Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
Lehet hogy szerinted röhejes, de én például feltöltőkártyás vagyok azon egyszerű okból, hogy nagyon keveset telefonálok és nem létezik olyan előfizetés amivel olcsóbban kijönnék. (Kiszámoltam hívásrészletezővel, egy éves időszakra.)
Itthon van wifi, melóban van wifi, haveroknál van wifi, még a kocsmában is van wifi.
Teljességgel ki van zárva hogy csak a navi miatt havi 500Ft-ért mobilnetet vegyek.
Egro csak az offline navi jöhet szóba.Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
Én a magam részéről Sygic-et használok, a program remek, de a térképnek vannak gondjai.
Volt hogy felüljárón mondta hogy most fordulj jobbra, de ettől függetlenül eddig még eddig mindig mindenhova odataláltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest