel akarja e használni, a jobbra, illetve balra tolás mértékét lehet beállítani
- választható karakterek a gyáriakon kívül(más telepített alkalmazásokban keresi, hogy van e másik font, aztán azt lehet beállítani, avagy letölteni máshonnan), színt is be lehet állítani
- billentyű lenyomásakor be lehet állítani milyen hangjelzést adjon
- ha egy szót kijavít, akkor beállítható ,hogy adjon-e ki hangot
- be lehet állítani ,hogy vibráljon-e ha javít egy szót
- gesztusok használata, be lehet állítani , hogy le , fel jobbra vagy balra húzásnál vmi adott feladatot hajtson végre az alkalmazás(ezt még nem próbáltam)
- beállítások elmentése, vagy visszaállítása, egyszóval backup és restoreKb. ennyi.
-
BullZeye
veterán
-
air
nagyúr
Ha valakinek hasonló problémája lenne, nekem ez segített: Rescan Media
-
tomy86
addikt
"Ahol nincs lefedettség, oda nem kell navi."
Ja és külföldön (én többnyire ott használom) rámegy egy autó ára az online navigációra
Tudom nem a lefedettségről szól, de eredetileg ez volt a kérdés:
"Létezik használható, ingyenes (vagy megfizethető) navigációs program, ami offline módban is működik androidra?" Erre ajánlgatjátok az online navikat. -
szumoo@gmail
tag
Lehet hogy szerinted röhejes, de én például feltöltőkártyás vagyok azon egyszerű okból, hogy nagyon keveset telefonálok és nem létezik olyan előfizetés amivel olcsóbban kijönnék. (Kiszámoltam hívásrészletezővel, egy éves időszakra.)
Itthon van wifi, melóban van wifi, haveroknál van wifi, még a kocsmában is van wifi.
Teljességgel ki van zárva hogy csak a navi miatt havi 500Ft-ért mobilnetet vegyek.
Egro csak az offline navi jöhet szóba.Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Én a magam részéről Sygic-et használok, a program remek, de a térképnek vannak gondjai.
Volt hogy felüljárón mondta hogy most fordulj jobbra, de ettől függetlenül eddig még eddig mindig mindenhova odataláltam vele. -
gologolo
tag
Most olvasom Cerberus play lapján:
"További funkciók rootolt készülékkel rendelkező felhasználóknak: teljeskörű eltávolítás elleni védelem ( a tolvaj csak akkor tudja eltávolítani a szoftvert, ha egy másik ROM-ot flashel a készülékre), a GPS automatikus aktiválása (Android 2.3.3. vagy frissebb esetén)."
Akkor ez azt jelenti hogy valahogy csak megoldható rootolt készülék esetén a ROM-ba való beágyazás, (másképp nem tudom elképzelni) nem kell saját ROM-ot főzni.
És akkor itt már tényleg csak az marad hogy a tolvaj annyira pro hogy, tekintet nélkül a telefonok tartalmára minden telefont átflashel gyári ROM-ra, rögtön lopás után. Viszont nem hiszem hogy az átlagos piti tolvaj ennyire fel lenne készülve.. Nah meg IMEI csere, nehogy szolgáltató téglát csináljon neki a telóból.
-
fatal`
titán
És amikor nincs akkor mit csinálsz?
(#25222) w.miki: AdAway
(#25227) -inferno-: A Vibernek a legkisebb az adatforgalom igénye. Ha az szar, akkor más is az lesz, nekem jól működik 3G-n is. Néha késik a hang, de az azért van mert a mobilnet lagos.
(#25226) cappa72: Az attól függ mennyire bonyolult.
-
fatal`
titán
Ez valóban ágyúval verébre kategória.
LonGleY: Nem próbáltam, de SMS Scheduler?
-
LonGleY
veterán
Ezek automata indulnak, nem célprogramok, ágyúval verébre..
Végül kiteszteltem magamnak a dolgot, az Auto SMS Sender nagyon jónak bizonyult.
(#25163) lacko6: Ilyet szerintem nem mérnek hardveresen (különben írnák az ismert akku-infó programok is ezt az adatot), így program sem lesz rá. A legtöbb töltőre rá van írva, hogy mit képes leadni.
-
akyyy
senior tag
ez alapján elkezdtem, de sajnos a második fáljnál nálam nincs olyan mappa, ergo a fájl sincs meg, és hiába hagytam ki azokat a lépéseket, sajnos nem segített
persze igaz, az alcatel, nekem meg xperia neo v van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest