- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKoppány
csendes tag
válasz
sebijani1982 #114108 üzenetére
Köszönöm! Elnézést!
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Viktor0610 #114093 üzenetére
Semmi baj! A feltartott középső ujj mind a segítőkészség, mind az intelligencia hiányát pótolja, nyugi! Még egyszer köszi!
-
KKoppány
csendes tag
Sziasztok! Kerestem is a témára, de nem találtam semmit... Vettem egy okosórát, ami arra szolgálna, hogy hosszú futásaimon mobiltelefon és zenelejátszó legyen. Az előző egy GearS volt, és tökéletesen tette a dolgát, de sajnos tönkrement.
Az új óra (LG Watch Sport) nem Tizen, hanem Android Watch. És nem látja, hogy a Play Zenében lenne bármi is a telefonomon, ezért nem is szinkronizál semmit. A telefonon a Play Zene beállításai között nem látszik az "Android Watch".
Találkozott már valaki ilyennel? A google-nak írtam egy hete, de egy automatikus üzeneten kívül semmit nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged