Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Köszi a válaszokat. Az Airdroid teljesen megfelel nekem.
-
Tv
senior tag
Köszi, de közben rájöttem, hogy teljesen rosszul fogalmaztam. Fájlokat, mappákat csak push módon szeretnék másolni pc-ről telóra vagy fordítva. Tehát azt nem akarom, ha letörlök valamit pl. pc-ről akkor a telóról is eltűnjön. Kontaktok stb. estén is inkább csak backup/restore funkció kellene, de amikor én szeretném, nem kell állandó szinkron.
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik jelenleg a legjobb ingyenes progi teló (Note 2) és pc közti adatátvitelre, szinkronizálásra wifin keresztül?
-
Delerium
senior tag
Van olyan app amivel lehet magagelni az USB csatlakozásokat? Bill.-el és egérrel használok egy Alcor 933R tabot és akárhányszor kihúzom az OTG-t azonnal leválasztja az SD-t és visszadob a "asztalra". Van erre valami, hogy ez ne legyen így?
"I fight for the Users"
-
ignisz
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
air
nagyúr
Naná, hogy nem így van. Csak akkor tudja a készülék szinkronizálni a névjegyeket a szerverre, ha azok a Google fiókhoz kapcsolva kerültek mentésre a készülékben.
Ha nem tudnám, hogy néha segíteni is szoktál, azt gondolnám, hogy szándékosan vezetsz félre másokat.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
catroot
veterán
Megvásárolt alkalmazásokra app. Nem tudom, hogy volt-e már linkelve.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Bozek
nagyúr
-
goom
senior tag
Negyed áron a BIG Launcher.
-
Bozek
nagyúr
válasz Oldman2 #62372 üzenetére
Nem értem egyébként ezt a csonka sor problémát. Küldenél egy screenshot-ot arról, hogy pontosan mire gondolsz? Amúgy a fejlesztővel tárgyaltam a fordítás ügyében. Jeleztem neki egy problémát (bizonyos könyvben nálam kínai sorok jelentek meg, de nála meg jó volt amúgy) még 2012-ben és utána küldözgette a szövegeket, amiket fordítani kellett. De tavaly november szóltam neki, hogy küldje át az egész szöveget és kijavítom amit kell, aztán azóta eltűnt.
-
-
Oldman2
veterán
A kijelző azért van, hogy kihasználjam. A margót emiatt csökkenteni szeretném, hogy több szöveg tudjon egy oldalon megjelenni.
Szóval ez a csonka sor probléma másnál is jelentkezik... érdekes hiba.
Ez a fel/le scrollozás érdekes a fordításban, mert én pl. jobbra/balra scrollozok, jobb lenne itt az előre/hátra nem?
:-)A fordítási hibákat a Fejlesztőnek, vagy a Honosítónak (Danyi Máté) jelezted anno?
-
válasz Oldman2 #62369 üzenetére
Margók akkorák nálam, amekkorára be vannak állítva, pixelben jelzi ki. Ha fHD-s a kijelződ, akkor a 30 pixel már nagyon kicsi margót eredményezhet, próbáld nagyobbra állítani. Alul előfordulnak a csonka sorok, de általában csak akkor, ha felfelé scrollozom a szöveget. Én a pro verziót használom, de fizettem érte, így mindig a legutolsó verzió van fent.
mod: azt hiszem egy kicsit félreértettelek. Szóval, akkor jelennek meg csonka sorok, ha kicsi a margó nálad, igaz? Nálam ez egyáltalán nem jelentkezik, most is 5 pixelre van állítva és nincs csonka sor.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz darvinya #62367 üzenetére
Minap akartam menteni 10db névjegyet, hogy hozzácsomagoljam egy zip -hez. Rémálom volt. Nem találtam olyan opciót, hogy x db kijelölt névjegyet egy általam kijelölt mappába mentsen ki. Csak e-mail, SMS, kékfog, stb. Végül drive -ba mentettem, onnan meg fájlkezelővel visszamásoltam. Visszanéztem a mentett állományt. Az ékezetes karaktereket tartalmazók érdekesen mutattak. De szerencsére működtek, mert nem panaszkodott senki, hogy gond lenne az import -tal.
-
Oldman2
veterán
OK, köszi.
Egy tableten használom, az app fényezésen felül jelenleg összesen az a gondom, hogy a margókat majdnem teljesen kihúzva a kijelző széléig (jelenleg 30-as a margók értéke), alul, de csak alul többször is csonka sorok jelennek meg, mintha az alul felbukkanó Irányítópult "felülírná" e sorok alját...
Ezt a jelenséget az áruházból letöltött ingyenes és egy virágbolti Pro verzión is tapasztaltam.
Másnál is jelentkezik ez a bug? Ha igen, bejelentem... és várok a javításra.
Jártam már meg fizetős alkalmazással, amit nem volt erőforrás/akarat a fejlesztő részéről javítani...
Bozek: oké
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Oldman2 #62364 üzenetére
Már elég régóta használom, de ha feltetted volna a kérdést rögtön az elején, akkor talán már választ is kaptál volna.
Egy időben még a fordításba is besegítettem, de zavart, hogy ami hibát jeleztem, azt mégse javította a fejlesztő (pl. a három pöttyös menüben az opciók kisbetűvel van, a többi meg naggyal). Aztán meg már nem is írt e-mailt, hogy kellene segítség.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ez így nem teljesen igaz.
Mert amikor lementésnél nem a fiókba menti, hanem csak a teloba.
Akkor nem mennek fel.(#62363) scope2007
Mivel GB egyáltalán nem kompatibilis KK-val, ezért inkább felhőt javaslom mentésnek.
Vagy vcf file-ba, de mivel file eltérő a kezelése.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Oldman2
veterán
Van-e itt olyan, aki Android alatt használja a Moon+ Reader Book reader alkalmazást?
Kipróbáltam több hasonlót, eddig ez jött be legjobban, de van vele 1-2 érdekes problémám, erre szeretnék rákérdezni...
-
scope2007
addikt
-
atike
nagyúr
válasz scope2007 #62357 üzenetére
........................................?
Ha ugyanazt a google accountot használod (és miért használnál másikat ) akkor ahogy beállítod az újon akkor jönni fognak a telefonkönyv dolgai is....
Leellenőrizni a legegyszerűbben úgy tudod, hogy belépsz a gmail-be asztali gépről, bal oldalt a GMAIL helyett kiválasztod hogy CÍMTÁR és ha ott látsz mindent akkor a csere után is tutira rendben lesz minden.
-
Oldman2
veterán
válasz scope2007 #62357 üzenetére
Ez a kérdés csak akkor "jogos", ha nem szinkronizálod azt a Google -hez.
Mivel én szinkronizálom, nálam ez nem létkérdés, de az SMS-eket és a híváslistát az Easy Backup segítségével szoktam menteni és visszatölteni.
Ezt tudja menteni a Kontaktokat is.
-
scope2007
addikt
üdv!
telefonkönyvet mivel célszerű lementeni?
ha megjön az új telefon ott csak vissza tudja állítanisuper backup
ezt próbáltátok?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
tomy86
addikt
Szerintem a DiskDiggerről volt szó. Root kell hozzá. Nem próbáltam - én is csak itt olvastam róla valamelyik topikban - úgyhogy nincs vele tapasztalatom.
(#62351) gzbotii: én sem igazán értem, de az ő dolguk. Én WPS-t (leánykori nevén Kingsoft Office-t) használok, ha nagy ritkán szükségem van ilyesmire telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Így van. Ezt legkönnyebb úgy tesztelni, hogy bejelentkezés nélkül kell rákeresni, úgy nem is ad olyan találatot.
(#62351) gzbotii: talán kevesebb memóriát foglal használat közben.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Olyan egyszerű hívás blokkolót keresek aminek
- van fekete listája,
- a hívó felé úgy jelez, mintha ki lenne kapcsolva,
- Android 2.2.2-re is lehet telepíteni (Motorola Defy).Használtam a keresőt, de nagyon nehéz kibogarászni, hogy melyik lenne a megfelelő, gyorsabb lenne ha valaki saját tapasztalataira támaszkodva tudna ajánlani egy megfelelő appot.
Segítséget előre is köszönöm!
-
oncsi
őstag
válasz #79335424 #62345 üzenetére
Battery widget Pro-n mutattam meg neki a töltés pár napi lefolyását. erre cserélt töltőt, kábelt, aksit.
A Samu Prémium garinál nem szállítják el, helyben cserélnek alaplapot, de ha mégsem, akkor is 24h-n belül vissza kell hogy hozzák. Ez az elmélet. Hogy mi a valóság, majd kiderül.Volt egy azt hiszem Samsungra optimalizált progi, amikor kérdéses volt a Samsung beépített memória csipjeinek a minősége, és azzal lehetett ellenőrizni. Minden bi-tet Átírt, majd olvasott. Erről valakinek hallomása esetleg?
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Oldman2
veterán
válasz gzbotii #62333 üzenetére
Én most, éppen kérdésed hatására sikeresen letöltöttem innen.
???
-
törölt tag
Elsőre is értettem és nem vitatom, hogy úgy van, ahogy írod. De az egy dolog, hogy igazad van, jogos a csere és egy másik, hogy érvényesítsd e jogodat. Én csak az utóbbiról írtam. Az én verziómban, ki kell hívnod x alkalommal a szervízt. Viszont van Tabod. Tegyük fel, hogy a szervizes elfogadja a nemtommilyen tesztprogram eredményét! Gondolod, hogy ettől helyben alaplapot fog cserélni? Én sanszosabbnak tartom, hogy a "be kell vinni a szervízbe" lenne a reakció. Ott eltölthet X időt, ami alatt ugyebár nincs Tabod és az sem garantált, hogy a szervízben nem egy újrahúzással "orvosolják" a problémát.
-
oncsi
őstag
válasz #79335424 #62342 üzenetére
Én itt ez esetben alaplap cserét kérek, mer ha nem csinálok egy könyvtárat, bele egy akármilyen fájlt, hogy lefoglalja a hibás 200MB-ot/ akkor használhatatlan a gép mert crc hibázik. Nem játszom a gépen, hanem használom, és melóhoz is kell. Meg időm sincs havonta bevinni bizonygarótni a gyilvánvalót.
Egyébkét egy 64-es kingston van mellette, és az a másik gépen tökéletes, és viszont, annak a kártyája lassú ebben, meg crc hibát nyom. Ezen a 200MB-on (kb.) Kívűl tökéletes.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Volt itt szó eléggé régen egy appról amelyikkel sikeresen vissza lehet szerezni a törölt képeket akár külső sd-ről is. Nem találom ezt a progit, segítenétek?"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
Sztem tök mind1, hogy milyen programmal teszteled, mert a szervizes úgyis egységnyi usernek néz. Dugj rá egy pen -t és mutasd meg neki a hibát! Kontrollnak kell egy PC, vagy egy külső, külön tápos HDD, mert különben a pen -re fogja. Ettől még símán lerázhat egy újrahúzással, de a lényeg, hogy dokumentálja a hibát. Nézz utána, hogy az új fogyasztói törvény szerint hány, azonos hiba után kérhetsz készülékcserét!
-
oncsi
őstag
Egész éjjel ezt kerestem, de nem találok olyan progit, amivel kimutathato a Tab belső memoria hibája.
Jelnség: kezdetben kicsi lassulás másoláskor.
Tegnap egy egyszerű arj fájlt csak töbszöri crc híbával csinált meg, mire jó lett. Azt is nagyon belassulva.
A teljes tártelüretre tökéletesen hibátlanul, és gyorsan, csak olyan 2.2-2.4 giga között eszméletlenül belassul, és hibázik. Ha feltöltöm ezt (jó lassan) akkor ez alatt is tökéletes, gyors, nem hibázik.
Kellene ötlet a teszthez, mert szervizes újra fogja rakni, és azon az új részen nem is jelentkezik majd hiba. Csak az emlitett 200MB között. Másrészt hogy lehet ezt bizonyitani (SG Note 10.1)
Sürgös lenne, mert kell a gép, és prémium garis, tehát házhozjönnek javitani, meg nem engedem frissiteni 4.4-re. KösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
dodopek
addikt
sziaszto!
Olyan appot keresek, mint a tiltás, vagy a csendes órák, de a legfontosabb lenne, hogy minden bejövő szöveges dolgot némítson,(viber, messenger, e-mail) a hívásokat viszont átengedje. Ja, és nem lenne rossz, ha tudna magyarul...
Köszi! -
bigrock
addikt
-
oncsi
őstag
Olyan alkílmazást keresek, amivel le lehet tiltani egy fizikai gombot. Pl. Ne lehessen kézzel ki, vagy bekapcsolni a képet a telón a bekapcsoló gombjával. (Sony M)
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Blue Eagle #62306 üzenetére
Vettem egy új kábelt. Jelöletlen, egyszerű, 300 forintos (a bolt nevében állítottak háromszorosa). Mostmár gyorsan tölt! Ránézek holnap reggel.
Sokat cibáltam, rángattam a kábelt.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
gahor72
aktív tag
Ha szerencsés és mondjuk van egy Fritz!box routerje,ahhoz jár a saját DynDns szolgáltatás,ami azt hiszem vmi "my Fritz!box lan"vagy vmi hasonló.
A diginél plusz pénzért lehet venni fix ip-t,de gondolom ez nem éri meg. -
Bozek
nagyúr
válasz Zotykoresz #62330 üzenetére
Csak ugye meg kell találni a megfelelő oldalt, amit utána tudsz majd használni. Sajnos a DynDNS fizetős lett (mondjuk nem annyira drága, ha tényleg használja is az ember a szolgáltatásait), de vannak persze alternatívák, viszont nem mindegyiket kezeli a router. Ilyenkor már az emberek elkezdik feladni.
[ Szerkesztve ]
-
Zotykoresz
tag
Köszi hogy kijavítottad a linket
Nem egy nagy ördöngösség a dyn dns beállítása. Max 20 perc volt olvasással együtt a beállítás nekem.Bizonyos laptopokon igen belehet de a többségükön nincs wol opció a biosban.
Nokia 7710 => Samsung Galaxy Mega 6.3 => Lenovo Phab Plus => ???
-
Bozek
nagyúr
válasz Zotykoresz #62327 üzenetére
Itt vannak a jó linkek:
[link]
[link]1. Miért is nem kell fix IP? Idézek az általad linkelt szövegből: "Az ébreszteni kívánt gép ezért jó, ha fix IP címmel rendelkezik.". Nem külső, hanem belső fix IP kell.
2. Úgy meg főleg egyszerűbb a dolog, ha a külső IP is fix, mert akkor nem kell a DynDNS-el és társaival szórakozni. -
pacman789
aktív tag
válasz Zotykoresz #62327 üzenetére
Egy kis korrigálás, laptopot is be lehet, csak vezetékkel legyen rálkötve a net
És figyelj arra, hogy a hálókártyán legyen bekapcsolva a magic packet figyelés és BIOS-ban is engedélyezd. -
Zotykoresz
tag
válasz darvinya #62324 üzenetére
Nem kell feltétlen fix ip cím.
Egy kis olvasni való:
[link]
[link]Asztali gépet be lehet kapcsolni. Laptopot nem lehet hálózaton keresztül.
Wake on Lan a kulcs szó.
Mobilra van több alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Nokia 7710 => Samsung Galaxy Mega 6.3 => Lenovo Phab Plus => ???
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Team Viewer programmal rátudok menni mobilról a gépre és ki is tudom kapcsolni. Létezik olyan megoldás, hogy távolról be is tudjam kapcsolni a gépet?
-
air
nagyúr
válasz alextheboss #62320 üzenetére
Milyen célra?
Kinek mi a hasznos?
(A falat tudom kaparni az ilyen értelmetlen kérdésektől. )Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg egy olyan honlapot írni nekem, ahonnan láátom,. hogy mit érdemes letölteni és hasonlókat?
Vagy ti tudtok tippet adni? Z1C-re kellenének. Hasznó, jó appok.Köszönöm.
Alex
-
Baku
aktív tag
válasz nyuszi123456 #62303 üzenetére
Bakker! Eddig azon gondolkodtam, mi az a "fejlesütő" mód. ..
-
fecus
őstag
Úgy néz ki, hogy ez a multi user dolog erősen eszi az akkut. Az android jellegénél fogva minden user bent marad a rendszerben és futnak az app-jai.
Tudtok olyan lehetőséget pl. robot, hogy egy ikonra rá tudjam tenni, hogy minden app-pot zárjon be és log out?
Ha most kilépek akkor a kezdő képernyőn felkínálja a usereket de amelyik user már egyszer is bent volt az "élve" marad.
Ill. másik kérdés: hogyan lehetne elkülöníteni a gmail, facebook, stb. alkalmazásokat egy user több felhasználó esetén?
Nem akarom látni és megosztani a levelezésem senkivel.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
Rivaul
addikt
Én sem arra tettem csak ha valakinek a minőség is számítana. A hangot külső forrásból veszi, ahogy én beszélek azt rögzíti. Gondolom így a magasra állított hangerejű appok ugyan úgy felvételre kerülnek.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz Rivaul #62309 üzenetére
Sose néztem, hogy az SCR mekkora bitrátával vesz fel (szintén MP4-et), de a 6,4 Mbit-es bitráta már amúgy is felesleges. Hangot hogyan vesz? Magának a telefonnak a hangját vagy azt, amit Te beszélsz?
(#62310) kátú: Úgy, hogy beírod a böngészőbe. De elvileg ez már csak a T-Mobile-nál megy, bár ez sem biztos. Legalábbis az itt leírtak szerint már ott se.
[ Szerkesztve ]
-
kátú
őstag
Sziasztok! Nemtudom, emlékeztek e még arra, hogy régen mikor még gombos telók voltak meg van is még néhány azokon van 0.facebook.com és ezt hogy tudom használni okostelefonon?
It still works!
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Rivaul #62307 üzenetére
Köszi, bár nálam van root és az SCR Screen Recorder Pro-t használom. Próbáltam még a Screencast-ot is, de mostanában a Sony-val nincs jóban, a Can Knockdown 3-nál csak a Sony logó van végig, semmi kép.
-
Rivaul
addikt
Somatom
BozekKépernyő felvétel root nélkül.
EZ a program működött. Ugyan le kell tölteni mind a telefonra mind a gépre, és ott kell aktiválni. Utána viszont mindenféle minőségben, méretben, hanggal és anélkül még a mozgásokat megjelenítve is felvesz a telefonra. Időkorláttal meg nem találkoztam 7 perc erejéig sem.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Blue Eagle
őstag
válasz nyuszi123456 #62288 üzenetére
Kábelhiba és/vagy töltőfej hiba gyanús. Próbáld másikkal keresztpróbával.
De a nagyfogyasztót kapcsold ki azért töltés közben.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Az új Opera app még mindig nem tud rendesen tördelni?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
air
nagyúr
válasz nyuszi123456 #62303 üzenetére
"bekapcsoltam ... hogy töltőn ne kapcsolja le a képernyzt."
Minek?
Töltés alatt bekapcsolva tartod a legnagyobb fogyasztót, és csodálkozol, hogy nem tölt elég "meredeken"."Valahogy elő lehet segíteni a rendes töltést?"
Persze. Megfelelő használattal.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
válasz Jumbozorz #62299 üzenetére
A legjobb ha te magad kipróbálod. Eleve csak olyan tud rá válaszolni, akinek ugyanilyen készüléke van/volt, és összehasonlította a 2 appal készült képeket. Amúgy igen, lehet különbség, de nem számottevő, mivel a szenzor és az optika hardveresen van a készülékbe építve. A szoftver legfeljebb annyiból különbözhet, hogy mennyire módosítja a készített képet (utólag élesít, elmos, stb.).
(#62298) Baku: lehet, hogy az USB kábellel van a baj, próbáld ki másikkal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest