- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
headhunter86 #105497 üzenetére
Pedig az lenne a "fontosabb" azt nagyon szeretem a soundcloudon.
-
mgy
senior tag
Láttatok már, ismertek olyan zenelejátszó progit, ami a soundcloud plalyerhez hasonlóan enged navigálni a zenék között, illetve számokon belül ÉS helyi fájlokat játszik?
Az általános módszer, a három pixel magas keresősáv használata kocsiban pölö nem annyira gyerebe.
A képen mutatom, mire gondolok, a felső nyíl környékén tapizva a kijezőt a listában lehet előre-hátra lépdelni, az alsó nyíl környéke pedig a tracken belüli mozgáshoz jó. -
mgy
senior tag
Olyan alkalmazást keresek, ami bizonyos telefonszámokról érkező sms-eket külön beállítható hangon jelez.
Van egy olyan feladó, ahonnan nagyon fontos, hogy azonnal halljam, ha írnak.
Kösz előre! -
mgy
senior tag
Ha szerinted a Google naplózza, hogy több millió telefon a nap 24 órájában melyik cellában tartózkodott, akkor mit kezd vele?
És próbálj belegondolni, hogy ez mennyi adat!Ne lepődj meg! nagytestvér...
-
mgy
senior tag
Ahogy lentebb is írtam, nagyon tetszik a Pushbullet. Kb. beállítgattam, mit hozzon át a gépre, s mit ne.
Valahogy úgy rémlik (persze lehet hogy tévedek), valamelyikőtök utalt rá, hogy a teló feltöltéséről is tud üzenet jönni. Na, ezt nem találom, nem megy.
Vagy ehhez már kellene a Tasker is, létrehozni egy eseményt hozzá? -
mgy
senior tag
Urak,
a pushbullet meg a tasker tippeket köszönöm. Csak pár napja találtam meg a topikot, hát, lehet korábban kellett volna... -
mgy
senior tag
válasz
Bobby G. #86543 üzenetére
SMS Backup+
de már megelőztek úgyis... -
mgy
senior tag
Fall-N, Kommandír,
köszi a válaszokat, bár többüket ismertem, nem jutott eszembe újra rápróbálni, de így ment. -
mgy
senior tag
Sziasztok!
Tippet szeretnék kérni böngészőre, launcherra, illetve tárcsázóra
Eddig Boat browsert használtam, az utóbbi időben vacakolt, keresnék mást. Két dolgot szeretnék nagyon: lehessen a hangerőszabályzóval a kinyitott lapok között mozogni, és a képernyőre "írt" jelekkel navigálni (pl. ablakot zárni).Launcherből adw van fent, szintén az utóbbi időben néha behülyül, az alsó sorra kirakott elemek felkeverednek, eltűnnek, újraindítás után jó. Itt (is) nagy kedvenc, hogy jó sokféle "gesztust" (hogy jó ez magyarul?) be lehet állítani.
Kösz előre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest