- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laacika
tag
Ugye a teljesen friss verziót lekaptam,ez helyett kerestem egy 2017 június környéki régebbit,(58.0.3029.83) azt tudom hogy mikor ez a időbeli verzió volt fönt akkor ha új lapot nyittam akkor a bepipált "Asztali webhely"-es bepipált beállitás megmaradt benne,de most nem
Akkor még régebbi kellene vagy talán ebben már lehet állitani a "flags"-nál?
Köszönöm a segitséget!!! -
-
laacika
tag
Sziasztok.
Segitsen valaki mert szézrobbanok az idegtől,szóval van egy Samsunk Androidos tabletem,évekig böngésztem vele úgy a face book ot (Chrome böngéazővel) hogy www.facebook.com.
Volt mikor elétette az m betüt de helyes linkre kattintva ment rendesen mintha asztali gépen böngésznék (nagyitható képek stb)
Most valamiért az istennek se megy,beirom hogy www.facebook.com és elé teszi azt a rohadt m betűt és máris más az egész felület.MEGŐRÜLÖK ETTŐL!!
Eddig a tablet saját böngészőjében is ment igy a face most már ott is elé teszi.
Ha valakinek van valami ötlete kérem segitsen mert vagy magammal végzek vagy a tablettel vagy az androidot felejtem el örök életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest