- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
vgyuri #25765 üzenetére
Cool readerben pdf olvasására nincs lehetőség, amit meg használok erre a célra, abban nem tudok olvasás közben fényerőt állítani.
A Moon readert negyed óra után sem tudtam rávenni arra, hogy a hagyományos módon tudjak benne lapozni, csak lefelé tudott gördülni a lelkem. -
tybsen
addikt
-
-
fatal`
titán
válasz
vgyuri #23018 üzenetére
Tudom, hogy tud (használtam is egy darabig), de az alkalmazáshoz tartozó beállításokat és adatfájlokat (értsd /data/data) nem tudja és az is sok helyet fel tud emészteni.
A Link2SD az apkt, a dalvikot és az so (lib) fájlokat tudja áthelyezni, evvel szemben a Mount2SD bármit.
Ez is ugyanúgy működik, mint a Link2SD, kell neki a külön ext partíció.
-
fatal`
titán
válasz
vgyuri #23012 üzenetére
Nem egészen, az adatok a belsőn maradnak és azok is tudnak foglalni bőven (pl. Death Rally - nem lehet áthelyezni az sdre mert az adatok közé pakol egy csomó adatfájlt, a Facebook meg cachel minden szart oda).
Viszont a Mounts2SD-vel mindent át lehet linkelni és tökéletesen működik nekem.
Egyedül a cachet és a dalvik cachet hagytam a belső tárhelyen, azt is azért, hogy rebootnál ne generálja újra, de az is áthelyezhető.
Így a 420 megás belső tárhelyemből 100 mega foglalt összesen és nem érzékelek sebességkülönbséget. De ROOT nélkül persze ez sem működik.
-
-
psg5
veterán
válasz
vgyuri #21632 üzenetére
Közben inkább a My phone explorerrel oldom meg és úgy tűnik, hogy azért különít, mert valamelyik szám 06-al valamelyik +36-al kezdődik, ezeket egy csoportba nem lehet tenni! Hogy lehet egyszerre módosítani az előhívót mindegyiken? Akár myphone exploreren akár telefonban?
Megvan explorerben a formátum beállítással mindet országkóddal látta el. Azonban még agy sem ok. Amelyik előtt kis szerkesztett ikon van azt nem lehet ugyanabba a csoportba rakni. -
psg5
veterán
válasz
vgyuri #21632 üzenetére
Köszi.
Be van állítva, hogy mindent lássa, mégis.
Hát a gcontactal meg az volt a bajom, hogy szinkronizáláskor szanaszét duplázta triplázta a névjegyeket.Számomra most tiszta káosz ez a gmail-es google+-os minden, pl nem is találom pc-n nézve a névjegyeket, hol a bánatban van?
-
westcoastog
veterán
válasz
vgyuri #21354 üzenetére
[link]
Na erre gondolsz, ha megcsinálnám a 2gb-s sd-vel és később vennék nagyobbat, nyilván újra kellene csinálnom, de gondolom a rendszerben maradnának beragadt app ikonok satöbbi és újrakell rakni minden appot bármit, nem?
Inkább várjak ezzel amíg nem lesz meg a 16gb-s sd?
És ha az megvan akkor belsőről cuccokat systembe, meg a linkel lévő módon megcsinálni. -
westcoastog
veterán
válasz
vgyuri #21351 üzenetére
Tehát a kacatokat ha áthelyezném systembe, akkor a belsőből felszabadíthatnék egy kis helyet.
links2sd-ben megnéztem írja hogy nincs 2. partíció, de hogy van ez a links2sd-benv aló telepítés?Fentebbi leírásról mit gondolsz? Működhet? Bár mindjárt megpróbálom megcsinálni..
Link2sd új program telepítése után a 2. partícióra automatikusan át tudja rakni azt.
De hiába ha az a játék alapból fel sem akar települni, akkor hogyan másolná át, mert szerintem ugyanúgy nem menne fel ha 2 partícióm lenne... -
westcoastog
veterán
válasz
vgyuri #21347 üzenetére
Linkstosd-vel amit lehetett átpakoltam, belső memórián csak a rendszer meg rendszerközeli programok vannak, ami lehet az sd-n van, a legfőbb baj az hogy alapból minden a belső memóriára akar települni, ami meg ugye hót kevés, tehát az kell ha alapból elindítom valami telepítését akkor rögtön az sd-re menjen.
Ha két felé osztom a kártyát mi mindent rakjak át? Meg hogy fognak oda települni a dolgok, kicsit sötét nekem még.Haverom mutatott egy ilyet:
First you have to enable USB debugging on your Android device from Settings > Applications > Development > USB debugging.
Now you need to download and install the Android SDK on your computer from http://developer.android.com/sdk/. Once you’ve downloaded and extracted the package to the folder of your choice, run SDK Setup.exe and click on Available Packages to the left. If you get an error message at this point, enable “Force https://…” in the Settings. From the list of available packages, select “Usb Driver package”, click on the Install Selected button in the bottom right corner and follow the prompts.
Connect your phone to your computer with a USB-cable. Your OS will prompt you to install new drivers. Choose to install them from the android-sdk/usb_driver folder. Do not mount your device; you only need to plug-in the cable.
Next, run a command prompt and navigate to the Android-SDK\tools folder. In Windows, this is done by selecting Run from the Start Menu (or by pressing Win+R) and typing cmd. You change drives in the command prompt by entering the drive letter followed by a colon (, and change folders with the CD command. For example, to enter the Android-SDK folder, simply type cd android-sdk.
In the Android-SDK\tools folder, type in adb devices and you should get a serial number starting with “H” in return. All you have to do next is entering adb shell pm setInstallLocation 2. Voilà, you’re done! Android will now install apps to the SD card by default.
To switch back to storing software on the internal memory, enter adb shell pm setInstallLocation 0.Megpróbálom..
-
gatto_
senior tag
válasz
vgyuri #18422 üzenetére
Igen, ahogy Bozek kartárs is írta, ezt sok más program is tudja. Pl. az avast is asszem. De ez mondjuk Törökországban, ahol 100ft felett van egy sms, költséges. Persze tudom, hogy net nélkül ez az egyetlen járható út, és lopás esetén jól jöhet, de nekem nem erre kéne, hanem hanem nyomkövetésre. Magyarul furgonnal járok Törökbe, és hogy a család, a főnökség nyugodt legyen, és tudják hogy merre járok. Továbbá, hogy útközben ne nyaggassanak, hogy hol vagyok.
(#18425) Bozek
Ja, ez ennyit zabál. És a legbosszantóbb, hogy egy kicsit nagyobb igénybevétel után kilövi a rendszer, és mondjuk böngészés után elkezdi visszatöltögetni magát. Viszont szép.. -
Bozek
nagyúr
válasz
vgyuri #18422 üzenetére
De neki olyan kell, amivel folyamatosan tudja követni a telefon mozgását. Legalábbis a szövegből ezt vettem ki. Amit Te írtál, arra meg szinte az összes hasonló program képes.
(#18423) Grejoz: Azért azt ne felejtsd el, hogy az Android alapból csak a FAT32-es memóriakártyát támogatja. Egy ISO mérete általában nagyobb az említett fájlrendszer 4 GB-os korlátjánál.
Tesztelésként megnéztem a BS Player-t, az nem játszotta le. Az MX Player-el meg nem tudok a géphez csatlakozni LAN módban, így ez is kiesett. -
Bozek
nagyúr
-
bach66
tag
válasz
vgyuri #16388 üzenetére
A kb. 8 MB-os alkalmazást apk-ból akartam telepíteni SD-ről. De azt írja, hogy "nincs elég tárhely".
A vicc az, hogy egy másik appot, mely több, mint 14 MB, simán telepít utána ugyanúgy apk-ból SD-ről.
???
Nem értem.Más:
A greenify miért írja ki nekem a play-en, hogy nem kompatibilis az eszközzel??? Alcatel OT 995 -
LonGleY
veterán
válasz
vgyuri #15091 üzenetére
Igen, sajnos ez kimaradt a szerkesztésből, hogy a továbbirányítás talán egy jobb megoldás, ha tudja ezt az adott mail-szolgáltatás.
kymco (#15092): Ezzel teljesen egyet tudok érteni, a kulcsszavak tényleg sokat lendítenének a visszakereshetőségen, személy szerint erre az utóbbi időben próbálok odafigyelni. A nagyobbik probléma viszont még mindig az, hogy sokan meg sem találják a keresőmezőt, ahol a legtöbb bajra már rég megírt gyógyírt lelhetnének a fórumon belül. Ezért készülök hónapok óta egy (részben) Androidos weboldal beindításán, ami összegezné az itt elcsípett legjobb programokat. A fórum túlnőtte magát ahhoz, hogy minden szépen lekövethető legyen, 2 hónapja napi 20 új hozzászólás érkezett, most ha egy napig nem nézek rá a fórumra, 60-80-al számolhatok, amit már nem feltétlen futok át. Valahogyan tagolni kéne a problémaköröket.. vagy egy egészen új rendszerre lenne szükség, mert ide nem elég a puszta üzenetre válaszolós, hierarchiát nélkülöző hozzászólás-áradat.
-
xSide
őstag
válasz
vgyuri #14479 üzenetére
Na pont ez nem tetszik, smart ékezet és rábökök ez jó más nem tudja.
Nem trollkodok, hisz megvettem ma esélyt adva neki.
A smart sem hibátlan, de gyorsabb írnom vele.Szerk, ha nulláról raknám fel a swift-et vagy smart-ot kényelem szempontjából nem lehet dönteni melyik jobb, viszont a hosszan nyomva ékezet (minimálisan) a csúsztatással szemben a smart felé hajt illetve a rövid kódos bevitel ami kiemeli mindegyik közűl.
-
xSide
őstag
válasz
vgyuri #14462 üzenetére
Idege kikPcsolva, karakterek eltűntek, de még huzigÁlni kell az ékezeteknél és nin s kódírás
...
Hát ez főrtelem, marad a Smart t!
Eger szségetekre, ha ez nektek bejön, megvettrm ol só volt ..Na ti ezt szoktátok meg vagy sem, én nem is akarom!
Nagyon pocsék smart utánElőbbi swift 4 perc, utóbbi smart 1 sem...
-
chab7
addikt
válasz
vgyuri #14454 üzenetére
Kipróbáltam már ezt a swiftet újból (anno még én is megvettem 23 forintos akcióban). A "csúszkálós írás" az már ebben is egész jó, de a diktálós szövegbevitel az nagyon nem megy neki ami a swype-ban viszont fenomenális. Tehát még mindig 2:1 a swype-nak. (Aki meg csak bökdösősen tud írni vessen magára. Ha én 30-on igen túl meg tudtam szokni hogy az ujjamat húzgálva szélsebesen és pontosan tudok írni a kitűnő felismerésének köszönhetően akkor másnak is rá kell tudni állni.)
(#14455) LámaZ: Osztod itt a nagy okosságot a navigálás terén mikor kis utánajárással mindenki tudja használni a hárombetűset is aminél jobb nemigen van akármilyen másikat próbálsz. Túrázásban ugyanez a navitel progijával, openmaps térképekkel - szintén csak utána kell járni. Az a bolond aki itt ilyesmire rákérdez, mivel ugyebár tilos, és így is van jól. Utána kell szépen járni annak akit érdekel és nem itt kérdezgetni.
-
atike
nagyúr
válasz
vgyuri #11245 üzenetére
Az alap Class besorolásokkal tisztában voltam természetesen. De ez a momentum, hogy "A Class 10 megkötése, a 10 MB/s-os írási sebesség nem töredezett – ezért potenciálisan lelassult – tárolóra vonatkozik, míg a többi, lassabb Classnál töredezett tár esetében is biztosítani kell a minimális sebességet." nekem nem volt meg...
És lám csak:
"Speed Classes 2, 4, and 6 assert that the card supports the respective number of megabytes per second as a minimum sustained write speed for a card in a fragmented state. Class 10 asserts that the card supports 10 MB/s as a minimum non-fragmented sequential write speed.[41] By comparison, the older "×" rating measured maximum speed under ideal conditions, and was vague as to whether this was read speed or write speed."
Na köszi, ma is tanultam újat...
-
spiritex
veterán
válasz
vgyuri #11124 üzenetére
Nem biztos egyébként, mert a gyárinak is vannak alap beépített könyvjelzői, meg azok mellett meg kell jelennie a gmail fiók nevének és a hozzá tartozó könyvjelzőknek.
(#11125) dokee78
Inkább az android miatt lehet. Mert nekem a telóm még 2.2-es és azon is ilyen, mint nálad. Viszont a 4.1-es androidon már nagyon szépen megy a szinkronizálás.(#11121) SamS20
Nézd meg nincsenek-e az Other bookmarks alatt, ill. próbálj meg belépni a Dolphinban is a google fiókodba: Settings / Account & Service / Connect with other Accounts / Google Account , de erre elvileg nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged