- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #5104 üzenetére
Senkinek sincs ötlete az "Ismerősök születésnapja és eseményei" naptár megjelenítésének hiányára? Sok naptáram van, mint "Az év hányadik napja", "Hetek sorszáma", "Magyar névnapok", "Magyar ünnepnapok", öt saját naptár.. mind megjelenik gond nélkül, kivéve a születésnapos.
Szerk.:
(#5192) kartalhu: most találtam a válaszod. Ezt már próbáltam, nem segített. Azt is próbáltam, hogy kikapcsoltam a gyári naptárprogramban minden naptár megjelenítését majd szinkronizálását, majd miután eltűnt mindegyik, visszakapcsoltam csak a születésnaposat, de semmi, mintha nem is szinkronizálná. Bármelyik másikat kapcsolom be, azt megjeleníti. -
Rickazoid
addikt
Tudja valaki, hogy a mobilos naptárprogramok miért nem jelenítik meg többé az "Ismerősök születésnapja és eseményei" naptárat? Weben nincs gond vele, a szinkronizáció mobilon is be van állítva, de se a gyári, se egyéb programokban nem látszik (a választható naptárak között ott van és be is van állítva szinkronizálásra), még a fizetős Business Calendarban se. Más naptárakkal nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged