- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Akkor vissza is viszem a boltba a 842ND-t, mert nem kellene rajta USB-nek lennie.
Tudom, Somatom a 841-et linkelte, de az eredeti kérdésben az említett router szerepel.
Na meg nem is belső hálóról volt szó, azt csak hozzátettem. A router-re dugott pendrive-ot hidd el, hogy eléred bárhonnan dinamikus DNS segítségével. Komolyan nem hiszed el, hogy VPN nélkül is megcsináltam régebben? A router amúgy mióta speciális eszköz? Van rá DD-WRT, amit nem is nehéz feltelepíteni. Onnantól meg már akkor állítasz be VPN-t, amikor akarsz.
"Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam."
Akkor nézegesd az emulátort: [link]. Ott van az USB Settings és azon belül az FTP Server.Szerk: Egyébként a gyári FW-vel is tudja az említett router a VPN-t, ahogy látom. Bár ezzel sose próbáltam.
-
törölt tag
Ha látja belső hálón, akkor vannak megosztó szerver szolgáltatásai a router -nek. SMB és FTP szokott lenni. Az FTP -t egyszerűen forwardolja kifelé. De, más lehetőség is van. Egy VPN -hez sem kell "különleges eszköz". Szinte minden router -hez van vmilyen custom firmwre, ami lehetővé teszi a VPN szervert.
Egy leírás a "különleges" TP-Link TL-WR841 -hez, gyári firmware -rel.
-
McSico
senior tag
Ez egy valós példa volt, hogy mire gondolok. Ebbe nem tudom mi volt az ostobaság.
Mellesleg ebből kifolyólag nem kérdés. Nem volt benne semmi kérdőjel. Ez egy mezei valós példa.A kérdéshez meg olvass visszább.
De már hagyjuk az egészet. Több energiát nem fektetek ebbe a topikba. -
vzsryl
nagyúr
Köszönöm!
Egyelőre felraktam a Here maps-ot, letöltöttem a magyar térképet és mohabá hangját. 2km-es távon kipróbáltam itt Szekszárdon, és hiba nélkül működött. Jónak tűnik, mint L625-ön. Ha továbbra is így lesz, akkor maradok a Here-nél, mert Lumián nagyon szerettem. Ha elkezd hibázni, ránézek a listádban szereplőkre. Még egyszer köszönöm!
-
aprokaroka87
nagyúr
én párszor már kaptam el pl play store frissitést
olyankor a data/app mapábban megjelenik egy "download.apk" fájl aminek a mérete folyamatosan növekszik...majd miután végzett a teljes letöltéssel a háttérben telepiti elvileg
viszont a 10%-os tárhely sem igaz szerintem minden esetben
nekem multkor pl csak 50mb szabad tárhely volt a data partición
pedig a teljes területe kb 1.2gbpersze ez lehet hogy eltérő bizonyos eszközökben
-
Véreshurka
senior tag
Általában read only módban vagyok jelen a fórumon, csak ha nagy bajom van akkor szoktam írni. Szeretem ha egy beszélgetést végig tudok követni csak azáltal, hogy a hozzászólás számára kattintok. Ez meg ugye akkor megszakad ha vki egy hozzászólásba sűrít 4-5 különböző témával kapcsolatos választ és pont nem arra válaszol ami engem érdekel. Én is inkább több hózzászólást írok, ha válaszolok, sokkal jobban követhető.
-
Fall-N
veterán
A beállítások menü is megér egy misét az ES-nél, meg így az egész olyan hülyén van felépítve. Az oldalsó sidebar tele van haszontalan dolgokkal, holott csak a lényeg kellene.
Solidnál logikusan van felépítve a menü, és csak a fontos dolgok vannak a sidebaron. Lehet oda tenni könyvjelzőket (tetszőleges mappákét), itt vannak a cloud elérhetőségei stb. Apróság de mutatja a különböző tárhelyek nagyságát és a telítettségét - ugyanígy a felhő tárhelyekét is.
ES pluszba telerakja bloatware-rel az ingyenes változatot érthető okokból.
-
-
nyisziati
veterán
"Ha szerinted a Google naplózza, hogy több millió telefon a nap 24 órájában melyik cellában tartózkodott, akkor mit kezd vele?
És próbálj belegondolni, hogy ez mennyi adat!"Hát pedig naplózza. Én rendszeresen kapom a kártyákat a Google asszisztensben, hogy "érdekli az útvonal a következő helyre?".
És mutatja, aznap hol fogok dolgozni. Infó: kétheti váltásban dolgozom, más-más helyeken. Tehát automata rendszer figyeli, gyűjti és elemzi az adatokat...
-
S e t h
nagyúr
Én évekig az ES-t használtam, meg voltam elégedve vele, aztán akciósan megvettem és kipróbáltam a Solidot és szinte azonnal kukáztam is az ES-t.
A vicc az, hogy nálam sosem számított egy alkalmazásnál a külcsín, a tartalomra helyeztem a hangsúlyt, de a Solid annyira levett a lábamról, mert mintha Kiszel Tündéről váltottam volna vmi szépségkirálynőre.
A dupla ablakos megoldás meg egyszerűen kézenfekvő, simán pakolgatom a cuccaimat a teló és felhő között, korábban erre nem volt lehetőségem.
Egyik nap felraktam ismét az ES-t, nem volt hajlandó a hálózatban lévő pc-hez csatlakozni, ugyanazon paraméterekkel a Solidnak elsőre sikerült.
Igaz, hogy az ES-sel nem volt konkrétan problémám, viszont tény, hogy ha felmerült vmi a Solidnál, akkor a készítő szinte azonnal reagált, látszik, hogy szívügye a produktum. -
Bozek
nagyúr
1000 éve ugyanazok az otromba, nagy ikonok vannak benne alapból. Persze a dizájn kicsit változott, de a méretet nem vitték lejjebb. Amúgy meg az egyablakos megoldás is már rég elavult.
Nekem a Solid-ból is tetszik a material design-al ellátott változat. Valamivel többet is tud így első ránézésre, mint a Classic, bár az is nagyon jól sikerült. Egyébként tudom, hogy az is fizetős, csak mindenki el volt ájulva itt az ingyenes ES-től, hát most megkapták ők is a fizetőst.
-
Fall-N
veterán
A kinézet relatív, egyébként is ha nem tetszik akkor ott a Holo kinézetű Classic változat. Nekem tetszik a material.
Egyébként mindent tud a Solid és sokkal átgondoltabb program, mint a szedett-vedett ES. A support is kiváló, bármit írsz a program készítőjének igyekszik belepakolni.
attiati Azt az Android rendszer (kernel) foglalja le, mármint a hiányzó RAM-ot.
-
kovisoft
őstag
A helymeghatározáshoz nincs szükség arra, hogy nyilvános wifire csatlakozz, hiszen a készüléked csatlakozás nélkül is "látja", hogy milyen SSID-k vannak a közelben. Sőt a legdurvább az, hogy igazából bekapcsolt wifi sem kell hozzá, elég ha valahol az advanced wifi beállítások között engedélyezve van az, hogy kikapcsolt wifi mellett is szkennelje a hálózatokat Neked ez nyilván ki van kapcsolva, de nálam (meg sok más felhasználónál is) engedélyezve van, és GPS meg wifi nélkül is sokszor egészen pontosan megmondja, hol vagyok.
És ugye eredetileg arról volt szó, hogy kit érdekel, hogy az átlag júzer hol jár, meg hogy mit kezdene a Google ezzel a rengeteg pozícióadattal. Hát ezt.
-
kovisoft
őstag
Nem a GPS pozícióidat mutatja, hanem úgy általában a pozícióidat, amit pl. GPS nélkül is néha egészen pontosan meghatároz a Google a készüléked által elérhető nyilvános wifi hálózatok SSID-je alapján. És éppen arról beszéltetek, hogy vajon mit kezd a Google a rengeteg user pozícióadataival. Hát pont ezt: felépít és karbantart egy adatbázist az SSID-k földrajzi helyzetéből, aztán ezzel segíti a helymeghatározást (pl. épületek belsejében, ahol nem használható a GPS).
-
mgy
senior tag
Ha szerinted a Google naplózza, hogy több millió telefon a nap 24 órájában melyik cellában tartózkodott, akkor mit kezd vele?
És próbálj belegondolni, hogy ez mennyi adat!Ne lepődj meg! nagytestvér...
-
nyuszi123456
aktív tag
-
törölt tag
-
Jazz
veterán
Köszi mindenkinek.
(#86517) air:
Próbáltam eredeti kábellel is, de nincs változás. Telefont pc-hez csatlakoztatva, telepítené a drivert, de ugyan az a hiba fogad mint itt: 86512(#86531) Probert75:
Igen, alap a TC, anélkül el sem tudom képzelni a PC használatát.
Ismerem ezt, ezzel ugyan azt tudod láttatni mint a sajátgépben. Sajna a hiba nem ez.:S(#86539) disy68:
Köszi, feltelepítettem, de ugyan az fogad. (lásd 86512).
És sem a driver nem megy fel (tehát mint usb meghajtó sem tudom láttatni), sem a kies nem találja az eszközt, csak teker a végtelenségig.
Közben telefon kiírja hogy:
"A PC nem ismeri fel az eszközt. Legalább XP 3-as kiegészítő kell és Win Media Player 10".
?? Na most itt nagy kérdőjel, mert miért kell Media player 10? Ez az egy még nincs fenn.
Minden más fenn van már.(Samsung driver pack, az általad linkelt MTP "meghajtó", kies.)PPT módban annyi a változás hogy sikeresen feltelepít egy "digiáltis fényképező" drivert, amivel látszik már mint meghajtó, de teljesen üres
Ha átváltok MTP-re ugyan az fogad újra: -
aprokaroka87
nagyúr
köszi majd ránézek
az 1gb adatforgalom miatt kellene
mert van olyan app ami szépen leszívja az adatforgalmat főleg háttérben.
Bár tűzfalat már beüzemeltem..viszont azokkal meg az a gondom hogy nem tudja azt hogy az általam tiltott appokat elinditva legyen lehetőség arra hogy ha esetleg szeretném akkor ki lehessen választani a feloldást illetve a tiltást -
raziel01
veterán
Most azon mit nem lehet érteni hogy gagyi volt a szótár?
1 év(másfél?) után ki a fene mondja már meg hogy milyen szót nem ismert? Nem tudom, nem is érdekel.
Lehet, hogy azóta sokat javult. Majd ha lesz időm ránézek.
Éppen akkor mikor próbáltam akkor 1 hét után a Swiftkey bizonyult jobbnak. Ennyi. -
törölt tag
Nem normális. Nyilván keres valami beállított szervert és ezért próbál forgalmazni. Nézz körül a beállításaiban! Pl. "csak wifi" esetén változik a helyzet? Nálam csak a szerver és a szinkronizálás módja van a Foldersync -ben megadva. Maga a szinkronizálás manuális indítású (mármint a Foldersync -ben). Így nem használ külön erőforrást a hálózati környezet monitorozására. A szinkronizálás indítását az E-Robot végzi.
-
-
totattis
tag
Ha eddig nem csinálta, akkor valószínűtlen a hardware probléma, inkább szoftware probléma. Egyébként más G4-nél nem tapasztalták. Mert ha nem hw és nem sw gond akkor isteni beavatkozás? Egyébként az az állítás nem hangzott el, hogy minden 5.1 így működik. Csak használható ötleteket kértem, hogy mi lehet a gond. Mint írtam csak és kizárólag a wifi működése közben jön elő. Gyanúm szerint valamelyik google termék okozza. Mivel előtte egy hónapig ment gond nélkül ezért gondolom, hogy valami frissítés. Egyébként pedig az érvelés alapján ha én nem vagyok rákos akkor senki nem lehet az, hiszen én is ember vagyok.
De azért köszi!
-
janeszgol
félisten
Ó, ezt régen használtam (LG P690 Optimus Net), csak már nem emlékeztem rá, illetve érdekes módon a programjaimnál sem volt ott. Az órát ki tudja írni (olyat is kerestem, egy régi widgetet találtam csak, amit utoljára 2009-ben frissített a készítő, valami Fuzzy Widget vagy mi).
Köszönöm szépen. Felrakom újra és megnézem, hogy csak az órát tudja-e, meg a dátumot kiírni.
zeon.hu: neked is köszönöm!
-
jonnyjoker01
veterán
Ez nem így van. Egyszer véletlenül töröltem azt a fiókot amivel anno play storeon letöltöttem az összes alkalmazást a telefonomra. Nem törölte le őket.
Pfff úgy utálom magam amikor nem frissítek oldalt
@egaly: szerintem a google messengere elég praktikus, letisztult és lehet kirakni widgetet is a főképernyőre.
-
Atomgeszi
nagyúr
Beállítottam, hogy a közelségszenzorra éledjen fel a kijelző.
De ez előtt kb bármit csinálhatok, kalimpálhatok nem éled fel.
Ez lenne a lényege, nem? Full fekete kikapcsolt képernyőnél a közelségérzékelőre élessze fel a kijelzőt. Vagy valamit rosszul csinálok?Nem jól hadonászok?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Az Anysoftot kerestem. Telefont váltottam Samsung S3 LTE-ről Huawei P8 Lite-re. Felraktam és most van egy kis gondom. Sokszor az egész kijelzőt eltakarja ha megnyitom. Tehát be kell írnom egyjelszót és a billentyűzeten kívül mást nem látok. Lehet valamit állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged