- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok...remélem.
A
telefonomom Miui (4.2.1. Androud van)
Elkezdett meghülyülni a Google play áruház. 490-es hibakóddal kidobott, és nem tudtam telepíteni.
Gondoltam kehes egy kicsit, újrahúzom a rendszert. Gyári visszaállítás után, már a gmailt sem tudtam feltelepíteni. Semmit se a play szolgáltatás használatával. Hibakód ugyanaz (490)Ekkor Recoveryből újrahúztam az egész rendszert a google szolgáltatásokkal együtt (Wipe data, wipe cash, wipe Dalvik...) A rendszer elindul, de ugyanaz fogad.
A google fiókomba be tudok lépni. Leszinkronizálja a névjegyeket, tudok telefonálni, de a play szolgáltatásból semmit se tudok telepíteni.
A neten néztem már sok mindent, de megoldást nem találtam.
Szívesen venném, ha lenne ötletetek, mit csináljak.(A google play elindul, rányomok egy alkalmazás telepítésére, és a telepítés letöltése nem indul el.)
Köszi!
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy dual simes telefont (concorde smartphones 5000) 4.2.2-es oprendszerrel. A régi telefonomon (Motorola Defy) 4.2.2-es CM-es oprendszer volt.
A legnagyobb bajom az újjal, hogy a lock screen nagyon gagyi. Nincs benne az a tulajdonság, hogy a képernyő hátterét állítsam (sima feketére), jobbra húzással a fényképezőgép indul el stb. A Widgeteket sem lehet kipakolni. És a feloldó gombnál sincs semmi beállítási lehetőség. Ezeket mind használtam....A kérdésem az lenne, hogy le lehet ezt valahogy cserélni a googles gyári képernyőzárra?
(A telefonom rootolt, de nincs rá custom rom)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest