Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz LonGleY #61098 üzenetére
Nekem olyan kellene, aminek több widgetjét is ki lehet tenni, amik más-más (egymástól független, nem csak A+B hét) órarendet mutatnak, akár heti nézetben is. De ilyet még nem találtam. Általában maguk az appok kezelnek több órarendet is, de a widgetjük ezek közül egy aktívat jelenít csak meg, vagy pedig nincs heti nézet a widgeten.
De köszi a listát, majd megnézem őket én is.
-
LonGleY
veterán
válasz kovisoft #61097 üzenetére
Az a helyzet, hogy 5 darabból (Quick Timetable, School Timetable Deluxe, Class Timetable, Timetable, Timetable) még most jutottam el odáig, hogy legalább 1-1 órámat felvegyem bennük, és megnézzem, mit tudnak, hogy tudják, milyen a widgetjük. Ez még 1-2 napos project, mire az egyiket belakom.
Azért nehéz ügy, mert igazából mindegyik megfelelő. Azt meg még nem tudom, hogy mennyire fognak kelleni a plusz feature-ök (zh időpontok, leadási határidők jegyzése stb.).
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz VeryByte #61094 üzenetére
Én sem vagyok retardált,,felfogtam amit írtál(nem jegyzet alkalmazást keresel) de mégis a keep-et javasolnám,,,
Az én bevásárló listám:
Egyszer egy nagyobb bevásárlás listáját létrehoztam benne,majd folyamatosan bővítem,,imádom a "pipás" megoldását, hiszen vásárlás közben ahogy berakom a pipát, már szürkíti is az adott tételt(ami a kosárba került),,,
mivel nem törlöm, hanem inkább bővítem a listát, így magamra, és családomra szabott bevásárló listám alakult ki 1-2 hónap alatt...
Ami azért jó, mert ha asszony elküld vásárolni, akkor csak a pipákat csipegetem ki a kért tételek mellől, és a lista elejére ugranak , mint aktív tétel,,,
Magyarázhatnám még (fotót létrehozni, mondjuk adott tétel árával...etc..etc)
De felesleges,,ahogy felettem is mondták,,szerintem a keep vásárló listának(is) tökéletes[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz VeryByte #61094 üzenetére
Keep - listát is lehet benne kreálni és widgetje is van
+
keep.google.com - az asztali Crome-ban tudsz ilyet is csinálni vele, ha kinyitottad az oldalt: menü > eszközök > parancsikon létrehozása az alkalmazáshoz (csinál egy ikont, ami egyből a jegyzet oldalt pattintja fel külön ablakban)
Biztos van "specializáltabb", de minek, hisz a lista az lista... a Keep pedig elég bézik alapfelszereltsége szerintem egy Androidos gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
Tudtok olyan bevásárló lista alkalmazást aminek van web-es felülete, azaz a listát web-en keresztül szerkeszthetem?
Nem feljegyzés apllikációt keresek, hanem tényleg erre specializáltat."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Troy.
addikt
-
LonGleY
veterán
Tetszik ugyan a Real Colors, azzal viszont csak színpalettákat tudok gyártani, bizonyos képrészletek pontos színét (hex, rgb) viszont nem tudom vele kideríteni.
Lenne egyéb tippetek egy normális (zoom funkciós) color picker alkalmazásra?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz pappkarcsi #61089 üzenetére
én nem mondtam ey szóval sem
-
pappkarcsi
senior tag
válasz norbert1998 #61082 üzenetére
Tehát valahogy megoldható
Köszi!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel anonim tudok leszedni a google playről, ugyanis van olyan alkalmazás, ami Magyarországon nem tölthető le
Van olyan, amit nem korlátoznak, mint azt, ami a hvg cikkben van?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
basaja
senior tag
Sziasztok!Amennyiben a Playről letöltök egy zeneszámot,azt tudom hallgatni offline is vagy csak online?
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
norbert1998
nagyúr
válasz pappkarcsi #61077 üzenetére
azthiszem, hogy ez wareznak minősülhet, ha az adott könyv fizetős, mivel onnan már sokszorosítod a root jogoddal
-
törölt tag
-
xSide
őstag
válasz Tesztelo.hu #61078 üzenetére
Nincs, max root esetén egy logger. Játék is módosíthatja a hangot rosszul.
Anno levettem a hangját, erre full néma lett a teló csengésileg.
Töröltem is, azóta nincs ilyen visszatérő gond.[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Van olyan app, ami ki tudja írni, mi módosítja a hangerőt, hangprofilt? Barátnőm mobilján állandóan elállítja valami, és nem találok, mi lehet az.
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyre írok, de szükségem lenne egy olyan könyvre, amit a google books-ból töltöttem le a telefonra gépen. Vajon hol tárolja ezeket a program? Meg lehet ezt valahogy oldani? "kiexportalni?"
Köszi előre is!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
LonGleY
veterán
válasz gergely64 #61075 üzenetére
Már írták, és ez az, ami fagyasztota a telóm valamiért. Az oka már nem érdekelt. De köszi azért! Már nem keresek progit. Gondoltam, hogy valami dupla-ujjazós gesture-re pakolom a dolgot, de az a pici (magyar) Reini Reboot-os widget is jó lesz nekem.
[ Szerkesztve ]
-
gergely64
tag
válasz LonGleY #61037 üzenetére
A Quick boot szerintem parancsikonként is használható.
Üdv. -
Oldman2
veterán
Hosszabb ideig én is az ACR-t favorizáltam, aztán most hétvégén fedeztem fel a Record My Call alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csadi0011 #61068 üzenetére
Ez két, külön dolog. Az, hogy rendszerindulás után bármi elinduljon, nem nagy kunszt. Elvileg, mert ez sem úgy működik, ahogy sokan gondolják. Attól, hogy automatizáltan elindítom mondjuk a zenelejátszót, még nem törvényszerű, hogy a lejátszás is automatikusan elindul.
A másik kérdésre egyértelműen igen a válasz. A minimalizmus a CM romok alapelve. Nem biztos, hogy minden, ami kell, de biztos, hogy semmi, ami nem. Lehetne ettől is minimalistábbat, de hidd el, hogy nem érné meg a strapa! -
csadi0011
őstag
válasz #79335424 #61030 üzenetére
Hát erre én is gondoltam, mármint, hogy romot rakok fel , majd azt szabom át, de engem konkrétan az érdekelne, hogy a telefon ha be van kapcsolva, akkor 1 app induljon el és más ne is legyen. Gyorsabb boot, kevesebb háttérfolyamat. Vagy ez csak úgy lehetséges, ha alapjaiban írom át a rendszert?
-
Bozek
nagyúr
válasz Mzombi #61061 üzenetére
Mondjuk az, hogy a fájlokhoz miért fér hozzá, érdekes egy kérdés. De felesleges is, mert van az Android-on belül VPN lehetőség, nem kell hozzá külön alkalmazás.
Na meg ez is érdekes:
"Az ingyenes verzióval 500 MB-nyi adatforgalom bonyolítható egy hónapban, de ha tweetelünk az alkalmazásról további 1 GB-ot kapunk. Ha pedig nem sajnáljuk rá a havi 5 dolláros előfizetést, máris megszűnnek a korlátok."Akkor már inkább 78,66 dollárért (havi 6,55) előfizetek a HideMyAss-ra, azon van jelenleg 91 országból 678 VPN szerver.
(#61064) aicon: Látom az ingyenes ott is csak 500 MB-ot ad és az országoknál csak Kanada, USA, Egyesült Királyság, Németország, Brazília és Szingapúr van feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló, funkcionalitásában a Wakelock detector applikációval megegyező, de KitKat verzión root nélkül is működni képes - csak annyira, hogy kiderítse mi ébresztgeti a telefont -, alkalmazást tudtok e? Rootolni nem fogom a készüléket, a garancia miatt sem, meg úgy egyébként sem.
-
Mzombi
aktív tag
erről ki mit gondol? Érdemes ezt használni? Vagy van esetleg jobb is, ha tényleg jó ötlet használni ilyen appokat?
http://m.hvg.hu/tudomany/20140924_Igy_nem_kell_felnie_ha_nyilvanos_wifivel[ Szerkesztve ]
-
picstike
tag
Sziasztok! Hogyan tudom felvenni a telefon beszélgetéseket? Xperia SP-van
-
LonGleY
veterán
válasz aprokaroka87 #61058 üzenetére
Mindegy, tojok rá. :]
-
LonGleY
veterán
válasz aprokaroka87 #61051 üzenetére
Szóval Quick Boot (különírva - nem mindegy). Köszi! Ez fagyasztotta a telóm újraindítás helyett, úgyhogy elég is volt a próbálkozásból, marad a Reini Reboot widgetje.
[ Szerkesztve ]
-
Mindegyik beleírja az EXIF infóba a kép dátumát. Ha arra gondolsz, hogy égesse bele a képbe a dátumot, akkor itt van pl ez. De szerintem jobban jársz, ha előhívás előtt egy segédprogrammal ráteszed a képekre a dátumot (mert gondolom az előhívás miatt kell).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
twine
veterán
válasz csongi #61021 üzenetére
ollie már linkelte az ingyenes verzióját egyszer
[link]A gombvilágítást ,ahogy mondták már neked ,kernel szinten kell megoldani, és támogatni,,,de ha jól gondolom az alap problémád, az (ismétlődő)értesítés...hogy tudj az elhalasztott értesítésekről...(az most mindegy hogy épp mi)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
LonGleY
veterán
válasz aprokaroka87 #61048 üzenetére
Tudnád linkelni, ha megkérlek - már ha megtalálható a Play-en?
Nem, nem arra gondolok, a power gombos menühöz nem nyúlnék.
Amúgy persze, gesture-höz is lehet mindenféléket rendelni az Apex-ben (programindítás, parancsikon stb.). Ez utóbbi kell nekem.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz LonGleY #61047 üzenetére
Arra gondolsz ha megnyomod hosszan a menű gombot akkor inditsa újra?
Nálam Nova Launher-ben ez simán megoldható a Quickboot appal
De bármelyik másik támogatott gesture funkcióhoz is hozzárendelhető
Az Apexban a Gesture funkcióban van ilyen hogy parancsikon?A Quickboot-ot én ingyen töltöttem le az 1mobile marketrol,a Playen pénzt kérnek érte?
-
LonGleY
veterán
válasz aprokaroka87 #61046 üzenetére
Pontosabban az Apex egyik gesture-ére kötném a funkciót, ezért kell parancsikon hozzá. És valóban, a power gomb menüjében nincs ilyen a Z1C esetén. Annyira nem lényeges, csak furcsáltam, hogy eddig nem találtam ilyen progit, amiben ez alap. Megnézem, amit írtál, köszi!
QuickBoot (így, egybe írva) 225 forint... Akkor ezt se most próbálom ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Chrome beta-ban állítható, hogy az előzményekben külön mutassa a mobil és asztali előzményeket?
Esetleg egyéb megoldás?#?*@&!
-
Kátai
senior tag
Tud valaki olyan kamera app-ot ami a fotókat dátumozza?
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #61040 üzenetére
Ez sztem mellékes. A feladat adott. Egyébként érthető. Az egy választó menü. Launcherben lehet rendelni gombnyomáshoz funkciót (többek között parancsikon indítását). Így lehet azonnali, egytapis rebootot csinálni, amit azzal a menüvel nem. Létezik parancsikon készítő (pl. Xshortcuts), de nem próbáltam még vele reboot shellparancsot futtatni. Terminal Emulatornak meg lehet adni, hogy induláskor futtassa le, de akkor nem lehet mást csinálni a programmal adattörlés nélkül, mert indulásakor rögtön reboot lenne.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz aprokaroka87 #61040 üzenetére
Milyen készülék? Milyen launcher?
Sok esetben egy launcher pl. Apex - Műveletekkel létrehozható parancsikon.
Nálam is alapból tweaksbox-al beállítható a bővített kikapcsoló menü funkciója... -
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #61038 üzenetére
Szted ha az Elixír sok, akkor a Tasker?
-
gery2123
őstag
válasz csadi0011 #61029 üzenetére
Itt az lesz a gond, hogy merülni fog. Ha a GPS megy akkor merül, ahol hogy automatizálj internet kell tehát merülni fog. A legjobban úgy jársz hogy felraksz egy CM - et Google dolgok nélkül. Vagy nem szinkronizálsz semmit. Megveszed meg a Tasker az autovoice... Illetve a hozzá tartozó okos konnektor, ami jelenleg 20-30 között van itthon /db. Kell hozzá majd kitartás de megéri szerintem.
-- PSN_ID: GerY2123
-
7Sony7
addikt
Somatom leírta. Még annyt hozá, hogy finomhangolás: csak 2g, autoszinkron ki, felesleges progik fagyaszt, ritkán használt progik autorunból ki, cpu órajel csökkentés(ha nem lassul jelenttősen), kis, gyors launcher 1 oldallal, animációk, widgetek nélkül, stb.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
válasz LonGleY #61031 üzenetére
Ne viccelj, ezer módja van! Írnám, hogy E-Robot, de ehhez az Elixír2 is elég. Az előbb gyorsan kipróbáltam. Van olyan, hogy profilok. Létrehozol egy új profilt. Egyetlen művelet, shellparancs végrehajtása. Su kipipál, merthogy rootként kell futtatni. Aztán dob egy szövegablakot, ahova beírod, hogy reboot. Ennyi. A launcherben a parancsikonoknál kiválasztod az Elixírt. Megjelennek a lehetőségek, közte az elnevezett profilod. Azt teszel vele, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Tudtok mondani olyan készüléket újraindító alkalmazást, ami parancsikonként is kezelhető? Úgy meg tudnám adni launcher-funkcióként is.
A Reini Reboot-ot (magyar progi) próbáltam, de annak csak widgetje van. Root amúgy akad természetesen.
-
törölt tag
Akkor sztem tegyél fel rá vmi alap, sallang nélküli romot (pl. CM) és kezdj megismerkedni az automatizálással (pl. Tasker, vagy E-Robot)! Ha lakásautomatizálást szeretnél, mondjuk külső modulok (pl. XBEE) segítségével, akkor inkább Tasker. Ennél is előrébb egy USB-RS232 adapterrel tudsz lépni, de sztem azzal még ráérsz.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
@ 7Sony7 ; Somatom
Van egy nem használt X8-am. Szeretném különböző dolgokban kipróbálni pl. biciklire trackernek , háztartásban valami vezérlőnek, távirányítónak. Csak fontos, hogy keveset fogyasszon és jól teljesítsen. Szerintem egy átlag android rendszer ezt erősen befolyásolja a rossz irányba. Ezért próbálnám ki, hogy úgy mennyivel eszik kevesebbet a telefon. (Ha létezik ilyen és van is értelme.)
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61020 üzenetére
Passzolom. Ha a Launchered tudja, akkor próbáld meg, hogy fullscreen -ben (eltűntetett navbar) csatlakoztatva mit lép. De több ötletem sajnos nincs. Az én telóm csak 480x800, úgyhogy fölösleges lenne a torna, mert ha megfeszülök, akkor is f.s a kép monitoron, a mini PC -n pedig elsődleges megjelenítő a HDMI kimenet, míg a telók esetében másodlagos. Nem ugyanaz a kategória. Pont ezért, elvileg Nálad "csak" a rendszerkép ilyen, a média már rendben kéne megjelenjen. Persze, mondjuk netezésnél, vagy játéknál ez nem vígasztaló.
Csongi:
Várj egy kicsit, hátha linkel vki egy célalkalmazást vibrára! Ha nem, akkor automatizálóval biztosan megoldható. Az E-Robot -ban van opció a vibra -műveletre, amiben egyedi rezgésmintákat tudsz csinálni. A probléma inkább az esemény résznél, vagyis az alkalmazások értesítéseivel van. A BLN esetében ez kernel szintű, tehát mindenre reagál. Az alapokkal (GSM hívás, sms, mail) oprendszerből sincs gond, de ami a többit illeti, 4.3 -tól van beépített, rendszer szintű lehetőség felhasználói alkalmazások értesítéseinek kezelésére. Persze azért trükkök a régebbi verziókra is vannak, csak nem minden esetben működnek.[ Szerkesztve ]
-
válasz csongi #61021 üzenetére
Van rá app: [link]
mod: félreolvastam, te vezérlő gomb világítására gondolsz, ez a notifikációs ledet irányítja
mod2: nézz körül itt, hátha találsz valamit
(#61026) zeon.hu: csak akkor menti, ha be van pipálva a telefonban a backup. Van egy backup & reset menüpont a beállításoknál, pont ott tudod gyárira is visszaállítani a telefont. Szóval itt is be kell pipálni a mentést, meg akkor is be kell pipálni, amikor a legyalult telefont elsőre bekapcsolod, és megadod a google accountodat is. Lesz egy olyan kérdés, hogy backupoljon és helyreállítson.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok
Nem tudtok egy megoldást arra, hogy a spotify pl. top100-as listáját kezdje el le játszani ébresztéskor? Amit találtam ott listát nem, csak zene számokat tud lejátszani ha be másolom őket egyesével oda.
-
zeon.hu
nagyúr
újabban a wifi jelszavak is mentődnek a goole fiókban?
2 új telefon is került a családba és mindkettő automatikusan csatlakozott az ismert hálózatokra.#?*@&!
-
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61018 üzenetére
Nem feltétlenül. Az Android fura ebből a szempontból. A miniPC -men most 720 -as kernel van. De az oldal szerint 1280x672 a felbontás (kényszerített elforgatás, ezért van fordítva). Ez stimmel is, mivel Androidon a navbar nem számít bele a felbontásba. Tehát 672+48px a navbar =720. Ha MXPlayert indítok, az automatikusan fullscreenben indul. De pl. az XBMC -nél ez nem automatikus. A miniPC -ken van egy gomb a dockbar eltüntetésére. Ha dockbar -ral indítom az XBMC -t, akkor a film két oldalán fekete sáv lesz látható, mert a dockbar miatt nem tudja teljesíteni a 16:9 -es arányt. Ha lehúzom a dockbar-t és így indítom azXBMC -t, akkor szépen kitölti a képernyőt. Mivel nálad nincs kényszerített elforgatás, ezért az 1280 magasság, nem szélesség, így abból jön le a navbar.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek ami az elhalasztott hívásokról ad értesítést, és valamelyik vezérlő gomb világítását használná vissza jelzésre. Van ilyen? -
törölt tag
válasz gatto_ #61014 üzenetére
Sztem nem volt szükség ilyen mértékű részletezésre. Nézd meg, hogy mire reagáltam! Ha van olyan típus, ami garivesztés nélkül nem unrootolható, akkor volt értelme a hsz. -emnek. Nem típusonkénti ismertetés volt a célom, csupán a figyelemfelhívás, hogy érdemes készülék alapján utánajárni a lehetőségeknek, nehogy az unroot -nak pofáraesés legyen a vége egy esetleges gariztatásnál.
norbert1998:
Ez mit ír, ha telóval nézed?
whatismyscreenresolution.com[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz #79335424 #60991 üzenetére
Azért ennyire nem fekete fehér a dolog. Az S4-esről tudok nyilatkozni, de azon bizonyos romokat, simán lehet rootolni Knox ugrás nélkül. Talán az utolsó két legfrissebbet nem, de a régebbieket simán. Viszont a custom recovery felrakása, illetve a romolás azonnal ugrasztja a Knoxot, és ezáltal a garit.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61011 üzenetére
A megjelenítőn nem tudsz állítani megjelenítési módot? Az enyémben van többféle és van, amelyikben nem vág. De nyilvánvaló, hogy ha a teló 16:10 -es, a TV pedig 16:9 -es és úgy van beállítva, hogy torzítás nélkül igazodjon a magassághoz, akkor a szélességet vágnia kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61009 üzenetére
Nem tudom, hogy ezek miknek az elérési útjai nálad. A külső (external, vagyis a mikro) sd -n tudok tallózni gyökér szintig, de a belsőn nem. Majd megpróbálom átverni úgy, hogy csinálok a NAS music mappájára még egy mountpontot, amit a kütyü music mappáján belülre adok meg.
csadi0011:
Igen, lehet ilyet csinálni. De ha nem akarsz külön romot csinálni, akkor egyszerűbben is megoldható. Csináltam miniPC -ket célhardvernek, kimondottan egy feladatra. Automatizálóval megcsináltam a rendszerinduláskor elvégzendő feladatokat, kódoltam a hozzáférhetőségeket és fájlkezelővel töröltem az alapértelmezett fiókot. -
csadi0011
őstag
Létezik olyan, hogy egy rom csak egy alkalmazásból áll? Szóval elindítom a telefont és egy alkalmazás jön be. Nincs semmi launcher vagy áruház. Semmi . Csak az alkalmazás fut ha a készülék megy.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #60957 üzenetére
Gondoltam, ha már így belemelegedtünk, akkor körbejárom ezt a lyrics témát. Próbálkozom ezzel a MusiXmatch -al, de nem akar sikerülni. Képtelen vagyok megértetni vele, hogy a
/mnt/sdcard/CIFS/NSA310/music
alatt keresgéljen. Pedig van ott több, mint 100GB zene. Nem tudom odanavigáltatni. Mit csinálhatok rosszul?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest