Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
üzenetére
Csomó appot nem használok mióta Taskerrel oldom meg. Úgyhogy pont, hogy nem csak ezt ismerjük, hiszen tudom mi helyett lehet vagy lehetne használni. Ha meg egyszer elkezdi valaki használni, akár kezdetben csak egy apróságra, utána belejön és mást is ezzel fog megoldani.
jozso1989
Somatom a szakértője a robotnak én Taskert használok. Nem hinném, hogy bonyolult lenne. Akció, reakció. -
törölt tag
válasz
cimbi186
üzenetére
Mármint mit dobjak össze? Persze, készíthetek és küldhetek parancsot és elmagyarázhatom, hogy melyik mappába tedd be, hogy aztán a Robotban importálhasd, de tééényleeeg? Ezt most a legkomolyabban mondom. Ha nem érzel késztetést arra, hogy a telódon a saját elképzelésed szerint alakíts valamit és nem töltene el örömmel, hogy a saját kreativitásod által, mindíg egy kicsit jobban szolgál a telód, akkor ez az automatizálás dolog nem neked való.
-
S e t h
nagyúr
válasz
jozso1989
üzenetére
Sajnos vannak alkalmazások, amelyeket ha fejre állsz sem tudsz hibernálni.Ezzel el is érkeztünk a Greenify egyik új non-rooted verziójában megjelenő fícsöréhez, ami automatikusan hibernálja egy idő után az alkalmazásokat.Ami probléma, mivel pl reggel vettem észre, hogy vmi több naftát kért az aksiból és bizony, hogy az volt, hogy három alkalmazás amit nem lehet tartósan hibernálni, folyamatosan elindultak újra és újra, a Greenify pedig újra és újra hibernálta őket, ez a ciklus pedig meg is látszott az aksin, szóval ezt a lehetőséget ki is lőttem az alkalmazásból.(vagy lehetne őket kivételként kezelni a Greenifyban, viszont én már megszoktam a kijelzőn történő dupla koppintást és már be is zárt mindent, majd automatikus screen off)
-
raziel01
veterán
Ingyenes Cerberus helyettesítő app-ot ki mit ajánl?
-
törölt tag
válasz
Dottore
üzenetére

Én már tényleg inkább nem írom. Megkaptuk, hogy mi csak ezeket ismerjük. Ez nem igaz, de nem fogok minden ilyen piti dologra külön alkalmazást telepíteni. De megértem, hogy csak egy ilyen miatt nem érdemes egy automatizáló használatát elsajátítani. Bár hozzáteszem, hogy a Robot teljesen Magyar fejlesztésű és persze Magyar nyelvű alkalmazás. Van maximális support, de egy ilyen egyszerű beállítást sztem bárki össze tud állítani. Nem olyan bonyolult a logikája. Van egy esemény, ami ha bekövetkezik, akkor sorban végrehajtja a megadott műveleteket. Jelen esetben az esemény egy beérkező üzenet. A művelet először egy beállított idejű várakozás, majd tetszőleges (mondjuk értesítési) hang lejátszása. Aki ezt nem tudja egy Magyar nyelvű alkalmazásban beállítani, az... -
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Erre esetleg valaki: [link]
Tényleg nincs ilyen progi ahol opció az értesítések egyszeri ismétlése?
-
csucsotke
aktív tag
Kipróbáltam a Gonemad zenelejátszót, nagyon jó, áttekinthető, testreszabható stb., csak nem lehet ratings alapján kiválasztani a számokat.(hiába értékelgettem, gyakorlatilag) Kijelzi a számnál amit hallgatok hogy hány pontot adtam neki, de hát akkor már hallom, így egyébként is tudom, szóval a rating itt semmire se jó.
-
siofok
őstag
sziasztok! aki használ vibert,és frissített ma,az megkapja a reg kódot?mertfrissíté nem sikerül,fc-zett utána,törlés,reinstall,most meg nem jön meg a kód.

-
törölt tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ha rendszeralkalmazás, akkor nem tudja törölni. Ha törölni tudná, akkor a futását is meg tudná akadályozni.
-
jozso1989
őstag
Az miért van, hogy Greenify-jal fagyasztom a Facebook-ot, de mégis elindul egy idő után??? Hihetetlen, hogy nem lehet tőle megszabadulni (lehet az a gáz, hogy nincs rootolva a telefon?)... Mindig valami MqttPushService indítja el. Ez micsoda?

-
fdisk
őstag
Erre valaki?
-
Rimuru
veterán
-
Bozek
nagyúr
Ha legalább olyan cikket linkeltél volna, ahol egyértelműen leírják, hogy valaki a Facebook poszt alapján tört be valahová, akkor oké. De ilyen általános "ne oszd meg Facebook-on, mert betörhetnek hozzád" jellegű cikkből nem csoda, hogy milliónyi van a Google-ban.
De ez a cikk még érdekesebb: [link]. 2004 óta van Facebook és ha megnézed a grafikont az alján, nem emelkedett a betöréses lopások száma az elmúlt 10 évben (az a 2-3 % elhanyagolható). Márpedig ha ezek a rémisztgetések igazak lennének, akkor már mindenki erre szakosodott volna és sokkal több lenne a betörés.
(#60571) Dottore: Ez a csaj konkrétan egy hacker, igaz, 3 év után szabadlábra helyezték.
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Létezi olyan "módosított" youtube apk,aminél ha kikapcsolod a kijelzőt,akkor nem áll meg a zene,hanem megy tovább?Gyári JB -
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Sajnos, ennek az egyszerű módja csak PC -n működik. Droidon se a Dolphinos, se a Firefoxos kliens nem ajánlja fel az automatikus mentést. PC -n nem az ok-> next módszert használtam, hanem rögtön bekértem a szerkesztőablakot, hogy mindjárt az elején oda és úgy mentse, ahogy szeretném. De ezzel együtt sem volt 10 mp egy új belépés letárolása. Ez nagyon hiányzik Androidon. Másik jelszókezelő viszont, ehhez képest nálam labdába se rúghat, úgyhogy bele kell törődnöm e hiányosságba.
-
raziel01
veterán
válasz
Dottore
üzenetére
Nem tudom hogy függ össze a privát üzenetekkel a kirablás de oké....
Külföldön nem igazán voltam még max Szerbia de attól még, hogy valaki kiírja, hogy most éppen nyaral valahol még nem fogják tudni, hogy hol lakik. Főleg, hogy nálam csak közeli ismerősök vannak bejelölve.
Publikusra meg semmit nem rakok.
Zuckerberg-et meg nem a te lakásod érdekli elhiheted. -
Dottore
addikt
Nem vagyok paranoiás. Engem sem raboltak ki. Nagy valószínűséggel nem is fognak és nem rettegek, hogy az FB jelszómat ellopják. Amit írtam az csupán gyakorlatias szemlélet, logikus megközelítés. Ugyanígy kinevettek engem más fórumon is mikor azt írtam, nem kellene privát anyagokat felnyomni a felhőbe. Dettó ezeket a válaszokat kaptam amit írtál. Hiába magyaráztam, hogy nem az Apple fog ezzel visszaélni, hanem akik ellopják tőlük. Szóval gondold át szerintem mennyire vagyok paranoiás menyire nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dottore
üzenetére
Te meg egy kicsit paranoiás vagy.
De nem gond, kellenek az ilyenek is. Fenn vagyok FB-n, de még egyszer sem raboltak ki, bár az is igaz, sose jártam Görögországban. A legmesszebb, ahová eljutottam, az Ausztria és Szlovénia.
Viszont van ismerősöm, aki mindent kiposztol FB-re, ha épp elutaznak valahová, még őket sem rabolták ki egyszer sem. Pedig ők nagy utazók. -
Dottore
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Senkit sem fog érdekelni kivel találkozol kivel nem. Az adataid nem arra kellenek, hogy csemegézzenek rajta. Azért kellenek, hogy visszaéljenek vele. Nyitott könyv az FB bejegyzéseidből szinte a teljes életed. Milyen az anyagi helyzeted, érdemes kirámolni a lakásod egy Görög nyaralás alatt és még sorolhatnám.
-
törölt tag
válasz
tybsen
üzenetére
A KeePass lehetőségeit nem ismerem. LastPass -t használok, abban egyrészt nem feltétlenül kell jelszavakat beírogatni, mert kitölti és beléptet anélkül, hogy megjelenne bármi a vágólapon. Másrészt ha úgy adódik, hogy nem megbízható eszközön kell használnod, akkor van lehetőség un. biztonságos bevitelre. Ez egy webes felületen megjelenő ablakot és billentyűket jelent, amiknek a bökdösése ugyebár a kliens számára csak kattintgatás, nem logolható karakterbevitel. Mivel az eredmény nem jelenik meg olvasható formában a kijelzőn, ezért screenshot -tal sem menthető. Viszont érddkelne az az automatikus bevitelrögzítő alkalmazás, amit említettél. Kipróbálnám. Nekem ugyanis a kijelölés-> másolás nélkül semmi ilyen sem kerül vágólapra. Viszont szállt már el pár hsz. -em.
-
twine
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
nem beszélsz az illetővel...

(Én tényleg ezt csinálom azokkal az emberekkel, akikről tudom hogy odáig vannak az állandó hívásrögzítésért)cégek, társaságok rögzítése a legkevésbé sem zavar,,de az ismerőseim nem rögzítgessék a beszélgetéseimet,,,borzasztóan irritál, főleg amikor megkapod, hogy "megmutassam mit mondtál két hónapja?"
Na takarodj!!!!!!!

egyébként pedig szerintem ezt nem tudod megoldani...

-
devil-k
nagyúr
Helló skacok!
Van-e olyan program amivel meg tudom akadályozni, hogy egy másik készülékről rögzítsék a hívásaimat?
(Nem, nem a nemzetbiztonsági rögzítésre gondolok).
Mert az okés, hogy tudom rögzíteni a be és kimenő hívásaimat, de ha ezt meg akarom akadályozni, hogy engem rögzítsenek? -
LonGleY
veterán
A KitKat nem befolyásolja, én most is Opera Classic-ot használok.
Az új Opera az, ami igazán darabos - már ha a kezelhetőséget nézzük. Sehol nincs a Classic-hoz képest. Nem úgy kapja el a görgetést, a szövegek és mezők másolása szenvedés stb.
Az új Opera (és így a Chrome) egyetlen előnye, hogy a komolyabb oldalakat is behozza, illetve hogy a Facebook touch oldala is van olyan jó (ajaxos), hogy beszélgetés közben nem kell újratöltögetni az oldalt.
-
R19
senior tag
(#60541) tybsen
(#60542) kovacs65Köszi a válaszokat!
Az Opera Classic volt a nagy kedvencem, csak nálam KitKat alatt nagyon lassú, darabos lett.
Kipróbálom az új Operát és a Dolphint. -
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Tudtok olyan időjárás widgetet keresek, ami animált, valamint az aktuális nap nevét teljesen kiírja, nem rövidíti?
-
tybsen
addikt
Jelszokezelessel kapcsolatban szeretnem kerdezni, hogy mennyire biztonsagos az, hogy a jelszavak mindig a vagolapra kerulnek es ott maradnak mint elozmeny? Peldaul egy clipboard program siman latja ugye az elozmenyek kozott.
Azert kerdezem, mert jelenleg a KeePassDroid-ban tarolom a jelszavakat, ezt szinkronizalom Tresorit-ba. A Tresorit illetve KeePass jelszo is egy-egy hosszabb szalloige, tehat ez a resze azt hiszem nem is lehetne biztonsagosabb - viszont ez a clipboard-dolog foglalkoztat, hogy van-e ertelme az egesznek, ha tulajdonkeppen a vagolap elozmenyekben van az osszes jelszavam?
Ugy jott amugy a gondolat, hogy a KeePass master jelszot szeretnem felirni valahova, hogy ne kelljen minden egyes megnyitasnal beirogatni a hosszu jelszot, ezt Ti hogyan oldjatok meg?
Nem vagyok egyebkent paranoias
, eddig elvoltam egyszeru jelszavakkal, de szeretnem rendbetenni a dolgaimat (multkor beszeltunk itt ezekrol a jelszo-appokrol). Koszi 
-
R19
senior tag
UC Browser-en kívül ismertek másik böngészőt ami tudja KitKat alatt a kétujjas nagyítás utáni szövegtördelést?
-
törölt tag
-
csadi0011
őstag
Horizon videófelvevő alkalmazás [video]
A telefon szenzorait használva forgatja a képet, hogy mindig a vízszintes pozícióval párhuzamos maradjon a videó állása. Van benne 3 mód:
Flex: flexibilis, nem állandó a kép "nagysága" tehát ha forgatjuk a készüléket akkor a hely szűkében digitálisan zoomol a képbe.
Rotate: Végig ugyanakkora nagyítás van a képben így nem venni észre ha forgatod a készüléket.
Locked: Itt csak a kép állását változatja meg landscape és portrait között, ha forgatod a készüléket.Ez egy "demo" amit upgrade-elni lehet 249 huf értékben. 15 másodperces korlát van és 1280*720 felbontás.
-
alex devil
senior tag
Az unread plugin jelez a viberen egy olvasatlan valamit. Minden üzenetemet elolvastam, lassan már agyf@szt kapok, mert nem jövök rá mi lehet az az egy valami amit mutat. Tudom, hogy együtt lehet élni ezek a problémával, de zavar, hogy nem találom mi lehet az...
-
kovisoft
őstag
válasz
üzenetére
Így van, a szenzornak aktívnak kell lennie. Ennek fogyasztása viszont igen alacsony, általában 0,1-2 mA közötti. A régebbi telómban 0,13 mA volt (de kicsi volt a szenzor hatósugara), a mostaniban 1,3 mA. Ez így is jóval alatta van a készülékek alvó üzemű fogyasztásának, pláne annak, ha fogyamatosan be van kapcsolva a kijelző (ez volt az eredeti kérdésben ugyanis).
-
-
skyli
senior tag
Woooow most átnéztem a beállításait és van ilyen, hogy: "Rejtés a távolságérzékelővel"
Mindenképp próbáld ki
-
Henker2
addikt
Köszi Srácok!
Sokat segítettetek!

-
kovisoft
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
Bocs, szóval vannak olyan appok, amik a telefon közelségérzékelőjét használják arra, hogy bekapcsolják a kijelzőt, ha nincs semmi az érzékelő előtt (azaz pl. kivetted a tokból vagy a zsebedből). Ilyen pl. a Gravity Screen - On/Off, de sok más ilyen létezik. Tehát anélkül, hogy hozzáérnél egy gombhoz, bekapcsol a kijelző, meg tudod nézni az órát, aztán visszateszed a tokba, és akár ki is kapcsolhat a kijelző szintén a közelségérzékelő jele alapján.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Tudtok-e olyan óra alkalmazást, ami kikapcsolt kijelzőnél is jelen van? Úgy értem ezt, hogy nem kell ahhoz megnyomnom a bekapcsoló gombot, hogy meg tudjam nézni az időt. Csak kihúzom a tokból a telót és már látom is az órát.
Köszi
-
skyli
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én is mindig visszatérek a swypehoz, gondoltam teszek egy próbát a Kii-vel. Nagyon tetszik az ufó mód
meg hogy végre valamit témázni lehet (swypeot nem lehet, még apk szerkesztéssel sem, csak egy módszer van rá, de az meg bonyolult), meg úgy alapból sok a beállítás, viszont lassú a szótárba szó felvétel és törlés (swypenál már szinte automatikusan felveszi), viszonylag pontos (azért hibázik sokszor), de még mindig ennél maradtam. De szerintem még próbálkozni fogok vele, csak kár hogy swypeban már többszáz betanított szó van.. így nehéz megválni tőle 
-
mttssz
senior tag
Valóban, akkor rosszul emlékeztem, köszönöm.

Tudom, viszont nekem nem pontos időre kellett volna, hanem amikor épp bekapcsolom a gépet, akkor a legutóbbi szinkron óta született új dolgokat dobja fel értesítésben. A TweetDeck Chrome plugin például tudja ezt, onnan is jött az ötlet. De ezzel így jó, köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Én nem használtam ilyet, de úgy láttam, hogy akkor szoktak a Spirit -hez folyamodni, amikor CM romot használnak, mivel a rádió alkalmazás csak a gyári rom része.
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Jegyzet appot keresek, Win7 és/vagy Chrome támogatással, lista-támogatással, és a gép/böngésző megnyitásakor értesítenie kellene valahogy az új jegyzetekről. Van ilyen?
Előre is köszönöm.
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel be lehet állítani,hogy az értesítések 1X de csak is egyszer megismétlődjenek, mondjuk 2perc után.
LightFlow-ot próbáltam(fizetőst) ami full jó progi,de ott sem találtam olyan opciót,hogy egyszer. Csak azt,hogy addig ismétli amíg meg nem nyitom az értesítést. -
xSide
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Playen ott a frissítés ideje, vagy Changelog Droid app. Könyvjelzők ugyanazok, mint pc chroome-ban. Csak egy sync kell, amihez chroome kiegészítő (szintén play leírásban a link), a beállítások menthetőek személyes adatok alatt.
Semmi nem vész el
-
FNZ
őstag
hali!
a defy-n nyomtam egy factory resetet és nem emlékszem a progira, ami kijelezte az aksi állapotát %-ban. HELP, mi lehetett a progi neve, mert nem találom a neten.
-
törölt tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
No igen. Tibivel lényegesen egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Majd játszom vele.

Olyasmi mint Llama, ahogy nézem, csak ez valami k*va bonyolultnak tűnik!
Jól tájékozódik cellainformációkból? Pontosabb mint a Llama?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo