- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz
dokee78 #95068 üzenetére
Én Nuance motorral használom, és az is beszél. De csak a legutolsó frissítéssel lett aktív a hangbeállításoknál az "utcanevek bemondása saját nyelvterületen", és az".. idegen nyelvterületen" részleteség- beállítása.
beg: Értem én, hogy gőzgép, de ha nincs térerő, mobilnet, wifi, akkor lehet nemi életet élni a waze- val. Ezek hiányában pedig jó alternatíva az offline IGO - pláne ennyiért. Mindenben van hiba, de eddig még mindig elvitt oda, ahova kellett. És normális esetben első a kresz, utána a navi.
-
darvinya
titán
válasz
dokee78 #95012 üzenetére
Hányszor írjam le, hogy azon a fiókon vagyok és be vagyok jelentkezve.
Valószínűséggel nem volt telon 4 hónapja, ezért nem telepíthetem.
KTU
Hát így nézve, lehet, mert hülye user nem frissíti kiszáll a szolgáltatás listából.
air
Erre mit írjak.
Telepítettem, használtam egy darabig, utána töröltem helyhiány miatt.
Most telepíteném, de nincs ott.
1 hónapja még ott volt.Tovább nem érdekel ez a szánalmas app, van alternatíva.
-
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
dokee78 #93857 üzenetére
Én is megvettem az OfficeSuite Prot (legjobb irodai progi) és a Weather Timelinet.
Widgetlockert és az ADW EX-et is megvettem anno, de sajnos mindkettőt csúnyán magára hagyták. C-Locker Pro helyettesíti a WL-t, de a C sajna nem tud egyedi csúszkát és rács méretet.
Így járt az Amber Reader RSS olvasó is, de leváltotta a gReader.Ezenkívül vettem sok ikon pakkot (Glim, Glim dark, Nucleo UI, Iride UI, Vopor, Veno, Askarp, Dominion, Muffin stb.)
Játékot én sem veszek többet csak maximum akkor ha GTA lesz (Vice City Stories?) vagy netán ha kijönnie a Max Payne 2.
GTA SA és a LCS is meg van véve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #93886 üzenetére
A 10 éves évforduló még odébb van. Az Android Market első kiadása 2008. október 23-én lett kiadva, Google Play meg 2012. március 6-a óta létezik. A Google maga meg 1998-as, szóval annak se volt 10 éves jubileuma.
De írtam amúgy, előbb az 1 millió, majd a 25 millió letöltést ünnepelték.
(#93892) flushman: A Sony-ban volt az Xperia for Facebook, ami szinkronizálta a névjegyeket. De az újabbakban már náluk sincs benn.
-
Mikemend
senior tag
válasz
dokee78 #93857 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ezen a listán is van pár olyan név, ami pár éve még viszonylag komolynak számított, de sajnos a fejlesztőik mára elhanyagolták.
Ilyen az lgCameraPro vagy a Camera ZOOM FX, ami nem kapott frissítéseket, pedig a Camera 2.0 API-val még tutibbak lehetnének
A listát nézegetve még feltűnik pár olyan, amit anno az Amazon Store-ban pár napig ingyen be lehetett szerezni és máig kedvencek, de azokon is lenne mit csiszolni, mint a Better Camera Unlocked, a Paper Camera.
Jó kis lista ez is és Fall-N-é is, szemezgetek még belőle, köszi mindkettőtöknek! -
Fall-N
veterán
válasz
dokee78 #93820 üzenetére
Nekem ezek a must have fizetős alkalmazások:
ADM Pro
Persist+Több mást is megvettem így hosszú a lista, de azok általában plusz funkciókat adnak és/vagy eltávolítják a reklámot:
Solid Explorer unlocker, GoneMAD Unlocker, KLWP Pro, KWGT Pro, C-Locker Pro, Clipper+, FolderSync Pro, Better DashClock Unlock key, F-Stop Key, gReader Pro, Folio Pro (FB kliens), FotMob Pro, Imagine Pro, Lightning+, Moon+ Reader, MP3dit Pro, Quick PDF Scanner Pro, MX Player Pro, Runtastic Pro, SD Maid Pro, Sync Pro (reddit kliens), PixelPhone Pro, Z Archiver Pro, Zooper Widget Pro, Nova Prime, Sleep As Android Pro, Flud Pro, Swype Pro, E-Robot Pro, Fleksy.
IAP: AMDroid, Action Launcher 3, Ready.
Amit megvettem, de ma már nem tenném vagy ingyenes lett:
SwiftKey, Fleksy (ingyenes lett), PowerAmp unlocker, Shuttle+ (GMMP jobb), Ready IAP (PixelPhone jobb), AlarmPad Pro (Sleep As jobb), Action Launcher 3 (bugos, Nova jobb).
Na ebből válogathatsz.
-
atike
nagyúr
válasz
dokee78 #93749 üzenetére
Látogass "érdekes" oldalakat, kattintgass mindenfelé és király le lesz titkosítva mindened hamarosan...
Mondjuk nem lehet megúszni 1000 Ft alatt...
A gyári megoldás nem elég...?
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #92512 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a 7 -es és a 9 -es portot kell forwardolnod a router -ben. Plusz, ha dinamikus IP -t ad a szolgáltatód, akkor regelned kell egy olyan DynDNS szerverre, amit a routered támogat. De, először azt kell kiderítened, hogy a szolgáltatód nem -e NAT -ol. Mert ha igen, akkor nuku kívűlről elérés.
-
gatto_
senior tag
válasz
dokee78 #90889 üzenetére
Két megjegyzés.
Az ingyenes csak a gyári böngészőben blokkol. Ha bármi mást használsz semmit nem ér. Az alkalmazásokban sem blokkol semmit.
Ellenben a fizetős szinte tökéletesen működik.
A fizetős sem blokkol abban az esetben, ha Chromeban vagy az Operában bekapcsolod az adatkímélő módot. -
-
atike
nagyúr
válasz
dokee78 #90427 üzenetére
Ha van konkrét kérdés nyugodtan tedd fel... Ha tudok, válaszolok.
Próbálgatni kell, hogy mit és hogyan szeretnél. Én csináltam vele olyan videókat, hogy a készítést aki látta az szakadt a röhögéstől.... Ágyra szék, székre párna, párnára a telefon, az kitámasztva egy könyvvel, előtte gondosan repülőgép üzemmód, kompozíció beállítva (ablakon át naplemente), majd két órán keresztül senki ne menjen be a szobába...
Szóval kéééész.
Az úgy általában tipp, hogy szerencsésebb nagyon képkészítési gyakoriságot állítani (több másodperces, akár 20 is) és hosszabb időtartamban gondolkodni. A készítés végén úgyis felajánlja azt, hogy mennyi maradjon meg az elkészült videóból (le lehet vágni a felesleget könnyen). Tárhely legyen elég...
-
kisspall
aktív tag
válasz
dokee78 #90301 üzenetére
Éppen ma hallgattam meg a legutóbbi maratoni adás végét (kb 3 részletben sikerült
Erre a célra nem a zenelejátszót használom, hanem a Smart AudioBook Player-t. Ez volt az első megvásárolt alkalmazásom, pedig tulajdonképpen az ingyenes változata is elegendő volt. Úgy éreztem megérdemli. -
Dottore
addikt
-
andatti
senior tag
válasz
dokee78 #89744 üzenetére
Húú! Ez engem is érdekelne... Épp most *** emiatt... Mert a Neteller is felajánlotta, meg hű de jó lesz a 2 szintű azonosítás... Meg is csináltam, de később helyhiány miatt törölnöm kellett az app-ot, most meg nem tudok belépni a netelleres accountomba, mert kérné a google hitelesítőt, de nem vagyok képes újra beállítani...
Valami kódot kérne, de a netelleres security kód nem jó, asszem csak 1-6-ig fogad el számokat a G hitelesítő...
Vagy marad a nehezebbik út, írni a Netellernek angolul, hogy a fiókról töröljék a kétszintű azonosítást. /Mert ugye a beállításokban én is törölhetném, de mivel nem tudok így belépni, erre esélyem sincs.../ Nem is tudom, hogy megtennék-e, meg nem is tudok angolul...
-
válasz
dokee78 #89297 üzenetére
"Semmi eredmény nem érdekel csupán napra kész akarok lenni a klubcsapatok terén."
Amit ajánlottam alkalmazást az pont erre is használható! Csak nagyon felületesen ismerheted. Nem ártana, ha a menüpontjait átnéznéd!
-A Világ összes jelentősebb bajnoksága.
-OTP liga, NB II. keleti, nyugati csoport
-Góllövők stb. -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #89297 üzenetére
Esetleg próbáld ki a Transfermarkt hivatalos alkalmazását. Bár egy hibája van, német nyelvű.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #86943 üzenetére
RSS olvasónak ott a gReader, az letölti a teljes cikket, ha azt szeretnéd. Én egyébként WiFi-n leszinkronizálom, amikor otthon vagyok és elolvasom a buszon. Legalább nem a mobilnetem megy vele.
De ha jó az online RSS is, akkor még ott lehet a Press (RSS Reader) vagy a Flipboard. Ez utóbbit nem sokáig próbáltam, de esztétikus a megjelenítése.
Külön RSS csatornát nem hiszem, hogy találnál ezekhez a témákhoz, főleg olyat nem, ami jó is.
-
haliho0
tag
válasz
dokee78 #86790 üzenetére
Titkos, de teljes kihasználása csak roottal fog menni:
[AndroidLost] -
beg
veterán
válasz
dokee78 #86629 üzenetére
App specifikus jelszót kell beállítanod 2 lépcsős esetén:
How to generate an application-specific password:
Visit your Google Account settings page.
On the left, click Security.
Under the "2-step verification" topic, click Manage your application specific passwords.
Under the Application-specific passwords section, enter a descriptive name for the application you want to authorize, then click “Generate application-specific password". You'll then see the application-specific password (ASP) you just created. You'll also see the name you wrote in for the device and a link to Revoke -- or cancel -- the code.
When you sign in to an application requiring an ASP, enter your ASP in the password field, and make sure you check the "Remember password" option if you want the application to remember the code. -
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
válasz
dokee78 #86165 üzenetére
Akkor ahhoz be kell kapcsolva legyen a gép is, hogy menjen, meg ugye ott a gond, hogy hogyan veszed el az USB-s kamera képét a Windowstól...
Nem lenne egyszerűbb egy nagyságrendileg 6-8-10 ezer forintos alap IP kamerát beüzemelni? Csak mert akkor egyből lesz millió lehetőség - az otthoni gép bekapcsolt állapotától függetlenül is...
Akkor már tudod használni a TinyCam Monitor Pro-t, vagy az IP Cam Viewer Pro-t, meg még a fene tudja mennyi típust.
Itt van egy leírás arról, hogy PC-s kamerával mit és hogyan lehet Android alatt egy konkrét szoftverrel, talán segít...
-
FoLey-v
addikt
válasz
dokee78 #85872 üzenetére
Köszönöm ezt én is tudtam,de fizetés nélkül,mert 1000ft-ot,ha örök lenne akkor megvenném,de nem tudom.
aprokaroka87 Anyag nem kell csak kérdést tettem fel,hogy rootolás meg buy nélkül is lehetséges.
kaciokos Köszönöm ezt én is tudtam.
Akkor mást kérdést teszek fel,hogy kinek mi a tapasztalata PlayerPro vs. Poweramp kapcsolatban?
-
RaverShox
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest