-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hati
addikt
válasz
zeon.hu #115137 üzenetére
Nekem is MIUI van és nem megy a robotból az ikon kirakás. Ellenben a juicessh app tud kirakni a kezdőképernyőre egy adott kapcsolatra mutató ikont. Igaz, ott maga az alkalmazás küldi ki az ikont, nem nekem kell kikeresnem vhonnan és kiraknom. Lehet, hogy ez kellene a robotba is.
-
beg
veterán
válasz
zeon.hu #114325 üzenetére
De pont azt mondom hogy ott ahol írtam külön kezeli a MIUI. A telenoron nekem jelenleg 0 MB van, a Telekom meg most ment 4 GB fölé. Most néztem meg. Amíg volt mobil adat a telenoron, azt is szépen számolta függetlenül a másiktól. Ráadásul a számlázási ciklus is külön állítható, az egyiknél minden hó 5. napja, a másiknak 10.-e.
-
zsoltip
őstag
válasz
zeon.hu #114190 üzenetére
SimonJanos fórumtársnál a pont.
Értelemszerűen ez az app nem opció...Így még mindig marad kérdés [link] :/
Persze köszönet az eddigi tippekért is.1) Vírusírtóra akkor csak olyat érdemes, ami app telepítéskor lép életbe?
2) Tisztító, karbantartó felesleges
3) Reklám blokkolás. Root nélkül. Alkalmazásokhoz, nem "Yandex Browser and Samsung Internet browser" only...
4) Távoli eszköz elérés, zárolás esetleges lopás esetén. --> Az Android megoldása ezek szerint elég.
5) YouTube videó háttérben lejátszása, esetleg letöltése? OGYoutube már nincs fejlesztés alatt. Esetleg egyébb tipp? -
SimonJanos
aktív tag
válasz
zeon.hu #114185 üzenetére
3.: Adguard: bocs, de az nem böngésző, ráadásul "only in Yandex Browser and Samsung Internet browser" reklám blokkoló?!
Csak azért mert én ezért nem töltöttem le!Samsung-omhoz eleve ott a beépített és frissíthető böngésző, amiben már van adblock, de teljesen feleslegesnek találom - nem szinkronizál (alapból) a PC / notebook-on használt ismert böngészőkkel - Chrome-ban már lesz, Firefox-ra telepíthető, Opera eleve tudja (na meg az Opera VPN, stb.)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #114131 üzenetére
Hátha mádnak is jól jön, Alfred a megoldás
-
air
nagyúr
-
teo77
őstag
válasz
zeon.hu #113558 üzenetére
Szia!
Kik nem változtattak? A Sygic 17.0.3-at használom. Nem a legfrisebb, de friss viszonylag. Úgy sejtem, hogy azok a bizonyos 30 - as táblák már régóta ugyanott vannak, Szegeden.
És reggel töltött is le frissítéseket a térképhez. Illetve nem tudom pontosan, hogy milyen frissítés is volt ez, ez az első Sygic, ami bármi frissítést is letöltött, belülről.
Ha jól emlékszem, egyszer sem 30 - at jelzett maximumként, mikor 30 - as táblához érkeztem.
Meglehet, hogy azért volt ez, mert a gps - jel nem frissült a rövid szakasz miatt. Vagy tényleg nem szerepel(t) az adatbázisban. Mondjuk egyik se jobb a másiknál.
A Waze mennyi adatot használ mondjuk egy óra városi vezetés alatt alatt? Köszi! -
dajkapeter
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
zeon.hu #112608 üzenetére
Ezt megint honnét szűrted le, mert nincs Sony-m?
Igaz mostani készülékemnél leírtam mit kellene módosítani, hogy működjön, ami nem Sony.Sőt mondok valamit, szoktam telefonálás közben zenét hallgatni, főleg mikor eladásra ösztönző hívás van.
Ne csak én élvezzem felesleges szövegelést.Nem vagyok programozó, és nem szeretem hangpostát, emiatt nem érdekelt téma.
Ha ismersz programozót és van root-od, akkor megcsináltathatod vele.
De viszon működéshez gyártói biztonság kezelés miatti megfelelést figyelembe kell venni-e, tehát valójában teljes fw-t kell fordítani.Ebben szerencsésebb dzsunka fonom, ami nagyon alapvetővel rendelkezik, emiatt csak app módosítással megoldható.
-
-
Somatom
veterán
válasz
zeon.hu #112129 üzenetére
Én már feladtam a TVGO -t. Eddig 1200Ft -os alap csonagom volt a Telenor MyTV -n, de tetszik az új plusz csomag (3000Ft, 50 csatorna), úgyhogy váltok rá. Érdekes, hogy a MyTV nem rinyál a root miatt, Telenoros kártyával megy roamingban is, de akár Kodi alá is befaragható, és úgy már bármilyen hálózatról működik (mármint VPN nélkül). A Telekom meg gebedjen meg a TVGO -jával, nekem nem éri meg a sok kompromisszumot!
-
woodworm
veterán
válasz
zeon.hu #112007 üzenetére
A mifi adminfelületén kell lennie valamilyen statuszoldalnak, ott a kapcsolat tulajdonságainál látszódnia kell a jelenlegi IP-címednek. Böngészőben megnyitsz egy online port test oldalt és összehasonlítod a két címet, ha egyezik, akkor publikusat adott a szolgáltató.
(#112008) SharpSA
Minél többször változhat a cím, annál több értelme van egy automatizmusnak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest