Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Blue Eagle #62306 üzenetére
Vettem egy új kábelt. Jelöletlen, egyszerű, 300 forintos (a bolt nevében állítottak háromszorosa). Mostmár gyorsan tölt! Ránézek holnap reggel.
Sokat cibáltam, rángattam a kábelt.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
7Sony7
addikt
válasz Blue Eagle #51837 üzenetére
Van androidra free antivirus is, nem? Akkor még virágbolti sem kell. Nem feltétlenül a nagy nevűek jók csak.
LinkKatt a mobile feliratra.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
válasz Blue Eagle #51832 üzenetére
Nem ér semmit
-
raziel01
veterán
válasz Blue Eagle #51832 üzenetére
Nem. Androidra nem kell semmi ilyen.
-
LonGleY
veterán
válasz Blue Eagle #51481 üzenetére
Nem mondod, hogy még életedben nem tartottad az ujjad egyetlen minimálisnál erősebb fényforráson! Ha neked olyankor teljesen átlátszatlan az ujjad, akkor gyanús, hogy az előrehaladott üszkösödés miatt sürgős amputációra van szükséged.
Többen is kipróbáltuk, egy teljesen egyszerű, mérhető jelenségről van szó. A tények után valamit parasztvakításnak hívni elég erős. :]
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
fényképezd már le az újjadat vakuval
a mozgatással/napfénnyel való töltés, a wpa hacker az parasztvakítás, ez kivételesen működhet
vj0c1: fotóra vagy videóra?
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
törölt tag
Azért van a led, hogy szép pirosra világítsa az ujjad. És akkor a kamera belelát annyira amennyi a méréshez kell.
-
LonGleY
veterán
válasz Blue Eagle #51345 üzenetére
Nekem aztán kínálhat bármilyen metódust, root nélkül egy kukkot nem vesz fel a másik félből, az tuti. :]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest