Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evooo
aktív tag
Üdv!
Tudtok olyan alkalmazást, amivel kétfelé lehet osztani a kijelzőt, mint a note 3-on? -
törölt tag
Tud valaki olyan listát, hogy melyek azok az alkalmazások, melyeket büntetlenül lelehet tiltani, vagyis nem befolyásolják a telefon rendes működését?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én erre gondoltam:
Gdrive_download_test.zip
Így akár letöltésvezérlőnek is átadhatod. -
törölt tag
A direkt link nekem az, amit mondjuk ide linkelek, Te ráböksz és a böngésződ felajánlja a linkelt adat letöltését az én drive -omból. Ha ez mindenkinek triviális, csak nekem volt új, akkor bocs! Ami a SolidExplorert illeti, ha a feltöltött fájlnak azt az elérési útját linkeled, amit a SE kiír, akkor az a letöltési lehetőség nem sokáig fog élni (próbáltam).
-
xSide
őstag
válasz
üzenetére
A direkt link kinek mi
Közvetett vagy közvetlen elérhetőség. Elég régóta így működik, sőt pl. Solid Explorer-rel bármit megosztani szeretnénk azt automatikusan 'linkket ismerve' megosztással elérhetővé teszi.
Egyébként egyszerűen a feltöltött fájlnév használata bohóckodás nélkül a DIREKT LINK.
Egyedül dropbox ad ilyen lehetőséget ingyen dl.dropbox.com/u/fh.azonosító/fájlnév.kiterjesztés és az említett drive-ban max az a jó ilyen szempontból is, hogy nem veszlik el az ID.
Ugyanazon a néven feltöltött fájl esetén megmarad a véletlen generált ID.
Webes felület nélkül állítható. -
törölt tag
Rátaláltam, hogyan lehet direkt link -kel megosztani valamit Gdrive -ból. Működőképesnek tűnik. Beléptem webes felületen és készítettem egy új mappát. Ennek beállítottam a jogosultságait nyilvánosra. Kiléptem. SolidExplorer -rel (gondolom, más is jó, ami kezeli a Gdrive -ot) beléptem a drive fiókba és felmásoltam a küldendő fájlt a publikus mappába. Hosszan rányomtam és a felugró ablakban, jobb felül, a három vonalkára bökve, kimásoltam az elérési utat. Más módszert is lehet használni, lényeg, hogy meglegyen az elérési út. Ez kb. így néz ki:
https://drive.google.com/file/d/FILE_ID/edit?usp=sharing
Lehet, hogy nem pont ez lesz a formátum, de ez lényegtelen. A lényeg az a bizonyos "FILE_ID", vagyis a feltöltött cucc azonosítója. Ezt kell ebbe a formába beilleszteni:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=FILE_ID
Ezt lehet link -ként használni. -
-
xSide
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Egy linkket ahol megtalálható tudnál adni? Kiváncsi lettem.
Guglival kuglizni lehet, annyit kidob 3-7... verzióig. -
contaxg
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
A Sony Album a győztes.

-
catroot
veterán
A legújabb G+ frissítés a Material design-nal elég frankó lett szvsz.

-
törölt tag
Az alapkérdés az volt, hogy lehet -e mappák nélküli nézet. Bocs, de sztem az a válaszod ilyen szempontból félrevezető, mert határozottan igen a válasz, van mappák nélküli nézet. Csak ezért volt wau. A neked feltett kérdést pedig ne keverd ide, mert az a privát üzenet. Itt max a Te hsz. -edre történő reagálásról lehet szó, amire nyilvános topik lévén bárki reagálhat. Ráadásul sztem az alap kérdés megválaszolása szempontjából egyáltalán nem volt negatív stílusú a "wau".
-
-
törölt tag
Ezt miért írod? Amikor megnyílik a QP., akkor bal felül bökj a csíkokra és a lenyílóban válaszd a "pillanatok" -at. Onnantól nem látsz semmilyen mappát. Menü gombra még be tudod állítani, hogy a havi bontást rács, vagy lista nézetben mutassa.
Baku:
Persze, hogy nekem is az első gondolatom az volt, hogy mekkora királyság lenne, ha Tasker plugin lenne. Csak ilyeneket már itt nem merek leírni.
-
Baku
aktív tag
válasz
üzenetére
Ötletesnek és ígéretesnek tűnik. Kívánságlistába tettem...
Pontosan az a lényege hogy nem a fényerőt csökkenti,
hanem azonos fényerő mellett kikapcsolja a pixelek X %-át.
Magyarul gyengébb (rosszabb) felbontás mellett energiatakarékosan
lehet használni a kijelzőt szükség esetén...
És itt jönne az automatizálás része: pl. 20% akku szint alatt bekapcs.... -
xSide
őstag
válasz
contaxg
üzenetére
Nem egyként.
DCIM / KAMERA APP almappái külön-külön jelennek meg és nem ömlesztve.
Tehát mappákon belüli mappákat is kezeli, amit egy fájlkezelővel létrehozol.
Pl. Főmappa, ami kettő almappát tartalmaz. Egyik+másik.
Ez megjelenik különválasztva és a Főmappa 'üres mappa' nem. -
xSide
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Miért?
Mindenben tökéletesebb, mint bármi más szvsz.
Generációkon átvitt már
(2.1-4.4.2) -
contaxg
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
A Motorola gallery is majdnem tudja ezt, de az nem megy rá LG G2 minire...
Nem akarok buherálni. Talán van esély...a Sony-t megnézem. Köszi -
contaxg
veterán
Sziasztok olyan képnézegető programot keresek ami képes arra, hogy időrendben egy mappaként mutatja az összes képet, tárolóhelytől függetlenül és ez default állapotként is kezeli. Köszi előre is!
-
Rivaul
addikt
Még 1 kérdés. Mi most az első 2-3 leg erőforrás igényesebb (szebb) játék ingyenesen androidra?
-
törölt tag
Írnál erről kicsit bővebben? A pixelkikapcsolásos elvet értem. Tényleg jó ötlet. De mi alapján dönti el, hogy minél kell kikapcsolja? A takarékossági szempontokon túl is örülnék, ha este nem vakítana annyira mondjuk a böngésző háttere, de egy e-book readerbe, vagy egy fényképbe sztem nem lenne szerencsés beleszólnia. Esetleg meg lehet neki adni küszöbértéket? Tehát, ha az automatikus fényerőszabályzó maxon van, akkor nyilván erős a külső fény, tehát nem kéne aktív legyen a funkció.
-
tomy86
addikt
-
Na, ez egy nagyon ötletes Battery Saver AMOLEDre!
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy a legújabb facebook messenger matricáinak a képeit megjeleníti a galériában is. Ha letörlöm a messengert nincs ilyen baj, de eddig nem volt ilyen gondom.
Valaki valami ötlet?
Köszi -
törölt tag
Az lehet, de ezekhez nincs OS szintű támogatás (API -kra gondolok). Arról nem is szólva, hogy mennyivel megbízhatóbb egy Samu, vagy egy Sony? Tudomásom szerint a Google -hoz még "csak" az NSA tudott hozzáférni és még ahhoz is kellett egy másik kormány titkosszolgálatának közreműködése. A Sony -nál viszont történt már nem állami szinten kezdeményezett behatolás és adatlopás.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Olyan progi érdekelne amin beállíthatom hogy figyelmeztessen ha elérem a havidíjam keretét sms és perc figyeléssel. Galaxy s5 mini. -
törölt tag
Ahha. Na, úgy már más. A jelszavassal boldogul az Elixír és a Robot is. Csak az összekötőssel van gond. Egyébként a manuális indításhoz azért tartom jobbnak az Elixír2 -ben levő kapcsolót, mert az nem parancsikon, hanem kapcsoló widget, így van visszajelzés az aktuális állapotról (más színű a widget a ki és a bekapcsolt állapotban).
-
Bozek
nagyúr
válasz
axxxelll88
üzenetére
Csinálhatsz vele bármit, akkor se lesz jó. Root nélkül ez van. De a gyári beépített fájlkezelővel tudsz rá másolni, szóval azért teljesen nem kell elbúcsúznod tőle.
-
axxxelll88
újonc
válasz
üzenetére
most meg nem mondom mi volt rajta, de gondolom akkor az a gond. nem tudom akkor használni ebben a telóban azt a kártyát, csak a kamera képek tárolására?lőnöm kell akkor pár képet hogy megteljen
. formázom a memóriakártyát akkor sem lesz jó? rootolni nem akarok meg ilyesmi. -
hati
addikt
válasz
üzenetére
Az én esetemben feloldás azért még maradt, a hagyományos feloldókörös, csak mintát/jelszót nem kért, mert otthon minek.
A secure settings kellett hozzá.
-
törölt tag
Igen, ezt is lehet, de az nem lesz widget és az adott szituban nem nagyon lehet eseményhez kötni. Ráadásul Samunál nem tudtam működésre bírni. Pontosabban a Robot elvégezte a dolgát, csak Samu használat közben is ellenőrizget és ha nem a menün keresztül történt a feloldás, akkor tök váratlanul lezár. Símán rám zárta a telót, miközben épp benne voltam egy alkalmazásban. Találtam rá vmi kikapcsoló parancsot, de a konfigurálása már meghaladta a türelmemet.
-
törölt tag
válasz
axxxelll88
üzenetére
Tippelhetek? Ugye az előzőn nem KitKat volt! Sztem nem lesznek ínyedre a válaszok. Sanszos, hogy választanod kell a funkció és a garancia között.
-
Bozek
nagyúr
válasz
axxxelll88
üzenetére
Mert KitKat van a telefonon. Root-tal és SDFix programmal a Play-ről megoldható, máshogy nem. A kamera fényképeit azért tudja menteni, mert a gyári programoknak van hozzá engedélyük, a többi, később letöltöttnek viszont nincs.
-
axxxelll88
újonc
sziasztok!
eddig xperia Z-m volt, amiben egy sandisk 32 gigás micro sdt használtam, lecseréltem s5-re és a memóriakártyára csak a kamera fényképeit tudom menteni, ha bármit másolni akarok rá a telefonon, azt irja ki, hogy csak olvasható memória? ez miért lehet? total commanderrel próbáltam másolni a telefon belső memóriájáról a kártyára, de szintén hibaüzenetet kaptam. tTorrent nevü programban is be akarom állítani a memóriakártyát, mint letöltés helyét, de szintén nem engedi. ötletek?
üdv! -
mttssz
senior tag
Masnal is sz.r a GPlay Szolgaltatasok? Valamikor mostanaban frissult, es nem engedi aludni a telefont. Frissitesek eltavolitasa, adatok/cache torles megvolt, helymeghatarozast semmilyen formaban nem hasznalok.
-
morfondőr
addikt
Help!
A Gmail app az elmúlt 2 órában kb. 200 mb adatforgalmat generált, mert folyamatosan töltögetni akarja a csatolmányokat! Be van állítva, hogy csak wifi-ről töltse le és folyamatosan várja a wifi kapcsolatot a letöltés app szerint. Wipe cache megvolt, a gamail és letöltés appnál wipe data is megvolt. Már a szinkronizációt is kikapcsoltam a gmail app-ban és mégsem oldódott meg.
Xiaomi Mi3/ MIUI V6
Ötlet valaki? -
noxon
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
és az 5 %? Akkor ezek szerint van?
Azért köszi, kár, hogy nincs -
twine
veterán
Mert a honlapon nem a magyar kiosztás szerepel

nézd csak itt!
Engem inkább a "for Android" zavar meg nyuszi írásában...ilyet nem találok sehol...De szerintem ő is ezt a 6300ast vásárolta...
(Halkan megjegyzem, inkább csak neked keresgélek, mert a telefonhoz nem használok ilyet, otthon pedig nekem is az Apple billzete van az asztalon
...használtan olcsóban is ki lehet fogni őket, és tényleg nagyon szerethető )
Egyébként van itt a Prohardveren is teszt erről a(rapoo) billzet családról
-
törölt tag
Szálhúzott alu, tényleg minőségi cucc. A gombok nyomáspontja, stabilitása, érzékelése is nagyon ott van. Komolyan mondom, élmény használni. Androidon igényel némi remapos korrigálást, de kipróbáltuk haverom szifonján és azonnal kezelte az összes funkciót, beleértve a fény és hangerőszabályzást. Szifonéknál ezt kell megfizetni.
-
Bozek
nagyúr
Ezt én is megtaláltam, de a következő miatt kérdeztem rá: "Az ő, ú és á alulra kerültek" - ezek nincsenek a képen látható billentyűzeten.
(#61819) Somatom: Szép is, a gombok is ott vannak, de Apple árazás... Még egy 10-es csak-csak kiadok érte, de ez már túlzás. Mi kerül ebben 21790 Ft-ba a nevén kívül?
-
noxon
őstag
Üdv, van olyan app főleg tabletre amivel ablakban nyílnak meg az app-ok? Mint a windowsnál
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én elhiszem screenshot nélkül is, de Te is fogadd el, hogy user error! Lock click trigger opciót nem találtam, sztem long click triggert akartál írni. Még nézd meg az advanced alatt a trigger mód mire van állítva. Click -re kéne, nem swipe -ra. Legfeljebb annyit tudnék még segíteni, hogy küldök Neked a programról egy TiBi exportot, adatokkal (vagyis beállításokkall együtt (feltéve, hogy Neked is pro van).
Bozek:
Nem tudom, hogy merre tolódnál az ár/minőség skálán és hogy mekkora méretű bill -t szeretnél. Én úgy voltam vele, hogy egy ilyet nem havonta vesz az ember, akár több kütyüt is kiszolgál. Viszont legyen alapból ű -betűm és az legyen ráírva, hogy ű. Ezért döntöttem az ár ellenére az Apple bt. bill mellett. Nem bántam meg. -
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene:
Hogy a bánatban tudhatom meg, milyen bővítmény hiányzik a telefonomról, és hogyan tudom pótolni???
Konkrétan: a veiger.hu oldalon a belépés után a magyar zászló-ra kattintás után zsákutca van....
Egyik böngésző sem tudja megjeleníteni a két szélén megjelenő valamit, amire tapizva tovább lehetne jutni. (Beépített, Chrome, Firefox sem)
Helyette kép: "A megjelenítéshez bővítmény szükséges"
Na jó de milyen melyik és honnan????
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Azért azt leírhattad volna, hogy pontosan milyen billentyűzetet vettél. Nekem is kellene egy BT-s cucc, hogy ha merül a táblagép, akkor is tudjam tölteni, így viszont nem fogok rátalálni soha...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
üzenetére
értesítő sávon ott van, hogy "Button Savior is running", alatta ugyanez "in background" kiegészítéssel.
most csináljak neked egy screeshotot, hogy nem látszik ott semmi?
alapból nem kellene ott lennie, csak állítgatás után? lock click triggert kipipáltam, minden egyéb defaulton. -
válasz
LonGleY
üzenetére
LonGleY:
Ő pont azt szeretné, hogy az elforgatás NE legyen automatikus vagy ő is tudjon forgatni a dokumentumon, mint pl. a QuickPicben lehet két ujjal forgatni a képen.locaLpatrioT:
Szerintem kapcsold ki a kijelző elforgatását.
Nem találtam elforgató gombot az Acrobat Readerben....ollie:
Szerintem igen.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Gondolom, nem adtál meg trigger módot. A Look and Feel alatt van egy Long Click Trigger. Nekem ez jött be a legjobban. Ez egy kis nyilacska a képernyő szélén, amire hosszan nyomva jönnek elő a floating gombok. A nyilacska mérete, átlátszósága, pozíciója állítható. Lehet fix, dinamikus, eltűnhet a virt. billentyűzetre. A stílusa attól függ, hogy a floating gomboknak milyen stílust állítottál be. De van más előcsalogató mód is. Pl. swipe, vagy notibár ikon, ha jól emlékszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo