Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz nyesix #113286 üzenetére
Tavaly már csinált ilyet, akkor töröltem.Találtam alternatívát,de nemrég ajánlotta egy ismerősöm, hogy megújult, ilyen meg olyan jó lett, így újra feltelepítettem.Tegnapig... Én elhiszem, hogy ha hirtelen sokan kezdi el használni, akkor túlterhelődik egy kis ideig, de itt konkrétan minimum 6 órán keresztül elérhetetlen volt.Ráadásul(és ez adta meg a kegyelemdöfést) este 10 körül a beállitás menüben bezártam,mondván pihenj egy kicsit, igaz pont most lett volna rád szükségem,de holnapra hátha rendbe jössz.Erre viszont még 11-kor is dobálta(az egyébként leállított alkalmazás)a hibaüzeneteket...
Éjfél előtt helyreállt a rend, töröltem az alkalmazást.
Az Idöjárás és Radar alkalmazás nekem még mindig jobb.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest