- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
válasz
dajkapeter #154626 üzenetére
Meg is van! Nem google id, hanem GoodID
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék. Használtam egy google appot amit most nem találok. Google id néven futott talán. A kártyáim (személyi, jogsi, taj kártya) voltak benne elmentve. Újra raktam a telóm és most nem találom (az előző appok között sem)
-
dajkapeter
senior tag
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy ideje nem tudok mobilneten letölteni alkalmazásokat, csak wifi-n.Nem tudom mennyire számítok nem alap felhasználónak, de a G3-asom már egy ideje velem van. Az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva. Eddig ~2 hónappal ezelőttig minden működött szépen, simán. De azóta nem tölt le alkalmazásokat a telefonom. Korlátlan belföldi netem van és a szolgáltató azt mondja, hogy nem ők a ludsok.
Valamit be kell állítsak, hogy működjön? Vagy frissült a play áruház úgy, hogy már csak wifin lehet appokat lehúzni?
Köszönöm a választ!
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
A google billentyűzeten hogy lehet a keresés sávot kikapcsolni? Nem volt időm végig böngészni a beállításokat. Van erre lehetőség? Köszi a választ!
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Fandango #109593 üzenetére
Egy idő után úgy se frissül. Pl hogy ne lassuljon be tőle semmi. A nexus tabomon és a telómon is ezt vettem észre. A telóm 6.4-es verzióval jött ki és a mostani 7.4 már olykor meglehetősen ramatyul tölt be. A tabon ami meg 2012-es nem is írom...
Ki lehet-e kapcsolni a google play frissítését? Alkalmazás frissítések már rég kikapcsolva. -
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Nagyjából átböngésztem a topikot, de nem találtam rá választ. Hogyan tudom beállítani, hogy a play áruház ne frissüljön? Az alkalmazások frissítése ki van kapcsolva, azok nem frissülnek. De a play áruházam mindig frissül. Most asszem 7.6-os verziónál jár. Ezt hogy lehet beállítani, hogy ez az app ne frissüljön?
Köszi!
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan alkalmazást mely a telefonhívást rögzíti? És esetleg olyat amelyik egy bizonyos számhoz tartozó hívást rögzíti?
Ha már volt téma akkor bocsi!Hálás köszönet előre is!
-
dajkapeter
senior tag
Üdv mindenki!
Keresnék egy órás appot! Régen fent volt a telómon. Én észlény letöröltem a telóról és play-ről is, mondván úgy sem fog kelleni később. De most újra vágyom. Az órákat nagyon jól be lehetett állítani, értem ezalatt a méretet, a színeket, a funkciókat. Többféle widget méret volt, ill. volt külön óra is, meg külön dátum widget is, de volt hogy mind a kettő egyszerre rajta volt. Kijelezte a helységnevet is, ahol voltam, valamint időjárást is lehetett rajta állítani. Valami ilyesmi volt, de nem ez. Tudna valaki segíteni nekem? Már napok óta bújom a play-t és egyszerűen nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged