- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
OK, köszi, arra akartam rákérdezni rá, hogy a beállításokra gondolsz vagy a Chrome-ra.
A Lenovo P11 tablet most nincs nálam, édesanyámnál van.
A telefonomon a Beállítások keresőjében "Automatikus kitöltés"-ként jelent meg, és ott tényleg a Google előtt van pipa.Ez csak az adott eszközre vonatkozik? Tehát ha kikapcsolom a tableten, attól még megmarad az automatikus kitöltés a telefonomon?
-
tlala
addikt
Nem szorosan app, hanem inkább google...
Az idős anyukámnak vettem egy tabletet, amelyen az egyszerűség kedvéért beléptem az én gmail címemmel (távoli app telepítés lehetősége, stb.). A gépen léptem be csak az első induláskor ill. a Play áruház miatt - gmailt nem telepítettem, chrome böngészőbe nem léptem be.
Mégis, pl. a Facebook telepítésekor azonnal feldobta illetve felajánlotta az én mentett jelszavaimat.
A kérdésem az, hogy csupán egyetlen konkrét androidos eszközön be tudom azt állítani, hogy ne ajánlgassa az én jelszavaimat?
Köszi. -
tlala
addikt
Tudtok ajánlani egy appot, amely megmutatja, hogy a kínai telóm modemén milyen 5G-s sávok ill. sávösszefogások vannak engedélyezve (5G feljelentkezés és root nélkül)?
Egy Mi11 Ultra, 888-as procival. Köszi. -
tlala
addikt
Ismertek olyan hívásszűrő appot, ahol opció a hívásátirányítás is?
Tehát család hívhat, a többieket átirányítja egy másik megadott számra.
Köszi. -
tlala
addikt
Tudnátok ajánlani egy jo "diktafon" alkalmazást telefonra?
Ami elég érzékeny ahhoz, hogy egy tárgyalást felvegyen a teló mikrofonjával, esetleg állítható érzékenységgel.
Köszi. -
tlala
addikt
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást (vagy trükköt), amivel megoldható az, hogy ne tudjanak hívni, de én tudjak mobil netezni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged