- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
Lehet hogy szerinted röhejes, de én például feltöltőkártyás vagyok azon egyszerű okból, hogy nagyon keveset telefonálok és nem létezik olyan előfizetés amivel olcsóbban kijönnék. (Kiszámoltam hívásrészletezővel, egy éves időszakra.)
Itthon van wifi, melóban van wifi, haveroknál van wifi, még a kocsmában is van wifi.
Teljességgel ki van zárva hogy csak a navi miatt havi 500Ft-ért mobilnetet vegyek.
Egro csak az offline navi jöhet szóba.Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Én a magam részéről Sygic-et használok, a program remek, de a térképnek vannak gondjai.
Volt hogy felüljárón mondta hogy most fordulj jobbra, de ettől függetlenül eddig még eddig mindig mindenhova odataláltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Spórolós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged