Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Igen a szolgáltatói gari ugrik.
Nehogy már a bolt nézze,hogy milyen verziós az Android. (gyárira gondolok)
Másik dolog szervíz előtt simán vissza lehet tenni a gyári ROM-ot ennyi.MaTMaN-nek ZTE van,hunfatalnak és nekem Mini Pro illetve Mini,ránk kéne hallgatni nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Epiph
tag
Szevasztok! A google hitelesítőt érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Előző és mostani telefonomon is(előző egy alap mobil,a mostani egy Androidos) akármit engedélyezek a beállításokban(de tényleg mindent) akkor sincs net sehol,soha. Ez le van tiltva? Hogy? Hogy lehet feloldani?
-
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Valami olyasmi programot keresek amivel egyszerüen tudnék a számitógépemen lévő cuccok között turkálni a tabommal wifi kapcsolattal. Ftp kapcsolat létrehozása egyszerüen meghaladja a képeségemet, ezért olyasmi volna jó amit a pc re is telepíteni kell meg a tabra is és ezután relative hülyebiztosan lehet kapcsolatot létrehozzni. Vannak azok a progik amivel át tudom venni a pc képét a tabra, csak sajna másolni nem lehet velük.
Köszönöm ha valakinek van valami ötlete![ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz atillaahun #6285 üzenetére
Először is, leírtam korábban miért ide írtam! Mióta töröltem az utoljára felrakott appot, azóta nincs problémám. Akkor hw? Másodszor elég régen íródtak a postok, akkor senki nem szólt rám. Utólag már nem tudok mit kezdeni a hozzászólásaimmal.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
mttssz
senior tag
-
atillaahun
veterán
Már meg ne haragudjál, de ennek a topic-nak köze nincs a problémádhoz. Felhasználói programok (főleg root nélkül) nem okoznak lefagyásokat, újraindulásokat. Ez egyértelműen hardveres hiba, a tömesgyártás ékes példája. Talán még egy félresikerült sw szólhat bele a dologba.
Ezt már csak a saját érdekedben is a telefonod topic-jába írd légy szíves.
De ha már mindenképpen off-olsz (ne tedd) legalább úgy írd a hozzászólást.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Na most pont ketten írtok 2 fajtát Így könnyen elvesztem a fonalat. Matman pont azt mondja hogy kell nyitni bl-t. Csütörtökön valszeg lesz saját PC, lehet megpróbálkozok a root-al, ha addig megtudom hogy kell-e nyitni bl-t
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Mi a francnak kéne a roothoz bootloadert nyitni?
(#6279) MaTMaN: Nem kell bootloadert nyitni, csak a kernel cseréhez, az pedig nem feltétlen szükséges a romcseréhez. Mint, ahogy nekem is gyári kernel van smultronic rommal. A ROOTtal pedig nem igazán foglalkozik a Sony szervíz. Arról nem beszélve, hogy simán visszaállítható.
A bolti gari meg főleg nem ugrik, az alapból sem ér sokat sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Mióta vannak rárajzolva a tömegközlekedési járatok színes vonalakkal a Google Térképre? Csak most vettem észre.
"nincs rá lezsóidő"
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #6267 üzenetére
Ha lesz saját gépem meg fogom tudni csinálni magamnak. Elvileg de még mindig nem tudom hogy megéri-e elbuknom a garit. Ha mégis, akkor már tudom milyen romot rakok fel, itt volt említve sokszor Neked is olyan van
#6269 hunfatal Ez nem valami biztató, akkor már nem tudom miben bízhatok[ Szerkesztve ]
-
czimby86
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan appra vagy beállításra lenne szükségem elsősorban tabletre, ami engedi hogy pl a youtube fusson a háttérben miközben én böngészek! Pl chrome on nyitok egy youtube ot amin elindítok egy zenét, majd nyitok egy uj lapot akkor a zenét felfüggeszti addig míg vissza nem "kapcsolok" a youtube os oldalra! köszi
[ Szerkesztve ]
-
kariad
senior tag
válasz quailstorm #6265 üzenetére
leválasztottam visszatettem a progit is letöltöttem! Semmi csak az a 2 szám van bent ami gyárilag fönt volt!
A többit nem látja csak a fajkezelőm (total com).
Mi lett ezen elállítva? vagy hol lehet még állítani? (nem rotolt teló amúgy)[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Nekem mindig indításkor megvan a médiakeresés. Meg amikor rámásolod a telefonra, és az SD-t visszacsatolod a telefonra, akkor is lefuttatja a keresést. Konkrétan a zene appban nem látok én se ilyen menüpontot. A powerAMP tartalmaz rescan parancsot viszont. Esetleg ha beállítások/tárhelyre mész , majd leválasztasz, és újracsatolod, nem indul el a médiakeresés?
[link]
Ezt ha elindítod mikor nem találja a médiát, akkor újrakeresi az sd tartalmat. -
Android6759
csendes tag
-
kariad
senior tag
válasz quailstorm #6261 üzenetére
A fajkezelőm a telóba látja ha rákattintok le is játsza! Mondjuk nem ugrik a következőre!
Nincs .nomedia a mappában oda tettem ahol a gyári zenéket tárolja! Kölnön médiakeresés futtatás hol van? -
szacsee
nagyúr
Sok jó tanács elhangzott már, de lenne még egy tippem.
Ha van memóriakártya olvasód, vagy a telón kívül valami, ami fogadja a micro SD kártyát, akkor tedd bele abba.
Formázd le és próbáld meg kideríteni nem hibás-e.
Ezt egy módon teheted meg, ha pl fogod és egy nagyobb állományt rarral oda csomagolsz. Minél jobban pakold tele a kártyát amennyire csak tudod. Egy másik PC-re pedig rádugod a cuccost, vagy egy PC restart után (nehogy gyorsítóból okoskodjon a win, mint pl floppy-nál)... szóval restart után pedig kicsomagolod a rar fájlt. Ha jó a memóriakártya, akkor kicsomagolja, ha nem, akkor CRC hibával leáll. Micro SD-nél szerintem nincs Wear leveling, mint SSD-nél ami elossza a kártyán az írást, hogy kb egyszerre "öregedjenek" a szektorok.
Ha ez megvan és jó a kártya, akkor az SD-t tedd félre.
Nem tudom mivel updateltél de sok gondot olvastam PC Companionról, hogy akad néha fura dolog 1-2 embernél.
Használd a Sony Update Service-t, ez sokkal biztonságosabb és ha nem volt hibás a teló, akkor normálisan updatel.
Ha feltetted és frissítetted a telót, akkor használd picit minden okosság nélkül. SD kártyát ne tedd vissza még.
Ha még mindig rosszalkodik, akkor próbáld meg elkülöníteni a teló funkciókat és szeparálni a hibát.
Pl wifi, mobilnet tiltva telóként használva is csinálja-e?
Wifi bekapcsolva, mobilnet tiltva adathasználatkor böngészővel csinálja-e, ha nyaggatod.
Wifi kikapcsolva mobilnettel ugyanígy...stb.
Próbáld megjegyezni, vagy lejegyezni mikor fagyott, hogy akkor mi volt épp aktív hardveresen és szoftveresen (pl alkalmazások közül)
Lehet csak belefutottál egy update után fellépő anomáliába, de az is lehet, hogy pl a belső memóriája hibás és bármit csinálsz vele amint a hibás területet használja fagy pl... -
tonyqa23
senior tag
Akkor nekem azért tünt el a google play ikonja,mert frissítene? Nem nagyon tud, mert nincs wifim, a mobilnet meg már lejárt és 32kb-re vok korlátozva...azzal meg semmi nem jön be.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
kariad
senior tag
Miért nem látja a Playerem a frissen feltett Mp3 számokat? (PlayerPro) se a gyári!
-
Foose
addikt
Sikerült leszedni a telóról amit törölni akartam az előbb. Amit mellesleg mint írtam,playről szedtem,úgyhogy remélem nem volt vírusos,mert akkor hiába próbálom elkerülni az olyan appokat,amik nem legálisak Érdekes,azóta nem problémázik a teló. Egyenlőre. De biztos ami biztos,le is pucolom az illegális játékot...
-
spiritex
veterán
Jól látom, hogy valami változott a PH oldalain? Mert pár napja még működött a Dolphin Browser-em Desktop/Mobile Toggle plug-in-je, de azóta nem váltja át a Desktop módot mobil módra, csak ha lemegyek a PH oldal aljára és megnyomom a "mobil nézet" gombot, vagy ha kézzel beírom a link elé az "m."-ot.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
...és képzeld el azt, amikor egyszer kísérletező kedvemben voltam, és rányomtam a 26 frissítés gombra, hogy "Na, ezt még sose nyomtam meg. Ugyan mit csinál?" Na azt a riadalmat, amikor elkezdte sorra frissíteni az app-okat, ráadásul úgy, hogy a telón alig van hely, és olyanokat, amiket semmi esetre sem szerettem volna frissíteni, mert elrontották szerintem az újabb verziókat... Úgyhogy már megtanultam mire jó az a gomb!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Foose
addikt
Gsm boltban vettem,nem kéztől. Elég régóta működik már az az üzlet,ahol vettem. Ha esetleg valóban egy egyedi hibás teló lehet,akkor szerintem a gsm-es nem is tudott erről. Mert ők átnézik a telókat,de nem telepítgetnek semmit. Na persze,vennék másik telót,de ez most biztos hogy nem járható út.
Más: most próbálom a legutóbb telepített appot eltávolítani,(playről van!) de furcsa módon az eltávolításnál megállt. Csak az app neve van a kijelzőn felül,meg alatta az eltávolítás szócska. És így maradt... Még ilyennel nem találkoztam. Mi a franc ez??Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
mttssz
senior tag
Másnál is frissült a Play Store? Az új verzió 3.10.9, és egy alkalmazás megvásárlása/letöltése után tol egy ilyet az ember arcába:
-
DS39
nagyúr
Foose!
azt írtad használtan vetted, lehet hogy ezért adták el, nem? mert hibás a telefon, a tulajnak így könnyebb volt megszabadulni tőle, mint gariztatni.
ha más olyan telón megy, és jó, akkor nem típus hanem egyedi hibáról van.én azt javaslom ha úgy vetted hogy gari papírt is kaptál hozzá akkor próbálkozz meg vele, ha nem, akkor ruházz be egy új telóra, valamely szolgáltatótól. már elég jó áron lehet kapni olyan használható ketyerét amin lehet bőven játszani. (persze komolyabb 3D-s játékhoz már mélyen zsebbe kellene nyúlni)
egyébként biztos van olyan aki csak play-ről szed le cucokat, hisz ott minden fent van ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Szerintem fölösleges, mert be lehet állítani a Play-ben is, hogy ne frissítsen semmit automatikusan. Én csak biztonságból vetek rá egy pillantást.
(#6247)
1. Opera Mini[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Helló
Több kérdés:
1.- Melyik a legjobb böngésző ami jól tömörít? Havi 100mb internet mellé kellene, most opera mini van, egész jó, van jobb?
2.- Honnan szedhetnék ics billentyűzetet a jelenlegi HTC Sense-s helyett?
3.- Milyen programmal tesztelhetném a telefonom, sebességre? Elsősorban cpu-t akarom, ahogy állítgatom a lehetőségeket (ondemand, lagfree, badass), és hogy melyik mire képes, vagy nem is tudom hirtelen hogyan fogalmazzam meg
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Foose
addikt
válasz spiritex #6242 üzenetére
Pfú,igazán egyik sem jó alternatíva Nemrég írtam,max megpróbálom hogy lepucolom az egész mindenséget,és egyetlen egy olyan appot sem rakok fel,ami illegális lenne. De ha akkor is baj lesz,akkor megint felmerül a kérdés,hogy vajon mi a baj. Vagy a kari,vagy a teló.
(#6243) helixP Nem kifejezetten a játék nekem a gondom,hiszen most is csak egy illegális játék van rajta. Hanem az bosszant,hogy furcsa nekem hogy ennyire hogy kavarodhat össze egy teló anélkül,hogy a rendszerbe is belenyúlnék. Meg az,hogy nem bírt ki 2 hónapot sem teljes pucolás után,és megint nem jó...Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
spiritex
veterán
Ha nem tudod nélkülözni akkor elmondom mik az alternatíváid:
1. elfogadod, hogy ilyen fagyós a telód, és így élsz együtt vele.
2. kétnaponta leszedsz egy gyanús app-ot, és megnézed nélküle nem lett-e stabil a teló.
3. lepucolod és eladod némi veszteséggel olcsóbbért.
4. lepucolod és megnézed tisztán, hogy tudod-e használni 1.5 hónapnál tovább, így kiderül, hogy valami app okozza-e a bajt.
5. lepucolod és minden app telepítése után vársz 1-2 napot a következő app telepítéséig, így rájöhetsz melyik az az app, ami bekavar.
6. kérsz kölcsön egy másik kártyát és kipróbálod avval mi a helyzet.
Ennél többet már tényleg nem tudok mondani.(u.i.: ha a helyedben lenne a szerviz, akkor is nélkülöznöd kéne a telcsidet, ha beadod szervizbe...)
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Ööö,igen oda-vissza értettem. Végülis a lényeg az,hogy nem feltétlenül szeretnék ekkora utat megtenni egy garis telóval,legalábbis nem így vettem
(#6240) spiritex És ha nem tudom nélkülözni?
Egy szó mint száz,nem tudtam meg hogy mi kavarhat be a telómnak úgy,hogy előtte kb egy hónapig meg megy tökéletesen. Nem fogok tudni mást tenni,csak azt hogy sajnos újra belekezdeni a pucolás-újra belakásnak. Csak ugye attól tartok,hogy megint így járok vele,ami azért elég idegölő. Mert ha fél évet menne,még talán rábólintok,de szerintem még akkor sem. Viszont marha kíváncsi vagyok,hogy 10000% hogy csak olyasmit fogok felrakni ami legális,és ha akkor is bekakil,akkor vajon mit fognak mondani a hozzáértők??? Mert így csak erre lehet fogni nagyon könnyen,hogy az illegális tartalom. (mondjuk ez is csak vagy 2 app)[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Ha tudod nélkülözni egy ideig a telódat, akkor simán fel lehet küldeni postával is értéknyilvánítással. Én anno így küldtem fel Pestre a wayteq tabomat. Igaz, hogy 3200 ft-om bánta, mert még sms értesítőt is kértem az átvételre (mondjuk ez az 50 ft volt a legkevesebb), de legalább nem veszett el, biztosított volt 30 ft-ra, 2-3 nap alatt fenn volt, és GLS-el küldték vissza pár nap múlva. Egy hét alatt lezavartam így a bulit. Ha visszavittem volna az edigitalba, kb. 1-1.5 hónap lett volna mire visszakapom.
Előtte azért én leszednék ezt-azt, és megnézném, hogy nem jön-e helyre "magától"...
Addig viszont nem is érdemes postáznod, amíg ki nem derül, hogy szűzen is behal-e. Mert ha nem, akkor arra azt a választ fogod kapni, hogy ez a készülék sajnos nem bírja ezt vagy azt az applikációt vagy játékot, és kérjük mellőzze ezek használatát.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz laci laci #6234 üzenetére
Na ugye hogy ugye,romcsere közben is összeomlik,mégsem mondja azt senki,hogy pfúúú azt nem lett volna szabad. Csak engem azért bosszant,mert nálam ilyenről szó sincs. Nevetségesnek tartom,hogy ilyen szinten hihető,hogy annyira összeakad némelyik app,hogy összeomlik a teló. Akkor semmit se merjen az ember felrakni? Persze lehet hogy a memkari hibás,mert végülis amit írtál,ezt szűröm le. De akkor másfél hónapig (vagy picit kevesebb ideig)miért működik rendesen? Értesz?
(#6233) batai15 Olvass vissza légyszves,azzal kezdtem a mondanivalómat,hogy újra volt pucolva minden...
(#6236) hunfatal Ha azt akarnám hogy esetleges hibát pénzért csináljanak meg,nem vettem volna garanciás telót,meg akkor tojtam volna első perctől a garira,és rootoltam volna a telót. Ezeket szerettem volna elkerülni hogy élni tudjak a garival. De most ez abszurd hogy van egy garis teló,ami nincs buherálva,egyszerűen csak összeakad rajta valami app,én meg költsek rá isten tudja mennyit hogy postázzam,vagy utazzak vele?? Na ezt biztos nem. Akkor vettem volna gari nélküli telót. De még akkor sem...[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
A gyártói gari is Budapesten van. Kivéve a szolgáltatóit, azt viheted a helyi boltba és majd ők felküldik.
De beviheted egy helyi szervizbe is, csak akkor pénzért csinálják meg. Hívd fel telefonon a boltot, előfordulhat, hogy futárral is oda tudod küldeni, bár nem túl valószínű.
-
Foose
addikt
Persze nem is azt mondtam hogy a ti hibátok. Csak ecsetelni szerettem volna,hogy sajnos ez a része most kilőve a dolgonak. Hiába nem rootoltam,"vigyáztam rá" mégsem érek semmit a garival. Szóval akkor így viszont soha nem tudom meg,mi lehet ami esetleg bekavar. Ha az a baj... De mivel én sem tudtam anno amikor megvettem,ezért most én sem tudok mit kezdeni vele. Szerintem Te sem utaznál annyit vele... Nyilván ha tudtam volna anno hogy budapesten vették,de ha bajom vele akkor csak ott szervizelik,én sem vettem volna meg.
-
laci laci
addikt
Üdv.Csak egy gondolat.-"adott nekem ray retro4.0.4-el,aztán rom csere,közben összeomlott.Memkari behányt semmit nem csinált(16gb,class4-es)Nagy nehezem visszament a 4.0.4-es rom.Állandóan ki-be kapcsolt utána.Kb. 3 hét földhöz baszom a telot.Na rom csere cm9,memkari csere és azóta tuti.Remélem tudtam segíteni.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
fatal`
titán
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem játékra való. De hardverhibával miért nem vitted már a szervízbe?
"Ha hardweres baja van,azt megint honnan találjam ki?"
Sehonnan, erre való a szerviz. Egy PC-nél honnan találod ki?Ne haragudj, de az, hogy tőled 400km-re van a szerviz nem a mi hibánk.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Az azért furcsa,ezt komolyan gondoljátok,hogy "okostelefon nem játékra való"??? Na akkor várom hogy mire való!!! Telefonálásra? Netezésre? Arra pontosan megfelel bármi más is,ami nem okostelefon!!! Akkor miért is van okosteló???? Nekem mindegy hányan írjátok hogy "én pont olyan ember vagyok" Ettől nekem nem lesz jó a telóm. És még mindig ugyanott vagyok,hogy mivel nincs belepiszkálva a rendszerbe (root nincs),nem hiszem hogy így ebben a formában bármi is ennyire bekavarhatna,hogy így összeomlik. Mert ha minden nap más romot tennék fel,még talán megérteném,de nem így van. Meg ugye akkor felmerül bennem a kérdés,hogy aki romozik folyamatosan,annak miért nem kavar be semmi a telóján??? Talán hunfatal írta,hogy járjak utána mi kavar be. Most őszintén! Feltöltöttem a telómat,rádugtam pc-re,és újraindult. Ilyen állapotban hogy a francba derítsem ki hogy mi kavar be??? Ha hardweres baja van,azt megint honnan találjam ki? És mivel ráb...tam a garanciára,(későn tudtam meg,hogy egy bolti garancia csak ugyanott érvényesíthető) sajnos nincs módomban szervízbe vinni,mert ahol az előző tulaj vette,az nekem most cirka 400km-re van Nyilván nem fogok ennyit utazni miatta,picit sokba kerülne Egyébként meg az elképzelhetetlen,hogy mondjuk semmi illegális nincs a telómon,és mégis ilyesmiket csinál? Olyan nem létezhet?? Mert most gondolkodok rajta,hogy az említett Shift-en kívül mi van még rajta,ami nem playről van. Nehogy azt higyjétek hogy tele van a telóm minden vacakkal,nem így van!! 8GB-os kariból 6GB szabad,és mivel nincs root,még az sem lehet hogy azért ilyen üres a memkari,mert mindent áthelyeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz batai15 #6229 üzenetére
Profile Scheduler - ingyenes verziónak nem sok korlátozása van, ha csak ennyi kell.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
batai15
félisten
tudtok egy taskerhez hasonló de ingyenes appot? sajnálok 10ezert egy multimédiás dokkolóért a playemnek ezért csinálok eggyet. és a progi csak arra kéne hogy ha egyszerre töltőre csatlakozik és jackre(dokkolom) elinditson egy appot(digit óra) köszi.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #6226 üzenetére
"Az viszont számomra hihetetlen,hogy létezik olyan ember,aki mindent csak playről tesz fel a telóra. Ezt nekem soha senki nem fogja megmagyarázni."
Na én egy ilyen ember vagyok! Minden app-om a Play-ről származik és ingyenes, a PowerAmp-ot kivéve, amit meg megvásároltam, de az is a Play-ről van. Figyelj, a teló az teló, aminek működnie kell, mindig, nem lehet szétcseszni, szétbarmolni, mert amikor kell, akkor csörögnie kell, amikor meg gyorsan kell sms-t írni vagy e-maileket megnézni vagy felmenni egy weboldalra, akkor nem fagyhat le. Játékra, szórakozásra, romozgatással kísérletezésre meg ott a tablet, ami tényleg csak szórakozásra lett kitalálva, szerintem.. Persze kinek a pap, kinek a paplan, ha egy igazi klasszikustól szeretnék idézni.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Revolit #6223 üzenetére
Nincs gomb a headsetemen (régi SE agybadugós füles, jack hosszabbítóval), ezért kell a hangerővel való léptetés.
(#6224) Foose: Pedig létezik, itt vagyok. Egyetlen app nem a playről származik, az is nyílt forráskódú. Egyetlen egy oka van ennek: Nincs fent a playen. Az AutoAnswerről van szó, a többit a playről raktam fel.
Ha nem onnan telepítesz, akkor vállalod a következményeket, és, ha valami nem oké, akkor kinyomozod, hogy melyik app okozza.
Ha meg hardverhibád van, akkor vidd szervízbe a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Értelek, de szerintem az okosteló nem azért jó, hogy játszanak rajta. Hacsak nem egy 4"-es és erős telóról van szó. Ha nincs ilyen telefonja az embernek, akkor játékra egy viszonylag olcsó tablet való.. szerintem. Mondjuk egy 7"-es éppen elég. Az okosteló meg az összes többi okosság miatt jó, amivel megkönnyíti az életedet. Nehogy már csak a játék miatt számítson egy teló okosnak...
Azt egyébként ki lehet szűrni, hogy amikor elkezd furcsán viselkedni a teló, előtte mik kerültek telepítésre, és akkor azt legközelebb nem rakod fel.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz spiritex #6221 üzenetére
Nem tudom. Mint írtam,a memkarin is alig van valami. És mi van,ha van valami olyan app,ami valóban bekavar,mert azt mindig felrakom? Még ha így is van,ezt honnan a ....-ból fogom megtudni? Ezt szerintem sehonnan. Az viszont számomra hihetetlen,hogy létezik olyan ember,aki mindent csak playről tesz fel a telóra. Ezt nekem soha senki nem fogja megmagyarázni. És akkor innen meg már indulhatunk is,hogy akkor annak az esetleg más valakinek miért nem okoz kárt a telóján? Amit meg fentebb írtál a játékokról: akkor most jobban járok,ha eladom a telót potom pénzért,és veszek egy mittomén S5230-as samsungot,mert erre ne tegyek játékot. Könyörgöm,nem hiszem hogy 2012-ben van egy androidos telóm,és azt javasolja nekem valaki,hogy csak fontosabb dolgokra használd,és ne játsz. Ez abszurd. Akkor minek az androidos teló??? (persze emelett meg nézzem el,hogy másnak meg megy hiba nélkül az androidos teló,de én ne használjam semmire...) Egyébként azóta sincs rajta mindössze egy olyan játék,ami nem legális módon került rá,az is a need for speed shift. Értesz?
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
Egyetértek. Nálam már ott elvérzik egy lejátszó, ha nem lehet a headset felvevő gombjával következő számra lépni. Ezt a funkciót igen gyakran használom, szerintem a leghasznosabb dolog egy androidos lejátszóban Egy gomnyomás pause/play, kettő meg köv szám.
Persze nem vagyunk egyformák, kinek a pap kinek a paplan -
spiritex
veterán
válasz spiritex #6221 üzenetére
A mai iszonyú gyors tömegtermelés ugyan olcsó termékeket dob piacra, de az árak alacsony szinten tartása végett sokszor kimarad a minőségellenőrzés, és ezért két látszólag egyforma kütyü is eltérhet egymástól picivel, mondjuk az egyik 2 fokkal jobban melegszik, mint a másik. Ez éppen elég ahhoz, hogy az egyik kütyü lefagyjon, a másik meg ne egy bizonyos játéktól. Az én első tabletemmel ugyanez volt. Factory reset után sem volt hajlandó stabilan játszani az Angry Birds Space-t, míg a haverom ugyanilyen tab-ja vígan elvolt vele.
Tehát én azt ajánlom, hogy evvel a telefonnal ne nagyon akarj játszani. Csak a nagyon szükséges dolgokra kéne szorítkozni, telefonálás, sms, netezés, és egyszerűbb legális játékokra. Warez-t sem kéne rárakni, mert a tableteknél is az van, hogy amíg nekem soha nem fagy le a 2. tabletom, addig mások panaszkodnak a fagyásra, de ők, nem csak a Play-t látogatják.. és hardware, firmware is ugyanaz![ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Hát azon, hogy nem lehet rossz a kártya vagy a hardver, ha valameddig, főleg hetekig jó a teló! Formázás után azonnal kéne jelentkeznie a fagyásoknak.
Nem lehet, hogy mindig felraksz valami app-ot, mondjuk nem a Play-ből.. és az okozza a furcsaságokat?[ Szerkesztve ]
-
-
evitiguF
senior tag
Ha egy olyan albumot vagy válogatást teszek fel, amin nem ismerem a számokat, szeretek ránézni, hogy épp mit is hallgatok, hogy esetleg később egyből tudjam. Számomra ezért is fontos, illetve itt felettem ahogy írta hunfatal, van, hogy léptetni is kell.
+ még értékelni (csillagozni) is szoktam a számokat[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Azért sem tudom mit csináljak,mert szerintem nem normális,hogy másfél hónap után megint újra kell húzni az egész mindenséget egy telón. Erre kinek van ideje/idege?? És sajnos nagyon ugrálni sem tudok,mert nincs saját pc-m,szóval nem tudok csak úgy hajnalig akár gép előtt ülni,hogy ezt meg azt csináljak meg. Azért ide írtam,mert szerintem nem hardwer-es problémával küzdök,csak nem tudom mi lehet a hibás. A memkarim 8GB-os,amiből 6GB szabad,ez is mutatja hogy nincs sok cucc rajta. Ötlet?
-
Narxis
nagyúr
válasz evitiguF #6206 üzenetére
Hogy tároljátok ti a zenéket, hogy ennyire fontos a lockscreen? Én egyszer elindítom és utána csak akkor nyúlok hozzá ha lejátszotta az összes számot. Szerintem a hangzás sokkal fontosabb és azt valahogy jetaudio-nál sokkal jobbnak érzem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van valakinek ötlete,mi a franc lehet a telómmal? A következő a helyzet. Adott egy Xperia mini pro ICS-vel. Talán szeptember utolsó hetében frissítettem a legfrissebb sw-re a telót. (akkor kb másfél hónapja volt meg a telcsi,használtan vettem) Root nem volt rajta akkor,és azóta sincs. Na most. A sw frissítés előtt,és azóta is sokszor csinál olyat,hogy fogja magát és lefagy. Változatosan mikor hol,ahol éppen adódik. Nem sűrűn,de idegesített hogy lefagyott,és csak úgy tudtam életet lehelni bele,hogy kivettem az akksit. Mivel ezt elég sokszor eljátszotta,úgy gondolom hogy egyre jobban kezdett összeomlani a rendszer,mert ugye akksi kivételkor nem helyesen lett eltávolítva a telefonnak a memkari. Azután folyton jöttek olyan hibák,hogy amikor visszaraktam az akksit,nem látta a memkarit,vagy épp nem tudta felcsatolni. Ez húzódott egy ideig,majd valaki azt mondta,hogy a memkarival lehet gond nem tudja csatolni. (holott szerintem a lefagyás miatti akksi kiszedés és nem helyes leállítás tette tönkre a karit) formáztam a telót is,és a karit is. (ez volt október 1.-én!) A karit kétszer is formáztam,egyszer pc-n,aztán leformáztam a telóban is. Újra pakoltam szépen mindent,ami ugye nem kis meló. (nyilván ha biztonsági mentést csináltam volna,akkor azt visszaállítani egy állandóan lefagyó-összeomló rendszernél nincs értelme) szóval szépen lassan mindent újrapakoltam,telepítettem stb. Manapság próbáltam néhány játékot telepíteni,de ami másnál működött,az nálam nem. (ugyanolyan telón) Kezdtem azt érezni,hogy megint nem jó valami. Másnak ugyanilyen telón sikerült telepíteni pl a Need for speed most wantedet,nálam akárhogy csináltam,indításkor lefagyott a teló. (és ugye itt megint csak szétszedéssel tudtam újraindítani a telót,megint akksi ki...) Oké,nem vettem meg a játékot,ami itt tiltott téma,de most nem is erről van szó!! Hanem hogy másnál ment,nálam nem. Jó,rátudtam hogy nem megy. Próbáltam más játékot,ugyanígy jártam! Akkor most mi lehet a baj? Most ott vagyok,hogy nemrég húztam le töltőről a telót,rádugtam gépre pc-re hogy másoljak rá valami,és miután felismerte a telót a gép,a teló újraindult. Na mondom ez nem jó jel. (de mitől??????) Újraindulás után fagyogatott,nem akart indulni semmi,hát nem tudtam mást,megint kivettem az akksit. Felhúzott,nem is rakom vissza. Dobjam ki a telót? Vagy mit csináljak???? Nem jövök rá,hol lehet a hiba. Beleturkálva a rendszerbe nincs,mivel soha nem is volt root a telón. Most ha megint formázom a telót a memkarival,mi a biztosíték,hogy nem fogja megint ezt csinálni egy hónap múlva? Mit csináljak? Elhihetitek,hogy szétb...sz már az ideg.
[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
sziasztok. mobilnetet hasznalok ezert marketba az automatikus frissitest kikapcsoltam de wifin jo lenne ha frissitene magatol. ezt bepipaltam hogy csak wifirol frissitsen. ha ranyomok hogy automatikus frissites es a wifi is be van pipalva akkor csak wifin fog frissulni es automatikusan?
-
fatal`
titán
válasz evitiguF #6206 üzenetére
PlayerPRO és PowerAMP egyformán jó, nekem mindkettő meg van véve, igazából először a PlayerPRO-t vettem meg a lock screenjén a hangerőszabályzó gombokkal való léptetés miatt, viszont, amióta ez benne van a ROM-ban a telefonomon, azóta csak a powerampot használom az ICS lock screennel (így megmarad a gyári lock és kint van az album art).
Ennél sem kell megvásárolni semmit a dalszöveghez, ingyenes a musicmatch, bár én ezt nem használom, ha valaki olvassa a szöveget, akkor valóban a beépített jobb lehet (playerpro). Viszont a PowerAMP EQ-ja szerintem jobb és nem bugos a folyamatsáv, mint a PlayerPRO-ban. Ami még a PowerAMP mellett szól az az, hogy tud FLACot lejátszani, illetve nálam mintha valamivel jobban bánna az akkumulátorral is, mint a PlayerPRO.
Igazából mindkettő remek lejátszó, senki nem jár rosszul egyikkel sem.
Amikor először megláttam a listádat, azt hittem, hogy ezeket soroltad a legosszabbnak (legalul vannak).
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Kipróbáltam egypár zenelejátszót:
Google Play Music
Apollo
Neutron Music Player (Eval)
n7player Music Player
jetAudio Basic
Winamp
Poweramp Music Player (Trial)
PlayerPro Music Player TrialA felsorolás nem véletlenszerű, én így tenném őket rangsorba. Hogy csak a három dobogósról tegyek említést, a Winamp gépen tagadhatatlanul jó, de ez nem jelenti azt, hogy akkor Androidon is az. Elég sokba kerül, ráadásul ha minden funkcióját élvezni szeretnénk, a vásárlás után még a programon belül is vásárolnunk kellene, nem is kevés pénzért. Ennyit szerintem nem ér meg.
A PowerAmp az a lejátszó, amit mindenki ajánl, és tényleg jó, testreszabható, vannak szép widgetek, minden ami kell, de véleményem szerint a PlayerPro mégis ha csak kicsivel is, de számomra egy fokkal jobbnak tűnik.
Az albumlistánál szépen hozza az album képét, az előadóknál beteszi az előadók képét (ezt nem találtam PowerAmp-ban), dalszöveg lejátszásához nem igényel külön megvásárolandó programot, skinezhető, de ami a legjobban tetszik, az a lockscreen felülete. Erről dobok is fel ide két képet:
Szóval ajánlom mindenki figyelmébe, érdemes kipróbálni, nekem elnyerte a tetszésemet! -
Clay
senior tag
Tud valaki olyan DLNA szerver progit, ami kezeli a feliratokat és lejátsza az mkv file-okat is?
Lehetőleg free...A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
spiritex
veterán
Köszi, ez megy, de ez csak a már nem használt app-ok törlésére jó a jelenleg is használt eszközö(kö)n.
A PC-s Play-en ettől még ott marad a rég nem használt eszköz(ök) neve a régen rajta levő applikációkkal. Ott van egy kis kuka ikon az app-ok mellett, meg is engedi látszólag törölni őket, de mivel már nincs meg a gép, ezért valójában nem törli, így meg is jellennek újra, ha kilép az ember a Play-ről majd vissza. Az eszköz törlésére viszont nem találok gombot.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
spiritex
veterán
"Pc-n meg az adott fiókkal telepítetteken kívűl miért kéne a másikkal felrakottakat is látni?"
Nem kéne, és írtam is, hogy ott jól mutatja a System app-ok kivételével.Telón viszont hiába váltok fiókot az összeset listázza mindkét fiók esetében, lehet, azért, mert 2.2-es Froyo... Mindegy, annyira nem zavar.
Kérdés:
régi eszközt, ami már rég nincs meg, a régi applikációinak listájával együtt, nem lehet törölni a Play-ről?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest