Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Jójó nyugi, még ott tartottam 512RAMos telók, és mint kiderült elnéztem a topicot is (okostelefonvásárlós). Szal bocs.
A témához konkrétan, Smart Launcherről eddig még nem hallottam, az tuti. Az is, hogy kb minden taskmanager mást RAMhasználatot mutat. Ez meg a beállítások menü futó appok tuti nem egyezik, de van még pár.
Saját tapasztalataim alapján a NOVA és az ADW jók. A trebuchet kevés RAMnál gyatra hardveren nem igazán.
-
Flind
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Kinek mondtam hogy rakjon CM-et a telefonjára?
A launcherről beszéltem, és ha már a hw-t megemlítettem, gondoltam oda írom a rendszert is amin használom. -
raziel01
veterán
XDA-n találtam egy tök jó topicot.
Swiftkey-hez csináltak plusz témákat.Nálam az IOS téma nagyon bejött.
Persze a régi swiftkey-t le kell törölni, különben nem települ fel.
-
Flind
senior tag
Én tapasztalatból beszéltem, talán nem írok direkt hülyeségeket. Snapdragon S4-es, 512MB RAM-os készüléken használom, olyan tökéletesen fut mint semmi más. Igen, sokkal gyorsabb mint a Nova vagy az Apex. Megnéztem neked, 11MB-ot használ, gyorsítótárként. Nova 24 körül mozgott. Be van lakva, widgetekkel, sok ikonnal. Android 4.4.4, Cyanogenmod 11 (ja, Trebucket is többet evett).
-
realist
őstag
-
teo77
őstag
Hasznalja valaki a legújabb, teljes értékű Greenify-t?
-
beg
veterán
válasz
realist
üzenetére
Itt olvashatsz bővebben a titkosításról. Van aki nem szereti, mert lassítja (állítólag), néhányaknál reboot, én meg még nem próbáltam
Lollipopban meg alapból default lesz. -
realist
őstag
Kösz kipróbálom a K-9 -et és az applock -ot.
Az android titkosítás, egy érdekes kérdés. Itt sok olyan részlet van ami számomra kérdéses.
Titkosítás után jelszót csak bekapcsolásnál kér?
Vajon mennyivel meríti ez jobban az aksit, azaz mennyi plusz cpu teljesítmény kell hozzá?
PC-re való csatlakoztatás és másol esetén is növeli a másolási időt a titkosítás miatt?Abban az esetben, ha pl. behal a telefon, akkor minden adatot buktam ami az SD kártyán van. Vagy lehet generálni valamilyen kulcsot aminek a segítségével PC-n olvasni tudom az android által titkosított SD kártyát?
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
bejövő gsm hívás automatikusan ki van hangosítva valamiért.
E-robotban nincs ilyen parancsom, ilyesmi appot nem használok, beállításokban semmi ilyesmit nem látok.
ötletek esetleg?
(P6-4.4.2) -
Topic takarítva, troll ideiglenesen kikapcsolva. Nem úgy, mint az a fene GPS. Ej.
-
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Aham! Köszi! Kernelmodul pack esetleg? Nexus7 2013-ra.
-
-
teo77
őstag
Urak! Xposed tartalmaz képernyő ébresztés koppintással modult? Ha igen, mi a neve?
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Tudtok olyan billentyűzetet ajánlani, amin a kiosztásban ott van az á, é, ö? Kerestem playen, de nem találtam vagy elkerülte a figyelmem.
Köszi előre is
-
-
realist
őstag
Tudtok olyan levelező klienst ajánlani ami tudja a következőket:
- több fiók használata különböző szolgáltatoktól (indamail, freemail, gmail). Lehetőleg nem úgy oldanám meg, hogy mindent forwardolok, eleve gmail felé (persze, ha nincs más megoldás akkor ez van).
- lehetőleg tudjam a beérkező leveleket csoportosítani, hogy melyik az e-mail címre jöttek
- biztonsági megoldásként, az AP elindításhoz lehessen valamilyen jelszót megadniPlusz előny, ha lehet SD kártyán titkosítva tárolni a letöltött leveleket.
Mit ajánlotok?

-
-
dReFiX
senior tag
Hali!
Ti nem tapasztaltok Swiftkey- Viber laggot, egyszerűen össze vissza fagy a swiftkey viber közben más billentyűzet meg megy.... THL W200S
Köszi !
-
LonGleY
veterán
Egyik launcher sem tud az lenni, ahol egy rakás ikont tölt be és esetleg widgetek is feszülnek a felületén. A grafikáknak, a betöltött funkcióknak kell a memória. Ez olyan, mint a böngészőknél a memóriafelhasználás: a weblapok azok, amikhez egyszerűen kell a kakaó – nem lehet nagyon sok különböző módon renderelni egy adott rendszeren. Nincsenek csodamegoldások, amik az adott grafikai anyagokat tizedakkora helyre zsúfolják, mint más eljárások (azonos végeredmény megtartása mellett).
A 83 MB tényleg elég soknak tűnhet, de ez valószínűleg azért van, mert a beállításaiban császkáltál. Egy friss indítás után ennek nagyjából felére áll be. Egy normális készülék esetében ezek jelentősége viszont eltörpül: teljesen lényegtelen, hogy valami 40 vagy 80 MB-ot igényel. Szép lassan kihullanak végre a gyenge masinák... A PC-nél is már eljutottunk arra a szintre, hogy a legutolsó irodai gép sem lehet túl kevés, miközben a programok igénye nem igazán nőtt az utóbbi években (leszámítva a weboldalak bonyolódását).
-
w.miki
veterán
Androidos TC Lan plugin, és WinXP, Wifin keresztüli eléréséről tudna valaki linkelni egy kezdőknek szóló leírást?
Ahol arra is kitérnek, hogyan tudok fix ip-t/nevet adni a routerre csatlakozó eszközöknek, úgy, hogy az internet elérésem se lássa kárát?
-
teo77
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem volt elég betenni az apk-t az app könyvtárba, kellett rá nyomni egy telepítést is
-
petipetya
nagyúr
A Viber / Beállítások / Adatvédelem / Facebook Connect csak akkor lesz aktív, ha telepítve van a Facebook app a telómra?
Mert nálam most nincs és erre a menüpontra bökve semmi sem történik. Bezzeg az alatta lévő Twitteres menüpont esetén előjön az ablak, csak éppen arra nincs szükségem.
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy viber értesítési hangerejét hogy tudom állítani? Csak mert maxon van minden és alig lehet hallani.
-
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez erős túlzás, mert minimum 20-at (friss indítás után), többnyire pedig 25-30-at. Persze nagy fogyasztónak akkor sem számít. Jó alternatíva az egyszerűségre vágyóknak - bár szokni kell a mechanikáját egy picit az elején (egy kezdőlap, egy azzal egybeolvasztott programtár és egy widgetlap).
Az Apex ehhez képest 5 oldallal, HD felbontáson, több widgettel is csak 40 megát használ tipikusan.
-
Flind
senior tag
-
tojaaji
aktív tag
Be lehet valahol állítani a fleksy keyboardban, hogyha lenyomok egy billentyűt rezegjen?
-
w.miki
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
nekem ez nem jött be...
az eddig próbáltak közül a Időjárás XL, és a Live Weather Wallpaper, ami úgy ahogy tetszik, bár ezek kevéssé testreszabhatók
Órának a Fancy Widgets-et raktam rá, így úgy ahogy tűrhető...
más..Extra light Launcher-t mit ajánlanátok 4.2.2-re?
Nem kell semmit tudnia, nem kellenek effektek, gyors legyen, kicsi, és be lehessen állítani, hogy csak 1 db Home képernyőm legyen, nem kell több. -
Heavyrain
őstag
Megvettem a Poweramp Full Version Unlocker-t,viszont nem hajlandó elfogadni a licenszet.
Korábban mókoltam a Poweramp-vel (Lucky Patcher egyedi patchek),viszont az sosem volt tartós megoldás,épp ezért döntöttem a megvétele mellett.
Most gondolom meg pont azért nem tudja hitelesíteni magát a szoftver,mert anno beragadhatott valami fájl/ hamis licensz.
Hogy lehetne működésre bírni? Poweramp+Unlocker letörlése/újratelepítése természetesen megvolt,de nem segített semmit. -
teo77
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Csak belső tarhely van. Aztan leszedtem, hogy feltegyek egy másik YouTube appot, tesztelni.
-
canniball
nagyúr
Létezik olyan, hogy totális remlámblokkoló megoldás? Feltettem az AdFree-t, egész jó munkát végez de pl. a tesztmotor.hu és a motorinfo.hu oldalon a cím alatti bevezető után továbbra is ott a reklám. Gondoltam a PC-n jól működik az AdBlockPlus felteszem azt, de ez sem segített...
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elvileg?
Én a gyakorlati nevét szeretném tudni.
Amúgy meg úgy fest, minden ott lévő app nagy betűvel kezdődik.
A marketből leszedett se kis, se nagybetűvel nem hasznalodik. Volt restart. -
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt már én is leszedtem. En a systrm/app mappában lévő youtube apk nevét szeretném tudni! Hogy arra nevezzem át.
-
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Onnan nem megy fel, azt mondja, nincs telepítve. Pedig nincs fent másik sem, hogy az ne engedje. A neve elég, letoltottem már az apk-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
A launcherről beszéltem, és ha már a hw-t megemlítettem, gondoltam oda írom a rendszert is amin használom.
Lollipopban meg alapból default lesz.

crok
mobilizmo