Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldi3r
üzenetére
Valami hiba lesz a mátrixban.
Ha tiltod, akkor nem engedélyeződik magától, már nem egy ismerősömnek tiltottam a nem használt programokat, nem panaszkodtak arra, hogy visszaaktiválódott volna bármelyik.
Szerintem te a leállításra gondolsz, az valóban nem ér semmit, mert újraindulhat a program.ROM-frissítéskor vagy hard reset esetén jöhetnek vissza egyedül.
-
LonGleY
veterán
Bizony, akár privát módon, de klubokba is lehet rendeződni.
Nagyon komoly szerkesztője van. Van meghívás és minden, ami kell. -
LonGleY
veterán
[ Endomondo vs Strava ]
• ez utóbbi gyorsabb, jobb felépítésű, bugmentesebb kliens (futáshoz és bringázáshoz)
• az auto pause működik is; nincs olyan, hogy 3 órát mész 1 km/h-s átlaggal, mert nem veszi észre, hogy megálltál
• közösségi funkciók: automatikusan jelzi, ha egy user által létrehozott szakaszon rangot érsz el, illetve saját szakaszokat is létre tudsz hozni; ott vannak a szokásos challenge-ek, amikhez csatlakozhatsz
• a Facebook-megosztás mindig szabadon választott (egy klikk a menet végén, ha már netközelben vagy), nem akar mindent felhányni a közösségi oldalra
• a Facebook-on megosztott menetben az átlagsebesség is látszik (mobilnézetben és asztalin egyaránt) - ez nekem nagyon hiányzott az Endomondo-ból

• minden egyéb helyről tudod importálni a dolgaidat (az Endomondo oldalán az export mondjuk egyesével történik, de a Strava már 25-ösével eszi ezeket)
• nincs ugyan audio coach, de minden másban sokkal jobb... bottal nem piszkálnám utána az Endomondo-t, főleg a PRO-t
-
Deck
titán
Nincs gondom a vásárlással, jó sok mindent vettem playen és nem warezolok. Megtisztelem a fejlesztőket azzal, hogy fizetek nekik
Csak a runtastic pro most pl ingyen volt amazon app storeban amire lecsaptam és sajnos régi verzió nagyon a playeshez képest, sok funkció benne sincs. Endomondo pro-t használok amúgy 
-
soldi3r
veterán
Meg tudna mondnai valaki, hogy Moto G-bol a felesleges dolgokat hogyan tudom kiszedni? pl google konyvtar, mozi stb. Ha csak tiltom, akkor visszajon.
-
shifty!
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
Ha szimplán az eredményekre vagy kiváncsi, akkor az eredmenyek.com oldal appja szerintem minden sportágyat lefed, ha videóznál is, én legtöbbször az Eurosport Player-t használom, bár ez főleg stream nézésre van kitalálva, visszamenőlegesen is elég sok tartalom elérhető, szerintem ez is elég jól lefedi a nagyobb eseményeket.
-
Richee11
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire vagytok otthon a fociban, de tudtok olyan apot, amely egyhelyen összegyűjti a fontosabb híreket, statisztikákat és mérkőzés eredményeket. Mondjuk olyan részletesen mint az NFL vagy az NBA hivatalos appja, melyeken összefoglalókat is lehet nézni.
-
-
air
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ezek az ikonok és az egész design bazi giccses.
Nekem totál hányinger az egész.
Mondjuk az Expense IQ-ban is néhány érintéssel megvan egy rögzítés.
A bevitel intuitív, a korábbi tételek alapján még a leggyakoribb összeget is felajánlja.
A tételek másolhatók, többszörözhetők. -
Aprósólyom
addikt
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Most, hogy rengeteg költségvetés progit kipróbáltam, ajánlom mindenkinek a Monefy-t. Sírni fogtok az örömtől, hogy ha kipróbáljátok majd. Pikk-pakk megvan egy költés bevitele, kategorizálva. A kurzor autmatán beugrika a megfelelő helyre, így ahányszor rátapintunk a kijelzőre, olyankor mindig munka történik és nem "kurzormozgatás" meg mindenféle nyűgök. A WP-s Finance tracker után megtaláltam az igazán jó Droidos megfelelőjét. És nem is túl drága, azt hiszem 700HUF körül van. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben eléggé elkezdett érdekelne a telefonok világa. Azérdekelne, hogy a Play-hez és az Appbrainhez hasonló oldalakrólt ti tidtok-e? Esetleg olyanok vannak, amelyek azt is feltűntetik, hogy melyik appokat akciózták le, vagy esetleg váltak ingyenessé?
Tudom off topic, de a mobilarena.huhoz hasonló oldalakat tudnátok mondani? Térmészetesen elsősorban külföldire gondolok, ahol ugyan úgy készülnek tesztek, vagy esetleg alkalmazásbemutatók.
Előre is köszönöm a válaszadóknak!
-
batai15
félisten
Ha nem akarok a Nova temazgatassal szórakozni meg unom milyen launcherre érdemes még rá nézni?
-
Deck
titán
Érdemes használni az amazon appstore-t? Van pár appom ott amik ingyenesek voltak akkor lecsaptam rájuk, vagy vegyem meg playen? Runtastic pl az amazon app storeon régebbi sokkal. De a többi jóbak tűnik. Itt is vannak rendszeres frissítések? Mivel sokszor vannak ingyen appok ezért, ia vagyok regisztrálva ide is. Meg ugye a napi ingyen app.
-
bach66
tag
Sziasztok!
Alcatel OT-995 telómon most az ICS+ v.1.3 van fenn. Meg vagyok vele elégedve (egyelőre) DE:
A WidgetLocker, amelyet nagyon szerettem GB alatt, nem akar rendesen működni.
Híváskor nem jelenik meg a képernyő, fekete marad, csak a hardvergombok (home, vissza stb.) világítanak. Úgy tudom felvenni a hívást, hogy kétszer lenyomom a bekapcs. gombot, s csak ekkor jelenik meg a hívás-képernyő. (Persze, mert először kikapcsolja a képernyőt, utána bekapcsolja.)
Ez így elég macerás, t.képpen használhatatlan.A WidgetLocker minden beállítását kipróbáltam már, semmi eredmény.
Van valakinek valami ötlete?Előre is köszönöm!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Nem feltétlen alkalmazás kérdés, de hátha tudtok segíteni...
A Google Drive azt írja, hogy 93%-ban tele van a fiókom, pedig tök üres, letöröltem mindent, mégis több, mint 13Gb foglalt. És ez csak a Drive, mert a gmail alig 200 mb-ot tesz ki a teljes 15Gb-os fiókból. Mi lehet a gond? Valahogy lehet formázni a Drive-ot? Köszi előre is! -
zebede
őstag
TV GO-ból melyik az utolsó verzió ami működik RootCloak-al?
-
air
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Költségvetésre az Expense IQ-t javaslom. Nekem ez jött be a legjobban eddig.
-
Jakuu
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem az osszes keresre, de parra reagalva.
Zenelejatszo: PowerAmp
Egyszeru Jegyzet: SimpleNote
Naptar Program: DigiCal -
tomy86
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Költségvetés kezelés: Cash Droid
E-könyv olvasó: Moon Reader
Zenelejátszó: Player Pro, Mort Player
Naptár program: Business Calendar 2
Szerintem -
Aprósólyom
addikt
Kérlek, ha tudtok, ajánljatok programokat a következőkre:
Fényképezés (Az LG l90 gyárival -talán egyszerű droid- nem vagyok megelégedve. Jópárszor homályos kép készül, sokszor a tömörítés erőssége miatt.)
Költségvetés kezelés (Már átnéztem 20-30 félét, de legtöbb átgondolatlan, hanyag próbálkozás. Egyelőre a Monefy és a Cion Pro a befutó. Monefy-nak egyszerű és használható widgetje is van.)
Kezdetleges raktározás (Nyílván tartani szeretném kis raktáramat, hogy mennyi jön be és mennyi megy ki az árukból. Talán egy költségvetés appot is használhatnék erre...)
E-könyv olvasó (Telefon memóriájában lévő letöltött könyveket meg tudja nyitni. Jó lenne, ha pdf, epub, txt és még nem tudom miket olvasson.)
Zenelejátszó Ami kifejezetten intuitív, ergonómikus zenelejátszó, nem egy szánalmas google zene. És nem akarok videó/zene lejátszós kombót. Nincsen szükségem feleslegesen bonyolított alkalmazásokra.
Jegyzet program Asus Super Note a best ever. Valamiért nem indult el, csak 1x a telefonomon -LG L90-. Lehetséges, hogy azért, mert nincsen benne SD kártya?
Naptár program Még egyet sem kerestem, de az alap google naptár nem tetszik. Csórósan egyszerű. Wp-ről váltottam ideiglenesen Androidra, ezért elég magasak az igényeim, a fentebbikkel kapcsolatban is.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál! -
daczkó
aktív tag
TInder alternatívát keresek.
-
SidCorky
őstag
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok, nem tudom mennyire tartozik ide a kerdes de felteszem itt. Van egy Thl4000-es telefonom es a gmail es yahoo mail applikaciokat felraktam. Kb 1napig minden rendben mukodik, szinkronizalja a maileket aztan megdoglik es nem mukodik tovabb a szinkronizacio. Annyira meghal hogy az applikaciot elinditva nyomok egy refresht es nem huzza le az uj leveleket. Ha kitorlom a yahoo accountot, akkor megeled a gmail, de csak ujabb egy napig mukodik. Utanna a gmail is meghal. Ha torlom gmail accountot is es ujbol letrehozom akkor ujra mukodik 1 napig
. Valakinek van ottlete milehet a gond?

-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Van progi androidos böngészőre ami hasonló a https everywhere kiegészítőhöz FF-on? Illetve egy noscript addon is kellene (IT paranoia). -
Jakuu
őstag
-
SidCorky
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel BT-n vagy wifi directen keresztül lehet egymással chatelni, internet nélkül? Még mikor K600i-m volt akkor volt rá egy app, amivel suliba órán tudtunk beszélgetni a terem két végéből, de androidra nem találtam használhatót.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, nekem is ez a két kedvencem, de csak az előbbi látja a Windows 8.1-es gépem úgy, hogy be is tud lépni rá. Utóbbinak a Windows 7 megy gond nélkül

Egyébként az SE jobban tetszene, meg két paneles stb.
-
válasz
zenesz45
üzenetére
Használj ES File Explorert (ingyenes) vagy Solid File Explorert (fizetős).
Ezekkel nem volt problémám a zenéknél, mert legalább két programot akart hozzátársítani a lejátszáshoz.
-
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan appot,amivel dupla kattintást lehet csinálni,mint a windosban?köszi -
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Egy rövid ideig használtam IGO -t Androidos navin, PNA -n pedig a MIO barátság óta, ami nem tegnap volt. Még soha nem láttam olyat, hogy lenavigált volna a térképről. Ez biztosan nem térképhiba. Az elején még úgy volt, hogy a Navteq és Teleatlas térképek nyugaton voltak jobbak, a keleti blokkban meg a Topmap. Ezért én Gurjon skin -t használok, amióta belekerült a térképváltó. Mára már nincs ennek akkora jelentősége, de már megszoktam/megszerettem a Gurjon skineket. Sajnálom, hogy itt nem lehet nyíltan kommunikálni az IGO -ról, de természetesen értem és megértem az okát. De azt leírhatom és remélem, hogy az illetékesek, vagy az általuk felbérelt skalpvadász cég (igen, ilyen is van!!!) olvassák, hogy az én szememben az NNG -nél legaljább bandát nem hordott a hátán a föld. Remélem, külföldön is tagadják a hovatartozásukat, ha már a saját hazájukban ilyen a hozzáállásuk. Gurjon kicsinálását sem fogom megbocsátani soha. Az az ember többet tett az IGO népszerűségéért mint az egész NNG banda együtt. Ráadásul ingyen. Ezek a .... meg csak azt lesték, hogy mikor hibázik, hogy lecsaphassanak rá. Undorító! Az én erkölcsi értékítéletemben egy ilyen céggel, vagy emberrel szemben bármi megengedett. Még a warez is. De sajnos, a jog másképp ítél.
-
oncsi
őstag
Egyre jobban tetszik ez a Cerberus. Igaz, hogy használni nem tudom, de letörölni, inaktíválni sem. Ha elrejtem nem is látszik. Szóval, biztos profi, csak hogy tudom letörölni, hogy rendesen fel lehessen rakni?
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Felraktam a Cerberus-t és direkt csináltam egy fiókot hozzá. Csak próbának raktam fel. Gondoltam, majd törlöm. Csak az a baj, hogy nemtudok belépni, mert nem tudom a jelszavamat. Azt adtam meg, ami az uj fiok-é. De így úgye abba sem tudok belépni, hogy a jelszó emlékeztetőt megnézzem, amít a Cerberus küldött.
Hogyan próbáljam tovább? -
-
zeusz55
senior tag
Csak telóról írtam melóba... és ez a kettő együtt megköveteli a gyors lehetőleg ékezet nélküli írást!
Igazából amit PCn sima win7ben lévő jegyzettömbbel csináltam egyszerű karakterekkel azt ilyen kérdőjel, meg krix kraxokkal jeleníti meg. De megpróbálom az androidos totalcommanderrel hátha az jobb. 
-
negatiw
tag
Sziasztok!
Használja vki a nokia naviját? Van valami trükk,a térkép letöltésére? A helyzetem pontosan beadja de térképet nem mutat. Mekkora hely kell neki a kártyán?
Jó egyeltalán? Vagy maradjak a 3 betűsnél? -
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok, talán idevág:
régebbi / kis memóriájú készülékekre ajánlott:
sokszor nem érdemes az applikációt frissíteni (!) vagy a legfrissebb verziót* hanem a régebbit feltenni, ebben segít:
http://en.uptodown.com/androidAlapból szerintem Facebook törlése, helyette https://m.facebook.com/...
Gyors lista amit a "kisebb kütyüimen" upgrade-eltem mert nem érdemes feltenni a legújabbat:
(Facebook)
Google Maps (Térkép)
Youtube
(- töröltem amit előre telepítettek, hogy az SD-n legyen a Play-ből letöltött, de ha nagy helyet foglalt: downgrade)
My Tracks
Google Translate
...
Evernote
Tumblr
Twitter
...és így tovább!
-
junkpod
nagyúr
sziasztok, ismertek olyan app-ot ami az alap android címjegyzékben a különböző fiókokból származó neveket különböző színnel jelöli?
-
ityam
őstag
Hali
Van egy HP slatebook x2 10 em. Elkezdtem helyből kifogyni és raktam bele egy sd kártyát. A problémám az hogy nem ajánlja fel az alkalmazásoknál hogy a programot átrakja az sd kártyára(csak az adatok törlése van ott). Tudtok valamilyen megoldást/progit amivel mégis át lehet rakni a játékokat az sd kártyára?
4,3 as android van rajta. nem rootolt. -
Jakuu
őstag
Most nekem lenne kerdesem a gurukhoz, mert nem birkozom meg a Greenify automata hibernalasaval,ismerosom telefonjan.
Egyszeruen nem csinalja automatan, vegig neztem minden engedelyt,minden kivetelt, ami blokkolhatna stb es egyszeruen nem megy az automata hibernalas.Elinditok valamit es kezzel kell visszahibernalnom.A ROM nem custom, pontosabban nem teljesen igaz igy a megfogalmazas, mert egy Smart 4 Minirol van szo es a vodafonnak a sajat romja fut rajta. -
zeusz55
senior tag
Sziasztok!Egy jo txt olvaso szerkesztot tudtok ajanlani ami olvassa az ekezeteket is?koszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk dokkolókat
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Csak a runtastic pro most pl ingyen volt amazon app storeban amire lecsaptam és sajnos régi verzió nagyon a playeshez képest, sok funkció benne sincs. Endomondo pro-t használok amúgy
Az nagyon régi pl amazon store-on.

. Valakinek van ottlete milehet a gond?

(Ékezetek nélkül.)
crok
mobilizmo