- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
efi99 #162757 üzenetére
és #162758crok
Köszönöm a válaszokat. Nincs titok, home workout az app neve, nekem letöltve már otthoni edzésként jelenik meg. Nekem sem volt még ez az app telepítve és a nejem telóján nagyon sok hasonló app feljön a keresőben, de pont ugyanaz nem.Viszont érdekes amit crok írsz, meg a nejemnek csak olyanok jelennek meg zömmel, ami inkább nőknek szóló, szóval lehet, hogy ez a csoda algoritmus lesz a ludas.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha én rákeresek egy app-ra az én mobilomon, akkor ott megjelenik, viszont az asszonyén nem? Az enyém redmi 9t miui 13-al, az övé redmi note 8t, 12.5 miui-val. Vannak hasonló appok, de pont ugyanaz nincs.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest