Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
nyesix #113286 üzenetére
Tavaly már csinált ilyet, akkor töröltem.Találtam alternatívát,de nemrég ajánlotta egy ismerősöm, hogy megújult, ilyen meg olyan jó lett, így újra feltelepítettem.Tegnapig...
Én elhiszem, hogy ha hirtelen sokan kezdi el használni, akkor túlterhelődik egy kis ideig, de itt konkrétan minimum 6 órán keresztül elérhetetlen volt.Ráadásul(és ez adta meg a kegyelemdöfést) este 10 körül a beállitás menüben bezártam,mondván pihenj egy kicsit, igaz pont most lett volna rád szükségem,de holnapra hátha rendbe jössz.Erre viszont még 11-kor is dobálta(az egyébként leállított alkalmazás)a hibaüzeneteket...
Éjfél előtt helyreállt a rend, töröltem az alkalmazást.
Az Idöjárás és Radar alkalmazás nekem még mindig jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- R.I.P. Aláírások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)8-16GB RAM,SSD,szép
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD
- Ultrakönnyű Toshiba UltraBook core i5 (4x28Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,256GB SSD,jó akku