- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makoss
veterán
Feltettem ezt a Shareit progit, ez valami nagyon gyors!
Király!
Most már csak egyet nem értek:
Van a kolegámnak egy Samsung Galaxy J3 (2016) mobilja, és akárhogy törlök rajta dolgokat, takarítok, feszt akadozik rajta a filmnézés
Próbáltam már bs playert, mx playert, vlc playert, semmi változás.
Kifogytam az ötletekből
Mit hagytam ki? -
Wolfskin
őstag
köszi szépen. ez nagy királyság, amit linkeltél..
root nélkül nem lehet, igaz?
már sokadszor vágom a falhoz a note 3-amat, amikor hajnali 3-kor felébreszt. nem tudom, melyik árt neki többet, ez vagy a root...el nem tudom képzelni, milyen hátsó szándék vezette a samsung mérnökeit, amikor ilyenre kreálták. véletlenül nem lehetnek ennyire hülyék... a telefonod legyen fontosabb az életednél is,. ha lemerül, kiesel és elmúlik a varázslat...
és látod, működik. ha [B***]KÜLFÖLDIÜL*** (lassan és hangosan) kérdezi meg az ember, egyből segítenek. addig el sem olvasta a kutya sem. pedig feltettem párszor a kérdést...
-
Somatom
veterán
Android oldalról nincs akadálya. A kapcsolódási eseményre bármilyen, szabványos csatornán tud üzenetet küldeni. SMS, e-mail, FTP. Lehet még Pushbullet, vagy BitTorrentsync. Azt nem tudom, hogy az IOS mit tud fogadni, illetve küldeni. SMS -t, vagy e-mail -t biztosan. A többi passz.
-
(#114749) ollie
Családtagi jelleg, - még. Kicsit nyűgös a helyzet.....(#114750) Intruder2k5
Persze, Lebara perpaid mindkettő. Nem az enyém egyik sem, egy megváltozás előtt álló családi kapcsolatban van a két kártya.(#114751) Nikaré
Normál GSM hívás, semmi Viber v Messenger kapcsolatuk nincs.(#114752) beg
Trusted Contacts-nak utána kérdezek majd, TrueCallert az nincs. remélem kora délután tudok komminikálni a hívott féllel és ezeket tisztázom majd. Ha még lesz valami, jövök.Addig is köszi mindenkinek a segítséget!
Különösen azért köszi, mert eddig bármilyen nyűgöm volt, mindig a fórum illetékes topikjában kapott segítség alapján hárítottam el, különösebb affinítás nélkül! Ez azért nem akármi, super közösség ez a javából!
-
Somatom
veterán
Nekem egy dolog fura ebben:
"or log in online at (https://safelagoon.com/webcenter) to view your child’s activity"
Hogyan találja meg a másik telót egy webes felület? Úgy, hogy állandó kapcsolatot tart a másik telóval. Kíváncsi lennék, hogy abban a kapcsolatban milyen infókat kap az üzemeltető, és azokat mire használhatja fel? -
-
Armahun
addikt
Ok azon már túl vagyunk.
A fenti kérdésem arra irányult, hogy egy rootolt telefonról egy másikra ami szintén rootolt át e lehet költöztetni egy alkalmazás beállításait , mentéseit manuálisan fájlkezelő segítségével?
Ha igen, akkor honnan mit, vagyis egy android alkalmazás hol mely mappákban tárolja a fájljait?
Van egy TWRP mentésem amiből ki tudom szedni ami kell.
Szerzek egy rootolt azonos androidot futtató telefont amire telepítem az alkalmazást, majd rámásolom a beállításokat.
Ha működik innen készítek az appról egy hélium mentést, amit utána simán telepítem a rootolatlan telefonomra hisz egy régebbi mentés simán felment.Ha úgy vesszük root nélkül mégis csak sikerülhet.
-
-
Jó gondolat, de nekem csak a telefont adja ki. Magára a képre az E-mag-on találtam, de a Google kiadta rá az orosz programozó oldalát, aki a Hátlapon megjelenő tartalmakat csinálta. És azoknak a szoftvereknek ott is van a nevük, de engem az Amoleden lévő érdekelne.
Sok képernyőzáras appot megnéztem már, de egyik sem kínál ilyet, a Play-en nézelődtem.
-
Somatom
veterán
Szerencsére azóta már áttértem korlátlanra, úgyhogy a hazai hálón mérés szükségtelenné vált. Most a roaming a lényeg, mert 10,5GB alatt kell maradnom. A 3GW -nek van 1x1 -es widgete, amit Apex -ben le lehet rakni a csúsztatható tálcára. Így még a főképernyőn sem foglal külön helyet.
-
Somatom
veterán
Még nem találkoztam olyan telóval, aminél ne működött volna. Ez a leírás régi lehet, mert Lolli 5.1 -be már bekerült némi dual SIM kezelés. A 3G Watchdog viszont más módszert (kis trükköt) használ. Egy alkalmazásnak van lehetősége lekérni a kártya azonosító adatait. Bár, ez csak az 1 -es slot -ban lesz érvényes (dual standby esetén), de kizárásos alapon tökéletesen használható. Ha nem az 1 -es slot -ban levő kártya ID -hez, és nem Wifihez tartozik az aktuális adatforgalom, akkor csak a másik SIM -é lehet. Ezért kellhet a "manuális" beazonosítás, amire az általad linkelt FAQ is utal. De, ez is csak akkor kell, ha automatikusan nem tudja felismerni a két SIM -et.
-
Nikaré
őstag
A Simple már megszívatott a parkolással mert miért is ne dobott volna vissza a XIII. kerületben indított parkoláskor a VI. kerületbe??? Ez nem kicsi tévedés. Igen olvastam, hogy ne bízzak a programban, de ennyire??? Mindegy ezt az 1.470Ft -ot és a parkolási bírságot buktam! Köszi Simple!
Általában velem nem fordul ilyen elő, de amikor a hozzátartozódat kórházból kórházba viszed és az a a kísérő duma, hogy "de jó hogy jött így nem kell mentőt hívnunk és valószínű, hogy hamarabb odaér! " ekkor kicsit megoszlik a figyelem, szerintem. A véleményemet nem írom le úgy általában.
Tetszenek ezek az új alkalmazások, de nekünk kell észnél lennünk, még fokozott terhelés alatt is mert a "gép az gép". Én meg fizetek! -
Állítólag a Nemzeti Mobilfizetési Rendszernek kedvezőbb a kényelmi díja. Konkrétabb információra már nem emlékszem sajnos, visszakeresve viszont aki szeretne, az hasznos találatokra juthat szerintem.
Régebben én is SMS-eztem, viszont a "modernsége" miatt nekem jobban tetszik az alkalmazásos ügymenet. A Simple-t már elég régen használtam, de az általam linkelt ha jól emlékszem direkt figyelmeztet is, hogy csak a GPS alapú zóna meghatározásra nem szabad hagyatkozni, manuálisan bele lehet korrigálni.
A zóna ellenőrzésnél az a jó, hogy elég csak távolról megközelítenem a mikrobit, mert a zóna azonosító nagy betűkkel fel van tüntetve, míg az SMS-es megoldásnál meg közvetlen oda kell menni, hogy kibogarásszam a nekem aktuális telefonszámot.Eléggé le van értékelve a fenti parkolós alkalmazás, pedig nekem nem volt vele problémám...
-
vacs
veterán
Spotify premiumot használok lassan egy éve, de van egy csomó olyan külföldi zene is amit nem találtam meg: Legutóbb pl ezt kerestem vagy a Music Instructor-nak is csak 1 dala van fent!
A 2000-es évek magyar disco zenéi is alig alig érhetőek el sajnos.Jól hangzik ez a CloudPlayer, csak kérdés hogy a onedrive mennyire tolerálná, ha feltolnék rá pár giga okosba beszerzett magyar zenét!
-
Somatom
veterán
Nem látom az éles különbséget a kettő között. Megosztunk egy jegyzetet, hogy közösen szerkesszük. Ha én módosítok rajta, annak oka van. Lehet, hogy fontos oka, amiről jó, ha a többiek is minél hamarabb értesülnek. Számomra logikus, hogy a szerkesztésre jogosultak automatikusan értesülnek egy-egy módosulásról. Ha ezt nem tudja a program, az sztem hiányosság. Az más kérdés, hogy talán push -sal megoldható.
-
Somatom
veterán
Igen, eddig én is eljutottam Guglizással. Csakhogy a Samu gyári fájlkezelője az átnevezés opcióra csak a fájl nevét jeleníti meg, a kiterjesztését nem. Szóval, az S-Note után, még egy fájlkezelőt is telepítenem kell. Ebbe már nem kezdtem bele. Majd holnap. De, sztem az ilyen húzás igazi merénylet a felhasználó ellen. Mindez gyártón belül.
-
törölt tag
Ige, érdekes ez. Fura is volt, mert a hétezer egynéhány fájl között bizony volt pár, amikor is egymás mellett 2 helyezkedett el. Ebből lett kiválasztva az egyik (gondolom azonos szisztéma szerint) és előfordulhatott, hogy bizony a thumbnail lett kiválasztva. Mindenesetre köszönöm
kártyaolvasó bekrepált, azzal most nem megy...videó fájlok helyreállítása ?
-
Somatom
veterán
Én mégis reagálnék arra törölt hsz. -re. Tárgyilagosan.
1. Kétlem, hogy egy Androidos TV elbírna egy Kodit (mármint élvezhetően).
2. Az Androidos boxok topikjai másról sem szólnak, minthogy a felhasználói élmény érdekében hogyan szabaduljanak meg az Androud -tól, és Linux alapú OS (pl. OpenElec) alatt futtassák a Kodit. Nem merültem nagyon bele, de úgy tudom, hogy a kadenciahelyesség, a vsync, és a HD audio még mindíg problémás Androidon. Ha jól tudom, akkor TV esetén a Kodi szerver funkciói is problémásak. Sztem totális öngól lenne egy Androidos smart TV -re Kodit telepíteni.Utánanéztem ennek a Yatse dolognak is. Van benne néhány "HA". Még a Yatse is az MX Player -re hivatkozik, mint küldő alkalmazás. Persze, formátumfüggés is van, mivel nincs olyan ARM eszköz, ami elég erős lenne egy realtime transzkódoláshoz. Talán érdemes megpróbálni a VLC -t, mert az is tud castot. De, sztem egy Kodis box a tuti.
-
0ttó
tag
Met (#112859) kérdésére hogy:
"Valakinek van bevált appja cukorbetegeknek számára?
Bepötyögni hogy mit evett és hozzá adja a napi bevitt mennyiséghez."
volt (#112861) Yofej75 válaszában egy link (https://play.google.com/store/search?q=diabetes%20napl%C3%B2)
ahol találtam két jónak ígérkező ingyenes alkalmazást cukorbetegeknek (sajnos én is az vagyok). és ennek kapcsán kérdeztem.Nem tudom, hogy miért törölted a teljes hozzászólásomat.
Warezről nem írtam, telefonomon sincs, és minden fizetős alkalmazásért fizettem a Play áruházban.Azt meg végképp nem értem, hogy azzal mi a gondod, ha egy android alkalmazásokkal foglalkozó fórumban feltesznek olyan kérdést, hogy mi lehet vagy miért van különbség a Play áruházból és a fejlesztő honlapjáról letöltött példányok között.
Köszi, hogy elvetted a lehetőségét is, annak hogy bárki is tudjon segíteni.
Igényes munkát végzel, csak így tovább!
-
-
Somatom
veterán
Közben ráakadtam erre a Motion Detection Pro -ra. Most tesztelem. Ezen is lenne mit fejleszteni, de alapnak megteszi. Nem értem az alkalmazásfejlesztőket. Tényleg ennyire fantáziátlanok? Egy kis többletmunkával hatalmas ugrást érhetnének el. Pl. ebben van helyi riasztás, de csak egy pár másodperces hangot ad. Ha lenne értesítés a notibárra opció, azzal már sok mindent lehetne kezdeni.
Kár érte, mert az alap nagyon jó. Kalibrálható a figyelt terület nagysága. Eddig háromszor mozdult a sor, mindháromnál jelzett, de az oldalt elsuhanó autókra érzéketlen maradt. Ez a része perfect. -
WhiteWalker
nagyúr
-
darvinya
titán
Chromium motor más böngészőknek.
Mint cikkben is írja:
Az önálló WebView APK már nem frissül a Play Áruházon keresztül, amíg a Chrome renderelés továbbra sem engedélyezett az eszközön.Ha meg akarja változtatni a WebView renderelési módot, akkor a fejlesztői opciók közül a "WebView megvalósítás" alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Netflix
- RAM topik
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest