Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Köszi mindenkinek.
(#86517) air:
Próbáltam eredeti kábellel is, de nincs változás. Telefont pc-hez csatlakoztatva, telepítené a drivert, de ugyan az a hiba fogad mint itt: 86512(#86531) Probert75:
Igen, alap a TC, anélkül el sem tudom képzelni a PC használatát.
Ismerem ezt, ezzel ugyan azt tudod láttatni mint a sajátgépben. Sajna a hiba nem ez.:S(#86539) disy68:
Köszi, feltelepítettem, de ugyan az fogad. (lásd 86512).
És sem a driver nem megy fel (tehát mint usb meghajtó sem tudom láttatni), sem a kies nem találja az eszközt, csak teker a végtelenségig.
Közben telefon kiírja hogy:
"A PC nem ismeri fel az eszközt. Legalább XP 3-as kiegészítő kell és Win Media Player 10".
?? Na most itt nagy kérdőjel, mert miért kell Media player 10? Ez az egy még nincs fenn.
Minden más fenn van már.(Samsung driver pack, az általad linkelt MTP "meghajtó", kies.)PPT módban annyi a változás hogy sikeresen feltelepít egy "digiáltis fényképező" drivert, amivel látszik már mint meghajtó, de teljesen üres
Ha átváltok MTP-re ugyan az fogad újra:free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest