Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Mert szerinted mégis mi okozza...? Szerinted unalmában merül a telefonod, mint a Titanic?
"WP-n ilyen élményem nem volt és várhatóan nem is lesz."
Hát persze. Nekem pl. gyönyörűen merítette így a Lumiámat maga a Nokia Camera alkalmazás és csak egy restart segített. Szóval fogalmazzunk úgy, hogy egyszerűen nem igaz az az, hogy ilyesmi nincs wp-n.
És ezt nem csak én tapasztaltam, mások is írták wp-s topikokban.
@fdisk
Az FB értesítések teljesen hektikusan mennek. Én bétát használok és van, hogy működik. Aztán jön egy frissítés és megint nem. Megjegyzem elég ritkán működik az értesítés, ami azért kicsit szánalmas.
-
fdisk
őstag
-
Pubszon
veterán
A telómba amit hiányolok az a képernyőkép mentést.
Ezt mivel tudom a legegyszerűbben pótolni?
Jiayu G4S 4.2.2 Root stock rommal. -
catroot
veterán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Hulladék egy fenét.
Itt az enyém.
Kiemelném azt a sávot, ahol alvó módban volt este a telefon, semmi nem ébresztette fel (illetve egy vonás látszik, amikor megnéztem az időt még hajnalban).
Szóval, ahogy mondani szokás: a hiba az Ön készülékében van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ajánlom, hogy kukkants bele, hogy mi szívja az aksit.
-
Pikkolo^^
addikt
Az egyik telefonom ismét droidos lett és amint látom semmit sem változott a rendszer 4.1 óta, még mindig hulladék az energiakezelése. 43 perc alatt 30%-ot merült az asztalon, csodás
Úgy látom a Greenify nagy barátom lesz 
-
Flind
senior tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Nézd meg a TouchPal X-et!
-
llaszlo
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Ok, működik. Köszi.
Ezt a Keepet össze lehet szinkronizálni a GTasks-szal. Az nagyon király lenne. Mert abban most ugye azok a teendők jellenek meg amiket a Google naptárban hozzá adtam. Jó lenne, hogyha a google egyesítené ezeket. Ott volt az iGoogle annál is egy külön ToDo rész volt amit az egyik app kezelt a másik meg nem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Smart Keyboarddal az a bajom, hogy nem olyan jó a szótára mint pl. a Swiftkeynek, vagy a gyári Xperianak, csak azok meg sok memóriát esznek, az Android L billenytűzet(ami azóta nincs fent a Playben) az gyors, nem eszik sokat, csak nincs nagyon szótára, de viszont gyorsan jegyez szavakat.
-
törölt tag
válasz
muszor
üzenetére
Nem használom, ezért nem is vagyok vele képben, de sztem az a QR kód másról szól. Úgy gondolom, hogy a hálózati infókat tartalmazza, amiket a másik készüléken kell beolvasni. Így találnak egymásra. Ügyes megoldás, de nekem ez az egész valahogy nem kerek. Lehet készüléknevet megadni, QR -kódozni, vagy varázsigét mormolni, de a hókuszpókusz hátterében akkor is IP címek és portok vannak. Ha nincs egy szerver, ami állandó kapcsolatban van a készülékkel, akkor a BitSync honnan fogja tudni, hogy dinamikus IP esetén mire változott a másik készülék IP -je? Én jobban kedvelem a hagyományos megoldásokat. Router, vagy droid no-ip.org -ra beregelve, routerben a szükséges portforward beállítva és mehet a droidon az FTP (vagy bármilyen más) szerver. Azt egyszer kell beállítani, aztán csak használni. Vagy a 4-5 gigát átfuttatni a Gdrive -on.
-
catroot
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
llaszlo
üzenetére
A
Keep használható egy második accounttal is (mindkét készüléken beállítotok egy közöset pluszban). Előnye, hogy weben is eléritek a listákat. Ez a másodacc akkor jó még, ha arra vásároltok appokat, így mindkettőtök legálisan tudja használni a fizetős programokat egy megvásárlással.A kifejezetten megosztós jegyzetelőknek megint utána kell néznem...
-
llaszlo
veterán
Olyan ToDo és bevásárló lista vagy hasonló appot keresnék, amit tudnánk szinkronizálni több készülékre is.
Pl én beírok valamit a ToDo-ba és a barátnőm telefonján is megjelenik. Hogyha meg az egyikünk megcsinálja és kipipálja, akkor az mindkét készüléken kipipálódik.Egy másik dolog ami még jó lenne, hogyha van webes felülete és azon keresztül is fel lehetne venni a teendőket.
-
arti1121
senior tag
full wipe-nál elszálta belsö sd-m. volt rajta sok kép. ezeket milyen progival lehetne vissza szerezni?? akár pc progi is jöhet ha valakinek van valami ötlete szivessen fogadom
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Greenify-ban nem ébrednek a GCM-es alkalmazásaim a push üzenetekre! Mi lehet a baja? Legújabb, teljes Greenify. Köszönöm!Ja, és: ha lefagyasztom a Google a Google szolgáltatásokat, az nem eredményezi a telo hibás működését?
-
LonGleY
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ilyet még a nagy tudású asztali Calibre-nél sem látok. Szerintem továbbra is le kell töltened az olvasni kívánt fájlokat a készülékre (ezt persze valamilyen szinkronizációval elősegíteheted, de nem úgy tűnik, hogy a readerekben lenne ilyen beépített funkció).
-
LonGleY
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Alapvetően a sima
Adobe Reader teljesen jó. Ha ebook olvasót amúgy is használnál, akkor esetleg
Moon+ Reader Pro, ami szintén kezeli a PDF-eket.Szöveges tartalmú PDF-eket tördelni esetleg az
ezPDF Reader tud. Úgy látom, a RepliGo meg is szűnt időközben. -
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok.
Milyen PDF olvasót ajánlotok?
-
LonGleY
veterán
Nem vagytok valami gyorsreagálású erők. :]
A Smart Keyboard-ra tipikusan 8-12 megát mutatnak a task managerek.
-
LonGleY
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Kis memóriát foglaló, magyar nyelvű billentyűzetet keresek. -
kovacs65
őstag
válasz
ubiessuni
üzenetére
Nekem sem, pedig (szerintem) minden variáviüt kipróbáltam.
Csak így megy: PC látja és irányítja a Samut (tablet), a Sony látja és irányítja a PC-t (azon a Samut leeht látni és irányítani).
Tehát közvetve megoldja, de csak a PC-n keresztül.
A sebesség nem vészesen lassú, de ahhoz, hogy opl a vonaton a teló segítségével belenézzek a Samuba, ne keljen már otthon bekapcsolva lenni a PC-nek.

-
norbert1998
nagyúr
mi lehet az oka, hogy slimkat alatt a gravitybox néha működik, néha meg nem? mármint a változtatások
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
screen maker-hez hasonló alkalmazást tud valaki?
-
aizen92
addikt
Telepít, xposed sikít, rányomok hogy engedélyez és reboot, rebott megtörténik, root felugrik miután elindítom, engedélyezem, belépek xposedbe, moduloknál ott van a pipa, vissza greenify, rámegyek a kis kereső ikonra, alkalmazástár, google-beállítások kiválaszt, előjön a googleszolgáltatások felülete, statbar lehúz, rányomok a + ikonra, és kiírja, hogy ez nem biztonságos, rányomok hogy ennek ellenére mehet, és utána kiírja, hogy nem lehet rendszerszolgáltatást fagyasztani.
Mivel van donation verzió megvéve, így nem dobja fel, hogy csak azzal lehet fagyasztani hanem bedob a fagyasztó listába. És ezt még egy párszor eljátszottam.Újraindítom, eljátszom ugyanezt semmi.
Ebben a folyamatban hol a júzererror?
Vagy nexusnál nem engedi?
-
törölt tag
válasz
ubiessuni
üzenetére
Bocs, hogy csak úgy "odavágtam", de meló volt, sietnem kellett. Nézd meg a #9303 -ast és a #9304 -est! Nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy lásd az asztalt. Ha nem lényeges, akkor a PAW server is szóba jöhet. Sokoldalú alkalmazás és érdekes megoldás.
-
aizen92
addikt
Greenify donation megvéve, de google play servicet nem akarja greenifyolni. egyből visszatérítés...
Pedig ez a f#s ébren tartja a telefont. Más ötletem nincs mivel lehetne kilőni. -
Pikkolo^^
addikt
Melyik camscenner alkalmazát érdemes használni? Próbáltam a Camscanner-t, de nagyon gyenge a WP-s verzióhoz képest.
-
St3ven
addikt
Nekem nem, valami service továbbra is fut, szóval még csak nem is a gyorsítótárazott folyamatok között van.
A Greenifyhoz gondolom root kell, meg amúgy is, most egy újabb appot feltenni... Inkább hozzászokom majd valahogy a gondolathoz, vagy kilövöm kézzel a futó alkalmazások közül.
De hogy minek nincs egy exit gomb valahol.

-
libus
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
A Recuva-t próbáltam már, de nem látja a belső tárhelyt.

-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Sokan használtok N7player zenelejátszót. Ha van a wifin erősítő,képes egy gombnyomásra lejátszani rajta a zenét mint a g2 gyári lejátszója? Ha nem,tud valaki ilyen lejátszót? -
libus
őstag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Véletlenül sikerült törölnöm a telefonom belső memóriájáról fotókkal teli mappát.
Ezt mivel tudnám visszahozni??
Ha az SD kártyáról lenne szó, arra nagyon sok program van, de sajnos nem azon van.
Valaki tudna ajánlani ehhez megfelelő programot?? Lehet Pc-s is.
Előre is

-
St3ven
addikt
A Skype-on (v4.9.0.45564) csak én nem találom a leállítást? Kijelentkezni lehet, de a leállításra mintha nem is lenne opció.
-
erzol
őstag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Nekem ez bevált :
Mantano readerIgaz én a prémiumot használom, nem néztem utánna, mivel kevesebb a free...
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
mazsi70
üzenetére
köszi
, jónak tűnik, de: vagy én nem találom, vagy egyáltalán nincs beállítás benne?
1, ez még ok, de nem lenne gond ha animáció is lenne
2, ez a főbb gond, szerintem elképesztően rosszul (rapszodikusan?) működik Nexus 5 alatt... 3-at lapozok, aztán 3 mp szünet, és lapoz 1-et

-
törölt tag
válasz
muszor
üzenetére
Sztem a BittorrentSync -ről van szó. De írd meg, hogy mire jutottál vele, mert bennem vannak kételyek a sikerességet illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgy látom a Greenify nagy barátom lesz 
Nálad működnek a GCM puch-ok? Nálam nem. :I
nézd meg, kérlek...
Smart Keyboard PRO

crok
mobilizmo