Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
Ha már a nokia here...
Megtetszett, így feltettem telóra, és tabra is. A telefonon magyar nyelvű, a tabon angol. Nem mintha nem tudnék elboldogulni a pár angol kifejezéssel, de érdekelne, hogy hogyan tudnék nyelvet változtatni. Nem találok rá lehetőséget... -
air
nagyúr
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Finom szarkazmussal próbáltam utalni arra, hogy amit szeretnél, az annyira messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ráadásul az ilyen téma tiltott is itt a fórumon.(#72490) LonGleY
Úgy látom, továbbra sem megy a kulturált fórumozás.
Azért mert te nem ismersz valamit, az másnak lehet még az igényeinek megfelelő legjobb. Mivel objektív legjobb nem létezik, mindenki a saját szubjektív véleményét írja le."Szerintem senkit nem érdekel"
Te is csak a magad nevében nyilvánulj meg! -
negatiw
tag
Sziasztok!
Pár hete már kérdeztem,hogy a Nokia navijának hogy töltsem le a térképjét. Egy szerűen nem tölti le. Sem wifiről se a telóról. Az sd-n van 2,35 gb szabad hely.
Ha elindítom a progit egyből fog hódot,kiirja a pontos tartózkodási helyemet de nincs térkép.
A teló HTC desire 500. Az sd.n van egy 1.65 mb here maps mappa.
Esetleg gépre nem tudom valahogy lehúzni és átrakni sd re?Amúgy annyira ne fontos,mert jól elvagyok a 3 betűssel, de a tudat,hogy nem sikerül, na,az szétkúrja az agyam.
-
1egaly
aktív tag
Hosszú keresgélés után ráleltem a (szvsz)legjobb böngészőre,ami a Mercury!
Javaslom mindenkinek...
Tud vki jobbat?
Jó lenne ha egyikőtök kedvet kapna a "bemagyarítására"! -
beg
veterán
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Sok szerencsét az egy légtérben levő, root-al és fizikai hozzáféréssel nem rendelkező készülékre történő kéretlen alkalmazás távoli telepítéséhez és illegális használatához.
Azért vannak ilyen cinikus és szarkasztikus vélemények, mert látszik, hogy fogalmad sincs az egészről. Sem a technikai, sem a jogi hátteréről.
-
fRooStzzZ
senior tag
Koszonom az ertelmes valaszt.
Mellesleg en nem velemenyt kertem, hanem otletet..
Ami pedig a progit illeti, olyanra gondoltam mint a cerberus.. El lehet tuntetni az eszkozkezelobol.
Semmi chucknorrisvedelem nincs a telon.
Ami pedig a plasztikai sebeszt illeti, van az a dolog amit ha megtudnek, meg vallalhato is lenne ha ugy alakul.
No mindegy.. Akkor marad a guugli.air:

-
KTU
addikt
Play-en megvásároltam a
G.729 codec (Zoiper IAX SIP VOIP Softphone) 2 398,00 HUF
Látom is a "Rendelési előzmények"-nél, mint bármely más vásárlásom, de mivel ennek nincs külön "oldala" a Play-ben, a factory reset-elt telefonomra nem tudom visszarakni.
-
air
nagyúr
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Több száz ilyen progi létezik, amivel mindent el tudsz lopni egy készülékről titokban, természetesen root nélkül. Csak a megfelelő kulcsszót kell beírni a Play keresőjébe, és a találatok közül kiválasztani a neked legmegfelelőbbet.
Egyik-másik működéséhez még az sem kell, hogy egy légtérben legyél az adott készülékkel, elég ha csak rágondolsz.
De vigyázz! Ha az adott készüléken fut a CsákNorriszGárd nevű alkalmazás, akkor fordítva sül el a dolog. A te összes adatod kerül átküldésre a másik készülékre, majd a telefonod 10 másodpercen belül megsemmisül.
Szóval csak óvatosan! -
fRooStzzZ
senior tag
Udv az Uraknak!
Van valami megoldas masik telefon adatainak lekerdezesere?
Esetleg egy ugyes kis programocska, ami a telefonra kerulve ki tud olvasni mindent.. Hivas lista, uzenetek, messenger, tallozni a teloban.. Vagy akar mail-be kuldeni ilyesmit..
Nem ftp vagy ilyesmi, hanem mint a tavoli asztal.
persze ugy, hogy ne tudjon rola az illeto. Rejtett futtatas, stb.
A szoban forgo telo nincs rootolva.
Akar helyi halon keresztul is mehet, mert egy legterben vagyok az llletovel. Csak valami santit nekem ott.
Elkerni a telot meg nem szeretnem hosszas idore, mig atnyalazok mindent mert az gyanus.
De egy alap install belefer.

-
zeon.hu
nagyúr
udv!
van olyan videólejátszó, amit kis lebegő ablakként is ki lehet tenni?
valamelyik telómban volt ilyesmi, de gyárilag. -
Balikaa
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a TitaniumBackupban nem tudok menteni, mert mindenre azt írja ki, hogy nincs elég tárhely?
-
batai15
félisten
[link]
Mennyire lehet komolyan venni ezt az appot? -
Mr X
veterán
válasz
kukinyo
üzenetére
Csak akkor rögzítheted, ha előtte a másik felet értesítetted a dologról. De ez még nem változtat azon, hogy az android kernelben nem engedélyezett a hívásrögzítés. Elég sok fórum foglalkozik a témával.
Lehet, hogy az elmúlt 1-2 évben visszakerült a kódba ez a funkció, ezt majd egy szakértő megcáfolja vagy megerősíti. Illetve egyes típusok gyártója módosíthatta a kernelt, hogy működjön a rögzítés-
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Call Recorder alkalmazást hogy lehet életre kelteni?
Alsa-mixer telepítve, szinte minden beállítást kipróbáltam, még sem vesz fel egyetlen hangot sem. -
eurolac
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jól működő egyszerű, lehetőleg magyar energia-gazdálkodást szabályozható progit. Hasonlóra gondolok mint a Power Toggles de számomra elég lenne, ha az alapokat tudná. 4.4.2 droidra.Widgetjére max. 7-8 dolgot szeretnék kitenni.
-
air
nagyúr
válasz
royalka
üzenetére
Az "alap google fényképező" alatt a gyártó által telepített vackot érted, és nem tudod, hogy annak semmi köze a Google-hoz, vagy a Google Camera alkalmazást, ami nem alap egyik romban sem, - vagy esetleg talán valamelyik Nexusban igen - kizárólag 4.4-től felfelé kompatibilis, és tud panorámaképet készíteni?
-
royalka
őstag
Sziasztok. remélem tudtok segíteni. Szerintetek melyik a legjobb 360-as panoráma készítő progi. Egyik telómba volt ilyen funkció az alap google fényképezőbe, de már nem emlékszek a rendszerre se.
. Szóval mielőtt elkezdem letölteni az összes ilyen progit play-ről gondoltam megkérdezlek titeket. 
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tudna segíteni?
Nekem egy régebbi busybox kellene a v.1.21.1es verzió!! Nem találok sehol apk-t a kód megvan itt: [link]
Hogy tudnám ezt telepíteni? valaki tudna segíteni? /Nem root miatt kell, máshoz/ Ja és a teló rootolt, cwm van, amire dobnám fel.Valakinek valami ötlete?
-
G33Z@
tag
Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek egy gyári android böngésző appja? LG G2/ 4.4.2.
Én barom, leszedtem, hogy nem kell a Chrome mellé, most meg visszasírom... -
kakukkmarci
senior tag
Üdv !
Samsung Smart View v4.0.1.-gyel van problémám.
Motorola Defy-n használtam eddig, vagy ezt, vagy régebbi verziót, teljes megelégedéssel.
(Sajnos azóta sem találtam olyan alkalmazást, amely akár megközelítette használhatóságban...)
Telefoncsere óta a 2013-mas Moto G-n is futott, Kit-Kat alatt is.
Viszont az 5.0.1-re feltelepül ugyan, de hibával leáll indítás után.
Hogyan tudnám megoldani, illetve van-e valaki aki meg tudná oldani, hogy használható legyen ???
Sajnos nem vagyok fejlesztésben otthon, ROM-telepítés, modulok telepítése a tudásom korlátai...
Remélem, tudtok biztatót mondani. -
Balikaa
csendes tag
Üdv!
OTG képes telefonnal megoldható, hogy rádugva a t-mobilos mobilintentes USB sticket, működjön a net a telefonon?
Kösz
B
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Tudtok olyan készülékröl, ROM-rol, programrol, ami csak annyit tesz, hogy a lemerült és kikapcsolt készüléket töltöte dugva azt bekapcsolja?Más. Olyan kütyüt keresek, ami a telefon usb-jébe dugva I/O portként használható, természetesen a hozzávaló sw-el.
-
kuksa90
őstag
Urak/ Hölgyek!
Létezhet az, hogy a Telegram blokkolja a sim hívhatóságát, nem állandóan, random időnként?
Mióta telepítettem, többször újra kellett indítani a telefont, mert "a hívott szám nem kapcsolható" üzenetet kaptam, ha hívtam a számot, és mellettem volt a készülék... -
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
lehet tudni, hogy meddig lesznek akcióban a runtastic appok? nem vagyok wifi közelben estig, a mobilnetem lejárt. esetleg meg tudom venni weben keresztül is gépről, és később letölti a telefon wifin a vásárolt alkalmazást?
-
spiritex
veterán
Android alatt van valamiféle Startup menü? Tehát, hogy a rendszer indulásakor általam választott applikációk elinduljanak? Köszi!
-
Jazz
veterán
Üdv!
Milyen chat programot tudnátok ajánlani a messenger kilövésére/helyettesítésére? (nem kell face, nem kell messenger, csak egy egyszerű chat progi, amivel lehet kommunikálni a másik telefonjára telepített ugyanezen progival. ennyi)
Szempontok: könnyű, gyors, kicsi memória és gépigényű, egyszerű.
Rengeteg van play-en, nem tudom melyikek a "legjobbak", mi a favorit.
(ja és windows-os telóra is legyen változata)Köszi!
-
laszlohu
addikt
-
Whynot?
aktív tag
tudnátok olyan zárképernyő programot ajánlani, amiben ki lehet tenni widgeteket és működik a galaxy S5 ujjlenyomat olvasója is?
-
Deck
titán
válasz
üzenetére
Azt tudom. Pl van a szókirakós aminek megvettem a proját apoon belül 1k volt. Most felrakva se érzékeli, hogy meglenne sőt akkor is csak 1 telón tudtam használni mikor megvettem tehát nem az email címhez rendelte hozzá. Nem is használom és nem szeretem az alkalmazáson belüli vásárlást de van egy app amin belül tudom csak megvenni a prot ezért érdekelne pár tapasztalat.
A Relax M Meditation app az amit megvennék így most. De lehet máskor is járok így.
-
Deck
titán
Az alkalmazásokon belüli vásárlás email címhez megy hozzá vagy az android id-hez? Mivel van egy vásárlós fiókom 3 eszközömön megy a vásárolt appok gond nélkül futnak. De ha egy alkalmazáson belül veszem meg a prot?
Más: ha amazonon régebbi verzió van rgy appból mint playen érdemes a fejlesztőnek írni?
-
zeusz55
senior tag
Szisztok jó Hotmailos appot tudtok?Az outlook gyàrija csak az utso par levelemet jeleniti meg:-( Koszi
-
antal750
senior tag
Sziasztok adott egy Op3ndott tablet feliratnál megáll forog a zöld csík nem megy tovább.? Ilyenkor mit lehet tenni? Nincs root semmi mókolás. Csak frissítve volt
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
pushbullet-el pc-ről androidra lehet úgy küldeni, hogy a böngésző ki van kapcsolva a pc-n?
mert csak fogadásra látok ilyen beállítási lehetőséget. -
törölt tag
Nálad a Power rövid nyomás az nem screen off? Egyébként ezen a kínai kütyün működik a duplakoppos screen on. Megcsináltam a lockscreenre is a duplakoppos screen offot, meg az Apexben is. Így minden állapotról ugyanazzal a kijelzőbökdöső művelettel lépek a másik állapotba.
-
kymco
veterán
screen off fx nekem anno bevált
(újraindítást nem tud) -
aelod
veterán
Tudnátok olyan alkalmazást/widgetet ajánlani ami helyettesíti a power gombot? Tudjon kikapcsolást, újraindítást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(És még büszkén vállalod is)

. Szóval mielőtt elkezdem letölteni az összes ilyen progit play-ről gondoltam megkérdezlek titeket.

crok
mobilizmo