Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Akkor vissza is viszem a boltba a 842ND-t, mert nem kellene rajta USB-nek lennie. Tudom, Somatom a 841-et linkelte, de az eredeti kérdésben az említett router szerepel.
Na meg nem is belső hálóról volt szó, azt csak hozzátettem. A router-re dugott pendrive-ot hidd el, hogy eléred bárhonnan dinamikus DNS segítségével. Komolyan nem hiszed el, hogy VPN nélkül is megcsináltam régebben? A router amúgy mióta speciális eszköz? Van rá DD-WRT, amit nem is nehéz feltelepíteni. Onnantól meg már akkor állítasz be VPN-t, amikor akarsz.
"Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam."
Akkor nézegesd az emulátort: [link]. Ott van az USB Settings és azon belül az FTP Server.Szerk: Egyébként a gyári FW-vel is tudja az említett router a VPN-t, ahogy látom. Bár ezzel sose próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest