- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #60198 üzenetére
Hozzáértőnek nem nevezném magamat, de ha abból indulok ki, hogy akkor is működik a Chrome, ha Playről telepíted és a gyári böngészőt törlöd, akkor nem lehet probléma ezzel. Ezt úgy írom, hogy nem használtam soha a gyári böngészőt. Bár Chromeot sem, így az ellenkezője is igaz lehet
-
tomy86
addikt
válasz
Atlantisz48 #60194 üzenetére
Nem saját tapasztalat, úgyhogy várd meg hátha ajánlanak jobbat, de a ProCapture camerat sokan ajánlották már itt és most le is van árazva.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok, melyik a legjobb panoráma képet készítő program a telefonra? Olyat keresek ami teljes egészében kihasználja a telefon tudását.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zoli -
tomy86
addikt
Ahogy ollie is írta rendszeralkalmazásokat nem lehet sd-re tenni (pl. google playt sem). Viszont olyan rendszeralkalmazások esetén, amik a Playen is megtalálhatók megoldható a dolog (például a Chrome esetén is). Az egyik módszer, hogy pl. Titanium Backuppal felhasználói alkalmazássá konvertálod és ezután már jó eséllyel áttehető sd-re. A másik megoldás (én ezt szoktam alkalmazni), hogy törlöd az adott programot a rendszeralkalmazások közül és ezután telepíted a Playről. Így pedig már át tudod tenni sd-re.
-
St3ven
addikt
A MinDig TV appban másnak sem jön be egy ideje a Euronews élő adása?
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456 #60184 üzenetére
A Chrome alapból nem jegyzi meg a desktop nézet beállítást. Rootolt készüléken lehet trükközni chrome-command-line fájl létrehozásával, vagy a Chrome User Agent Switcher használatával.
-
Sziasztok!
TuneIn netrádió helyett tudnátok valami jó netrádió alkamazást ajánlani?
A TuneIn az új frissítéssel nagyon erőlteti a facebook-os, vagy google-s bejelentkezést, ami nekem nem igazán szimpatikus.Előre is köszönöm a segítséget.
-
zsigripapa
csendes tag
Sziasztok. szerintem sikerült elrontanom a készüléket… ZTE blade 3
felment a 6.0.1.2 recovery azzal nem tudta feltenni a 4.4 es andriodot
jó, azt olvastam hogy 6.0.4.5 vagy fölötte kell hozá megpróbáltam rátenni azt, úgy hogy a cwm_recovery.img t áttettem a könyvtárba a 6.0.4.7 est utána megcsinálta a program és azóta csak a zöld robot látszik és semmit nem csinál már vagy fél órája. lehet valamit csinálni. nem lép be sehova, most azt írja a recovery program hogy device not found
kérlek segítsetek.
-
WayteQ xTAB 9 root-olt.
Android 4.4.4
Át szeretnék tenni néhány beépített alkalmazást SD-re.
Megpróbáltam a moborobo alkalmazást PC-n, de szerinte nem rootolt ezért a rendszerprogikból nem enged áttenni SD-re semmit.
A telepített Rendszer eltávolító alkalmazás minden telepített progit át tud tenni SD-re csak a beépített cuccokat nem.
Melyik progival tudom áttenni a chrome-ot, google play-t, stb.? -
nyuszi123456
aktív tag
Van megoldás arra, hogy a chrome mindig desktop nézetet mutasson?
-
Dottore
addikt
válasz
LonGleY #60174 üzenetére
Kísérleteztem ezzel egy ideig, de nincsenek jó tapasztalataim. Már ha pontos színvisszaadás kell. Lényegében soha nem kapsz helyes eredményt a valóságról, semmiről amit befényképezel, mert ez a fényiszonyoktól, megvilágítástól, kamerától, stb. függ. Szóval ez annyira bizonytalan, hogy otthon játszani jó, de professzionális munkára alkalmatlan.
Amúgy ezt használtam, ill. a végén ezt tartottam meg.
-
zeon.hu
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Tudtok jó color pickert?
Fénykép és kép pásztázása, zoomolhatóság és hex/rgb adatok kellenének.
-
DC++ vagy valami hasonlò ingyenes és jó p2p van Androidra? Gadget DC+ nem jött be, mert a telepítést egyéb hülyeségek telepítéséhez és futtatásához kötötte, Play-en meg fizetős. Thx!
-
vizimento
senior tag
Új androidos telómon (Huawei G6 - Android 4.3) sajnos nem úgy működik a home gomb hosszú lenyomás és a visszanyíl hosszú lenyomása, mint a régin (Samsng S2 - Android 4.2). Már hozzászoktam ahhoz, így szeretném az újon is ilyenre állítani. Hogy tudnám ezt megtenni?
Régin a hosszú home gomb: kis ablakokba egymás alatt a futó alkalmazások, amiket ki is lőhettem
Újon: semmi, ugyan az mintha csak röviden nyomnámRégin hosszú visszanyíl: nem háttérbe rakta hanem bezárta a progit
Újon: semmi, ugyan az mintha csak röviden nyomnámHa ez számít valamit, mindkettőn Apex launcher fut.
-
air
nagyúr
válasz
alex devil #60147 üzenetére
MinMinGuard.
A többi bóvli. -
Bigyo13
őstag
válasz
petipetya #60160 üzenetére
Azt hiszem mégsem jó ez pont arra amire nekem kellene!
Van a KH Bank Mobilbank alkalmazás és állandóan bekell írkálni a felhasználónevet és a jelszót! Olyan app kellene, ami figyeli ezt a másik appot és megjegyzi neki az adatokat! A felhasználónevet és a jelszót
Amit írtatok azok NEM képesek figyelni és autómatikusan beírni az appokba a jelszavakat!
-
oncsi
őstag
válasz
ZsyfKo #60148 üzenetére
Adaway HU. (Play en ne is keresd) Tökéletesen feklámmentessé texi az MX Play-t. Meg sok mást is (root kell)
De ettöl függetlenül megéri az MX Play az árát. 1 hibája van, nem kezeli a Multi Windows-t.
De minden másban tökéletes. Meg talán az, hogy nem szépen kezeli a könyvtárakat. Erre is lehet van megoldás.
De minden másban jobb, vagy ugyan olyan mint a jobb lejátszók.
3.éve használom nagy megelégedéssel. -
petipetya
nagyúr
válasz
Bigyo13 #60154 üzenetére
Először is, ha a mobilbank jelszavad állandó és nem egy véletlenül generált kód, amit sms-ben kapsz vagy a token app írja ki, akkor elég gáz.
Mindenesetre nekem az mSecure tökéletesen bevált erre a célra. Fizetős, de mivel akcióban vettem tavaly, nem tudom mennyibe kerül. Idén kezdtem el használni, ezek tetszenek benne:
- jelszó vagy pin kód az alkalmazásba való belépéshez
- a jelszavak nem látszanak közvetlenül, csak rábökés után (a metrón például minden 40 fölötti ember úgy nézi az összes okostelefont, mintha még sosem látott volna ilyet)
- jelszó generátor
- automatikus szinkron a felhőbe
- beépített böngésző
- jelszavak és login nevek másolata a vágólapra, drága akarod akkor ő automatikusan beilleszti mindkettőt vagy csak az egyiketHirtelen ennyi.
-
CB
senior tag
Tud valaki olyan üzenetkezelő alkalmazást ajánlani, mint a blackberry hub?
A legjobb kell, mindegy mennyibe kerül.Köszi
-
modflow
veterán
Egy Nokia Lumnia -ról, ami windows phone 7-es (ha minden igaz), hogyan lehet lementeni a névjegyeket egy androidos telefonra, felhő szinkron nélkül?
-
Bigyo13
őstag
Sziasztok!
Valaki tud esetleg olyan androidra való appot, ami menti az alkalmazás jelszavakat is!
Pl. Mobilbank alkalmazás jelszavat...
És az alkalmazás megnyitásakor beilleszti vagy felajánlja, hogy beilleszthetem a felhasználónevet és jelszót stb?
Köszi -
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #60150 üzenetére
pedig van reklám benne, ha pausat nyomsz (és persze kapcsolódva vagy wifire), de csak ilyenkor találkozom vele.
szóval egyáltalán nem agresszív. -
beg
veterán
válasz
norbert1998 #60151 üzenetére
Nfc taggel akarod aktiválni a bt csatlakozást? Taskerrel vagy erobottal megoldható, aosp-n is megy.
-
norbert1998
nagyúr
Aosp romon mennyire fog menni az nfc csatlakozás a bloetooth hangfalhoz?
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
alex devil #60147 üzenetére
Sosem láttam mx playerben reklámot. Reklámirtó nélkül sem.
Rúttal vagy rút nélkül kicsit vagy nagyon segíthet az ingyenes ad blocker és abból is a plus. Persze nem Playben van, de mivel nemes ügyet szolgál, alapból gratis. Tudtok jobbat rút nélkül?
-
ZsyfKo
senior tag
Videó lejátszásra mxplayert használok de úgy vagyok vele hogy meg kellene már valamit venni hogy ne legyenek reklámok. Próbáltam még a bsplayert és az archost, főleg hogy akciós. Nagyon bejön pl az archos kezelő felülete de az a bajom hogy az mx-en kívül egyik se tudja normálisan lejátszani az ass feliratokat. Értem ez alatt hogy pl nincsenek színek, betűtípusok csak egyszerű sima szöveg, ezzel még nem lenne bajom csak ha pl alul és felül is menne felirat akkor nem jelenik meg semmi. A kérdés az lenne hogy lehet ezeknél is be állítani ilyet hogy abban a formában töltse be ahogy az meglett szerkesztve?
-
alex devil
senior tag
Helló, melyik reklám eltávolítót bírjátok ajánlani?
-
tybsen
addikt
A viber ertesitesi ikonja pont olyan lett, mint amilyen a whatsapp-é. Ezt nem lehet modositani vagy csak en nem talalom?
-
rjg
őstag
Nézd meg ezt - Bluetooth Auto Connect , nekem anno bevált.
-
Dottore
addikt
Nincs mit.
-
dlaj
őstag
Köszi srácok, tényleg műkszik. Frankó!
-
Dottore
addikt
Ahogy VeryByte is írja, igen értesít. De tedd fel és próbáld ki. Ingyenes.
De én nem ezt használnám erre, inkább egy nem fogadott hívás, üzenet, stb értesítőt. -
törölt tag
válasz
#41133696 #60074 üzenetére
Archos Video Player ügyben sikerült újabb érdekességekbe belefutni:
A teszt állománynál... A Google Play gombra taperolva, Archos Video All Codecs Plugin ide irányít át, de ezt meg nem az Archos adta ki. Az Archos S.A bővítmények listája.
Az egyik kedvencem ez: Archos MPEG-2 Video Plugin további 1252 Ft-ért.
Érdekességként még leírnám, hogy az MX Player PRO, és a BSPlayer fizetős verziói zokszó nélkül megnyitották az állományt.
-
Dottore
addikt
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami a PC- jelzi valahogy (pl. felugró ablak vagy böngésző bővítmény) ha hívnak telefonon.
Gondolok itt arra, ha a táskában marad a lenémított telefonom és már a számítógép előtt ülök, akkor lemaradok a hívásról. -
Bferibörs
addikt
válasz
Tesztelo.hu #60133 üzenetére
Nemegészem, a teló csak gyors töltést csinál, 100%-nál lekepcsolja a töltést ami közel nem100 %.Ha utánna keresel googliban megtalálod a frankót.Hogy a batteri doktor mit csinál nem tudom, 3 lépésben tölt.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
nyuszi123456 #60095 üzenetére
Milyen karbantartó töltést? A töltést az akku vezérli, nem a telefon. (Pl. kikapcsolt állapotban is lehet akkut tölteni).
-
törölt tag
válasz
Siriusb #60129 üzenetére
Igen, én is vmi ilyesmit tartanék logikusnak.
Air:
Sajnos, Tamás sem tudja, hogy ilyen esetben mi történik egy headsetnél. De kíváncsi vagyok rá én is, úgyhogy majd kipróbálom az enyémen. Viszont a teló felől kezdeményezve biztos, hogy manuális beavatkozás nélkül is létrehozható a kapcsolat. A kérdés az, hogy az autóba beszállást tudod -e az automatizáló számára érthetően definiálni. Pl. a Robot meg tudja különböztetni a töltésmódokat. Ha a teló gyújtáson kap töltést, akkor ezt fel lehet használni bt. felderítés indítására. Vagy NFC, vagy "paraszt NFC" (vasdarab a tartóban, ami magnetométer eseményt vált ki). -
air
nagyúr
válasz
#79335424 #60118 üzenetére
Aha, jó ötlet. Mondjuk a headseten van egy gomb, amit hanghívást indít, ha csatlakoztatva van a készülékhez, de nincs semmi funkciója, ha nincs csatlakozva.
Ha mondjuk ezt valahogy el lehetne "kapni", akkor erre lehetne indítani egy reconnectet. Hogyan kellene nekiállni egy ilyennek? -
Dottore
addikt
válasz
almoska84 #60120 üzenetére
A CM azzal, hogy folyamatosan monitoroz a háttérben, szerencsés esetben talán annyi erőforrást képes megspórolni, mintha fent sem lenne a telefonon. Hiszen aminek el kell indulni, az el is fog és mivel mindig kilövöd, elindul. Ez sokszor rosszabb mintha állandóan futna.
Akkor már a Greenify. Annak legalább logikailag is van értelme.
-
mogyesz
aktív tag
-
almoska84
tag
Na, akkor még egyszer.
Vélemények, pro és kontra a Clean Master nevű appról?
-
-
törölt tag
Így már értem. Én az akkuidő megsaccolására gondoltam. Hibafelderítésre viszont tényleg használható.
Air:
Sztem tudod, mit ajánlanék.Van ilyen eszközfüggő bt. csatlakozási megoldásom. Működik. Ha bekapcsolom a bt. egeret, akkor csatlakozik. Ha leütök egy karaktert a billen, akkor a teló bill. alkalmazást vált. De egyik esetben sincs probléma a felderítés kéréssel, mert az eszközök kérik. Nálad viszont ez necces, mert semmilyen változtatás sem történik, ami elindítana egy kapcsolódási kérést. De próba, cseresznye. Végülis csak akkor kell a kapcsolat, ha hívást fogadsz, vagy indítasz. Mindkettőt lehet eseményként kezelni felderítéshez/csatlakozáshoz.
-
air
nagyúr
Ismertek-e olyan progit, ami a következő problémára ad megoldást.
Autóban BT headsetet használok, amit nem viszek magammal amikor kiszállok, csak a telefont.
Viszont amikor visszaülök a kocsiba, a telefon nem csatlakoztatja vissza automatikusan a headsetet. Vagy a beállítások menübe kell bemászkálni és újracsatlakoztatni, vagy BT kikapcsolás-bekapcsolás után csatlakozik vissza.
Szóval van-e valami olyan alkalmazás, ami kényszeríti a BT-t, hogy csatolja vissza a headsetet? -
helixP
nagyúr
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudjátok véletlenül, hogy a gyári e-mail app-ban mit jelent, ha egy gmailfiók egyik üzenete mellett piros felkiáltójel áll? Sürgős üzi...?
Köszi előre is!
-
BigBlackDog
veterán
-
Hungarikum87
tag
tiszteletem ismét
Kérdésem az lenne, h Chrome-ban a könyvjelzők közé mentett oldalaknál mi a külömbség abban h az asztali vagy a mobil könyvjelzők közé teszem? És h tudom megoldani h ne lefelé listázza őket és görgetni kelljen, hanem "kihasználja az egész képernyőt" és szétossza rajta?
-
kovisoft
őstag
válasz
BigBlackDog #60102 üzenetére
Szerintem a Battery Monitor Widget (Pro) tud ilyet, legalábbis a beállításai között van olyan, hogy "Notifications", ahol le lehet tölteni különböző "Notification package"-eket, amik kiraknak ezt-azt az értesítési sávba. Én mondjuk ezt a fícsört nem használom, de widget-ként fenn van a "BMW", és nekem is folyamatosan mutatja az aktuális mA értéket.
A többieknek: én arra használom, hogy rögtön lássam, ha valami fogyasztó bentragadt. Normálisan 15-30 mA a telóm fogyasztása deep sleep-ben, de rögtön gyanús, ha ez felmegy 50-60 mA fölé. És mivel csak bizonyos időközönként frissül a kijelzés, ezért pl. bekapcsolás után azonnal látom, ha valami szívja az akksit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #60105 üzenetére
A másik "nemtudommit" azt mutatná, hogy óránként mennyit esett az akksi töltöttsége. Tehát ha 3 óra alatt 21%-ot merült a telefon, akkor kiírná, hogy 7%/óra.
A GSam tudja egy ehhez hasonló értéket mutatni, ebből jöttem rá a Z1C-nél, hogy valami nem stimmel (a töltésnél 1 óra alatt visszazuhan 0-ra és nem tölt tovább), de remélem csak szoftveres baj, mert kikapcsolt telefonnál meg jó. Viszont a GSam-al se lehet ezt kirakni értesítésbe, csak max. widget-be.
-
Dottore
addikt
válasz
DJ. Ru$y #60104 üzenetére
Azt csinálnám, hogy használnám a pl. a Sports Tracker-t és soha nem szinkronizálnám, nem osztanám meg.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #60102 üzenetére
Tényleg félreérthető. Leginkább azért, mert ezekből az értékekből gőzöm sincs, hogy mire lehetne következtetni. Az egyik a pillanatnyi átfolyó áram erőssége. Ez egy pillanatonként elég tág határok között változó érték lenne. A másik ugyan mutatna egy nemtudommit (%/óra???), viszont a terheléstől függően (kijelző, 3,4g adatkapcsolat, aktív hívás, stb.) ez is nagyon tág határok között ingadozna. Egyik pillanatban még 10órád lenne, aztán hirtelen már csak 2, majd 8, stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Olyan "offline" appot keresek biciklizéshez, ami használja ugyan a GPS-t, esetleg valamilyen térképet, de ne kelljen belépni, ne mentse online a teljesítményem, maximum a telefonomra, nem akarom megosztani, nem facebookon akarok vele büszkélkedni, egyszerűen csak biciklizéshez szeretnék egy ilyen appot.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Hungarikum87 #60101 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Dottore #60099 üzenetére
Akkor kiemelném a lényegesebb részt, valószínűleg félreérthetően írtam. "...akkumulátorhasználat értékéről mA-ben, vagy %/órában kifejezve..."
Tehát nem az aktuális töltöttségre vagyok kíváncsi.Közben nézegetem a linkelt appokat, de ahogy látom, ezek többnyire csak a töltöttséget tudják megjeleníteni.
-
Hungarikum87
tag
gyerekek mondjatok egy jó böngészőt
Eddig egy kínai tabletet használtam , azon volt egy jó kis egyszerű gyors böngésző de nem találom playen, viszont most vettem egy Z2-tabletet és azon chrome van de az se jön be
Főleg a könyvjelzők kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest