Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
És a Trillian-nal mik a tapasztalatok?
-
LonGleY
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
~22-25 MB, és valóban olyannyira minimál, hogy semmit mást nem eszik.
Ha leállítod, akkor nem indul automatikusan a legközelebbi indításig (a recent apps listában hosszú tapodással egyből az alkalmazáskezelőbe lehet jutni - legalábbis KitKat-en -, így gyorsan leállítható, ha nem kell). Egyébként ha csak néha-néha ránéznél, hogy küldtek-e neked üzenetet, azt a böngészőből is megteheted a telefonon és az asztali gépen egyaránt.
-
Imy
veterán
Milyen appot tudnátok ajánlani, amivel a telefonszámokhoz tudnám rendelni melyik SIM-et használja?
Lenovo S850-nél ezt az opciót sehol sem találom. Illetve jó appot sem találtam. -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Egy egyszerű, letisztult, funkcionális email klienst keresek, de alapfeltétel, hogy ne egye be magát a Fiókok menübe. A push-t és a levelek rendszeres időközönkénti ellenőrzését is tudom nélkülözni, ha kell, megcsinálom manuálisan.
-
pocokxx
Közösségépítő
A Telegramnak milyen az erőforrás igénye? Fut folyamatosan a háttérben?
-
unravel
őstag
Hogyan lehet a leggyorsabban ki és bekapcsolni az auto-keylockot?
Csak a Settingsben? -
zeon.hu
nagyúr
BrowserCalls tarifa
10$ (+áfa) feltöltést már október óta használom, még a harmada megvan (sok hazai vonalast hívok, ami most 0.54Ft/perc).
Voip topik. -
Deck
titán
válasz
yossarian14
üzenetére
Hola app.
-
yossarian14
tag
Ha egy alkalmazás nem elérhető az országomban, akkor azt hogyan tudom beszerezni? Kerestem, már neten, "kölcsönzőben", mindenhol, de nincs siker. Erről az appról van szó. Próbáltam apk downloadereket használni, de azok csak egy régebbi verziót hajlandóak letölteni, ami már nem használható.
Az alkalmazás ingyenes.
-
törölt tag
Nekem mindegy lenne. A Whatsappot sem azért kezdtem használni, mert annyira elvarázsolt. Ha a szöszi azt mondja, hogy legyen Whatsapp, mert azt ismeri és náluk az megy, akkor vagy alkalmazkodom, vagy megértetem a vele, hogy van jobb és megtanítom használni. Alkalmazkodtam.

-
törölt tag
Páromnál Spanyolban a Whatsapp megy, úgyhogy alkalmazkodtam. De tetszik, úgyhogy a főnökömet is rászoktattam. Ideális vezetés közben az egygombos hangüzenet. Hívásra ott a Reenger, ami külön telefonszámot ad, ami bármilyen telóról vezetékes tarifával hívható. Kifelé meg Dellmont klónt használok (Browsercalls, 5 Ft/perc az EU bármelyik mobilja).
Jakuu:
Ahhoz kernel támogatás kell, mert kikapcsolt kijelzőnél az OS nem reagál az érintésre. Meg lehet trükközni, de nem egyszerű. -
lovace
aktív tag
Tudnátok mondani olyan alkalmazást, ami beállítható időközönként jelez egy rövidet, majd leáll anélkül, hogy ki kellene kapcsolni?
-
törölt tag
Xposed + Xposed Addition -nal meg bármelyik gombhoz rendelhet bármilyen funkciót. Külön 1,2,3 nyomás, hosszan nyomás, stb. Mindezt külön aktív és alvó képernyőre. Persze csak ésszel, mert a pl. a power funkcióba nem tanácsos belekavarni.
Flind:
Sztem ezért leszkapsz
, de részemről respect.. Gyűlölöm a Viber -t. -
fdisk
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Vagy xposed+gravity box .
Ott be tudsz állítani a home,vissza,menü gombra hogy hosszú vagy dupla érintésre csináljon shotot.
Persze root kell az xposedhez. -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Tabletre keresnék jegyzetelő progit. Microsoft OneNote jó lenne, de sajnos nem megy net nélkül...
Haverom Win8.1-es tabletjén, az van, és nagyon sok jó funkció van benne.
Lényeges lenne, hogy tudjak létrehozni füleket, azon belül alfüleket...stbstb.
Semmi csicsa nem kell, dizájn sem számít annyira.Köszi előre is!
-
spiritex
veterán
válasz
üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem mondani, hogy van még egy igény: nem elég, hogy androidos és PC-s böngészőfüggetlen verziója is kellene, hogy legyen, de olyan is, ami böngészőből is elérhető.
Mindhárom igénynek eleget tett a GTalk. A Skype sajnos nem elérhető böngészőből, az új Hangouts meg Desktop-ról böngésző nélkül... -
air
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
De az is lehet, hogy a kikapcsolási menüben van egy screenshot menüpont.
-
törölt tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ezen a kínain igen, de úgy rémlik, hogy Samu SGS2 -n, hang fel + Power volt. Tán ICS -től van ilyen megoldás a droidokban.
-
KTU
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Android 4.0 Ice Cream Sandwich -től.
Ha jól tudom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Általában igen , de nekem pld. a tenyér élt kell elhúzni a képernyő felett.
-
KTU
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Power gomb + hangerő le gomb, egyszerre nyomva tart addig míg elkészül a kép .
-
maggi1886076
addikt
Screenshot programot, tudtok ajánlani? Ingyenes legyen, és jól működjön

-
Met
nagyúr
-
xSide
őstag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Ha már böngésző, végleg meguntam a Dolphin f...ságait.
Delete örökre... -
Criton
veterán
Van olyan alkalmazás, ami a privát (rejtett) illetve a telefonkönyvben nem szereplő számokat elutasítja?
Nem probléma ha fizetős.... -
aelod
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Megvan!
Root jog kellett neki és így már a memóriából sem üt ki más app és megy az értesítési sáv tiltás.
Mondjuk ehhez kapcsolódik, hogy a zárolt képernyőn lévő alkalmazás értesítés nem jelez. A beépített alkalmazás erre a Tesla Unread Plugin. Be van állítva mégsem mutatja a kis számlálót az ikon mellett... -
válasz
üzenetére
Persze, csak ki fog egy nagy céggel nekiállni vitázni, akinek még honi hivatalos képviselete sincs.
Egyébként én sem kötözködésként írtam, csak még nem hallottam korábban erről az eu-s direktíváról ezért felkeltette az érdeklődésemet a téma. Érdekes adalék lehet a kérdéskörben a tény, hogy a cég amerikai/kínai és hogy nem csak az eu-ból származhat készülék hanem a világ szinten bármely pontjáról. Az enyém egyébként angol (expansys). -
törölt tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Nem kételkedtem abban, hogy valós dolgot állítasz, csak arra utaltam, hogy sztem ezért símán meg lehetne őket találni. Sőt, ha tovább gondoljuk az általam írt összefüggést akkor ez túlmutat a termékkel kapcsolatos jogok sérelmén, mivel alapvető alkotmányos jogokat is sért.
-
Sziasztok!
Olyan böngészőt keresek, ami tud olyat, mint a Chrome, hogy ha az URL sávon húzogatom az ujjam, úgy vált az oldalak között. Ha van, akkor mi a neve? -
válasz
üzenetére
You have only yourself to blame. Unless you have a Developer Edition device, once you get the unlock code, your device is no longer covered by the Motorola warranty; in other words, please don't blame us if things go wrong, even if they appear unrelated to unlocking the bootloader.
The law still applies. You still need to operate your device in compliance with all applicable laws, rules and regulations prescribed by the FCC, and any other governmental agency for that matter. Your wireless carrier may prohibit unlocked devices from operating on their network.
And now a word from our lawyers. Finally, in order to unlock your device, you need to agree to important legal terms, which can be found on the next page. Agreeing creates a binding legal agreement, so be sure to read them carefully. -
Töröltem 2, apple tulajokat becsmérlő hsz-t. Ha legközelebb ilyet olvasok, nem fogok megelégedni a törléssel!
-
spiritex
veterán
Sajnos tegnap (2015.02.26-án) eljött a nap és a Google sokszori nekifutásra most már tényleg letiltotta a GTalk programba való belépést, windows-on, de nálam android-on is!
Kipróbáltam a Hangouts app-ot, de nagyon tré. Főleg az a gond vele, hogy nincs normális PC-s változata, ami futna böngésző nélkül, meg aztán mások online állapotát is össze-vissza jelzi.
Tudna valaki ajánlani valami olyan chat app-ot, aminek van normális böngészőfüggetlen PC-s verziója is, és jól mutatja az online-offline állapotokat?
Köszi előre is!
-
törölt tag
Van a GDrive -nál egy "másolás GDrive -ba" lehetőség. Tudja vki ennek a linkbe (url -be) írható formátumát (már ha van neki egyáltalán)? Hogy érthetőbb legyen, egy ehhez hasonló "kódot" keresek:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=
Ez történetesen a direkt link formátuma és abban bízom, hogy a másoláshoz is van egy ilyen.
-
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a play áruházból való vásárláshoz,jó az unicredites bankkártya is?
Van van valami kikötés?
Köszönöm -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szerencsére, mert így maradhat tovább Nexus 7-en a SwiftKey helyett, amit pont tegnap tettem vissza az L7 II-re. Akkor figyeltem fel a SwiftKey esetében is a menüiben ott van szépen elszeparálva a fizikai billentyűzeten írok opció. Kíváncsi vagyok ott hogyan műkődik a dolog, milyen hatékony a prediktív módja. A Swype esetében már nálam is nagyon rendben van.

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
és lőn csoda, megjavult!

nem tudtam írni vele, csak a diktálás ment. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ma frissült a Swype, mobilról vagyok, fizikai billentyűzettel - érezhetően jobb, mert alul végre normálisan megjeleníti a javaslatokat amikor a fizikai billentyűzeten írok be szöveget -, ezért most körülményesebb lett volna a Google Playből a javításokat kivágni, és beilleszteni:
Szerk: egyébként elmaradt a nevéből a + dragon jelző.
-
vicze
félisten
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Akkor én most egy nagyon Plátói kapcsolatban vagyok.

-
teo77
őstag
Nem ugorhat azon elv szerint, hogy szoftveres beavatkozás nem sértheti a hardverre vonatkozó garit.
Bár a szolgáltatók valószínűleg nem veszik komolyan a szabályzatot, pereskedni meg egyik vásárló sem szívesen megy. Én is óváros duhaj lennék pl egy knox-os kütyü esetében. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Just_Reboot
üzenetére
szegény ifanok

-
teo77
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Tovább megyek: a root az eszköz erényöve!

Talán tudtok róla: uniós rendelet, hogy szoftveres beavatkozás nem hozható összefüggésbe a készülék hardveres meghibásodásával, és éppen ezért nem történhet garanciavesztés sem.
-
Pikkolo^^
addikt
Hogyan tudom megnézni, hogy egy adott alkalmazás telepítésének mik a követelményei a Play-ből? 2 alkalmazás is van ami kellene, de nem tudok telepíteni. Az egyik a Microsoft Band a másik pedig a Best Fiend játék. A telefon Asus Padfone S.
-
Deck
titán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Pontosan így van! A root szükséges

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

, de részemről respect.. Gyűlölöm a Viber -t.
ez lesz az, amit kerestem!
Mindhárom igénynek eleget tett a GTalk. A Skype sajnos nem elérhető böngészőből, az új Hangouts meg Desktop-ról böngésző nélkül...

crok