- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Köszi mindenkinek.
(#86517) air:
Próbáltam eredeti kábellel is, de nincs változás. Telefont pc-hez csatlakoztatva, telepítené a drivert, de ugyan az a hiba fogad mint itt: 86512(#86531) Probert75:
Igen, alap a TC, anélkül el sem tudom képzelni a PC használatát.
Ismerem ezt, ezzel ugyan azt tudod láttatni mint a sajátgépben. Sajna a hiba nem ez.:S(#86539) disy68:
Köszi, feltelepítettem, de ugyan az fogad. (lásd 86512).
És sem a driver nem megy fel (tehát mint usb meghajtó sem tudom láttatni), sem a kies nem találja az eszközt, csak teker a végtelenségig.
Közben telefon kiírja hogy:
"A PC nem ismeri fel az eszközt. Legalább XP 3-as kiegészítő kell és Win Media Player 10".
?? Na most itt nagy kérdőjel, mert miért kell Media player 10? Ez az egy még nincs fenn.
Minden más fenn van már.(Samsung driver pack, az általad linkelt MTP "meghajtó", kies.)PPT módban annyi a változás hogy sikeresen feltelepít egy "digiáltis fényképező" drivert, amivel látszik már mint meghajtó, de teljesen üres
Ha átváltok MTP-re ugyan az fogad újra:
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest