- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Atomgeszi #165016 üzenetére
Én is kínlódtam ezzel. Annak ellenére, hogy minden energiagazdálkodási/akkukímélő opció ki van kapcsolva, háttérengedély pedig be, random módon megszakadt az áttöltés stabil wifi mellett is. Ezt használtam sokáig, utána ezt. Én most váltottam hétvégén a Solid Explorerre. Eddig jó, de nincs komoly tapasztalatom vele még.
-
air
nagyúr
válasz
Atomgeszi #85850 üzenetére
3 lehetőség van.
1. Nincs proxi szenzorod.
2. Van, de hibás.
3. Van proxi szenzor, nem hibás, csak rosszul állítasz be valamit.Teszteld a proxi szenzort! Szerviz menüben szokott lenni ilyen opció, de gondolom számtalan alkalmazás is létezik hozzá.
Ha minden rendben van vele, akkor tegyél fel ide képernyő képeket, hogy lássuk nem beállítási probléma van-e! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest