- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
efi99 #164362 üzenetére
Az a baj, hogy Android13 óta, amikor jön egy frissítés, akkor a hívás listában az 1-es sim kerdőjellel, a 2-es sim pedig 1-essel van jelölve. Nálam az segít ilyenkor, hogy gyalulom az appot, újra beállítok mindent, majd visszatöltöm a híváslistát. Samsung telefonon jön elő a probléma. Nekem A52S 5G, Athosnak nem tudom milyen, de Samsung.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
efi99 #164362 üzenetére
TP-t kikapcsolt híváskérpenyővel (smart view tokhoz nem igazodik a TP hívásképernyője) használtam, de igaz a .17ben is ott a ″rendszer″ választási lehetőség rögzítésnél.
Gondolom mivel S23ban van eSIM, így eltolódott a SIMek jelzése és 3 SIMre meg nincs felkészítve, emiatt a SIM1et érintő hívásokat ?-lel jelöli a híváslistában.
-
mckay
aktív tag
válasz
efi99 #164236 üzenetére
Értem, köszi.
És ha holnap új telefonszámot rögzítek / importálok abba a fiókba?
Akkor majd nem tudja hogy melyik SIM-mel kéne tárcsázni, mert a bepipálgatás tegnap volt?Ehh, akárhogy is nézem, szabály kell.
Fura ez a dolog.
Nekem még sosem volt két SIM egy telóban. Azt hittem, hogy ez annyira alap, hogy a gyári UI is tudja.
De most még egy fizetős app-ot sem találok erre. -
-
mckay
aktív tag
válasz
efi99 #164211 üzenetére
Feltettem, köszönöm a bíztatást.
:-)És az máris működik, hogy a nem fogadott hívást azzal a SIM-mel hívja vissza, amelyikről jött.
Hanem itt sincs egy könnyű grafikus felület arra, hogy megmondjam neki:
- ha a céges fiókomból van a kontakt, akkor az 1. sim kártyával,
- ha a magán fiókomból van a kontakt, akkor a 2. sim kártyával
tárcsázzon.Vagy csak én nem találom a DualSim alatt.
Valami szabályokat lehetne gyártyani, de drag&drop nincs hozzá.
Írjak szkriptet, úgy gondolják?
A telefon billentyűzetén?? -
mckay
aktív tag
válasz
efi99 #164195 üzenetére
Köszi, True Phone.
Erre gondolsz?
Nos, nekem nem hozza fel a Samsung telóm.
Bárhogy keresek rá, nincs ott a találatok között. Még a Hamster Beat kifejezésre is kerestem.
Oké, felkerestem a neten, így megkerülve a Play Store keresőjét.
Így már mutatja a telóm, de azt is, hogy ez még egy korábbi Androidhoz készült, és nekem nem fog működni.
Azért ez nem túl bizalomgerjesztő, ha 4 ezer forintért nem fordítanak arra figyelmet a kedves orosz fejlesztők, hogy Android 13-hoz való tanusítást szerezzenek...Más ötlet esetleg?
-
Somatom
veterán
válasz
efi99 #164178 üzenetére
Persze! Majd utaztatok egy PC -t fél Európán keresztül, hogy aztán betelepítsem a kamionba havonta arra a két hétre, amíg benne lakok. Meg, tápoljam 220 -as inverterrel, pakolgassam a monitort, stb., stb. Egy PC, vagy laptop legfeljebb játszani, bohóckodni jó, de munkában nem tud kiváltani egy tabletet. Még egy nyomorult GPS sincs benne, nemhogy 5G modem, fényérzékelő, stb. Azért egy 12,4" -os Amoled nem olyan hitvány filmnézésre és ez csak a plusz, nem a 14,6" -os ultra. De, ha nagy képernyőt szeretnék, akkor ugyanúgy rádughatom egy TV -re, monitorra, mint egy PC -t, vagy a telómat. Szóval attól, hogy telón, tabon fut, nem törvényszerű, hogy azon is nézem.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
efi99 #163973 üzenetére
Próbaképpen letöltöttem. Sajnos mivel még nincs magyar, nem nagyon értem a beállítási lehetőségek leírását. Így nekem egy nagy összevisszaság. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó. Egyelőre töröltem, ám ha lesz magyar ismét ránézek. Feltéve ha tudni fogok róla.
-
Cs1csó
titán
válasz
efi99 #163973 üzenetére
Köszi, figyelni fogom. Most a "Könnyű magyar billentyűzet 2" amit tesztelek, használok. A színeket még állítgatom de úgy látom ez a megfelelő elrendezés: felül a "plusz" karakterek és én még bekapcsoltam azt a funkciót, hogy a számok is megjelenjenek a plusz karaktereket tartalmazó sor felett.
-
válasz
efi99 #163808 üzenetére
Nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy ez rendszerszintű tiltás, ezért OFF itt. A9 után nem igazán működik egyetlen app-al sem, szóval app-al kapcsolatosan nem tud jönni kérdés. És ugye ez az ALKALMAZÁS topik. Ha valaki root-olja a rendszerét akkor meg tudja oldani, hogy működjön, de azt sem itt kell kérdezni, mert ez az ALKALMAZÁS topik.
Zelos, efi és a többiek, aki ebből nem érti meg ezt, az gondolja át még egyszer mielőtt újra írna ebben a témában a topikba. -
Csuklósbusz
tag
válasz
efi99 #163773 üzenetére
Én is rákerestem, aztán televan hívásrögzítő appal.
De azok gondolom a kihangosítós verziók, vagyis az egyik fél néma marad..
De pl az ACR google playen kívül is ad ki verziót, de az a baj hogy a kompatibilitás kérdéses így is:
https://www.reddit.com/r/Android/comments/u81i7b/google_will_kill_call_recording_apps_once_and_for/Van akinek root után sem megy, van akinek nélküle is.
Redmi 11 root, romcsere, bootloader nyitás nélkül esetleg?? :-)
Cube ACR weboldaláról le lehet szedni az apk-t is külön, akkor az ezek szerint nem ugyanaz lesz mint ami a google playben van? :-) -
Csuklósbusz
tag
válasz
efi99 #163766 üzenetére
Az ilyenek miatt a kérdés, van amin igen, van amin nem megy, függetlenül a nemkomálástól.
Samsung elég befutó ezen a téren, minimális trükközéssel megoldható még ma is a net szerint.
Lehet amibe natívan bennevan, akár régiófüggőként ( pl samsung) ott a 3. féltől származó app is nagyobb eséllyel működik.
Csak a bemutatódarabon nem tudom ezt tesztelni, ezért nyaggatlak titeket hátha valakinek akad a kérdéses telefonja aki már próbálta.
Cube Acr pl redmi 10c-re 1 ember panaszkodott a neten hogy nem megy, de ott is vagy beállításgond vagy tényleg nem tudja kitrükközni ezt nem tudom eldönteni.
Note 11 , motorola g32, de pl ott a realme ami nem annyira elterjedt így senki nem tudja, de kisebb eséllyel kerül elő majd hack rá, mint pl egy xiaomira amiből sokszorosát adják el.
Samsung A13-at vennék ezmiatt mert árban idáig fér bele, de mások jobbat adnának ennyiért, de a hívásrögzítés kétséges a többinél. -
Flowtation
őstag
válasz
efi99 #162757 üzenetére
és #162758crok
Köszönöm a válaszokat. Nincs titok, home workout az app neve, nekem letöltve már otthoni edzésként jelenik meg. Nekem sem volt még ez az app telepítve és a nejem telóján nagyon sok hasonló app feljön a keresőben, de pont ugyanaz nem.Viszont érdekes amit crok írsz, meg a nejemnek csak olyanok jelennek meg zömmel, ami inkább nőknek szóló, szóval lehet, hogy ez a csoda algoritmus lesz a ludas.
-
válasz
efi99 #162629 üzenetére
Nos, a mostani telefonomat én is tudnám 33 W-al tölteni, de soha nem szoktam, a gyári töltőjét ki se csomagoltam. Egy régi jól bevált töltőt használok, ami max. 2 A-el tudna tölteni (de soha nem tölt annyival). Így töltés közbeni melegedés nem igen fordul elő. Ellenben ha te 1 óra alatt feltöltöd 0-ról 100%-ra akkor valószínűleg kicsit meleg lesz. Ezért jó az éjszakai töltés, lassan feltölti és kész.
Jelenleg akár milyen jó fizikai állapotban van esetleg egy telefon 5 évesen, csak jelentős munkával és/vagy engedménnyel lesz használható állapotban.
De szerintem ejtsük most már itt ezt a témát, mert topik idegen. -
pube111
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #162415 üzenetére
Ilyen mintavételezéssel még a hiking / outdoor tracker alkalmazások sem dolgoznak - nem véletlenül, mert teljesen felesleges. Autóban navigálva 50 / 90 / 130 km/h sebességnél a megtett út és a kanyarok miatt van értelme a mintavételezést granulárisabbra venni. Ezért is van az ilyen célszoftverekben külön driving mode és driving felismerés hogy olyankor a mintavételezést is állítja, esetleg hirtelen sebességcsökkenés és utána sokáig állás esetén küld értesítést hogy elképzelhető hogy balesetet szenvedtél pl.
-
crok
Topikgazda
válasz
efi99 #162411 üzenetére
Reggel a gyerek elindul 7-kor suliba majd 3 ora mulva 10-kor toltes nelkul a telefonja mondjuk 50%-ra esik.. eletszeru.. akkor utana hogy nezed meg haza egyaltalan elindult-e? Boven jo az ugy, a celszoftverben (nem a Maps-ben!) van gomb amivel kuldhetsz GMS-en kerest hogy kuldjon helyzetet ha epp ilyen varakozasban van ket mintavetel kozt. A tobbit intezi az sns_smd (simple motion detection).
-
svgyula
addikt
válasz
efi99 #162056 üzenetére
Szia! Nekem jack van de a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó a hagyományos után háát egy sz@r! Értesítő led nincs a villogást nem lehet semmivel beállítani mert vagy az fut vagy a kijelző feloldó alkalmazás! Vagyis ha fut egy értesítési app akkor két lépésben kell feloldani a kijelzőt. Először bezárni az értesítés aplikációt majd jön az ujlenyomat a kijelzőn. De ez csak ideig óráig működik mert simán tiltja a rendszer akármit csinálok, vagy egyszerűen feloldáskor bezárja a minden engedély, lakat ellenére. Úgyhogy nálam marad az állandó aktív kijelző amin megjelennek az értesítési ikonok ha nem nyúlok a telefonhoz mert akkor azonnal a mozgásra már a feloldó jelentkezik és eltűnik az ikon. Aztán sokszor ezzel együtt a rendszer értesítés is
Tehát haladunk előre csak az a baj, hogy a szakadék fele.........
-
-
-
-
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
efi99 #161357 üzenetére
Rendben,ez érthető. De ha ezt így nézzük akkor igazából az is problémás ha fizetni kell mindenért, de nem egyforma az ára mindenhol és mindenkinek. Hiszen különböző árak mellett elvileg mindenki az olcsóbbat válassza. De nem akarok belemerülni, ebbe nekünk úgysincs beleszólásunk.
-
-
-
válasz
efi99 #159045 üzenetére
KGWT kérdés:
Hogyan tudok a KGWT alatt betűtípust módosítani?
Ha szerkesztés közben a Szöveg-re, majd a Betűtípusra kattintok nincs módosítási lehetőség... (alapból a minta Widgetben a Roboto Slab Thin font van) kell ehhez fontokat külön letölteni?
Samsung telóm van, a Beállítások alatt látok jelenleg 3 fontot, ebből 1 biztosan letöltött a Galaxy Store-ból.
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
efi99 #159556 üzenetére
Köszi, de: "Contains adds". Akkor in-app fizetős? Itt ilyen "coin"-okat ír, azokat kell megvenni? Nem akarok egy újabb pénzzabáló reklámos app-ot a telóra. A reklámok mikor ugranak fel?
-
svgyula
addikt
válasz
efi99 #159549 üzenetére
Nem a hangerő csökkentéssel van gond. A két gombsor egymással szemben van és ha egyszerre tapizod vagyis elég ha kiveszed a zsebedből és a gyári puha szilikon tokkal használod akkor a két gomb azonnal némít mindent! Eltartott nekem is egy ideig mire rájöttem a hibára. Ráadásul az én "coddatelefonom" egyensúlyi helyzete is pont a gombok környékén van.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
efi99 #158947 üzenetére
Nem a TruePhone-al van ott a gond, hanem a telefon gyári rendszere szórakozik vele, ha már az alap gyári google névjegyzék/telefon alkalmazás is használhatatlan rajta.
FULL BACKUP, majd FR után kellene megnézni semmi telepítése nélkül a gyári szoftverek működőképességét. gyanítom, hogy helyreállna a rend
-
punky10
addikt
válasz
efi99 #158755 üzenetére
Szerintem meg a legjobb helyen a Power gombban van az olvasó.
Az előlapit nem szeretem,a hátlapi meg nehezen hozzáférhető pl egy autóstartóban.
Olyan meg ritkán fordult még elő velem,hogy csak a zárképernyőre legyek kíváncsi.
Odaérintem az ujjam,felold,megnézem amit akarok,majd gombnyomásra lezár.Nekem ez a legkényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest