Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #62686 üzenetére
pl: az első érintés nagybetűnél nem veszi be, a szótárat rendesen szétzilálja, összeomlik a alternatív billentyűzetnél.
Már lett jelezve, de úgy látszik nem érdekli.(#62700) LonGleY
Ezek 2013.12 havi frissítés után van.AnySoftKeyboard 2013.12.20.apk
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LonGleY
veterán
válasz Petyyyyy #62697 üzenetére
Meg lehet oldani egy kis oktatással, hogy miként használhatnak megfelelően dupla accountot (mondjuk ez is bonyolódik, ha különböző készülékeket használnak), és a céges kontaktokról vezethetnél a közös accountban egy .cvs mentést, amit bármikor vissza tudnál állítani, frissíteni, de hülyebiztos ez a megoldás tuti nem lenne.
-
quailstorm
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz norbert1998 #62692 üzenetére
Szerintem ha az egyik irány tiltva van, akkor az adott program se fogadni, se küldeni nem tudna. Kevés kivételtől eltekintve mindenféleképp kell mind a két irányú kommunikáció, hogy valami neten keresztül egyáltalán működőképes legyen.
Petyyyyy: Eszerint a kis hangyoknak kellenek a névjegyek, viszont úgy, hogy te tudd frissíteni neten keresztül a rakást, de ők visszafele ezt ne tehessék meg? Feladtad a leckét. :] Mert az tuti, hogy Google-accountozni kéne, de arra elég kevés esélyt látok, hogy egy-egy új névjegynél ne a saját fiókjukat válasszák ki, biztosan becsúszna pár, akik a kollekcióra mentenének rá. Kemény dió.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Petyyyyy #62690 üzenetére
Milyen szinkronizálást? Névjegy? Mert azt nem hinném, hogy egyirányúsíthatnád (különben nem is hívhatnánk szinkronizálásnak). Van ellenben olyan progi, amivel a gépről szerkesztheted a névjegyeket, ha gondolod (MyPhoneExplorer).
Ha a Google Drive-ról van szó, akkor külső programmal talán megoldható az egyirányú fájlküldés.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Üdv népek!
Jobb topik nem jutott eszembe, így itt intézném hozzátok kérdésemet. Be lehet állítani a Google accoutról történő szinkronizálást úgy, hogy csak egy irányba történjen a frissítés? Kvázi mint egy RSS csatorna, csak a kliens felé érkeznek adatok, a felhőbe nem küldünk semmit.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #62688 üzenetére
nem megy át, a 6300 nem fogadja a vcf file-t
de a gmail fiókban miért nincsenek ott?
és a fényképeket is el kéne menteni, google plusba[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Számok átmásolására tudnátok valamit ajánlani?
Androidról (Xperia SP) szeretnénk Nokia 6300-ra átmásolni névjegyeket, de nem tudom, hogy lehetne megoldani.
Egyelőre a Gmail fiók címtárában sincsenek ott a telefon névjegyei, pedig a szinkronizálás be van kapcsolva.
Miért nem menti el, legalább a gmail címtárba a névjegyeket?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
válasz LonGleY #62684 üzenetére
4,2 collon (SGS2) használok Anysoftot. Állóban hely miatt három soros beállítással, fekvőben teljes ékezetes kiosztással. Javaslatok, szótár kiiktatva. Gesture működik, bár nálam csak annyi van aktiválva, hogy lehúzásra eltűnik a bill. A gombok magassága állítható. Egyébként el sem tudom képzelni, hogyan lehet gyorsan pötyögni úgy, hogy nem tudok azonnal ékezetes karakterre bökni. De lehet többféle bill. is, amik között többféle módon lehet váltani. Én pl. letöltöttem hozzá egy olyat, amit könnyebb használni SSH -n MC -hez, vagy terminálban.
Szerk: lassú voltam.
Darvinya:
Mi az a nagy gond? Én szoktam frissítgetni és eddig nem tapasztaltam problémát. Lehet, hogy azért, mert az egy általam nem használt funkcióban lenne.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nekem AnySoftKeyboard+magyar csomag(4 soros qwertz)+BB kód jött be eddig.
Igaz a '13.12 havi, mert utániakban nagy gond van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LonGleY
veterán
Olyan billentyűzetet tudtok még, ami hasonlít a Smart Keyboard PRO egyszerűségére és elrendezésére?
Nekem nem kell se szótár, se diktálás, se semmi, mert így gyorsabban és pontosabban tudok írni. Ami jó a Smart Keyboard-ban a leegyszerűsíthetőségen kívül, hogy gesture-ökkel tudom léptetni a kurzort, és mozdulattal tudom lecsukni a billentyűzetet, ha nincs rá szükségem. Ja, meg hogy nagyon rövidre be lehet állítani az alternatív gombokhoz szükséges nyomvatartási időt, és hogy egyből a hosszú ékezetest hozza ki az adott betűknél, nem a számokat vagy egyebeket.
Tökéletes lenne, de van egy hibája: ha be van kapcsolva az előugró előnézet (a gomb lenyomásakor a gomb fölött megjelenik a lenyomott gomb piktogramja), az ugyan segít a pontosságban, mindig látom, hogy konkrétan mit nyomtam le, viszont ha nagyon gyorsan gépelek, ezek a piktogrammok elkezdenek csúszkálni mindig az újabban lenyomott billentyű felé, nem maradnak egyhelyben. Ez egy nyilvánvaló bug, amit próbálok is majd megfogalmazni angolul, hogy javíthassák, de gondoltam, kipróbálnék 1-2 másik billentyűzetet is. Mit javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
sharkybacsi
tag
válasz szajoco #62642 üzenetére
Defy vagy Defy+ -od van?
A Defy-be 1540 mAh, a Defy+ .ba 1700 mAh -es a gyári akku.Gondolom nem gyári a rom-od van, hanem valamilyen CM alapú. Ezekkel régen volt ilyen gond, de aztán javították, érdemes lenne újrarakni a romot, nulláról kezdve. (Gyári SBF file-lal indítva RSD Lite segítségével.)
-
Troy.
addikt
válasz dokee78 #62666 üzenetére
Hello!
Igen, érdemes (akcióban, mellé!).
Nálam mindkettő telepítve van, körülbelül havonta váltogatom őket. Rettentő sokat használom a Viber-t és az én telefonomon (Samsung Galaxy S2) kijönnek a különbségek.
Swype rettentő gyorsan megjelenik, eltűnik, swype-olás gyors. Pötyögés (nálam) lassú, lassan tanul, nem ajánl fel szavakat. (illetve csak akkor, ha már 1-2-szer leírtam a mondatot.)
szerk.: Ami még a swype mellett szól az a sok gesztus és egyéb billentyűzet kombinációk. (gyors billentyűzet elrejtés, gyors kijelölés, másolás stb.) 200Ft-ért mindenképp ajánlott.
Swiftkey lassan jelenik meg, lassan tűnik el, swype-olás gyors, pötyögés gyors. Tanulékony, tetszik hogy igen hatékonyan találja el a következő szót.Kettő ötvözetére volna szükségem.
[ Szerkesztve ]
.
-
air
nagyúr
Nekem például azért lenne jó, mert sem a privát, sem a céges naptáramat nem kell teleszemetelni a gyerek órarendjével. Nem kell az alkalmazásban ki-bekapcsolgatni a különböző naptárakat, hanem egy érintésre ott az egyedi órarend. De ez inkább csak lustaság kérdése. Ha 1 érintésre tudnám a naptárakat kapcsolgatni, akkor a beépített is megtenné.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
twine
veterán
ezek az órarend alkalmazások miben jobbak a google naptárnál?
Nem kötekedésből kérdem,,,valóban a kíváncsiság
Bár én már jó ideje nem vagyok sulis,,de ilyen intézményben melózom, az órarendeket a google naptárban vezetem és frenetikusan átlátható,,,ráaádsul a létrehozás is hihetetlen gyors, akár HTML, akár a mobil(app) felületen...mert ugye már ajánlgatja a szótár a tanárok neveit adott termek után,,stb..stb....
de kinek hogy,,szóval kíváncsiság... -
Quick Timetable Pro ingyenes ma amazonon (órarend)
(#62666) dokee78: szerintem jobb a Swype, én mindkettőt használtam egy ideig.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
twine
veterán
-
dokee78
félisten
Swype Keyboard-ot érdemes megvenni Swiftkey mellé/helyett?
Sok skin van benne,használhatóbb?Mi ez a 4*,romlott a minősége?
[ Szerkesztve ]
-
válasz attila760504 #62633 üzenetére
És ezt hogy gondoltad? Feltelepíted egy mobilra az appot, és rögtön fémdetektor áramköröket növeszt magának? Amúgy drágább mobilokban van mágnes jelerősség mérő, de nem érsz semmit vele, hacsak nem 1 cm-re tartod a másik mobiltól a telefont.
Ilyen célra valami célhardvert kell venned.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
air
nagyúr
válasz raziel01 #62663 üzenetére
Haggyad má'!!
Miből gondolod, hogy a te véleményed hitelesebb lenne, mint az enyém?
(Egyébként csak meg kell nézni a csoda Battery Doctor alkalmazásnál a felháborodott hozzászólásokat, meg a gyártóját, aki a Clean Master placebót is jegyzi.)
De mi vagyunk a hiteltelenek.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
raziel01
veterán
válasz nyuszi123456 #62652 üzenetére
Akkutolto program. :-D
Még jó, hogy a kernel szabalyozza a toltest. -
LonGleY
veterán
válasz csibu99 #62661 üzenetére
Nem, egyik nyomkövetőnek sem kell net, csak mikor feltöltenéd az adatokat - azt viszont utólag bármikor megteheted. Nem tudom, honnan vetted, hogy a GPS pontok logolásához net kéne. Amihez kellhet, az a menet közbeni térkép-megjelenítés. De a Strava ebben is frankó: a már előre bekesselt térkép részletét mutatja égi netmanna hiányában - lehet, hogy homályosan, viszont a pontos pozícióddal.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz nyuszi123456 #62656 üzenetére
Szerk. Idő.
Amikor egy online közösségi navi (Waze) real time jelzi a célfotókat készítő barátságos közegeket és ezzel adott körülmények között minimum 30e ft-ot megspórol (mert "véletlenül" kint maradt egy 40-es tábla lakott területen kívül), akkor én ezüst tálcán viszem azokat az engedélyeket, amikhez hozzáférést kér. Arról az időspórolásról nem beszélve, mikor a lezárásokat, baleseteket, torlódásokat kikerüli kérdés nélkül és átlag 2 hetente frissül a térkép az éppen aktuálisan átadott új utakkal.
A GPS ki nem kapcsolhatósága meg nettó hülyeség. (Igen, KitKat alatt is ki lehet kapcsolni)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Így kora reggel ez jutott eszembe:
Nyuszika ül a szakadék szélén és reszelgeti a körmét.
Arra jön a farkas és megkérdezi:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem.
Arra jön a róka:
- Mit csinálsz nyuszika?
- Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem!
Arra jön a medve:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Á, semmit csak ülök itt, reszelgetem a körmöm és közben hülyeségeket beszélek!You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
Ennyi szamárságot és buta általánosítást ritkán látni egy hsz-ben. De ha neked jól esett és úgy érzed, hogy igazad van, akkor rendben.
-
nyuszi123456
aktív tag
Arról mindenképpen megemlékeznék, hogy amikor kezdőként megkérdeztem, van-e offline GPS Androidra,, ha már tíz éve egyébként is létezik, ennek a fórumnak a vezető alakjai azt válaszolták, hogy nincs, mert milyen frankó online navigálni, közösségi információkkal egészíteni ki a száraz térképadatokat. És "ma már" "ilyen is van, és "hű, de jó az". <-- hümmm
Azóta kiderült, hogy mindenkit idegesít az online navigáció, és mindenki szívesen felváltaná igazi, offline navira, csak nem lehet. Pedig a GPS-t kikapcsolni sem lehet, száz programíró nyúlhatja le, hogy éppen hol vagy, kikapcsolt GPS mellett is.
Mivel tucat ember jelzett már töltésproblémákat, nem hat meg, ha két elfogult droidos itt kampányszerűen ellenkezni kezd.
Szóval akkor lesz hiteles a véleményed, ha az Android összes - buta és igénytelen - hibáját nem akarod majd a felhasználókra kenni.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
air
nagyúr
válasz nyuszi123456 #62652 üzenetére
Az Android töltéssel valóban nincs semmi probléma.
Mint az általad leírtakból is látszik, nálad kábelhiba volt, a kollégánál pedig vagy a kábel, vagy az akku hibás.
Akkutöltő program?
Na neee! Felesleges népbutítás. Vajon mit csinál az akkutöltő program, ha kikapcsolt állapotban töltöm?
Semmit. Ugyanannyit mint akkor, ha bekapcsolt állapotban töltöd és fut a program. Ugyanis felhasználói alkalmazásnak semmiféle ráhatása nincs, és nem is lehet a töltés folyamatára. Egyedi belső áramkör, és a kernel vezérli.
De már így is túl sokat beszéltünk erről a témáról ebben a topikban. Ez inkább az Android szakmaiba való.[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
Furcsa, hogy mennyi problémánk van a töltéssel.
Vehetsz egy új kábelt. Már 300 forintért is kapható. Nekem az új, jelöletlen, márkátlan kábel sokkal megbízhatóbban tölt. Nem tudnám megmondani, hogy miért. Ez az új kábel sokszor durván megrándult már rövid pályafutása alatt, és érinkezőhibás lett. Ha érintkezik, mégis jól tölt.
A gyári tökéletesen érintkezik, mégsem tölt elég jól. Csatlakozókábelnek használom.
Segíthet még egy akkutöltő program is. Sok van, a Battery Doctor például jó. A töltést szívesen rábízom, a fogyasztást nem. Az én modellemnél a gyári fogyasztási beállításaim jobbak.
Igazából nem kellene, hogy ennyi probléma legyen az Android töltéssel.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
soultrapp
senior tag
helló!
van egy xperia zr telom amit így vettem,hogy rootolt és a bootloader nyitva van. 4.4.2 van.a.telon,de a.4.4.4et nem.engedi feltenni gondolom ezek miatt.
hogy tudnám a legegyszerubben ravarazsolni a4.4.4et.
ha nem jó helyre.tettem fel a kérdést,akkor.sorry.
segitsegeket előre is.köszönöm!! -
csadi0011
őstag
válasz pappkarcsi #62649 üzenetére
Nekem ES File explorerből elérve felirattal játssza le a videóanyagot, ha MX Playerrel nyitom meg.
-
pappkarcsi
senior tag
sziasztok!
ismertek olyan programot, amivel asztali pc-n megosztott mappából tudok lejátszani telefonon videot srt-vel együtt? a gép és a telefon egy hálózaton van természetesen.
köszi az agyalást, előre is!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
LonGleY
veterán
Aki használja PC-n a SyncBackPro vagy SE programokat, azok számára megérkezett a SyncBack Touch, amivel az Android lelkébe is jól beleszinkronizálhatunk. :]
-
darvinya
titán
Mondjuk öreges az aksi és kell neki legalább 1 hónap napi merítés/töltés ciklus.
Ha ez után sem megy följebb, akkor kuka végleg kiszáradt és 6 hónap után hirtelen elhalálozik.
Vagy rosszabb, felgyullad stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
szajoco
csendes tag
Üdv,
1 hete vettem szeretett Defy-be új gyári aksit.
A gond a következő:
Nem tudom 80-82% fölé feltölteni.
Akár mennyit van töltőn, akár fél napot is, nem tölt fel teljesen.
Már egész jól bírja, kezdetben 1 napot sem ment el, most már másfél napnál jár.
De engem azért zavar ez a nemcsekély 20%, ami hiányzik.
Valakinek ötlet?Four wheels move the body, two wheels move the soul.
-
-
törölt tag
-
contaxg
veterán
válasz kicsi83 #62632 üzenetére
Nálam nem megy a TVGO.
Aszongya, hogy gyere vissza később, majd ha működök.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
attila760504
csendes tag
válasz forintuser #62515 üzenetére
Ezek fiókos megoldások. Olyat keresnék mint egy fémdetektor csak épp fém helyet mobilt keres.Mondjuk a kibocsájtott jel,vagy az aku mágneses tér alapján. Ötlet?
-
kicsi83
tag
Kaphatnék valakitől egy TV-GO apkt? Előre is köszönöm
-
dokee78
félisten
Moon Readerben hogyan tudok felolvastatni?
Nuanceal ment,de most nem találom. -
LonGleY
veterán
válasz Garada #62626 üzenetére
Van ott minden, de ha áthaladsz egy regisztrált szakaszon, akkor jelzi, hogy azon te hanyadik helyezést értél el. Tök jó így szakaszokat mászni, meg versengeni a többiekkel. Már be is gyűjtöttem pár KOM-ot (king of the mountain, ami ugye az első helyezést jelenti). :] Meg persze saját útvonalakat is készíthetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz LonGleY #62625 üzenetére
Itt most a nem a tesztelés részére gondoltam a dolognak.
A hétvégén lesz lehetőségem teljes részletességgel kipróbálni, de funkcionalitás terén már most lenyűgöző, azonnal regisztráltam is és alig várom hogy endomondo és S Health program helyett is teljes mértékben kihasználhassam az általa nyújtott remek szolgáltatásokat.
Láttam, hogy club része is van a dolgonak, illetve lehet magyar csapatot is esetleg találni?[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Garada #62622 üzenetére
Számomra nem igazán derült ki, hogy mire keresel alkalmazásokat. Fogalmam sincs, mi az az S Health, és hogy milyen adatokat akarnál megosztani a biciklidről.
Ha ez utóbbival nyomkövetőre gondolsz, akkor erősen ajánlom a Strava-t. Ezzel mérheted bekapcsolt GPS mellett, hogy mekkora távot, milyen átlaggal tettél meg, és ezt feltölti a webre is, ahol térképet rajzol az útvonaladból. Többet kipróbáltam, ill. az Endomondo-ról váltottam, mikor kikötöttem a Strava-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Üdv,S Health-hoz hasonlóan jó alkalmazásokat keresek elsősorban.Valamit érdekelne valami összetett kerékpáros app is amivel sok adat megosztására is képes az ember.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #62518 üzenetére
Youtube kliensnek most ezt raktam fel: YouTube4411v5binverted
Amíg nem találok az XBMC-nél kisebb erőforrás igényű lejátszót.
...és/vagy jövök rá, hogyan tudom 4.2.2 alatt átpakolni az alkalmazás adatokat SD kártyára, könnyen[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Androidos TotalCommander-t, hogyan kell beállítani, hogy a Win-es gép winyóját lássa, és becsatolja magának, Wifi-n keresztül?
-
petipetya
nagyúr
Azzal sehogy, nem is értem miért erőltetik. Nekem is Maestro kártyával lett volna ingyenes az első évben a kártya díja, de tudtam hogy sok általam használt online felületen nem jó - többek között a Playen is. Pont emiatt kértem Mastercardot a múlt heti bankváltás során és inkább fizetem ki a kártya díját is, mivel azt szinte mindenhol tudom használni.
A helyedben kérnék egy kártya cserét, mivel a Mastercard és a Visa is megfelelő (ez utóbbi volt eddig nekem, és viszi az Ebay/PayPal/Play is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
LonGleY
veterán
válasz atosan #62614 üzenetére
A garanciáról nem tudok mit mondani, ezt a készülék topikjában kérdezd meg esetleg! Érdekes szerződés lehet, hogy így beleégették a programot a romba...
A figyelmezdtetések jó része kikapcsolható a beállításaiban. Legalábbis mikor leszoktam a használatáról, ezt legalább még lehetett állítani. Ez is segíthet valamennyit, ha mégsem a törlést választanád.
Azóta amúgy Win verziót is csináltak... :s Jól le is szedett olyanokat, amiket nem kellett volna. Imádom a bloatware-eket. :]
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz LonGleY #62613 üzenetére
Köszi a választ
Csak olyasmin aggódom, hogy ha netán szervizbe kéne vinni, törlöm, esetleg, ha nem sw baja van, előtte visszatelepítem, de akkor már nem rendszeralkalmazás lesz.
Ennél sajnos nem, a Battery doctornál igen, azt így elintéztem, ezt sajnos nem lehetett, ezért is rootoltam.[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Melyik a legjobb rendszerrendszer alkalmazásokat jegelő app?
Rootoltam a telót, sajna a Cleaner master gyári alkalmazás, törölni nem szeretném.
Annyival kiegészíteném, hogy Greenify van, X-posed is, hibernáltam is. Ez elég, hogy önállóan ne kezdjen el figyelmeztetni, hogy ezt meg azt töröld, mert marha lassú a telefonod?[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
LonGleY
veterán
Kaptál programötleteket, adottak az eszközök.
És hogy kit károsítasz? A tartalomszolgáltatókat. Hisz a reklámok is hozzátartozik a műsorhoz – akár az oldalon lévők. Az egész tartalomszolgáltatás lényege a pénz (legalábbis Magyarországon, főleg az említett csatornán). Mindegy, nem akarok offolni.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz LonGleY #62596 üzenetére
Figyelj! Nem kérek az effajta véleményből! Ahogy a warez, ugyanúgy az igénytelenség is egy elég tág és szubjektív fogalom. Ha zavar a téma, kerüld el! Nem gondolom wareznek az RTL-klub oldalán is megnezheto tartalom tempelését! (Moonlight-problema). Ez a oldal nem csak neked szól és van. Abban egyetertek, hogy a warez témakörét kimeríti, de ugyan kit károsít meg az ember, ha az RTL-most online oldal helyett egy másik helyről nézi az adott részt? Senkit! De igaz, a törvény az törvény! A téma egyébként megoldva. Az okoskodó, önös, negatív hozzászólásokra meg itt semmi szükség!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
noxon
őstag
Üdv, mondjatok légyszi egy jó kis kép effektelős app-ot. Eddig az aviary-t használtam, de fizetősek az effektek az alapokat meg már unom.
We live in a simulated world...
-
csibu99
tag
válasz LonGleY #62600 üzenetére
Annyi. Hétvégén vettem egy alkalmazást, utána 30 perccel rootoltam a készüléket, majd amkor visszakapcsoltam kétségbeesve vettem tudomásul, hogy eltűnt a programok közül. Aztán kideülrt, hogy már az uninstall is elég ahhoz, hogy visszatérítsenek. A poén az egészben pedig az, hogy ezt követően kiderült: nem is a nekem kellő alkalmazást vettem meg, hanem csak egy kevesebbet tudó kistestvérét, így végülis jól jártam.
Filmes blogom: http://camera-obscura-csibu.tumblr.com/
-
darvinya
titán
Miként kell beállítani win8.1-en mappa megosztást WiFi-n, hogy EsFileExplorer-rel (vagy TC-vel) lehesen másolni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest