- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Onnan jött igen, de globálisan sokan jelezték a dolgot, nem csak huawei telefonról, ezért vagyok óvatos.
#167539tylerddd - Nem igazán értem a kérdést, mivel alapból ha van mobilinterneted, akkor eléred vele a play áruházat is. Egyedül az appok automatikus frissítését lehet korlátozni wifire, ha nem szeretnéd, hogy mobilnettel frissítsen automatikusan.
Valamint ha a "mit és hol kell beállítani"-ra szeretnél választ kapni, akkor érdemes lenne egy készüléktipust is megadni, hogy könnyebb legyen válaszolni. -
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Ma reggelre a telefonom azt jelezte, hogy a google app legutóbbi frissítése trójaival van fertőzve. Más is találkozott esetleg ilyennel? Az én készülékem egy Huawei P30 Pro. A telefon topikjában már láttam, hogy másnak is írta. -
Diokhan
addikt
Sziasztok.
van valami valóban működő módja annak, hogy Apple music lejátszási listát spotify-ba tudjam mozgatni? Köszi -
Diokhan
addikt
Nem hiszem, hogy van androidos megfelelője ennek az appnak, csak apple készülékekre elérhető. Így sajnos még megfelelő alternatívát sem tudok ajánlani. Most bele néztem a play áruházba, de az első két app kommentjeinél mindegyiknél ott van, hogy fake... vagy nem igazi méréseket csinál, vagy nagyon pontatlan. Passzolom.
-
Diokhan
addikt
válasz
kovisoft #145526 üzenetére
Én nem akartam össze mosni semmit, ha így láttad, akkor valamit bizony félre értettél. Csak elmondtam, hogy nekem melyik a jó, és hogy manapság már nem olyan a helyzet, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt, amikor még nem is volt igazán jól használható mobilnet.
Ha pedig van ingyenes offline navi, akkor légyszi oszd meg velünk, mert lehet, hogy az lesz a megoldás az eredeti kérdésre. -
Diokhan
addikt
válasz
kovisoft #145517 üzenetére
Próbáltam, sokat használok GPS-t, a munkámhoz tartozik. Google Maps-on is töltöttem le teljes magyarország térképet a Note8-ra, mert akkor még nem volt mobilinternet a céges számon. A méretkülönbség valószinűleg a formátum különbségéből adódik, de a mai világban, amikor egy átlagos telefon belső tárhelye 128-256-512 GB, szerintem ez a mennyiségű adat elenyésző.
(#145518) WhiteWalker - Egy barátom Angliában, Southamptonban használja a Sygic-et, meg van vele elégedve, de Ő eleve mindig pályán megy, mert buszsofőr Southmpton és London között.
(#145519) crok - Annyiból van értelme összehasonlítani, hogy kedves kérdező fórumtársnak próbáljuk megtalálni a legideálisabb megoldást.
-
Diokhan
addikt
válasz
kmarci25 #145514 üzenetére
Nem kell elmagyarázni, pontosan tudom, hogy milyen. Azt próbáltam elmondani, hogy akármilyen GPS-t is használsz, ha offline akarsz navigálni, akkor mindenképpen le kell tölteni valamilyen térképet hozzá. A hagyományos GPS készülék az elején kéri, hogy melyik térképet szeretnéd, a Google Maps pedig megadja a lehetőséget, hogy tölts le offline térképet. Egyébként a kettőt össze sem lenne szabad hasonlítani.
Amin nincs net, arra memóriakártyáról másolják a térképet. -
Diokhan
addikt
válasz
Somatom #145509 üzenetére
Úgy, hogy a kérés is elég abszurd volt, hisz iGO aternatívát keres offline, mert mást nem tud vagy nem hajlandó megszokni, megtanulni. Ha a Here-t nem tudja megszokni, akkor mit fog?
Google Maps van még offline azt hiszem. De ha a Here nem jó, akkor a Google Maps sem lesz az. -
Diokhan
addikt
válasz
ratobi #145478 üzenetére
Mindkét oldalon törölhető a kép, ha már csak magadnál tudod törölni, az azt jelenti, hogy a másik fél már törölte. A teljes beszélgetés csak saját oldalon törölhető.
(#145477) AndrewBlase Szivesen.
(#145480) Bozek ezt hogy érted, hogy a hivatalos alkalmazással nem megy, a "másikkal" meg megy?
-
Diokhan
addikt
válasz
AndrewBlase #145475 üzenetére
Üdv. Nem, üzenetenként kell törölni. Ha felül rá mész a névre, ott meg lehet nézni a megosztott médiát, de onnan sem lehet törölni.
-
Diokhan
addikt
Valóban úgy néz ki, mintha HTML kód lenne. De az MJ szerintem ebben az esetben nem sortörés, inkább az már annak a névnek a részlete lehet, amit ilyenkor a böngészőablak tetejére ír be a HTML kód, csak nincs formázva.
Mindenesetre szerintem a frissítés után nem tudja formázni a kártyából kiolvasott adatot és ezért írja ezt. Olyan, mint a synthax error a html-ben. De persze ez is csak tipp. HTML-t és php-t írtam sokat, TC-t viszont nem én írtamJó lenne tudni, hogy milyen a filerendszere és a formátuma a kártyának...!
Az is lehet, hogy egy cache törlés és ki-be kapcsolás segít rajta. -
Diokhan
addikt
válasz
kmarci25 #145013 üzenetére
Nem kell nagyon operálni, csak be kell lépni fastboot módba. Tartsd lenyomva a power gombot amíg újraindul, majd a rezzenés után nyomd meg a volume UP gombot és tartsd, ekkor be fog lépni fastboot módba, majd:
Írd be adb parancssorba:
adb devices - Itt ha ki listázza a készüléket, akkor :
adb reboot -p - Néhány másodperc múlva ki van kapcsolva. -
Diokhan
addikt
Értem, de szerintem nem fog működni a válaszidő miatt. Nekem már az is komoly gondot okoz, hogy a Note8 képét kitegyem a Philips androidos tévére, smart view-al miközben infinite flight-al repülök, vagy CarX Drift Racing2-vel játszok, mert már ott elég nagy a késés. Ha nincs otthon, gyanítom, hogy akkora lesz a késés kép és akció között, hogy használhatatlan lesz. De ez csak az én véleményem.
(#145008) kmarci25: Szerintem ha ki akarod kapcsolni és nem tudod hogyan, akkor hagyd. Én csak eltenném, néhány nap múlva majd lemerül és magától kikapcsol. Amikor pedig tudod, hogy jönni fog hozzá az alkatrész, csak egy nappal előtte elő kell venni és feltenni töltőre.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
Orionk #144985 üzenetére
A hiren's boot cd-n van egy get data back nevű program. Engem néhányszor már kihúzott a bajból. Amíg nem formázod a kártyát, vissza tudja hozni róla az adatokat. Mondjuk függ attól, hogy mi az oka annak, hog eltűntek a képek, mert ahogy már írták előttem, attól, hogy nem választod le a kártyát semmi baja nem lesz.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Most ingyenes [link] - elég komoly zeneszerkesztő program.
Ha rákeresünk, akkor található a Store-ban ingyenes sound pack. Egyesével kell letölteni és általában telepíteni őket. Utána a programból hozzá lehet férni.
Ez csak egy példa, kis kereséssel több is van. -
Diokhan
addikt
Bizony ám:
Vajon miért kell ennyi minden?This app has access to:
precise location (GPS and network-based)
access extra location provider commandsPhotos / Media / Files
read the contents of your USB storage
modify or delete the contents of your USB storageStorage
read the contents of your USB storage
modify or delete the contents of your USB storageCamera
take pictures and videosWi-Fi connection information
view Wi-Fi connections
Other
read Home settings and shortcuts
read Home settings and shortcuts
receive data from Internet
view network connections
connect and disconnect from Wi-Fi
full network access
draw over other apps
control vibration
prevent device from sleeping
install shortcuts
uninstall shortcuts
Google Play license checkread
Google service configuration -
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Tudna nekem valaki ajánlani valami hasznos költségvetés kezelő vagy pénztárca kezelő appot, amivel a kiadásokat és bevételeket átláthatóan tudnám kezelni?Köszönöm szépen.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Most vagy én vagyok vak, vagy valóban eltűnt az antutu a play áruházból?
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Képernyő felvétel appot használ valaki? Tudtok ajánlani egy megbízható appot? Köszi.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Hogy lehet elerni a messengernél, hogy lezárt képernyő kivillanjon értesítéskor? S6 edge, 7.0. Köszi.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. A Samsung smart switch képes arra, hogy egy note 4 en mentett 6.0.1 alatt készült mentést feltegyen egy 7.0 S6 edge-re?
-
Diokhan
addikt
Üdv, két kérdésem van. Első, hogy van olyan launcher, ami nem lassítja a telefont és mégis szebb, mint a gyári MM touchwiz?
Másik kérdésem, hogy mi a különbség az Aptoide-n található és a play stobe-ban lévő, egyébként egyező alkalmazások között?
Köszi!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Létezik jól működő root tesztelő alkalmazás? Csak azt szeretném tudni, hogy rootolva van-e a készülékem. Köszi!
-
Diokhan
addikt
Srácok. Olyan problémám van, hogy messengeren akkor is megjelenik az értesítés felül és az értesítési sávon, ha aktuálisan abban a beszélgetésben vagyok, amiről az értesítést kapom. Lehet ezzel valamit csinálni? Kicsit már zavar.
Köszi. -
Diokhan
addikt
Igen, ki lett maxolva sőt, túlságosan is. Azzal nincs bajom, ha valaki észérvekkel beszélget és megvitat egy kérdést, de amikor mindenféle alátámasztás nélkül hülyézik le a másikat úgy, hogy nem is ismeri, az b@ssza a szemem. Pláne úgy, hogy nincs is igazuk ... De befejeztem.
-
Diokhan
addikt
Hy, bocsi, én vagyok má megen'. Mitől függ, hogy egy app ikonján van notification dot vagy nincs? A Twitter és Viber jelzi egy kis piros karikában az ikon jobb felső sarkában, hogy mennyi értesítés jött, a Gmail és Messenger viszont nem. Ez fejlesztőtől függ, vagy beállítás kérdése?
-
Diokhan
addikt
Tudja valaki, hogy a viber miért nem hajlandó wifin képet küldeni? LTE-n küldi, messenger és hangouts elküldi wifin is, sőt, a viber videót küld wifin is, de képet sehogy sem küld. Látszólag körbe megy a karika, de nem tűnik el az x a közepéről, és a valóságban sem megy el az üzenet. Előre is köszi a válaszokat.
-
Diokhan
addikt
válasz
Somatom #117700 üzenetére
Na igen, ezen dolgok némelyike vezetett engem is arra, hogy 5 év iPhone és iOS használat után térjek vissza az androidhoz. Azelőtt HTC-ket nyúztam sokat, az XDA-n lévő összes (nem túlzok) HTC HD2 romot kipróbáltam, aztán angliában egy jóbarátom beszélt rá egy i4S-re. Megtetszett, sokáig használtam, de elég volt. Pláne, amit mostanában művel az alma... Na mindegy... Most pedig, hogy egy igazán jó eszközt sikerült kerítenem, élvezem a szabadságát.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
Somatom #117693 üzenetére
Én szeretnék kérdezni, mert nem találtam az összefoglalóban. Létezik olyan módszer, amivel az icloudból át tudom hozni a jegyzeteim androidra? Nagyon jó lenne, ha hasonló rendszerezésű lenne, ha pedig ugyanúgy jelszóval le lehetne védeni, az maga lenne a mámor
Köszi a választ előre is
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Létezik olyan névnap app, ami értesít minden reggel? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged