Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz mickemoto #6499 üzenetére
természetesen! pl az Opera Mobile ezt simán megcsinálja Neked, a PC-re nem is lesz szükséged...
egyszerűen megnyitod azt a lapot, amit le szeretnél menteni, aztán menüből kiválasztod a "mentett lapok" pontot, majd a plusz jellel hozzáadod. ezután pedig (ha minden rendben megy) hiánytalanul elmenti az oldalt a kártyádra, így meg tudod nézni bárhol offline is.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mickemoto
őstag
Hali.
Tudna valaki olyan módszert/progit amivel internetes oldalt le tudnék tölteni androidra(először pc-re) és azon offline tudnám böngészni az oldalt.Konkrétan a vasúti menetrendet szertném letölteni telefonra és azt offline használni. -
bepken
veterán
sziasztok!
ehhez a nyelvoktató programhoz hasonló appot keresnék. sajnos ebben nincs angol-magyar szótár, tehát csak magát a szöveget tudom hallgatni helyes kiejtéssel. ami igazából máris több a semminél (őszintén szólva meg is lepődtem, hogy ennyire komoly!) - de ha még le is tudná fordítani programon belül azt, amit olvasok...nagyon boldog lennéktudom, PC-re kismillió program található, mely tudja ezeket a dolgokat, na de így út közben is ragadna rám valami.
előre is köszi!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
SamS20
senior tag
köszönöm szépen azért a segítséget
-
SamS20
senior tag
tudna valaki olyan programot ajánlani amivel nyomon követhetem a kimenő hívások össz percét illetve a küldött sms-eket ? csak mert a vodafone bónuszokat jó lenne számolni köszönöm szépen
-
spiritex
veterán
válasz SziberTomi #6487 üzenetére
Én a Dolphin Browser-t és a hozzá való Destop/Mobile Toggle plugin-t ajánlom. Ahhoz, hogy elérd a kapcsolót, csak balra kell csúsztatni a weboldalt és rányomni a gombra, majd vissza. Nálam az 1.5 dual core-on rendkívül gyors és jól is scrolloz.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
VD
őstag
válasz SziberTomi #6487 üzenetére
ICS Browser+ [link]
Abban nem vagyok biztos, hogy be lehet rakni a gyorsmenübe a nézet váltást, mert ilyet tudtommal egyik sem tud. Lévén újra kell tölteni az oldalt és agent ID-t is váltani kell. -
Foose
addikt
válasz darvinya #6481 üzenetére
De akkor itt megint az van,hogy nem tudom használni a telót. Mert Rakd be az új kártyát 2 napig legyen alapon,tehát ami most karin van nekem,azt addig nem tudom használni. Bár lehet ez a legkézenfekvőbb megoldás,de akkor addig nem tudom használni azokat a fontos appokat,amik elvileg karin vannak. Hááát,tudja a ...,hogy mit csináljak?!
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
SziberTomi
tag
Egy olyan böngészőt keresek, amely gyors, kezeli a flasht, és a desktop/android nézetet egy gombnyomással tudnám változtatni valahol a webcím melletti állapotsoron. Köszönöm előre is
iPhone 5S
-
VD
őstag
Köszi!
Ismerem, Galaxy S-en sokat használtam.
De ez nem az ami nekem kell. Mert ez csak egy indikátor zárolt képernyőhöz. Olyasmi kéne mint az ADW [link] vagy a Go [link] Notifier plug in-jei, csak egy teljesen külön alkalmazásként. Vagyis kirakok egy 1x1-es widgetet aminek elötte magadom, hogy kis boriték és a Gmail-eket jelezze. Másik 1x1-es widget kis buborék, ami az sms-t jelezze, stb. -
Melack
veterán
Nézd meg őt, hátha ez kell. Nekem anno működött rendesen, de Vibert akkor még nem használtam, azóta meg ezt nem használom.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
VD
őstag
A lockscreenből akarok egy információs panelt csinálni. Ehhez van szükségem egy értesítő widget-re.
Olyan widget-et keresek ami az ismertebb üzenetküldő alkalmazások értesíteseit tudja kezelni/jelezni.
Ami kell: Gmail,GTalk,SMS,Facebook,Whatsapp,Viber
Vagyis ha jön egy új üzenet a fent említett alkalmazások valamelyikén, akkor azt jelezze. (csillag szám, boriték, kutyafüle formában)
Sajnos eddig csak olyanokat találtam, amiből mindíg hiányzik valami. Jellemzően a whatsapp-ot nem kezelik
A Go Launcher notification plug-inje tudja ezt (Talán a Vibert nem) De mivel maga az egész launcher egy hulladék és a Widget Lockerrel nem igazán működik együtt, így az nem megoldás. -
darvinya
titán
-
Foose
addikt
válasz spiritex #6473 üzenetére
Persze. Csak nincs épkézláb ötletem. Mert hogy töröljek mindent,majd szép apránként (mondjuk 2 naponta) telepítsek valamit,az kizárt. Kinek van erre ideje?? Működik a kari,csak néha fagynak dolgok,és 1-2 szétszedés után megint minden jó. Csak ugye most kérdés hogy a kártyán levő adatok miatt van ez,vagy a készülékkel van baj.
-
ther
aktív tag
Üdv!
Egy olyan appot keresnék, amivel lehet a telefonon lévő appok, névjegyek, beállítások köztöt keresni . A zeam launcher menüjébe láttam ilyet beépítve, de különálló appként nem. Valaki tudna ajánlani?
Aálírás
-
spiritex
veterán
(#6422)-re és (#6462)-re senki?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
spiritex
veterán
Ez elég ufós akkor, mert itt már más is mondta, hogy nem lehet törölni a fő fiókot, de én csak bementem a Beállításoknál levő Fiókok és szinkronizálás-ba, talán hosszan nyomtam a fiókra vagy a 3 függőleges pöttyre, és töröltem. Wayteq 70w és ICS. A fő fiókomnak már nyoma sincs a tableten, se a Play-ben, se a GMail-ben, sem sehol. (Ez az egyetlen androidos eszözöd? Mert ha igen, akkor lehet, hogy az az oka, hogy nekem megengedte, hogy a fő fiók még 2 másik eszközre van beállítva. Bár ennek csak akkor van értelme, ha a törlés közben wifi-n voltam, amire meg nem emlékszem.)
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
flash-
veterán
hogy lehet a google fiókot törölni a gyári beállitások visszaállitása nélkül?
van valami okosság erre ? -
SziberTomi
tag
Most ft, pedig semmit se csináltam vele.
iPhone 5S
-
spiritex
veterán
Most, hogy ilyen áron vannak a Gameloft-os játékok lehet, hogy benevezek egy-kettőre. Kérdésem az lenne, hogy ezeknek az 5-700mb-jait alapból tudja a külső SD kártyára tenni? Vagy mi a teendő, hogy oda kerüljön és ne a belső SD-re?
-
Narxis
nagyúr
A QuickOffice-t megvette a Google szóval biztos, hogy lesznek hozzá frissítések. Sztem érdemes odafigyelni rá de jelen pillanatban jobb az Office Suite Pro.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Melack
veterán
válasz SziberTomi #6459 üzenetére
Nekem mindenütt magyar árak szerepelnek, nézd meg a beállításaidban.
-
Melack
veterán
válasz SziberTomi #6456 üzenetére
Én anno az Office Suite Pro 6ot vettem meg akcióban 56 Ft-ért. Jó is, és működik is rendesen, gondom nem volt még vele.
-
őstag
Google Play-en pár programot és játékot leakcióztak, pl:
- Quickoffice Pro (Office & PDF) (15 -> 1.27 usd (adóval) -91% )
- AccuWeather Platinum (3 -> 1 usd -66%)
- BlackList Pro (3.5 -> 1.27 usd -63%)
- My Backup Pro ( 5 -> 3 usd -40% )
- Majesty: Fantasy Kingdom Sim (3 -> 1 usd, -66%)4 Gameloft játék is akciós 7 -> 1 dollár (-86%):
- BackStab
- Gangstar Rio: City of Saints
- The Adventures of Tintin
- The Amazing Spider-ManA teljes listát az App Sales oldalon vagy az androidos kliensben lehet megnézni, remélem a hétvégéig még bővülni fog a lista.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz handrash #6419 üzenetére
Köszi!
Ez ugyanúgy működik mint az említett Samba? mert nekem pont ugyanaz a működés kell, hogy Total Commanderben, hálózati meghajtóként lássam a telót.
Astro fájlkezelőt is próbáltam az SMB pluginnel, de azt is csak úgy tudtam használni, hogy a telóról értem el a számítógép megosztott mappáit. Fordítva kellene nekem -
Melack
veterán
válasz spiritex #6448 üzenetére
Az a szép hosszú link tömören így: Google Drive
Nem bántás, csak zavaró, hogy széthúzza.
(#6449) petipetya: az egy nagyon hasznos tulajdonsága az ES-nek. Ha csak azzal működne a Camera Uploads, akkor nem is kellene a natív DB kliens a telefonra.
(#6452) spiritex: jah, úgy tényleg nehéz
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz spiritex #6448 üzenetére
Akkor én is tömör voltam. Köszi, de ezzel sincs gondom, már régóta használom a dropbox/drive fiókokat az es-ben.
A gta mappáját nem találom a telón. Azt tegyük hozzá, hogy a telóban nincs sd kártya bővítési lehetőség, így mindent a belső tárhelyre telepít.
"nincs rá lezsóidő"
-
spiritex
veterán
válasz petipetya #6447 üzenetére
Sorry, már én is rájöttem, hogy túl tömörre sikeredett, de már lejárt az Időlimit. Szóval az ES-ben a NET fülre kell menni, és egy +New-t nyomni, ott pedig kiválasztani a gdrive opciót, megadni az adataidat, majd engedélyezni az elérést. Onnantól kezdve gyönyörűen látja a teló a fiókot!
Persze meg lehet oldani a dolgot applikációval is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmRvY3MiXQ..
csak az ES-es megoldás szerintem elegánsabb.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz petipetya #6440 üzenetére
Google Drive, alapból 5GB.
(#6442) petipetya
Ja látom, már használod.
Ha már itt tartunk, kérdeznék egyet a Drive-al kapcsolatban. A PC klienst ugye a fiókból kell installálni. Feltelepül a gépre és létrejön a könyvtár. Na most mi történik akkor, ha belépel egy másik gmail fiókomba és abból is fel akarom tenni a kliens, akkor simán feltelepíti ugyanazt a klienst (mert ez egy programként szerepel a feltelepített programok között), csak másik útvonalat adok meg neki?[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok ide:
Adott egy samsung galaxy s advance.
A belső tárhely nekem sajnos kevés.
Le szeretném tölteni a NFS Most Wanted-et viszont a fentebb említett probléma miatt nem tudom.Létezik olyan program amivel pl a GTA 3-at a memóriakártyára tudnám feltelepíteni?
Ismerősöm mondott egy olyan módszert, hogy a GTA 3 mappáját, amit letöltött másoljam át a memóriakártyára, majd telepítsem újra a játékot és lehet hogy menni fog plusz szabadulna fel hely.
Ebben tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
spiritex
veterán
Már én sem, de ez még mindig az 1. androidos telóm (lásd a cuccaim között), és sajnos nagyon szeretem a qwertz billentyűzetét.. Majd ha lesz olyan qwertz-es, amiért lecserélném, akkor már figyelek erre!
-
FeRkE
őstag
PLAY-en akciós a MyBackup Pro, aki esetleg eddig a virágboltit használt, most érdemes megvennie.
-
Foose
addikt
válasz darvinya #6427 üzenetére
Aham,szóval nincs értelme másolni. Bár nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy hibás,de az a gyanúm. Egyébként működik a kártya,annyira nem hibás,most is ez van a telóban. Csak szerintem valami nem jó vele. Másfél hónapja lett formázva,kétszer is. Azóta használom,de szinte első perctől vannak vele kisebb gondok. Kéztől vettem,használtan. (oszt. társam volt,megbízok benne...)
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Melyik időjárás widget tudja az alábbiakat:
- aktuális időjárás adott helyre, vagy a tartózkodási helyre
- 10-14 napos előrejelzés
- hőmérséklet/csapadék/szél adatok
- Magyarország területére térképes megjelenítésA fentiek pont ráillenek az időkép.hu programjára, de őszintén szólva nem vagyok vele megelégedve, mert folyton belassul, a widget nem frissül, stb.
Szóval, valami más használható (akár fizetős) megoldás érdekelne. Köszönöm szépen!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Foose
addikt
válasz darvinya #6423 üzenetére
Lehet hogy hibás a mostani memóriakártyám. Pont ugyanezt a módszert akarom alkalmazni. DE! Ha így mindent átmásolok a másik kártyára,(ami mondjuk nem hibás) akkor nem fog visszaütni nekem a dolog? Mármint elvileg a jó kártyán hiba nélkül kellene működnie mindennek,nem? Úgyértem,ha egy (nem tudom mi baja) hibás kártya tartalmát másolom másik karira,akkor az nem fog előjönni a másik kártyán? Pfú ezt még én sem értem
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
SD kártyáról elég egyszerűen.
Kimásolod a kártyát és törlöd aztán visszamásolod, de csak a Főmappába tartózó almappákat.
.androidsecure mappa az ICS alatt a USB háttértár mappa és az csak adattárolási módban látható TC alatt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
spiritex
veterán
Érdekes dolgot művelt velem tegnap a PowerAmp. Ennél kicsit profibbnak gondoltam. Az történt, hogy meg volt adva neki egy zene mappa, benne 3 könyvtárral. Kivettem az SD kártyát, kikapcsoltam a gépet, bekapcsoltam, és a 3 könyvtár még mindig ott, és szólt, hogy nem tudja őket elérni. Átállítottam a Default zene mappát, hogy a belső SD-n levő music mappában keressen csak, nyomtam egy Rescan-t, és az újonnan megtalált zenék mellett még mindig felsorolta a régi, külső SD kártyán levő mappákat, bennük a zenékkel. Amikor megpróbáltam őket lejátszani természtesen újra kiírta, hogy nincsenek meg a file-ok. Újra Rescan, semmi változás. A végén annyit tudtam csak csinálni, hogy hosszan nyomva a már elavult könyvtárakra töröltem őket, és úgy csinált, mintha tényleg lett volna mit törölni. Biztos törlöm? Biztos! 16 file törölve! ...
Nincs erre valami elegánsabb megoldás?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
bubi92
őstag
play-ből, az "Egyéb alkalmazások a saját könyvtárban" résztől kilehet takarítani az app-okat? csomó van amit csak kipróbáltam és csak zavar.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Még régebben láttam egy appról videót(fejlesztés alatt volt), de azóta elfelejtettem a nevét:S
A lényeg, hogy valamilyen kamera app, és miközben csinálom a képet több képet is csinál, így ha valaki besétál a képbe simán ki lehet vágni róla(csak rá kell bökni az illetőre) vagy ha épp csukva volt a szeme akkor azt is lecserélni egy előbbire.Remélem valaki ráismer
Előre is köszi!
üdv
pac -
darvinya
titán
Azt nem fogja átírni, csak ha kimentesz róla mindent.
Utána teloval törlöd/formázod újra a kártyát és akkor meglátod, hogy nagy betűs lesz.(#6413) dantre
Adattárolási mód talán?
Vagy TC média plugin, de az inkább hálózati csatoló.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Frissítés előtt volt gyárivisszaállítás?(hanem akkor nem ártana, SD kártya gyökerében lévő 2 XML-t törölni.
Menete:
Rádug gépre, TC vel törölni, levesz gépről, 5 perc várni.)Gyárilag feltesz egy Music mappát(nem music), ebbe kell a zene.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Peethy
őstag
válasz quailstorm #6396 üzenetére
Köszi a segítséget, kipróbálom mindet.
(#6397) nimfas:
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Nem sértésnek szánom, és félve is írom le, de megpróbáltad már újraindítani a telót ? Csak azért jutott eszembe, mert a múltkor fél napot kínlódtam, hogy össze-vissza helyezgettem a zenéket, mert semmi nem látta, lemerültem, és újraindulás után meg jó lett...
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest