- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
nyesix #113286 üzenetére
Tavaly már csinált ilyet, akkor töröltem.Találtam alternatívát,de nemrég ajánlotta egy ismerősöm, hogy megújult, ilyen meg olyan jó lett, így újra feltelepítettem.Tegnapig...
Én elhiszem, hogy ha hirtelen sokan kezdi el használni, akkor túlterhelődik egy kis ideig, de itt konkrétan minimum 6 órán keresztül elérhetetlen volt.Ráadásul(és ez adta meg a kegyelemdöfést) este 10 körül a beállitás menüben bezártam,mondván pihenj egy kicsit, igaz pont most lett volna rád szükségem,de holnapra hátha rendbe jössz.Erre viszont még 11-kor is dobálta(az egyébként leállított alkalmazás)a hibaüzeneteket...
Éjfél előtt helyreállt a rend, töröltem az alkalmazást.
Az Idöjárás és Radar alkalmazás nekem még mindig jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Bitcoin topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest