- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
punky10 #126082 üzenetére
Így van. Van magyar_nevnapok.ics fájl amit be kell a GMail fiókba importálni. Régebben innen töltöttem le és Business Calendar 2-vel (fizetős, de lehet az ingyenessel is lehet) importáltam be, mert más alkalmazással telefonon nem lehet.
Feltöltöttem a Dropboxra.
Webes felületen is be lehet az .ics fájlt importálni.
Elemental: ne vicceljetek már! Azt elfogadom, hogy nektek nem jön be, de azért azt ne írjatok, hogy nem tud többet. Tele van hasznos és részletes beállításokkal. Csak pár dolog, ami miatt használom:
- Sötét téma
- Összes levél törlése a kukából (miért is nem tudja a gyári GMail?)
- Gesztus mozdulatok, húzással egyből mehet a levél a spam közé vagy rögtön törli (itt kapásból 3 opció lehet egy húzási oldalon)
A legfontosabb meg: sok telefonon nem működik megfelelően és nem jelez a GMail app, Aquamaillel ilyen gond soha nem volt.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
punky10 #124497 üzenetére
Sony telefonon nekem is 3 hangerősávom van, a Volume Control+ mégis 6 dolog hangerejét engedte állítani. (amíg létezett
)
Mondjuk a csengés és az értesítés egyszerre mozgott, az tényEzzel csak azt akarom mondani, hogy az nem feltétlenül releváns, hogy hány csúszkát látsz a widgeten.
-
jokerone
tag
válasz
punky10 #123123 üzenetére
Igen, azt olvasom én is mindenfelé, hogy az MHL-t nem szereti.
Mivel a tükrözés eléggé késik és a leírtak alapján a Chromecast is, így úgy tűnik nem sikerül nagyobb kijelzőre váltani az 5 colthati: úgy tűnik nem is jön össze a dolog
egyébként a kis kijelzőt szívesebben vinném nagyobbra, mint amennyire az egér-bill kombót használnám. Miért gondolod amúgy, hogy nem szép dolog?
-
-
-
darvinya
titán
válasz
punky10 #120740 üzenetére
Mit írtam: míg nem lépek be az app-ba
Amúgy mit vársz Play áruháztól, hogy kikapcsoltad szinkront?
Fiókot felvetted, az a fiók is ott lesz, DE fiókhoz kötött app-ok adatai nem töltödnek le.(#120741) Somatom
Az a dátum tár kapcsolatot írja, nem valóban adat folyt rajta.
Akkor még 1x leírom:
Jan. 23-án beköltöztem teloba, Feb. 1-én nincs naptári értesítés, feb. 2-án mutert nem jelzi csak szám van.
Fiók alatt szinkron dátum jan. 23, míg @ aznapi dátum.Mivel csak ideiglenes telo, ezért csak félig meddig költöztem be, nem szabtam testre.
-
Somatom
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
-
IldiH
tag
válasz
punky10 #120021 üzenetére
Ez pl folyton BT-n akar kommunikálni. Nem próbáltam ki, de gondolom, ha a kimenőt ki akarja adni BT-os eszközre, akkor befelé is műxik. (Zene lejátszásnál próbáltam, simán működik BT hangszóróként
) Ha ez tudja, akkor valószínűleg másik strapább kártyatelefonnál is megcsinálhatták.
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #119829 üzenetére
Totális user error volt. Megtévesztett a teló menűjében a "fizikai billentyűzet" opció. Nem azt kell aktiválni. Az EKH egy felület nélküli, virtuális billentyűzet alkalmazás. Manuális remapolás nélkül is szépen kezeli ezt az "iPad billentyűzetet", úgyhogy jöhet a klasszikus, Linux barkácseszköz, az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP.
Az Opera beta viszont használhatatlan asztali módban (egérrel). -
Somatom
veterán
válasz
punky10 #119829 üzenetére
Én viszont biztosra mentem. Régebben nem (sem) bővelkedett a piac Magyar kiosztásos, HID profilos, BT billentyűzetekkel. Volt az Apple, és slussz. Akkoriban még nem volt External Keyboard Helper, a teló keylayout fájlját kellett módosítani. Volt egy ilyen, módosított fájlom. Besétáltam egy Apple boltba, és mondtam, hogy szeretnék kipróbálni egy billentyűzetet. Amikor az eladó meglátta az SGS 2 -t, akkor elmosolyodott, és azt mondta, hogy azzal az izével nem fog működni. Én meg mondtam, hogy ez nem egy buta szifon, sztem fog vele működni. Látnod kellett volna az arcát, miközben pötyögtem a billen.
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #119693 üzenetére
Pár hete nyüglődtem a Moto Z Playem és szintén egy LG TV összebarátkoztatásával. Akkor derült ki számomra ez a hiányosság. Előkaptam a régi, Zopo chinafonomat, és azzal csont nélkül működött a Miracast. Aztán kíváncsiságból utánanéztem, hogy a Lenovo, vagy a Google ármánykodott ellenem. Kiderült, hogy a Pixelek is érintettek, úgyhogy egyértelműen a
fejétől bűzlik a hala Google -től bűzlik a Miracast. A kérdező pedig Nokia -val próbálta, ami, tudomásom szerint, szintén stock Androidot futtat. -
8nemesis8
veterán
válasz
punky10 #118464 üzenetére
Hmmm
Köszi a tippet!
Ezek szerint ez a leginkább megbízható.
A telekom appon belül, pedig a lebeszélt összeget szoktam látni, ezek szerint a perc is vanN
Viszont ezt nem tudom kirakni widgetbe.
Olyan alkalmazás nincs, ami nagyjából és gyorsabban mutatja esetleg az adatokat?
Az sem gond, ha a számhordozottakat nem mutatja!Alapból használnám a widgetet és amikor 70%nál járok ránézek az appra, mert tapasztalatom alapján sokszor elég lassú a telekom app!
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #118450 üzenetére
Sztem ez nem ilyen egyszerű. Nemrég írta valaki, hogy elvette a netet az MX -től, és mégis jöttek a reklámok. Persze, lehet, hogy net nélkül valamilyen temp fájlból szedte elő, de én valószínűbbnek tartom, hogy a Google jelenítette meg az online hírdetést, vagyis, egy rendszerszolgáltatáson keresztül töltődött be. Azokat meg nem olyan síma ügy blokkolni. A böngészők is tudnak a háttérben online kommunikálni. Tehát, blokkolod a böngészőket, az összes többi alkalmazást, és a teljes Android rendszert. Akkor nem egyszerűbb repülő módba tenni a telót?
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #117671 üzenetére
OK, de ehhez a Nova kell legyen az alapértelmezett launcher. Nincs Note -om, de úgy tudom, hogy pl. az S-Pen -hez kötődő funkciók csak a Táccsvízzel működnek. A cerka pedig a Note -ok alapvető kiegészítője. Azt meg gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy milyen gáz, ha eksön van, de nem működik a cerka.
-
air
nagyúr
válasz
punky10 #116474 üzenetére
Értem. Tehát, az "ahány telefon és ROM, annyi variáció" az lényegében marhaság volt.
Szerintem te is előbb gondolkozhatnál, mielőtt ilyet leírsz.
Nem mondtam, hogy nem létezik, hogy nincs kezdő oldal. Azt mondtam, hogy furcsa, és én még nem találkoztam ilyennel. Azért van különbség.(#116477) junkpod
61.0.3163.98 -
Somatom
veterán
válasz
punky10 #114271 üzenetére
Eleinte jópofa ficsőrnek tűnt, de aztán rájöttem, hogy tulképp korlátoz. Pl. csak a gyári lejátszóval működött. Ezért kiiktattam, és csináltam helyette sajátot, amit természetesen a Robot vezérelt. Pont azért nem említettem ezt a lehetőséget, mert nem két kattintás volt összehozni. Sőt! Küzdöttem vele gazdagon. Zooper widget -ben alakítottam ki a felületet, és ezt vezérelte a Robot. Kihívásnak jó volt, de nem érte meg a belefektetett időt, és energiát.
-
-
-
-
Jakuu
őstag
válasz
punky10 #113380 üzenetére
[APP] [4.4+] Hibernator : Best Greenify alternative (No root) *PROMO CODES* Lehet kerni kodot Gplayre, kb 1 nap mulva nekem is kuldott, gondoltam kiprobalom, ha meg nincs rootom.
-
bb.bocs
őstag
válasz
punky10 #113380 üzenetére
naaagyonjóóó!!! ha jól látom úgy megy ahogy gondoltam. lefagyasztom, és amíg meg nem nyitom addig sem a háttérben sem máshol nem fut.
amit nem fagyasztok ,ugyanúgy megy. megkapom az e maileket stb. nagggyon jó!!! iylenre gondoltam! szuper köszönöm szépen!(gondolom ha az alkalmazásokon belül nem aktiv a szszolgáltatás leállítása vagy mi akkor nem fut)egy kis érdeklődés. 7.0 van a telón mi az a whitelist? alkalmazásoknál van egy kis lakat . gözöm sincsen mi az, elég új a 7es android nekem. 4 körül megálltam az s4el vagy 5 körül.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
punky10 #113317 üzenetére
Nem tudom minek szenvedtek ezzel az időgép vacakkal.
Évek óta használom a WU és az AccuWeather szolgáltatókra alapuló alkalmazásokat. Sokkal pontosabbak és az utóbbinak megvettem a hivatalos alkalmazását is. De fent van a Weather Timeline is, az is nagyon jó (WU-val használom).
-
hodostamas
addikt
válasz
punky10 #113288 üzenetére
szar ügy de néha előfordul.
Azokban az appokban van saját perc alapú radar? Esetleg saját állomás ahol tökéletesen látod hogy változik a hőmérséklet, nyomás stb? Saját villámdetektor? Lehet mondani minden appra hogy hűdejóó, de azok csak a met.hu adataiból tudnak dolgozni aminek a felbontása nem túl nagy. na meg ott a wrf.idokep.hu ami megintcsak egyre pontosabb, sokszor >90% felett eltalálja a lokális zivatarokat, vagy zivatarláncokat.
-
Somatom
veterán
válasz
punky10 #111358 üzenetére
Ez szörnyű. Navit is használok, meg billentyűzetet is. Most mi lesz? A végén még az összes hsz. -re oda kell figyelnem.
Mázli, hogy Anysoftot használok, aminél az összes karakter látszik. Amelyikre rábökök, az megjelenik a képernyőn, és ennyi. Az eddigi 25 ezer hsz. -nál bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest