- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
LonGleY #11368 üzenetére
Le a kalappal, le a kalappal. De ez is csak a "Pestieknek" jó mint mind. Itt a Mátrában pl ugyanúgy nem valósat mutat mint bármelyik.
Még az időképes lenne a legjobb de az meg amiatt nem jó hogy Kékestető a legközelebbi mérő aminek az adatait mutatja én meg északabbra vagyok 8 km meg lentebb 700 méterrel és már hülyeség amikor -8 fokot mutat miközben csak -2 van. Na de fővárosiak örüljetek hogy nektek sok észlelő/mérőhelyetek van és pontos infókat kaptok. -
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #11269 üzenetére
Világos, és aki akarja használja is, de azért nekem teljesen más leengedni a jobb kezem magam mellé és kattintani egyet az Stop/Resume-hoz, vagy gördíteni egyet a hangerőhöz, léptetéshez, mint az egyik kezembe venni a telefont (közbe ugye megy a film...), bekapcsolni a képernyőjét, megkeresni mire nyomjak, majd végre a másik kezemmel nyomni. Na mindegy, nem az én világom..
-
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #11263 üzenetére
Nekem amióta win7-en vagyok, még nem akadtak össze egyszer sem, de egy érdekes Aero-tlanítási módszer (nekem egy scrollozásra képes Scrennshot készítő miatt kell ezt csinálnom, ami nem scrolloz Aero mellett), hogy elindítod az mpc-hc-t, amiben meg bekapcsolod a Disable Desktop Composition-t. Amíg az mpc-hc fut, addig nincs Aero, leixeled és már vissza is jött.
-
-
Keresztapper
senior tag
válasz
LonGleY #11102 üzenetére
Mondjuk nálam is jó. Sőt 2.2-n, 2.3-en, 4.0-n, 4.1-en és 4.2-n is jó. Sőt! Nem is csak a rendszerek változtak, hanem a készülékek is...
Akkor mit rontok el?
Nem támadni akarlak, de az, hogy neked most van egy rendszered, amin ez így, vagy úgy fut, az nem jelent túl sokat. Azt biztosan nem, hogy megalapozottan kijelenthesd, hogy általában érzéketlen a szoftver widgetjének felülete... Esetleg csak annyira elég, hogy azt mondhasd, hogy nálad ezen a rendszeren és vason így működik.
-
punky10
addikt
válasz
LonGleY #11155 üzenetére
Nekem működik..
Sőt, feltettem tabra, és a nagyobb felbontás sem hozta zavarba, bár az meglátszik, hogy kissebbre lett megirva. De megy. Régebben már nem tudom melyik verziot használtam, nem volt semmi probléma a működés közben. Nem átfogo tesztet csináltam, csak azt kerestem(keresem) hogy számonra, az én zenehallgatási szokásomhoz melyik a legjobb. Pl ezért nem vettem észre a JetAudio scrollozása közbeni lagokat(több, legalább 20 fájl lapozásakor szaggat) mert nem ömlesztve tárolom a zenéket. Albumokat, mappákat teszek fel a telora, ugy is hallgatom őket. Ezt az Xplay nálam simán birta, illetve birja most is, a HSZ irása közben is az működik...
Ezeket a zenelejátszokat, amit ajánlottam, azokat mind használtam is jopár napig. Nem ugy ajánlok appokat, hogy hallottam roluk. Ha valami probléma jelentkezett volna nálam, akkor nem ajánlottam volna senkinek. Mint pl a TTPod. Eddig ajánlgattam, mint egy jo ingyenes playert. De a multkori (kb 1 hete) frissités ota mindig fel akar mászni a netre, frissülni. Még engedném is neki, de nincs friss verzio, a Play már nem ajánlotta fel. Most jegeltem, lehet, hogy nem a progi bűnös, csak valamelyik témája, de amig ki nem deritem, addig nem használom(és nem is ajánlgatom...)
Nem tufom mi lehet a gond, szerencsére van választék. Remélem előbb-utóbb megtalálod a Neked megfelelőt!
Ami működik is... -
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #11155 üzenetére
Ne írj már ilyeneket! Minden androidos környezet egy külön világ, nem lehet így általánosítani, ahogy szoktál mostanában. Evvel teljesen félrevezeted azokat, akik esetleg ki szeretnének próbálni egy programot. Nem véletlen az XPlay 4,4-es értékelése sem, és az alatta olvasható kommentek között sem szerepel egyszer sem a fagyás!
-
válasz
LonGleY #11102 üzenetére
Én sem vagyok kibékülve a Poweramppal. Nálam is jelentkezik, ez a widgetes gebasz, pedig hardverben nincs hiány... Meg már feljebb említettem, hogy folyton búg egyet-kettőt, ami hihetetlen zavaró, viszont nem találtam még olyat ami megfelelne...
Az n7 amit írtál, úgy szól nálam mintha valami csatornába lenne az egész, meg egyfajta sistergés volt halható a háttérből, nekem elég volt belőle annyi. A playerpro equ-ja használhatatlan volt számomra, mert mikor bekapcsoltam, rettenetes volt a hangminőség.
A gyárit használnám, de lecseréltem a launchert, és ide nem lehet kirakni a widgetet, csak ha rootolnám. -
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #11102 üzenetére
"A Poweramp-nál pedig akkor vált a következőre, ha az előző kattintást már feldolgozta, de még akkor sem veszi be mindig egyből a nyomkodást. A stop/pause is ugyanilyen hektikus."
Garantálom, hogy nálam ez totál nem így van! Pedig csak egy telefon 600MHz-es procival és egy Go Launcher EX-el. Nem gondolod, hogy ilyen állapotban csak azért használnám és szenvednék vele, mert kiadtam érte anno 8-900 Ft-ot!
-
punky10
addikt
válasz
LonGleY #11102 üzenetére
Nálam sincs probléma a widget érzékenységével... Pedig most visszatettem próbára a gyárit, de csak annyi a bajom vele, hogy 4x1-ben kõzel vannak egymásboz a gombok. Bár ez nem a progi hiányossága, hanem a kompakt méret(3"
mellékhatása...
Igaz nem sokat használom a widgetet, általában megnyitom az appot
Viszont tesztelgetni én is teszteltem eleget. Régebben pont azért döntöttem a PowerAmp mellett, mert a PlayerPro akkori verzioja nálam lagolt(azota javitották, havernál teszteltem a fullost). Most ponz a TTPodot töröltem, hangzásban jo, de még elmarad a symbianos verziotol(nagyon kevés szám szövegét ismerialbumborito helyet koncertképet szed le, a témái nem minden kijelzöméreten müködnek... stb) -
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #11093 üzenetére
"...épp most akartam róla írni, hogy egy fos a widget-je minden szépítés nélkül, alig reagál a gombok megnyomására. "
Azért nem kéne így általánosítani, mert nálad szarul működik! Hidd el nem mindenkinél ilyen. Én már 2 éve használom, megvettem, mert szerintem a legjobb lejátszó, és semmi olyasmi nincs, amiről te beszélsz... Úgyhogy még egyszer:
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10966 üzenetére
Úgyis szóba hoztad a zenelejátszókat, én egy valamit hiányolok egyedül a PlayerPro-bol, máskülönben TÖKÉLETES lenne: nincs benne olyan opció, mint a PowerAMP-ban, hogy ha kihúzom a fülest, akkor megállítsa a zenelejátszást. Ha valaki mégis elnavigálna ehhez az opcióhoz, annak jövök egy rekesz sörrel
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10964 üzenetére
Én igazából azért használom, mert a telefon RAM-jával egy kicsit azért okosan kell gazdálkodni ( 512-es ). PC terén egy kicsikét más a helyzet a memória kezelést illetően! Nekem tökéletesen bevált, én is csak a cache cleaner, és a startup manager részét használom. De, ez csak egy tipp volt számodra!
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10962 üzenetére
Ha esetleg még nem ismernéd, akkor a fizetős System Tuner Pro-ra érdemes ránézed, abban benne van minden, amit te szeretnél: cache takarító, startup manager, task manager, plusz még nagyon sok minden.
-
-B-
senior tag
válasz
LonGleY #10948 üzenetére
Android Assistant
van benne cache cleaner + sok minden más is. -
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #10905 üzenetére
Megtetszett a Launcher 7 minimalista felülete, és mivel nem használok sok programot, egész jól kézre áll.
Eddig ADW-t használtam (nem az EX verziót, hanem az alapot, annak is az ICS-sítés előtti utolsó verzióját). -
attiati
veterán
válasz
LonGleY #10912 üzenetére
Épp most raktam fel. Nincs benne késleltetett rezgésindítás. Egyébként jó.
DE: Alapból az összes ébresztő ott bukik el (ez is), hogy szundi gombra kell nyomni a szundihoz.
Olyan kéne, amit bárhol lenyomok, szundira megy. Ha meg kikapcsolásra nyomok véletlenül, akkor adjon fel egy matekpéldát. -
attiati
veterán
válasz
LonGleY #10907 üzenetére
"Egyik Androidos készülék sem tud kikapcsolt állapotban ébresztést... Amelyik speciális darab tudja, az valójában nem kapcsol ki teljesen."
És akkor ilyenkor milyen állapotban van, ha nem kapcsol ki teljesen? Most próbáltam ki: ébresztő aktiválódás előtt 25 másodpercig bootol a telefon és csak utána kezd el ébreszteni. Szundi lenyomás utána "shooting down" és újra kikapcsol.
De ha gondolod, kipróbálhatom azt is, hogy megnézem az aksi állapotát kikapcsolás előtt és reggel is, és ha fogyaszt az aksi, akkor lehet nem kapcsolja ki teljesen. Bár lehet, hogy félig-kikapcsolt állapotban sem fogyasztana semmit, akárcsak teljesen kikapcsolt állapotban.
szerk: ha lenyomom az ébresztőt, akkor pedig újabb fél perc kell a telefonnak, hogy rendesen bekapcsoljon.
Szóval szerintem ilyenkor teljesen ki van az kapcsolva, ahogy kell.
-
stickermajom
addikt
válasz
LonGleY #10786 üzenetére
Megjött a válasz a YAAB fejlesztőjétől:
It is because Sony didn't make that light sensor available for 3rd party apps via API. So from program's point of view there is no sensor in your device, it is neither listed nor accessible. We can't do anything about this, only Sony can.
Tehát sajnos nem tették elérhetővé a Sonynál a buherálását. Akkor így jártam.
Viszont a fejlesztőknek hatalmas nagy pacsi, a gyors és korrekt válaszért. Nem számítottam rá ilyen hamar. -
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #10812 üzenetére
Mit támasszak alá? XD
Kérdező kérdezte ami nem akad, kezeli a feliratot és lejátsz mindent. Most én minek írjam le még 1x. Valószínű hogy azért válaszolok mert személyes tapasztalataim megfelelnek azoknak a kritériumoknak.
Pöppet kezd kicsit túl off-olódni a topik amúgy meg a sok személyeskedéssel meg kakaskodásokkal. (azok ellenére hogy most én is ezt teszem de már nem tudtam tovább magamban tartani ^^ ) -
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #10789 üzenetére
Na én is még egyszer, utoljára: Belakás után nincs semmi ilyesmi, nem kell mivel barátkozni, nincs mi szúrja (max a számláló az adott menüponton, ha az annyira zavaró lenne) Viszont a hsz-ek meg sorban így jöttek, hogy MINDENHOL tele van önreklámmal. Ez nekem az hogy használat alatt napi szinten folyamat vmi reklámba botlok...
-
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #10760 üzenetére
Csak olvasd tovább. Nehogy már több mint 50 millióan letöltsék csak mert. Meg 900ezren!!! 4 és 5 ponttal jutalmazzák és használják ha nekik xar. Ezt azért Te sem hiszed el, remélem!!! Az említett popzenét nem hallgatom mert xar. De nem is töltöm le, és nem is pontozom max pontszámmal, az is tuti.
(#10759) darvinya:
Tényleg nem tudom miről beszélsz. 1 helyen vannak update infok a menüjében, vagy odakattintasz, vagy nem... Nem hiszem hogy az AdFree miatt nem látom az említett MINDENHOL jelen lévő reklámokat, mert asszony is inkább a go-t erőlteti a Sonyján a gyári 4 sarkos fos helyett, de Ő nincs rootolva, úgyhogy kellene a reklám is ha lenne ilyen...És ilyenért természetesen nem jár kövezés.
Használsz ami jólesik. Attól még a legjobb, legátgondoltabb, legtöbbet tudó Launcher (és asszem marad is, hisz a legtöbb csak tőlük lop, esetleg néha kicsit átalakítva/megtoldva
)
-
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #10757 üzenetére
Biztos ezért a világ legnépszerűbb launchere...
Csak ebben a topikban megy ez a hülyeség. Bírom mindig a sok okoskodó, mindent megmondó ph lakót, aki mindenkinél tökösebb, mindenben igaza van, mindent jobban tud. (És persze nem jelent neki semmit hogy 1 milla feletti pontozásból is vmi 4,6ot kap, az akkor is egyértelműen xar, mert ő mondja - csak tudnám miért ezt használják akkor a legtöbben a világon, és nem kicsivel maga mögé utasítva bármelyik másik launchert? Biztos divatból, nem baj ha xar. hahaha.) Erről nincs is mit tovább vitázni.Többek között ezen dolgok és felhasználók miatt nem járok már olyan gyakran errefelé mint anno...
-
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #10745 üzenetére
Igazad van. Végül is ha Te egy zenelejátszót nézegetni szoktál, hát a te dolgod. Akkor valszeg a PC-n lévő egyik legjobb, a Foobar sem jönne be. De én úgy vagyok, hogy egy zenelejátszót nem nézegetek (legfőképp nem a kinézetét bírálom), hanem használom. Meg a videólejátszásra is a legjobb PC-n az MPC-HC (persze kinézetre elég gyatra, de szintén nem azt nézegetem filmnézés közben)
Már most látom hogy nem fogom elolvasni az írásod a zenelejátszókról. Bocsi. Azért ugye nincs harag? -
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #10745 üzenetére
Mi villog? Mi kusza? Ha a borítók a lényeg egy lejátszóban és nem a funkcionalitás, akkor meg N7Player.
Borítókat meg eleve nem szeretem ha más tölti le helyettem, én normálisan, magam "tag-elem" a zenéim...És még a widgetje meg a Locksreen Widgetje is a legjobb sztem. (Nekem pl. fontos hogy mappákat is tudjak váltani, ne csak számot.. azóta persze lehet hogy minden más lejátszó tudja ezt a widgeten)
Illetve valahogy a play-es hsz-ek se arról tanúskodnak hogy hú de xar lenne. De hát ízlések és ízlésficamok...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #10739 üzenetére
Odáig értem a dolgot,h az apps organizer mit csinál. Megcsináltamn én is vele a cuccokat és fainul mappákban vannak az alkalmazások, de csak a főképernyőkön. Szóval van 5 mappám az egyik főképernyőn, de én arra lettem volna kíváncsi,h ezt meg lehet-e csinálni a menüben is, ahol ömlesztve (tom,h ábécé sorrendben) vannak.
-
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #10728 üzenetére
Hát igen kismillió van a piacon
úgy hogy lesz tesztelhetőség dögivel. Ezek nagyrészt szerintem amúgy nagyban hasonlítanak egymáshoz, amik eltérhetnek egymástól stílus (ahogy te is mondtad átláthatóság stb. ) és funkciók. EQ, hangzás megint más kérdés én ahhoz személy szerint egy külön modot használok
. Szóval jó lesz látni egy szemszögből egy összegző írást ezekről.
-
punky10
addikt
válasz
LonGleY #10717 üzenetére
A PowerAmp is megér egy probát. A teljes verzió ugyan fizetős(nagyjábol annyiba kerül mint a PlayerPro) de egy jo fülessel tökéletes hangzást biztosit.
látom megelőztek. Esetleg ingyenes verziom közül van a Mortplayer vagy pl a TTPod.
Na a szerkeztés helyett uj Hsz lett...
bocs...
-
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #10715 üzenetére
Én se használtam Pc-n
de telón faja nekem mindent tud amit kell más meg minek
zenét tudok hallgatni és sok + kényelmi funkció én nem akarlak rádumálni őszintén nem sokat keresgéltem ez ügyben mert ezt megtaláltam és jó is lett számomra
(ha esetleg van valami még tutibb majd jelezd felém is azért
)
Szám váltás megint egyedi és állítható
nekem bejön hogy késsé halkul és már át is keverte a másik számra de ez megint olyan dolog hogy kinek mi
-
Des1gnR
őstag
válasz
LonGleY #10690 üzenetére
Van erre valami progi, hogy le tudd szedni offline nem?
Most találtam egy ilyet:
"Ugyanakkor a próbák során kiderült, hogy ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését. Mindhárom telefonon sikerült letölteni a főváros térképét, és azokat a mobilt repülőgépes üzemmódba kapcsolva is tovább tudtuk böngészni."Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20120628-internet-nelkul-is-mukodik-a-google-terkepe.html
-
darvinya
titán
válasz
LonGleY #10674 üzenetére
Alkalmaztás 432 KB - belső memória
USB-alkalmazás 21,38 MB - SD(belső tároló, ez a beépített háttértár) .androidsecure mappában van és csak adattárolási módban lehet látni gépen
Adatok 5,56 MB - data partíció
Tárolókártya 0,00 B - SD(belső tároló, ez a beépített háttértár) Android/data mappában van az app adatai nagyrésze -
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #10444 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy próbáltam pár kitalált címmel is, és visszadobált.
Természetesen nem kell (érdemes) újakat regisztrálni, ahogy írtam is. Spam mappa.(#10462) OgKush
De van, swap-nak hívják, bár túl sokat nem kell tőle várni. Az SD-k sokszorta lassabbak mint a RAM.(#10467) rjg
Tyűha 2 éve kb. az első vélemény (a sajátomon kívül persze), aki szerint messze nem tökéletes az Android auto-kilövögetős memóriakezelése.
A pimpmyrom-os tippet köszi, ránézek miket tud. Bár ez a memóriában tartás kicsit fura. Én olyasmit olvastam több helyen, hogy az app prioritásokba csak kernel szinten lehet belenyúlni ... még ekkora fasságot, ennek már kb. az 1.6 óta az alapbeállítások között kellene lennie, egy auto-indulást és engedélykiosztást szabályozó menüponttal együtt. -
OgKush
senior tag
válasz
LonGleY #10466 üzenetére
Na ezt jó tudni, ebben az esetben nem is szedek le semmi ilyesmit.
Köszi
karácsonyra kaptam a telefont, nem én választottam.rjg
A viber magában nekem is annyit foglal, úgy értettem, hogy a felsorolt appok összesen mennyi ramot esznek.
Megnézem ezt a pimp my romosdit, meg a másikat, de akkor ha amit LonGleY írt igaz, akkor nem sok értelme van. -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #10344 üzenetére
És működik, bakker!
Akkor a procedúra nagyban egyszerűsödik :Đ
Tehát, a Dopbox fiók kimaxolása v2:1. VirtualBox alatt új gép létrehozása
2. a gépnél beállítod valamelyik Ubuntu ISO-t
3. bootolás során a kipróbálásd választod (így live módban elindul a rendszer)
4. elindítod a Firefox-ot, és beírod a dropbox referral (meghívós) linked, ezt innen lesheted le (ha nem tudsz kettőspontot írni, a virtuális rendszer system beállításaiban átállíthatod a bill. kiosztást magyarra)
5. regisztrálsz egy kamu címmel, az e-mail címet kimásolod, a jelszót megjegyzed (vagy az lehet mondjuk a kukac előtti név, így könnyebb megjegyezni)
6. a regisztráció után átdob a letöltésekhez, onnan kiválasztod a megfelelő darabot (jelen esetben 32 vagy 64-bites Ubuntu)
7. elindítod a letöltött csomagot, telepíted, majd elindítod a Dropbox klienst
8. a DB kliens indítása után beírod az előzőleg regisztrált e-mail címet, kódot
9. kész, megkaptad az 500 MB plusz tárhelyet
10. ismételed az egész procedúrát (mindig teljesen új virtuális gépet kell létrehozni!) -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #10336 üzenetére
(#10339): Ha nincs ilyen opció a beállítások közt, hogy ne használjon helyi adatokat, akkor nem valószínű, hogy a tényleges bekapcsoláson kívül van más opciód, hisz az egész app alapja ez lenne (hogy minden hülye a saját adatainak biztonságát leszarva önszántából taggelje, hogy épp hol jár stb.)..
(#10336) folyt.: A LastPass-ban az a legszebb, hogy ha havernál, valahol felrakom böngésző kiegészítőként, egyből nyomathatom a saját oldalaim anélkül, hogy meg kelljen jegyeznem a komolyabb kódjaim hozzájuk (így lehet akár überbrutál ezer karakteres is :]). A másik előnye, hogy bármilyen böngészőben felmehetsz a weboldalára és meglesheted a jelszavaid. A lokál cuccok ehhez képest korlátozottabbak, bár Android klienssel kiegészítve azoknál sincs gond az azonnali kódhoz jutással.
-
spiritex
veterán
válasz
LonGleY #10328 üzenetére
Az én táblázatom így néz ki:
2013. január 9. 10:11 Nincs lekért üzenet.
2013. január 9. 10:08 Nincs lekért üzenet.
2013. január 9. 10:06 Nincs lekért üzenet.
2013. január 9. 10:05 Nincs lekért üzenet.
2013. január 9. 10:02 Nincs lekért üzenet.Jó kérdés, hogy akkor most mi van.. Mert nem látom sehol hol lehetne gyakoriságot állítani.
-
ra^ven
senior tag
válasz
LonGleY #8315 üzenetére
A PasswordSafe-t én is a napokban próbáltam ki, először arra gondoltam, hogy ez egyfajta emlékeztető, hol milyen jelszavaink vannak és ebben tárolva ne vesszen feledésbe. De nem.
Konkrétan mire jó ez?
Van mondjuk egy webmailes hozzáférésém, ebben megadom az adatokat és az oldalra fellépve automat belép?
Köszi.
-
ra^ven
senior tag
válasz
LonGleY #10180 üzenetére
Szia!
Nekiálltam a Dropbox tárhelybővítésnek a leírás alapján, a dolog már ott hibádzik, hogy a *.mpp.hu -n kreált emailek, amelyek továbbításra kerültek a gmail-es fiókomra, dropbox meghívás után nem jön semmi a gmail-es címemre.
Valamint nem értem a leírásban még, hogy miért van szükség a virtualbox-ra?
Köszi.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
LonGleY #10180 üzenetére
A web oldal bal alsó sarkára gondolsz, ami tök észrevehetetlen? Az andoidos alkalmazásban nincs semmi reklám. A PC-s klienst meg soha nem állt szándékomban telepíteni, egy felhő alkalmazás esetén nem is értem milyen előnyökkel járna a használata....
Én a Catch és az Evernote között egy különbséget látok, és az sajnos az Evernote javára van.
Ha egy weboldal tartalmát el akarom menteni, akkor a Catch csak a linket menti el, esetleg bemásolhatom a szöveget, míg az Evernote mentése offline olvashatóvá teszi a lapot. Emiatt teszik most jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest